Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Zise putache mestecand coaiele mele Nu te oftica bre mai imi bat uMpic si io pula de tine.acolo cresti Nu-mi cersi atentia, nu-mi plac rujatii homalaule Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 26, 2016 Zise putache mestecand coaiele mele Nu te oftica bre mai imi bat uMpic si io pula de tine.acolo cresti no no vezi ca te dau la leaganu de copii http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/stai-calm-si-iesi-acasa.png 4 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 26, 2016 Nu-mi cersi atentia, nu-mi plac rujatii homalaule Lasa...data viitoare promit sa fiu mai bland Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 26, 2016 Mare prost mai esti... vezi ca si pentru trolleala trebuie talent...tu nu ai!nu-i mai raspunde, lasa-l sa vb singur, eu asa fac. L-am bagat pe lista de ignore cum a aparut. E atat de enervant un trol care se leaga de numele meu pt a-si ridica contul. imi vad drq nicknameul peste tot de m-am saturat eu de rozkendra cum vine si eu chiar ma plac pe mine insami, dar e tare enervant asta cu spamul lui...... @altul e frumos din partea domniei tale sa imi intrerupi conversatia cu kidutzu ori nu am voie nici eu pa Cluj, nefiind clujeanca? Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 26, 2016 saru mana...nu ne-am batut tanti Justlove...el s-a uitat urat la mine,jur. no no vezi ca te dau la leaganu de copii http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/stai-calm-si-iesi-acasa.png Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Lasa...data viitoare promit sa fiu mai blandPai sper ca mi-ai zgariat-o cu dintii Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 26, 2016 nu-i mai raspunde, lasa-l sa vb singur, eu asa fac. L-am bagat pe lista de ignore cum a aparut. E atat de enervant un trol care se leaga de numele meu pt a-si ridica contul. imi vad drq nicknameul peste tot de m-am saturat eu de rozkendra cum vine si eu chiar ma plac pe mine insami, dar e tare enervant asta cu spamul lui...... @altul e frumos din partea domniei tale sa imi intrerupi conversatia cu kidutzu ori nu am voie nici eu pa Cluj, nefiind clujeanca?mamiiiiii...ma speli si pe mine la coite? Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 26, 2016 Pai sper ca mi-ai zgariat-o cu dintii uiti de la mana pan la gura. mesteca bine coaiele mele si mai zi o data multumeeeeesc Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 uiti de la mana pan la gura. mesteca bine coaiele mele si mai zi o data multumeeeeesc Te cam repeti, ti s-au gatat replicile? tre' sa fug, ne mai citim Peseu: n-ai haz! Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 UN SINGUR LUCRU FOARTE ADEVARAT!!SI ANUME FAPTUL CA ESTE UN ,,LINGAU,, FOARTE BUN DOMNUL CHARNY !!DAR UNUL FOARTE BUN SI PROFESIONIST!!NOTA 11 pe o scara de la 1 la 10!! important este ca nu e o taratoare sau limbric spion insalubru ca marea majoritate a celor din gupul Cacamarro....CE TREBUIE SCOS IN EVIDENTA ESTE FAPTUL CA EL NU AMESTECA IN SUPA CU RANTAS A DOMNULUI CACAMARRO SI NICI NU FACE RIMMING ALTORA DE PE ACEST FORUM .CEL MAI IMPARTIAL SAU UNUL INTRE CELE MAI IMPARTIALE PERSONAJE DE PE ACEST FORUM CARE GANDESC INAINTE DE A SCRIE O RECENZIE PE CARE O JUDECA LA RECE!! Ce faci tu cu dinti nu face nici Zoro cu sabia : : )))): )) O sa fac slujbe la popa sa imi creasca : )))) Deci zaludo casca guritza si inghite tot da 1 4 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 26, 2016 Te cam repeti, ti s-au gatat replicile? tre' sa fug, ne mai citim Peseu: n-ai haz! Fugi fugi sa nu ti-o mai iei ....Putzache..... 1 3 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2016 PE TOALETA NU STATEAM ACOLO CACI NU LOCUIAM ACOLO..... De aici se intelege ca, daca o apuca cacarea cat timp este la "birou", femeia se duce sa se cace la vecini. Sau in boscheti. Daca suna telefonul cat timp isi rezolva nevoile prin vecini, pune robotul :" Diva este ocupata, a plecat ca se se cace, cand se intoarce praf va face". =)) Intre mine si Diva este o dragoste curata,nu ca intre Dobre si Lorena ) Asadar si prin urmare ... m-ai tradat. 6 15 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 26, 2016 Curvulito,stai in banca ta si suge .!!Ti-a plecat peștișorul de aur de acasă si îți faci de cap??ðŸ˜ðŸ˜Vezi ca o trimit pe Kendrutza cu biciul si Strap onul la tine sa vezi atunci ce înseamnă sa fii făcut praf!!De obicei merg la toaleta dimineața dar când voi veni la Bucuresti voi lua laxativele cu mine si voi face de doua ori pe zi direct in oala ta cu ciorba ..ðŸ˜ðŸ˜Bine ,Fufulina Bubulina??Si ca supliment imi voi scoate buretele cu ciclu din vagin si ți-l voi da ție in loc sa-l dau unui sclav de-al meu..😜ðŸ˜ðŸ˜Bine ,Bubulina ???Sclavului ii voi dona doar urina.Asa ,Bubulino,va fi toată lumea mulțumită ...ðŸ˜ðŸ˜€ðŸ˜„😄 2 1 Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Februarie 26, 2016 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Februarie 26, 2016 Mai proasta pulii. Iar iti bate vantul prin cap,? De fapt tu ai vid in loc de creier. Mai taci in pula mea ca pute ca naiba cum deschizi gura. 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 26, 2016 Hai,sictir!!😜😜😀😀😄😄😙😜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜„😄Spermatozoidule ,stai in banca ta!Nu-ți convine ceva,nu mai citi ,javra insalubră!!!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜„ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜„ 1 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 26, 2016 Hermafroditule,mie mi-i te adresezi cu apelativul ,,Maria Ta,,,in caz contrar te ,,fuck ,,cu Strap onul sau te cârpeasc,Cacaciosule !!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜œðŸ˜œ Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 26, 2016 Si eu as avea capriciul sa mi se adreseze care ma abordeaza cu Zeita Roz. Trebuia sa las notat neaparat, ca hop tzop vine una si face brand infringement. Mereu ma plagiaza care cum apuca ) Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 26, 2016 Atunci ma închin in fata Dvs ,stimabila domnișoara ,Zeița Roz ,ce pedeapsa i-ați aplica Dvs acestui ,,Jupân ,,.Vă ascult cu mare interes!!😘😠Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Februarie 26, 2016 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Februarie 26, 2016 Pe cine futi mai Anita cu straponul? Tu, care esti o drogata ce nu este in stare sa-si gaseasca o locatie cu toaleta si bucatarie separate. Sorina a fost o doamna si a zis ca mergi sa te caci in vecini dar de fapt tu mergi la WC-ul din fundul curtii. 1 Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Februarie 26, 2016 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Februarie 26, 2016 Las-o tu in pace pe Roz ca tu nu ii ajungi nici la nivelul gleznei la cat de idioata esti. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 26, 2016 nu va smardoiti virtual. Anito in loc de porcisme nu mai bine profiti de jupan sa vina in toiul noptii cand esti infierbantata cu inghetata, sampanie si o limba tot asa de ascutita? ))scuzele mele today i am freaking horny lol Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 26, 2016 Da,Draga eu am in fundul Curții toaleta si apa o iau de la fântâna .De ce nu ??Bucatarie nu am!!Pentru ce??Din moment ce eu folosesc patul ?pentru ce sa construiesc baie in casa?Eu n-am cacaciosi ca tine pe post de vizitatori .Si dus pentru ce sa facem ?La Paste si la Crăciun nu este suficient .Cu cât pute mai tare funduletul cu atât vin mai mulți futsalului.Sunt drogata??Pai ,,Da .Pentru ca imi permit seri de vis in Noa ,nu sunt o sărăcie ca tine care vinde telefoane fake prin centrul Clujului..Hermafroditule!Vrei si tu niște ,,Coca cola,,??Javra insalubră!! 1 Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Februarie 26, 2016 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Februarie 26, 2016 Telefoane fake vand la zdrente ca si tine. Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Februarie 26, 2016 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Februarie 26, 2016 Da,Draga eu am in fundul Curții toaleta si apa o iau de la fântâna .De ce nu ??Bucatarie nu am!!Pentru ce??Din moment ce eu folosesc patul ?pentru ce sa construiesc baie in casa?Eu n-am cacaciosi ca tine pe post de vizitatori .Si dus pentru ce sa facem ?La Paste si la Crăciun nu este suficient .Cu cât pute mai tare funduletul cu atât vin mai mulți futsalului.Sunt drogata??Pai ,,Da .Pentru ca imi permit seri de vis in Noa ,nu sunt o sărăcie ca tine care vinde telefoane fake prin centrul Clujului..Hermafroditule!Vrei si tu niște ,,Coca cola,,??Javra insalubră!! Eu cand ti-am zis ca esti IMPUTITA tu batman,batman. 2 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 26, 2016 Jupâne ,tot la Rimming ești ??Faci la greu ,javra insalubră ,îți doresc spor la treaba ,vezi ca te așteaptă Cacamarro !!Ala tocmai amesteca supa cu rântaș după ce s-a șters la funduleț ... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum