Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

TU pizda proasta ce esti toata lumea te fute-n gura si in viata reala si aici virtual. esti bataia de joc a site-ului. esti doar o pizda proasta care traieste din supt pula si se da intelectuala. nu e nici o diferenta tu proasta pulii intre tine si alea de pe Turzii. unele arata mai bine decat tine. asta e diferenta. in rest esti doar o mutanta care suge pula. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Muie care-s muierile de pe calea Turzii pe care le promovezi mă gay ule futuți Rasa ta de mutant păduchios zâ mă ce ți trebe lighioană cu pulă tre să vin să ți fut curvele mă pește cu ochi fițiar familia ta în pustietate borâtură cu ochi ți-aș da o muie da pe bani mă vai futute să te fut de șobolan câte curve ai mă pe calea Turzii le promovezi lighioană să-ți dau niște spermă când n-ai ce mânca borâtă zâs mă care-s curvele de pe calea Turzii mă pește nu te pune cu șmecheri că ești un bulangiu

Postat

Țărane aci vreu să-ți zic că nu Numa unele îs sugătoare muie ce ești ce zici mă că unele sug și din asta trăiesc ? Păi cum tu trăiești din gunoaie și din șoferie de tir așa și astea exact ca Diva o sug se pișă și se cacă pe clienți o sug te sug pă tine cu boli cronice tăt pe bani . Tu muie să ști că pă situ ăsta tăte sug se fut în pizdă cur înghit spermă că alea de calea Turzii curvele tale îs mai bune și tu ești un curvalăi ca restu tăt libidinos și ordinar și ține minte că nu Numa una îi terfelită aci de tine tu terfelești tăte curvele pe care le fuți și ține minte că astea de aci îs futute peste tăt nu Numa în prună da? Borâtură tu futeo pe mămica peste tăt cât mai poți și trăiește muianule

• Like 1
Postat

Lasă femeia asta în pace mă mutantule veziți de cârpele tale muianule că bu ești decât o curvă cu pulă băăăăă , muie ce bărbat pe pula ta ești băăăăaăăăă ce futalău ești tu mă curvă cu penis ! nici un pește nu-și jignește femeile mă muie ești mai jalnic decât Clanu Clămparu Numa ăia tatuau curvele cu suma răscpărată . Prostane ai demnitate și nu te mai lua în gură cu acesta ființe plăpânde numite femei . Vai de pula ta să te iei în gură pe un site de futut cu femeile . Ia-te mă în guraă cu pulalăii nu cu femeile ! Să te țină pula mă muiane! Ești un jalnic ,virtual te iei de ființele astea firave cuțitu nul scoți să tai femeile muiane?

Postat

Sugeo țigănușule și când te saturi treci la ceva Mai interesant de făcut . Ce distractiv ești ! Săptămâna asta când mă văd cu diva o să râdem de ne căcăm pe noi de postările unui pulă ca tine . Hai iînjură-ne muiane că poți mult și mai zi de curvele de pe Turzii care îți plac ți-e cel mai mult care-i aleasa ta muiane?

Postat

Bulangiule bine zicea Ciucuri când zicea că trebe să te arunci în fața trenului , io zic că mai bine ți-ar tăia gâtleju direct ar fi un țâgan mai puțin boală ce ești să-ți moară tătă familia într-un cap de pod îți doresc prostane și tu să te trezești paralizat . Te cerți pe un site de futut prostane!Borâțiaș să-ți borăsc pă ultima masă. Gorilă !

Postat

Du-te mă la o biserică și roagăte că și așa ești prea păcătos te-o bătut Dumnezeu și nu vezi te-o bătut oricum că stai pe un site de futut **spam editat**ule ! Vrei niște fetițe de 13 ani cred că alea îți plac vrei **spam editat**ule 1 sau mai multe de 12 , 14 ani de 11 îți dau ți-a trimite Dumnezeu foc într-o zi și Tea face praf urâțenie absolută focul din cer să te ardă mă gay ule de căcat

• Like 1
Postat

Maxi -taxi vreau sa-ti mai scriu doua ultime fraze.Esti de compatimit si de plans!!Cum m-ai numit ???Mutanta ,curva ,dobitoaca ,zdreanta ??Hai ca poti mult ,mult mai mult de atat !!Demult am avut impresia ca esti ,, o curva,, ce se ascunte in spatele acestui Nickname ....Daca nu esti o curva sau un peste de pe site atunci MEA CULPA esti un client ..Bine ..Raspunsurile tale le stiu deja.,,SA-MI SUGI P.... ,mutanta ,zdreanta,dobitoaca ,gloaba ,etc....Un tigan ejectat ca tine la Pata Rat nici nu ar putea mai mult ....In ceea ce-i priveste pe acestia de mai sus ...,,bubulinel ,, ,,marinpula,, etc,n.am nici cea mai mica legatura si nici nu-mi doresc vreo legatura cu ei . Maxi Taxi iti doresc spor maxim in continuare sa ma poti injura atat de mult cat te tin bateriile dar ti-as recomanda sa mai adaugi si altceva in afara de ,, mutanta ,curva,dobitoaca,zdreanta ,gloaba,proasta , idioata ,javra de 2 lei ,, etc ,eu as prefera sa vad ceva mult ,mult  mai vast ...Injuriile acestea sunt asa cam expirate ,un fel de ,,Stirile de sambata asta ,, cu Rozi si Raba .Concentreaza-te si incearca sa produci mai mult ...Esti jalnic ,Maxim-Taxi !!Sa ajungi in halul acesta sa te certi pe un site de ,,fucking,, care nu este decat un pamflet de cea mai joasa speta ....Esti patetic !!!

• Minus 1
Postat

:laugh2  :laugh2 Nu se stie cu exactitate daca esti intr-adevar un ,, el ,, sau o ,,ea ,,dar oricum imi este absolut indiferent!!Sunt o multime de Nickname-uri gen ,,Neuronu40 ,, sau altele ca acesta ce apartin pestilor si fetelor de pe piata Clujului .Oricum iti doresc pe mai departe sa-ti poti infrana ura,frustrarile si complexele si sa te ingrijesti mai mult de propria ta persoana .Bafta si succese sau cum zicea o Iapa la fel de evoluata ca tine ,,SUCCESURI,,!!! :laugh2 :laugh2

• Minus 1
Postat

cine plm se oboseste sa compuna pt tine tu pizda proasta. ma doare-n pula de tine si de cei pe care-i aplauzi. tu poti crede ce vrei tu mutanto eu ti-am bagat pula prin gura pana una alta. ma doare-n pula daca tu crezi sau nu asta. iti spun cum vrea pula mea sa iti spun. vad ca esti obsedata de peste si de 'concurenta'. relaxeaza-te tu ca nu ai cum sa ai concurenta. la felul cum arati si la felul cum 'dansezi' esti singura 'ciudata' de pe aci. pe cine plm ar interesa un 'personaj' ca tine. :))))))))) eu te-as sfatui sa iti vezi de ale tale si sa nu iti mai bagi botu' in pula mea. suge in alte parti. ce plm uiti ca din asta traiesti tu pizda. o fi site-ul de caterinca dar tu de aici iti faci painea. suge in continuare si las-o mai moale cu 'morala' p'aci.

:pope Si inca o precizare :iti doresc spor in compunerea injuriilor pe mai departe si la mai mare ,Maxi Taxi !! :pope :pope  :pope  :pope

Postat

ba pula nu mai fuma cacaturi ca ti-o ia mintea razna. 

Muie care-s muierile de pe calea Turzii pe care le promovezi mă gay ule futuți Rasa ta de mutant păduchios zâ mă ce ți trebe lighioană cu pulă tre să vin să ți fut curvele mă pește cu ochi fițiar familia ta în pustietate borâtură cu ochi ți-aș da o muie da pe bani mă vai futute să te fut de șobolan câte curve ai mă pe calea Turzii le promovezi lighioană să-ți dau niște spermă când n-ai ce mânca borâtă zâs mă care-s curvele de pe calea Turzii mă pește nu te pune cu șmecheri că ești un bulangiu

Postat

Bulangiule futeo pe măta și sugeo în continuare puți a pizdă mă sugeo c-o sugi bine futuți rasa ta de fătălău veziți mă de viața ta că nai ce mânca în afară de sperma gay-lor din Cluj fugi mă curvo și făți o labă că puți rău a curvă

• Like 1
Postat

Mă pește dea pula ce ești futute să te fut produc curvele pe calea Turzii alea cu candida și SIDA am auzit că și ți ai SIDA ți-o dat Dumnezeuă muriuai mâine să mori mă pulalâule mă curvă penală ce ești beșinosile hidos cu SIDA hai să-ți trag familia canceroasă în pulă

• Like 1
Postat

Maxi /taximetristu ți-o urcat Căcatu în gură cum te-o futut gay Clujului mă borâțiaș în gurița cu putoare de hoit lingeamai în cur să mă lingi de sifilitic Peștișorule spurcat cu duhoare de cacofag mă muiane mori dreqului să mori borâtură de căcat ce ești drogangiu pulii ce ești și vexiți de curvele tale de la benzinărie și baba novac muistule chiar ți-o urcat căcatu în creier cum teo futut adânc tare ții rău de la sifilis ? Muie ai luat candidă de la prostituatele Clujului ce au brânză în pizdă cu miros de pește putred ai ieșit demult de la spitalu 9 muie futută în tăte găurile puți rău a pizdă nespălată

• Like 1
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Maxi /taximetristu ți-o urcat Căcatu în gură cum te-o futut gay Clujului mă borâțiaș în gurița cu putoare de hoit lingeamai în cur să mă lingi de sifilitic Peștișorule spurcat cu duhoare de cacofag mă muiane mori dreqului să mori borâtură de căcat ce ești drogangiu pulii ce ești și vexiți de curvele tale de la benzinărie și baba novac muistule chiar ți-o urcat căcatu în creier cum teo futut adânc tare ții rău de la sifilis ? Muie ai luat candidă de la prostituatele Clujului ce au brânză în pizdă cu miros de pește putred ai ieșit demult de la spitalu 9 muie futută în tăte găurile puți rău a pizdă nespălată

ai facut gargara?

Postat

Maximiliano taxi s-o stricat taxi mă drogatule ? Țî rău bășinosule drogamgiu pulii ți-o urcat tăt căcatu la căpățână .. Muiane meriți tu să înghiți niște sperma de la tăți pușcăriașii sifilitici.. Pote pote te lași de droguri

• Like 1
Postat

Vrei niște bani muianule de pită? Dacă mi-o suji îți dau niște bani de-o pită îți pute pizda maxi taxi că tu pulă n-ai îți pute a sifilis sugătoare ce ești

Postat

Maxi maxi taxi taxi sifilis sifilis muiane muiane candidă candida curvă penală curvă penală drogatule drogatule beșinosile beșinosule muistule muistule pușcâriașule pușcăriașule

Postat

ba, voi vreti s-o futeti ori s-o injurati pe fata asta?

