killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 11, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 11, 2016 Un fel de prim plan Is d-alea de incepatori !
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2016 Disponibila
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2016 DisponibilaDe acord, venim dar baga si tu niste poze mai recente. Ca nu gasim nici recenzii in ultimele pagini si nici poze. Mersi)))
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2016 De acord, venim dar baga si tu niste poze mai recente. Ca nu gasim nici recenzii in ultimele pagini si nici poze. Mersi)))Buna. Fotografii am tot pus, recente. Insa, nu este vina mea ca topicul mi-a fost poluat de anumiti indivizi, al carui singur scop este/a fost sa faca n pagini de off topic. 3
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2016 Buna. Fotografii am tot pus, recente. Insa, nu este vina mea ca topicul mi-a fost poluat de anumiti indivizi, al carui singur scop este/a fost sa faca n pagini de off topic.Ai dreptate. Ar trebui ca adminul sa iti dea voie tie ca titulara a paginii sa poti sterge comentariile inutile.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 13, 2016 Ai dreptate. Ar trebui ca adminul sa iti dea voie tie ca titulara a paginii sa poti sterge comentariile inutile. Ii da voie ! Pe bani ! 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 14, 2016 De acord, venim dar baga si tu niste poze mai recente. Ca nu gasim nici recenzii in ultimele pagini si nici poze. Mersi)))Vezi ca e una la pagina 85 )) de ceva sapt, daca nu, du-te pe la paginile 60 pe acolo 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 14, 2016 Vezi ca e una la pagina 85 )) de ceva sapt, daca nu, du-te pe la paginile 60 pe acolo))) iti trebuie rabdare, nu gluma 3
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 14, 2016 Buna ziua. Astazi si maine ne putem intalni intre orele 14 - 20. Apoi, voi lipsi cateva zile.Va pup
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 14, 2016 Buna ziua. Astazi si maine ne putem intalni intre orele 14 - 20. Apoi, voi lipsi cateva zile.Va pupPleci la mare in sfarsit?
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 14, 2016 ))) iti trebuie rabdare, nu gluma nu-i problema, daca vrea cineva rabdare vant eu cu killu , e incercata rau la mine )) , si cred ca si la tine LA MARE LA SOARE , app eu acum merg la plaja, nu vii si tu?
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 14, 2016 nu-i problema, daca vrea cineva rabdare vant eu cu killu , e incercata rau la mine )) , si cred ca si la tine LA MARE LA SOARE , app eu acum merg la plaja, nu vii si tu?Vand* scuzati, mi-a ramas nisip intre degete )))
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iulie 16, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 16, 2016 Tanti Claudia raspunzi si tu la tel sau la sms?
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 E plecata de joi, ca si eu am incercat sa dau de ea.
number Reputație: 12 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iulie 16, 2016 E plecata de joi, ca si eu am incercat sa dau de ea.Ti-a dat si tie teapa? Nu ti-a platit promovarea ?
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Ti-a dat si tie teapa? Nu ti-a platit promovarea ?Aia a platit-o, chiria si taxa de protectie pe luna asta insa nu. Nu face nimic ca aplicam dobanda, dublu sau nimic. Am mai scos doua poze din cutia cu amintiri pana s-o intoarce din concediu, sunt facute vinerea trecuta daca nu ma inseala memoria.
