Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Pentru mine esti o fata Morgana! Te-am sunat cred ca de vreo 10-12 ori in zile diferite, in ultimele 3 luni si nu te-am prins niciodata nici macar la telefon. :no2

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Arata bine Claudia insa intradevar...cam ocupata.

• Oras:Bucuresti
Postat

Pentru mine esti o fata Morgana! Te-am sunat cred ca de vreo 10-12 ori in zile diferite, in ultimele 3 luni si nu te-am prins niciodata nici macar la telefon. :no2

Oh. ..:(sper sa se alinieze planetele și pentru noi :D iar atunci, la fel sper, sa fi meritat așteptarea. :) week-end frumos :*

Postat

Arata bine Claudia insa intradevar...cam ocupata.

Da așa este, ultima perioadă a fost mai agitată. Cu scuzele de rigoare, am văzut apelurile, prea târziu însă de fiecare dată daaaar. ..te aștept la o nouă întâlnire relaxantă și frumoasă ca si celelalte. Te pup :)

Postat

Ieri am revizitat-o pe domnisoara Claudia. Este cel putin a 4-a oara cand o vizitez si pot spune ca fiecare intalnire devine mai fierbinte ca cea anterioara.

Okay, voi sumariza pe scurt actiunea. Putin FK la inceput pentru a ne intra in ritm si apoi oral si normal la discretie, totul s-a finalizat in stil mare asa cum numai domnisoara Claudia stie ;) .

Ca note:

Oral: 10

Normal: 9.5

GFE: 10

Atitudine: 10

Cadou: 150 RON pentru o ora, te pup zeito :*

Este clar de recomandat.

• Like 6
Postat

Ieri am revizitat-o pe domnisoara Claudia. Este cel putin a 4-a oara cand o vizitez si pot spune ca fiecare intalnire devine mai fierbinte ca cea anterioara.

Okay, voi sumariza pe scurt actiunea. Putin FK la inceput pentru a ne intra in ritm si apoi oral si normal la discretie, totul s-a finalizat in stil mare asa cum numai domnisoara Claudia stie ;) .

Ca note:

Oral: 10

Normal: 9.5

GFE: 10

Atitudine: 10

Cadou: 150 RON pentru o ora, te pup zeito :*

Este clar de recomandat.

AAAAH! Iti multumesc dragule.A fost intradevar o intalnire reusita! te puuuuup si eu  :biggrinking

Postat

Acum am inteles si eu de ce nu dadeam niciodata de tine! Aveam alt numar de telefon in agenda! Ceva cu 073 ...... nu mai stiu exact ca tocmai l-am sters.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Acum am inteles si eu de ce nu dadeam niciodata de tine! Aveam alt numar de telefon in agenda! Ceva cu 073 ...... nu mai stiu exact ca tocmai l-am sters.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2 eee, paaai vezi!? s-a elucidat misterul  :clap2  :ellao

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...