Dragul meu  :laugh2  :pope

:pope

:pope  :pope  :baby2

:urgay

,gresesti profund !!Acest Maximusm75 nu este decat o curva ce scrie aiurea pe acest site care este de fapt un super tare pamflet ....Aici nu este vorba de ,,fucking,, ti-i s-a parut doar ...asta este doar o curva penibila rezultatul faptului ca un tigan a violat-o pe o penibila ,ocurva mai mare decat el ..ea....Maxi Taxi tin sa te anunt ca apropo de castigat ,,painea,, nu se castiga din acest site ...aici doar se  rade ...cat poti rade aici nu poti nicaieri altundeva ....clienti de aici ...dar tu crezi ca cei mai buni clienti sunt de aici ...nici vorba...nu stii nimic ,saracutul de tine....stii cine este cel mai castigat de aici ?PISICUTS CARE ARE AUDIENTA PE CARE SI-O DORESTE....hmmm ...prost esti ...daca nu te-a avortat ma-ta pana la 12 saptamani ai ajuns sa respiri aerul proaspat al Planetei ....Maxi-taxi ,curvo ,tu nici macar penis ...ce la cine sa bagi in gura ....dar stii tu ce-i aia gura .....Retardatule....tu care mananci Nan 1 cu lingurita ????Vai de viata ta ,ejectatule ........ORATANIE CU CHIP DE OM ......vai de viata ta ,taratura ....N-ai murit inca ,ma,spurcaciune oligofrena????Fir-ai tu al dracului sa fii de limbric ordinar ...Poate mori si tu ca acea curveta ucisa de un psihopat la Alba Iulia ,Mira ...prietena ta...No ,nu se stie ,poate mai apare un psihopat cu vreun cutit si te nimeresti tu cu vreo curva prin vreun stabiliment in pat ...Ar scapa planeta de un drogat -betiv...Iti doresc daca n-ai murit pana acum sa mori exact cum a murit amica ta ,Mira ...asa ai merita cel putin ...Ar fii frumos sa aud la stiri o asa mare veste....  :popeTaratura ,zici ca nu compui injurii ...apoi ,ma pizda proasta ce esti ...ai scris aseara 12  randuri ,oligofrenule amnezic ....Te agiti ,este ????Vezi ,ma decretelule cu chip de psihopat ca explodezi intr-o zi  :boob

• Minus 1
Postat

Limbricule abject ,oligofren ,amnezic si retardat .....Ceea ce spui tu apropo de ,, dans,, nu contine  nici o farama realitate ...habar nu ai ..acest lucru a fost scris de ,, Palosulgros-subtire,, care saracul nu are proprietatea cuvintelor avand in vedere ca este ungur ,nu maghiar ,este un ungur cat un cal prost ...prostalaul de Palos s-a simtit prost in prezenta mea pentru ca eram mai inalta decat el cu 5 cm si s-a simtit dominat...de fapt eu nu l-am tratat ca pe un sclav ,el este un sclav ,de fapt eu am facut caterinca de accentul lui maghiar la fel cum fac aici pe site caterinca cand scrie cu multe dezacorduri gramaticale ..Iar tu ,boule,criminalule sifilitic ai copiat ceea ce a scris Palosul in proportie de 50%...Ma doare in fundul fundului de ungurul prost Palosul ,de dobitoaca cu nume de scena Maxi -Taxi si de alti oligofreni ca voi ....Iar in ceea ce priveste acest site ,am spus-o si o repet :nu m-a interesat ,nu ma intereseaza si nu ma va interesa ce scriu toti lingatorii de anusuri aici sau oligofrenii ca tine ,Maxi -Taxi ..A fost un pamflet si va fii mereu pamflet ...Nici pamflet  nu poate fii numit.Este o adunatura de frustrati si punct .Frustrati si complexati ce refuleaza din spatele tastaturilor calculatoarelor.Hai ,Sictir ca puti a mortaciune ,Maxi Taxi !!Hermafroditule!!!!!S a te mai vad la groapa si la 2 m sub Pamant ,oratanie!!! :pope

• Minus 1

Postat

Eu zic ca o calareste pe Erzsi Neni ,mamica Palosului gros/tare subtire iar mai apoi se schimba rolurile astfel ca Ciucurelul il va calari pe Maxi -taxi intr-un tractoras ..sa vezi cand ii va infige drogatului Strap onul de 24 cm ... :laugh2  :baby2

Drogatul -betivan Maxi Taxi va ramane singur in mijlocul campului ,violat si  :baby2 :baby2   :urgay :doggystyle  :clapp

:clapp

:clapp

:sweeping

:sweeping

:stiletto

:sheep

Undei muianu o fute pe mă-sa nu

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...