number Reputație: 12 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iulie 16, 2016 La cat esti de prost se pare ca de acolo vii tu. Oricat te-ai chinui cu promovarea ta penibila nu o sa poti sa scoti mirosul de centurista mahalagioaica din asta
big easy Reputație: 12 Postat Iulie 16, 2016 Oras:B Oras:B Postat Iulie 16, 2016 Inainte sa ajung la Ema am avut o intamplare mai putin placuta cu aceasta ... nu stiu cum sa-i spun..... secatura asta. Am sunat, m-a programat, am ajuns la ora stabilita. Dupa o mica discutie mi-a dat prosop sa merg la dus. Cand am ajuns in baie, mi-am amintit ca am uitat sa citesc un mesaj important de pe telefon si m-am intors in camera. Aici s-a intamplat o scena care m-a socat. Domnisoara era langa pantalonii mei cu portofelul in mana. Ce o fi vrut sa faca cu el, nu am mai stat sa intreb cu toate ca merita vreo doua peste ochi. M-am imbracat si am plecat. Asa ca aveti grija. 3 1
karateca Reputație: -410 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2016 Eu ii dateam si doua peste ochi daca imi facea asta 2
pizdario Reputație: 9 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2016 Inainte sa ajung la Ema am avut o intamplare mai putin placuta cu aceasta ... nu stiu cum sa-i spun..... secatura asta. Am sunat, m-a programat, am ajuns la ora stabilita. Dupa o mica discutie mi-a dat prosop sa merg la dus. Cand am ajuns in baie, mi-am amintit ca am uitat sa citesc un mesaj important de pe telefon si m-am intors in camera. Aici s-a intamplat o scena care m-a socat. Domnisoara era langa pantalonii mei cu portofelul in mana. Ce o fi vrut sa faca cu el, nu am mai stat sa intreb cu toate ca merita vreo doua peste ochi. M-am imbracat si am plecat. Asa ca aveti grija.Asemenea personaje nu au ce sa caute la top. Au mai semnalat si altii ca e tepara, dar nu ma asteptam la asa ceva 2
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Domnisoara era langa pantalonii mei cu portofelul in mana. sa nu trecem prea usor.tu zici ca avea portmoneul tau in mana.dupa ce te-a vazut ti l-a inmanat, i l-ai cerut, samd? Eu ii dateam si doua peste ochi daca imi facea asta bineinteles, esti karatist idiot 3 1
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 16, 2016 Inainte sa ajung la Ema am avut o intamplare mai putin placuta cu aceasta ... nu stiu cum sa-i spun..... secatura asta. Am sunat, m-a programat, am ajuns la ora stabilita. Dupa o mica discutie mi-a dat prosop sa merg la dus. Cand am ajuns in baie, mi-am amintit ca am uitat sa citesc un mesaj important de pe telefon si m-am intors in camera. Aici s-a intamplat o scena care m-a socat. Domnisoara era langa pantalonii mei cu portofelul in mana. Ce o fi vrut sa faca cu el, nu am mai stat sa intreb cu toate ca merita vreo doua peste ochi. M-am imbracat si am plecat. Asa ca aveti grija.mah, la acelasi lucru m-am gandit si eu cand am vizitat-o ca doar niciodata nu se stie cand cunosti pe cineva pt prima oara, aveam aceeasi suma minus cadou LA FEL si inainte si dupa, deci nu m-a furat CU NIMICA , daca ma vreti sa ma credeti, daca nu ....nu , e problema voastra, dar eu va spun sincer, ca hainele mele erau la locu lor nederanjate deci, din punctul meu de vedere, nu e nici o teapa, voi sunteti teparii care dati teapa la cele care probabil v-au refuzat ca incalcalti legea la cat sunteti de tarani / prosti 2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2016 Inainte sa ajung la Ema am avut o intamplare mai putin placuta cu aceasta ... nu stiu cum sa-i spun..... secatura asta. Am sunat, m-a programat, am ajuns la ora stabilita. Dupa o mica discutie mi-a dat prosop sa merg la dus. Cand am ajuns in baie, mi-am amintit ca am uitat sa citesc un mesaj important de pe telefon si m-am intors in camera. Aici s-a intamplat o scena care m-a socat. Domnisoara era langa pantalonii mei cu portofelul in mana. Ce o fi vrut sa faca cu el, nu am mai stat sa intreb cu toate ca merita vreo doua peste ochi. M-am imbracat si am plecat. Asa ca aveti grija.Poooooftiiim???? Mai, dar cata nesimtire poate incapea in tine/voi? Daca pana acum am avut bun simt incat sa nu va raspund pe masura, aflati, ca minciuna asta gogonata mi-a pus capac!Sa-ti fie rusine, banuiesc ca esti om in toata firea...hahal! 2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2016 Si daca s-a intamplat asa ceva, intr-o lume paralela bineinteles, de ce, domnule drag nu ai spus nimic atunci???? Intr-un an de zile, de asemenea tampenie nu s-a plans nimeni. Cum este posibil sa credeti asa ceva si mai mult decat atat sa fiu atat de tampita incat sa fur de la un client. Rusine celui ce a spus asta, rusine celor care isi dau cu parerea anapoda pe acest subiect aberant! Ps. Nu ma numesc Ema! Oficial, m-ati scarbit cu toate aceste magarii. Ma retrag de pe acest forum.Nu vreau sa mai am de-a face cu asfel de indivizi! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum