Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Un fel de prim plan :)

post-179191-0-34149500-1468257021_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Disponibila

De acord, venim dar baga si tu niste poze mai recente. Ca nu gasim nici recenzii in ultimele pagini si nici poze. Mersi)))

Postat

De acord, venim dar baga si tu niste poze mai recente. Ca nu gasim nici recenzii in ultimele pagini si nici poze. Mersi)))

Buna. Fotografii am tot pus, recente. Insa, nu este vina mea ca topicul mi-a fost poluat de anumiti indivizi, al carui singur scop este/a fost sa faca n pagini de off topic.

• Like 3
Postat

Buna. Fotografii am tot pus, recente. Insa, nu este vina mea ca topicul mi-a fost poluat de anumiti indivizi, al carui singur scop este/a fost sa faca n pagini de off topic.

Ai dreptate. Ar trebui ca adminul sa iti dea voie tie ca titulara a paginii sa poti sterge comentariile inutile. :no2

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Ai dreptate. Ar trebui ca adminul sa iti dea voie tie ca titulara a paginii sa poti sterge comentariile inutile. :no2

Ii da voie ! Pe bani !

• Like 1
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Vezi ca e una la pagina 85 :))) de ceva sapt, daca nu, du-te pe la paginile 60 pe acolo

• Like 1
Postat

Vezi ca e una la pagina 85 :))) de ceva sapt, daca nu, du-te pe la paginile 60 pe acolo

:)))) iti trebuie rabdare, nu gluma :)

• Like 3
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Buna ziua. Astazi si maine ne putem intalni intre orele 14 - 20. Apoi, voi lipsi cateva zile.

Va pup

Pleci la mare in sfarsit?
Postat

:)))) iti trebuie rabdare, nu gluma :)

nu-i problema, daca vrea cineva rabdare vant eu cu killu , e incercata rau la mine :))) , si cred ca si la tine

LA MARE LA SOARE , app eu acum merg la plaja, nu vii si tu?

Postat

nu-i problema, daca vrea cineva rabdare vant eu cu killu , e incercata rau la mine :))) , si cred ca si la tine

LA MARE LA SOARE , app eu acum merg la plaja, nu vii si tu?

Vand* scuzati, mi-a ramas nisip intre degete :))))

Vizitator rebel_
Postat

E plecata de joi, ca si eu am incercat sa dau de ea.

• Oras:Pitesti
Postat

E plecata de joi, ca si eu am incercat sa dau de ea.

Ti-a dat si tie teapa? Nu ti-a platit promovarea ?

Vizitator rebel_
Postat

Ti-a dat si tie teapa? Nu ti-a platit promovarea ?

Aia a platit-o, chiria si taxa de protectie pe luna asta insa nu. Nu face nimic ca aplicam dobanda, dublu sau nimic.

Am mai scos doua poze din cutia cu amintiri pana s-o intoarce din concediu, sunt facute vinerea trecuta daca nu ma inseala memoria.

post-179191-0-19108000-1468688028_thumb.jpegpost-179191-0-27804400-1468688019_thumb.jpeg

Postat

La cat esti de prost se pare ca de acolo vii tu. Oricat te-ai chinui cu promovarea ta penibila nu o sa poti sa scoti mirosul de centurista mahalagioaica din asta

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Inainte sa ajung la Ema am avut o intamplare mai putin placuta cu aceasta ... nu stiu cum sa-i spun.....  secatura asta. Am sunat, m-a programat, am ajuns la ora stabilita. Dupa o mica discutie mi-a dat prosop sa merg la dus. Cand am ajuns in baie, mi-am amintit ca am uitat sa citesc un mesaj important de pe telefon si m-am intors in camera. Aici s-a intamplat o scena care m-a socat. Domnisoara era langa pantalonii mei cu portofelul in mana. Ce o fi vrut sa faca cu el, nu am mai stat sa intreb cu toate ca merita vreo doua peste ochi. M-am imbracat si am plecat. Asa ca aveti grija.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Inainte sa ajung la Ema am avut o intamplare mai putin placuta cu aceasta ... nu stiu cum sa-i spun.....  secatura asta. Am sunat, m-a programat, am ajuns la ora stabilita. Dupa o mica discutie mi-a dat prosop sa merg la dus. Cand am ajuns in baie, mi-am amintit ca am uitat sa citesc un mesaj important de pe telefon si m-am intors in camera. Aici s-a intamplat o scena care m-a socat. Domnisoara era langa pantalonii mei cu portofelul in mana. Ce o fi vrut sa faca cu el, nu am mai stat sa intreb cu toate ca merita vreo doua peste ochi. M-am imbracat si am plecat. Asa ca aveti grija.

Asemenea personaje nu au ce sa caute la top. Au mai semnalat si altii ca e tepara, dar nu ma asteptam la asa ceva

• Like 2
Postat

Domnisoara era langa pantalonii mei cu portofelul in mana.

sa nu trecem prea usor.

tu zici ca avea portmoneul tau in mana.

dupa ce te-a vazut ti l-a inmanat, i l-ai cerut, samd?

Eu ii dateam si doua peste ochi daca imi facea asta

bineinteles, esti karatist idiot

• Like 3
  • Minus 1
Postat

mah, la acelasi lucru m-am gandit si eu cand am vizitat-o ca doar niciodata nu se stie cand cunosti pe cineva pt prima oara, aveam aceeasi suma  minus cadou LA FEL  si inainte si dupa, deci nu m-a furat CU NIMICA , daca ma vreti sa ma credeti, daca nu ....nu , e problema voastra, dar eu va spun sincer, ca hainele mele erau la locu lor nederanjate

deci, din punctul meu de vedere, nu e nici o teapa, voi sunteti teparii care dati teapa la cele care probabil v-au refuzat ca incalcalti legea la cat sunteti de tarani / prosti

• Like 2
Postat

Poooooftiiim????

Mai, dar cata nesimtire poate incapea in tine/voi? Daca pana acum am avut bun simt incat sa nu va raspund pe masura, aflati, ca minciuna asta gogonata mi-a pus capac!

Sa-ti fie rusine, banuiesc ca esti om in toata firea...hahal!

• Like 2

Postat

Si daca s-a intamplat asa ceva, intr-o lume paralela bineinteles, de ce, domnule drag nu ai spus nimic atunci???? Intr-un an de zile, de asemenea tampenie nu s-a plans nimeni. Cum este posibil sa credeti asa ceva si mai mult decat atat sa fiu atat de tampita incat sa fur de la un client. Rusine celui ce a spus asta, rusine celor care isi dau cu parerea anapoda pe acest subiect aberant!

Ps. Nu ma numesc Ema!

Oficial, m-ati scarbit cu toate aceste magarii. Ma retrag de pe acest forum.

Nu vreau sa mai am de-a face cu asfel de indivizi!

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...