ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 8, 2016 Alloo allooo ce se mai intampla pe aici?Un pic nu am mai intrat si maxi taxi isi face de cap? 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 8, 2016 cine face panarama aici ca am o pofta sa execut pe careva on topic trebuie neaparat sa imi reiau cursurile de anger management, am tendinte foarte violente in ultima vreme. nu este ideal 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 8, 2016 Alloo allooo ce se mai intampla pe aici?Un pic nu am mai intrat si maxi taxi isi face de cap?No ,Ciucurele dragoste...Servus!!!CE FACI ,IUBIRE???Vezi ,dragoste , Gay -ul Gay-lor a luat-o razna!!A luat-o rau la poponet si are criza de nervi ,Ciucurele..L-ai lovit cu tractorul cumva ???C e facem cu Gay-ul asta ,dragoste ??Bietul a facut o criza de nervi aseara si mi-a scris 12 randuri ,Ciucurele ...A zis ca nu-si pierde timpul sa-mi compuna mie injurii dar mi-a scris 12 randuri ... Oare cand a scapat Maxi-Taxi de la Neuro-psihiatrie ,Dragoste??Stii tu ceva de oligofren???te sarut ,Ciucurele ...Incearca sa-l prinzi pe undeva prin oras poate il ,,executi,, cu tractorul si nu mai trebuie sa pregatim bombe....Ca pana moare asta de sifilis mai dureaza ...poate s-a tratat intre timp.. 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 8, 2016 Ciucurele ,draga sa vezi tu diseara cand intra Gandacul de Colorado ,taratura ,limbricul alias Maxi -Taxi ce ne-o luam noi in freza ...Daca este si odihnita dobitoaca ,sa te pregatesti ,Ciucurele caci incepe Jihadul...Boul vine cu discursul pregatit si imi spune ca nu se oboseste sa -mi raspunda dar scrie 12 fraze si pune toate organele pe site plus ca ne coboara si toti Sfintii din ceruri.... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 8, 2016 cine face panarama aici ca am o pofta sa execut pe careva on topic trebuie neaparat sa imi reiau cursurile de anger management, am tendinte foarte violente in ultima vreme. nu este ideal Ce faci ,Zeito??Ai reusit sa iesi de la hibernare??Cum cine face panarama ??Dar c intrebare este asta??Cam pertinenta ...Dar ,...pentru ce suntem aici?? :girlyNu sa facem caterinca si sa ne amuzam??Esti pe vreun site de la NASA SAU CE??Ti-ai pierdut simtul umorului ,Zeito?? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 8, 2016 STAI CA VINE Gay-ul Clujului imediat si sa vezi tu cum ne insira 20 de fraze ...Dupa ce a luat-o la poponeata vine si sa vezi ce ne ,,fuck,, pe noi ,Sobolanul ... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 8, 2016 Ce faci ,Zeito??Ai reusit sa iesi de la hibernare??Cum cine face panarama ??Dar c intrebare este asta??Cam pertinenta ...Dar ,...pentru ce suntem aici?? :girlyNu sa facem caterinca si sa ne amuzam??Esti pe vreun site de la NASA SAU CE??Ti-ai pierdut simtul umorului ,Zeito?? fac zdrentele franjuri, tu ce faci?simtul umorului? pai stai sa vezi. paseam agale si usor saltat si mi-a cazut din buzunar.il declar nul!nust de ce dar acel emoticon cu plecaciuni ma ameteste
kkmitz Reputație: 4245 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Iunie 13, 2016 Salutari la toata lumea eu nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cred ca topicul asta... numai de recenzie nu e, a deviat mult de la scopul initial, sau ma insel? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 13, 2016 Salutari la toata lumea eu nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cred ca topicul asta... numai de recenzie nu e, a deviat mult de la scopul initial, sau ma insel? :clapp :clapp Este doar un Pamflet inocent....Cand va plictisiti de Mr Bean treceti la topicul Diva Anita ..... Este un pmflet pe masura acestui forum....nici mai mult ,nici mai putin.... 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 13, 2016 Ma shlom-kha idisher kopp? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2016 Ma shlom-kha idisher kopp? ce-ai scris acolo de te-ai rusinat?ai vb porcos?
sparksilver Reputație: 541 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 13, 2016 ce-ai scris acolo de te-ai rusinat?ai vb porcos?Atat de rau de a inghetat iadul! ee 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 13, 2016 Atat de rau de a inghetat iadul! eelas ca e bine patineaza ratustele pe el ))
sparksilver Reputație: 541 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 13, 2016 las ca e bine patineaza ratustele pe el ))Bine ca nu musca! 1
doctordefemei Reputație: -13 Postat Iunie 13, 2016 Postat Iunie 13, 2016 Anito te-am văzut în Parcu mare sâmbătă erai la Lacul lebedelor la Chios cu copilu cu băiatul tău te plimbai pe Malu lacului ce faini erați da vremea nu era de operă și duminică erai cu rolele cu băiatu prin centru aproape de casa ta ce fain te ști da cu rolele era și o fetiță de vreo 5/6 ani cu voi parcă semăna cu tine ai și băiat și fetiță? Abia aștept să te văd iar live da nu pe role mai bine pe tocuri că așa îi mai fain știi tu amândoi de 185 cm cred că îi fain să ai copii sau copil Io n-am și-mi pare rău că no fost să fie vreau să te Invit să jucăm biliard la prietenii mei de la Leul da tu văd că nai Whatsapp amu să te invit m-am speriat că ești dusă în Israel tieee țuc peste tăt unde vrei tu și abia aștept puuup
nicholasvanorton Reputație: 302 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 14, 2016 Anito te-am văzut în Parcu mare sâmbătă erai la Lacul lebedelor la Chios cu copilu cu băiatul tău te plimbai pe Malu lacului ce faini erați da vremea nu era de operă și duminică erai cu rolele cu băiatu prin centru aproape de casa ta ce fain te ști da cu rolele era și o fetiță de vreo 5/6 ani cu voi parcă semăna cu tine ai și băiat și fetiță? Abia aștept să te văd iar live da nu pe role mai bine pe tocuri că așa îi mai fain știi tu amândoi de 185 cm cred că îi fain să ai copii sau copil Io n-am și-mi pare rău că no fost să fie vreau să te Invit să jucăm biliard la prietenii mei de la Leul da tu văd că nai Whatsapp amu să te invit m-am speriat că ești dusă în Israel tieee țuc peste tăt unde vrei tu și abia aștept puuupAsta ii cea mai lunga propozitie de pe forumu asta....Oare poti sa o citesti fara sa tragi aer in piept? 2
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 14, 2016 Anito te-am văzut în Parcu mare sâmbătă erai la Lacul lebedelor la Chios cu copilu cu băiatul tău te plimbai pe Malu lacului ce faini erați da vremea nu era de operă și duminică erai cu rolele cu băiatu prin centru aproape de casa ta ce fain te ști da cu rolele era și o fetiță de vreo 5/6 ani cu voi parcă semăna cu tine ai și băiat și fetiță? Abia aștept să te văd iar live da nu pe role mai bine pe tocuri că așa îi mai fain știi tu amândoi de 185 cm cred că îi fain să ai copii sau copil Io n-am și-mi pare rău că no fost să fie vreau să te Invit să jucăm biliard la prietenii mei de la Leul da tu văd că nai Whatsapp amu să te invit m-am speriat că ești dusă în Israel tieee țuc peste tăt unde vre Cristian ,eu cred ca tie nu ti-e bine....Ce discutii ...Despre copii pe Forum de fuck ..Esti in deplinatatea facultatilor mintale?Asa este ,am fost la Lacul Lebedelor sambata si duminica m-am dat cu rolele prin Andrei Muresanu respectiv Centru ...pacat ca nu m--ai abordat ,te-as fii cooptat in echipa mea cu copiii ...Esti in eroare ,nu am copii ,am un singur baiat ...puteai sa-mi scrii simplu in PM si nu trebuia sa povestim aici detalii despre viata personala...Daca ma inviti la ,,Leul,, vin cu mare placere desi n-am mai jucat de cativa ani. Oricum mi-ai ramas dator cu ceva foarte important data trecuta .. Pe viitor ,scrie-mi te rog in PM si nu mai face publice tot felul de informatii pe aici ...M-ai suparat rau ,sa stii ..In fine ..O zi faina sa ai !!PUPICI 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 14, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 14, 2016 Da-i bataie Anita ca merita! 1 4
nanan Reputație: 73 Postat Iunie 24, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 24, 2016 Cristian ,eu cred ca tie nu ti-e bine....Ce discutii ...Despre copii pe Forum de fuck ..Esti in deplinatatea facultatilor mintale?Asa este ,am fost la Lacul Lebedelor sambata si duminica m-am dat cu rolele prin Andrei Muresanu respectiv Centru ...pacat ca nu m--ai abordat ,te-as fii cooptat in echipa mea cu copiii ...Esti in eroare ,nu am copii ,am un singur baiat ...puteai sa-mi scrii simplu in PM si nu trebuia sa povestim aici detalii despre viata personala...Daca ma inviti la ,,Leul,, vin cu mare placere desi n-am mai jucat de cativa ani. Oricum mi-ai ramas dator cu ceva foarte important data trecuta .. Pe viitor ,scrie-mi te rog in PM si nu mai face publice tot felul de informatii pe aici ...M-ai suparat rau ,sa stii ..In fine ..O zi faina sa ai !!PUPICI Te-a vazut colegu in oras in timp ce iti plimbai bitangu ,dar daca te futea in cur?
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 24, 2016 Te-a vazut colegu in oras in timp ce iti plimbai bitangu ,dar daca te futea in cur? Pai ,sa-ti raspund pe masura mintii tale inguste si primitive .... Ce zici daca o violai pe ma-ta in plina strada si te vedea taganul de tat-tu ,pestisorule???M-A vazut colegul ???Straniu ,chiar spre seara am vazut si eu o gasca de pesti cu 3 curve tuciurii pe la Iulius Mall ,lume ,,buna,, ,tatuata ,limbaj de Ferentari ,accent de Pantelimon .....Esti cumva unul dintre ei ,bitangule fatat prea timpuriu ????M-a vazut colegul prin oras ,da???Pai ,n-avea cum caci de la Inchisorile de Maxima Siguranta unde esti tu acum si scrii nu se dau permisii foarte usor ....Puti a peste putred ......mult prea putred ,jigodie!!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 24, 2016 Iar in ceea ce priveste ,,curu,,.....cum zici tu ... :laugh2Nu fac nimic acolo caci nu sunt animal ca astia de prin zona ce-si introduc organul pe unde se gaseste o gaura .....Deci ,ia o pauza ,bolnavule!!Te-a atacat grav cancerul .....esti in faza de metastaza ,da ???? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iunie 25, 2016 Dar pe tine ,bitangule mic plutitor ,de ce te-au părăsit peștii plutitori și te-au lăsat să te zbați pe uscat??? Fir-ai tu al dracului să fii de țâgan borât ,înfometat ,tatuat ,mâncător de semințe ...putoare ordinară oligofrenă ...Borâtură!!!! 1
nanan Reputație: 73 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 1, 2016 Când îmi ceri să te respect pentru că eşti femeie, în loc să-mi ceri să te respect pentru că eşti om, practic mă pui să te respect pentru că ai o gaură.
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 2, 2016 Deci tu ,borâtură ,scursură ordinară,târâtută din Ferentari ,mâncătoare de semințe ,ascultă două fraze . Ești un bou prost ,ai fost și vei muri tot bou prost ... ..,,😩😂😂😩😩😩😡😡😡😡😡Știu că simți nevoia să mai refulezi din când în când căci toată ziua între ,,coloratele ,, tale este dificil ,într-adevăr!!! POST SCRIPTUM : ai comis o greșeală ,să știi !! Nu am o singură gaură ,să știi !!Am o gaură în zona dorsală și un penis în zona frontală . Cu penisul te voi regula pe tine cu prima ocazie iar din poponeață vei primi tu mâine dimineață micul dejun !!!!....,,😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum