maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Inainte sa ajung la Ema am avut o intamplare mai putin placuta cu aceasta ... nu stiu cum sa-i spun..... secatura asta. Am sunat, m-a programat, am ajuns la ora stabilita. Dupa o mica discutie mi-a dat prosop sa merg la dus. Cand am ajuns in baie, mi-am amintit ca am uitat sa citesc un mesaj important de pe telefon si m-am intors in camera. Aici s-a intamplat o scena care m-a socat. Domnisoara era langa pantalonii mei cu portofelul in mana. Ce o fi vrut sa faca cu el, nu am mai stat sa intreb cu toate ca merita vreo doua peste ochi. M-am imbracat si am plecat. Asa ca aveti grija. Asa ceva! Afara cu ea din top
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 18, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 18, 2016 =)) Da si tu un edit ! =))Din viteza ))) 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 18, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 18, 2016 Asa ceva! Afara cu ea din topZaaaaaat
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 18, 2016 Mai deprimant decât un prostovan cu arfe, din Copou, în niciun caz! Ahh ... Piconela ne desfata din nou cu limbajul ei elevat. TREBUIE sa se mentina in postura de injurator-sef al nimfomanelor 1
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 18, 2016 Am si eu o rugăminte,daca doriți va deschid eu un toXpic si va injurati acolo cât doriti,lăsați topicul Claudiei liber Multumesc!Imi pare rau, dar chiar nu pot accepta sugestii de la un lacheu care nu e capabil nici macar sa editeze corect. 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 18, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 18, 2016 Imi pare rau, dar chiar nu pot accepta sugestii de la un lacheu care nu e capabil nici macar sa editeze corect. Auzi prietene ia mai dute tu in pula mea de aici,ai o clasa mai mult ca trenu si te dai mare inteligent iar cand striga lumea sârma stai pe burtă,d-alde tine fumam la 17 ani 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Ahh ... Piconela ne desfata din nou cu limbajul ei elevat. TREBUIE sa se mentina in postura de injurator-sef al nimfomanelor Mai de-te mă în sânje să te bată și sa te unge 1 15
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 18, 2016 Mai de-te mă în sânje să te bată și sa te unge Popandaule, iarasi esti in oras pe nimfomane? Ai supt destul pentru azi? 1
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 18, 2016 Auzi prietene ia mai dute tu in pula mea de aici,ai o clasa mai mult ca trenu si te dai mare inteligent iar cand striga lumea sârma stai pe burtă,d-alde tine fumam la 17 aniIti dau un pont: invata sa scrii corect si sa te exprimi coerent.Daca o tii ca pana acum, nu o sa-ti depasesti niciodata statutul de lacheu ingust la minte. 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 18, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 18, 2016 Iti dau un pont: invata sa scrii corect si sa te exprimi coerent.Daca o tii ca pana acum, nu o sa-ti depasesti niciodata statutul de lacheu ingust la minte.Nici tu pe ala de sugator de pula 2 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 18, 2016 Nici tu pe ala de sugator de pula))))) 2
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 18, 2016 Nici tu pe ala de sugator de pulaIn fiecare propozitie esti cu pula-n gura.Probabil asta ti-e nivelul si nu stii altceva. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Popandaule, iarasi esti in oras pe nimfomane? Ai supt destul pentru azi?Bă da prost mai ești Beli-mi-s-ar pula'n esofagu' tău 1 15
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 18, 2016 )))))Gasesti asta amuzant ... Nu prea coincide cu imaginea pe care incerci sa ti-o lasi pe aici. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Gasesti asta amuzant ... Nu prea coincide cu imaginea pe care incerci sa ti-o lasi pe aici.Ieşi mă'n pulile noastre 1 15
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 18, 2016 Bă da prost mai ești Beli-mi-s-ar pula'n esofagu' tău Neee ... tu esti sugatorul de puli, ai recunoscut-o singurel pe alt topic.Cat despre prostie, esti no 1, dupa cum scrie la nume si demonstrezi zi de zi. 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 18, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 18, 2016 In fiecare propozitie esti cu pula-n gura.Probabil asta ti-e nivelul si nu stii altceva.Auzi prostul copiilor daca se închide google nu mai postezi nimic aici ca nu mai stii ce sa scrii si cum sa scrii,asa ca taci dracu din gura ma handicapatule 1 1
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 18, 2016 Ieşi mă'n pulile noastre In cuvintele tale, cum te fac sa te simti cuvintele mele?Simti ca-ti pierzi controlul si ai vrea sa lovesti pe cineva? 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 18, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 18, 2016 Neee ... tu esti sugatorul de puli, ai recunoscut-o singurel pe alt topic.Cat despre prostie, esti no 1, dupa cum scrie la nume si demonstrezi zi de zi.La tine toti sunt proști,ba desteptaciune, tu nu te uiti la tine cata prostie emani?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Neee ... tu esti sugatorul de puli, ai recunoscut-o singurel pe alt topic.Cat despre prostie, esti no 1, dupa cum scrie la nume si demonstrezi zi de zi.Ia uitați-vă replică la bulangiu =)) E un fel de,, ba tu , ba tu " =)) 1 15
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 18, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 18, 2016 Ieşi mă'n pulile noastre Primare il luam )) Ps-la ce vrei tu ))) Tu ii dai muitza ca face GFE bun,io ii dau an al,ii dam fara cauciuc )) 1
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 18, 2016 La tine toti sunt proști,ba desteptaciune, tu nu te uiti la tine cata prostie emani?Imi place cat de argumentat te exprimi. Iar de limbaj ce sa mai vorbim? 1 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iulie 18, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 18, 2016 Cacapou lasa fata in pace,vezi ti de gradinita ta si ignora acest topicGasesti asta amuzant ... Nu prea coincide cu imaginea pe care incerci sa ti-o lasi pe aici.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum