phoenix 1 Reputație: 533 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Aprilie 21, 2016 Lasa Anita ca iti aduc o moto-coasa si ii tai pula la neuronu asta si ai scapat de el! =))Ciucurele ce făcuși mă? te împăcași cu Anita?
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 21, 2016 Bineinteles ca ne-am impacat!!Ciucurel a fost si va ramane favoritul meu !!Este un scump !! Om mai bun decat Ciucurel n-a existat si nu va exista. 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 21, 2016 Asa Anita nu te lasa!Stii bine ca tu esti febletea mea! 1 4
rares22 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 21, 2016 Diva Anita, vrei să îmi mănânci cu Ciucuraș căcătul din cur? plătesc..relativ bine
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 21, 2016 Rareș22 , pentru simplul fapt că ești un simplu imbecil prefer să nu-ți răspund!!Vai de viața ta aceea amărâtă,spurcatule!!Dar eu ți-aș propune altceva!!Să-ți mănânce mă-ta ceea ce ai spus..Mă-ta aceea la care i-a fost milă să te avorteze și uite așa după 9 luni a trebuit să aducă pe lume o dejecție cum ești tu!!Dar ,auzi ,spurcatule!!Nu mai sunt Transsexuali prin Cluj ..știu că tu ești o mare jigodie spurcată ce faci schimb de fluide cu Transsexualii..Te-ai săturat de ei și te-ai mutat pe acest Thread???ÃŽți doresc să mai scrii aici când îți vei scrie Testamentul..Spurcatule!!!😜😜😜😜😜😀😀 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 21, 2016 Diva Anita, vrei să îmi mănânci cu Ciucuraș căcătul din cur? plătesc..relativ bineRares vrei sa te impusti si nu ai pistol?Te ajut daca vrei! 2 4
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 21, 2016 Ciucurel,dragoste,eu cred că maimuța aceasta primitivă vrea să se spânzure și n-are cu ce.Ce zici ,Ciucurele??Căutăm o funie pentru acest imbecil??Am eu un loc de depozitare in spatele casei și cred că acolo voi găsi ceva să-l legăm de un copac pe acest bou .Sau caut eu în grădina bunicii mele niște ustensile gen furcă,fierăstrău ....Nu !!!Mai bine pregătește motocoasa,dragule!!😜😜😜😜😀😀😀Ar fii extrem de utilă😀😀😀😄 1
rares22 Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 22, 2016 Ciucuraș și Diva mâncați spermă
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 22, 2016 Rares vezi de treaba !
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 22, 2016 EU ZIC ,Ciucurele, sa-l inviti sa ti-o suga dupa care sa-i dai vreo 2-3 pumni pana ajunge la UPU ..Si de acolo la Laboratorul de Medicina Legala si apoi....in Sicriu 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 22, 2016 Kibukim uneshikothttp://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA0LzIxLzdkL2Zsb3dlcnMuOWQzZDMuanBnCnAJdGh1bWIJOTUweDUzNCMKZQlqcGc/39ae1d38/461/flowers.jpg
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 22, 2016 Toda!! KIBUKIM UNESHIKOT !!! Ani hovet. 1 1
ninja2015 Reputație: -8 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 Bună ash vrea sa ne vedem când o sa vin în tara după 1 iulie pentru o programare în apartamentul tău dacă se poate și sa îmi spui cat costa ca nu am găsit nici un preț ma-mai uitat la mai multe recizi ... te pup mulțumesc aștept răspunsul tău 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 23, 2016 pt Anita si Ciucurel,traiasca iubirea pe tractorase 1
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 23, 2016 Exact așa ,Zeițo!!ÃŽn mod special pentru Ciucurel ,dragul de el!!!Te sărut ,Zeițo!!Mulțumim pentru Dedicație !!Ești o scumpă!!!😃😃😀 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 23, 2016 Exact așa ,Zeițo!!În mod special pentru Ciucurel ,dragul de el!!!Te sărut ,Zeițo!!Mulțumim pentru Dedicație !!Ești o scumpă!!!sa iti fie de bineam si eu o rugaminte,demult voiam sa te intreb ce zice cantecu asta si am tot uitat.imi place cum suna,mai ales chitara din el
stefan_cel_mare Reputație: 10 Postat Mai 3, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 3, 2016 Disponibila astazi?
neuronu40 Reputație: 55 Postat Mai 24, 2016 Postat Mai 24, 2016 un cadou muzical va ofer pentru toti indragostiti
diva anita Reputație: -654 Postat Mai 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Mai 25, 2016 un cadou muzical va ofer pentru toti indragostiti Se duc anii.....Da!!!Din pacate pentru tine se duc mult prea tragic ...Ai trait o buna parte din viata acumuland multe frustrari si complexe ...Complexe pe care nici macar sexul pe bani n-a reusit sa ti-i le atenueze ...Multor barbati sexul pe bani le ridica Ego-ul ,ii face sa se simta mult mai puternici ,sigur pe ei si le creste increderea de sine. Tu reprezinti total opusul !!UN frustrat fara leac!!Punct . Sa-ti citez un proverb latin care ti-i se potriveste de minune:,,QUOD ME NUTRIT ME DESTRUIT,, traducere:,,Ce ma hraneste ma distruge,,. Pentru dumneavoastra ,domnule Neuron.Atat am avut de comentat. :pope 3 1
frumosul gagicar Reputație: 1 Postat Mai 27, 2016 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Mai 27, 2016 Te doresc ❤️
sparrows Reputație: 36 Postat Mai 31, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Mai 31, 2016 Dacă nu mă înșel, s-a turnat și un film inspirat din povestea acelui câine leal. O poveste într-adevăr impresionantă.Noroc ca mai exista caini in lumea asta!
sparrows Reputație: 36 Postat Mai 31, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Mai 31, 2016 Se duc anii.....Da!!!Din pacate pentru tine se duc mult prea tragic ...Ai trait o buna parte din viata acumuland multe frustrari si complexe ...Complexe pe care nici macar sexul pe bani n-a reusit sa ti-i le atenueze ...Multor barbati sexul pe bani le ridica Ego-ul ,ii face sa se simta mult mai puternici ,sigur pe ei si le creste increderea de sine. Tu reprezinti total opusul !!UN frustrat fara leac!!Punct . Sa-ti citez un proverb latin care ti-i se potriveste de minune:,,QUOD ME NUTRIT ME DESTRUIT,, traducere:,,Ce ma hraneste ma distruge,,. Pentru dumneavoastra ,domnule Neuron.Atat am avut de comentat. :pope Ete pula, scuza-mi virgula!
diva anita Reputație: -654 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Mai 31, 2016 Ete pula, scuza-mi virgula! Daca tu imi scrii ,,ete p...´´ ,eu iti raspund tot in doua cuvinte:,,Hai,Sictir´´!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Mai 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Mai 31, 2016 Noroc ca mai exista caini in lumea Ete pula, scuza-mi virgula!Exact asa!.Mare noroc ca exista caini in lumea asta!!Dar si mai mare este bucuria cand se oberva faptul ca si bipezii ca tine pot latra mult si bine mai ales cand stau pe telefon ,laptop sau tableta..... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum