Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Da intreb si eu, pe ovreica asta o mai futut-o careva?

Ca vad ca virtual ii tot baga lumea batalaul in gura, dar practic?

Ma fute si pe mine grija, nu de alta!

• Oras:cluj
Postat

Da intreb si eu, pe ovreica asta o mai futut-o careva?

Ca vad ca virtual ii tot baga lumea batalaul in gura, dar practic?

Ma fute si pe mine grija, nu de alta!

Am fost la ea si a fost foarte frumos! ;)

• Like 1
Postat

Da? Cat o costat? Zi sa stiu si eu, ce naiba, eu am dat cu o pagina inapoi si numai injuraturi.

Sau te-a platit ea pe tine sa o vezi?

Mi s-o umflat bine coaiele si as baga o ghetzaleala in gurita divei.

Postat

Petres,,draga,tu știi că demult eu nici măcar nu mă mai enervez cu acești retardați ce stau în spatele tastaturilor și refulează . Nici măcar nu mă mai obosesc și nu doresc să mă mai cert cu niște retardați frustrați și complexați ,dezamăgiți de viață și mediul înconjurător . După un an de la prima noastră întâlnire cred că nu mai este cazul să-mi sau să demonstrezi nimic . Mulțumesc pt cuvintele frumoase !!Ești un scump!Nu-ți mai pierde timpul încercând să le demonstrezi ăstora ceva . Nu este nevoie!Intenția ta este cât se poate de bună !Știu și nu mă îndoiesc de acest lucru !....,Dar nu te mai strădui să mă aperi de unii cum e cel de sus !!Tu știi că eu intru aici doar să mă mai distrez câte puțin ....Iar unuia cum este El_futador nici măcar nu mă obosesc să-i răspund .., Chiar tuturor retardaților nu merită să le scrii poeme ... Te pup ,Petres !Noapte

Bună și pe data viitoare !Te îmbrățișez cu mare drag și ai grijă de tine !Oricând îți pot fii de ajutor ,nu ezita să mă contactezi ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘😘😘😘😚😚

• Minus 1
Postat

Petres ,dragă ,te rog mult nu te mai chinui să scrii aici . Tu știi că din punctul meu de vedere totul este doar caterincă . !!!😄😃😃😃😃😀😗😗😄😃😃😃😚😗...,....,,,,Te pup!

• Minus 1
Postat

El_futaforule ,îmi era tare dor de tine ..,,Am un penis de 24 cm pt tine . Nou - nouț. Perfect pt poponeața ta . Altă variantă ar mai fii să-ți introduc unul de 26 cm în gât și un altul în poponeață. Oricum este bine!!!!Nu de alta dar așa un prost merită să fie redus la tăcere. Hai .,Sictir!!!Dacă ești așa excitat ai încercat ceva și cu mămica ta ??Să vezi cum ar fii ?Sau ți-o recomand pe frumoasa Geta ,prietena ta de pe Calea Turzii ,caut-o cu încredere!Mai sus de Observator ,evident ..,,....,

• Minus 1
Postat

Șoricelule mic și căcăcios ,nu mai fii supărat !!!ÃŽți doresc spor la ,,chițăială ,,și la mai mare......,,,Cu siguranță poți mai mult ...,,..,😄😄😄😄😄😄😄😃😃😃😃😄😄😄

• Minus 1
Postat

Șoricelule-căcăcios ,să știi că îmi plac drogații ca tine!!!

Și dacă se numesc și așa sugestiv ,,el_😀Futadori,, cu penis de 15 cm îmi plac și mai mult !.....😚😘😘😘😃😃😃😃😃😃😃😄😄😄😄😃😃😃😀😀

• Minus 1
Postat

Ei divo, am stiut ca imi raspunzi tu pana la urma.

Asteptarea a dat roade!

Nah, poate ne intalnim si ghetzalesc un pic... Ce mai, pula lunga, pula scurta, vorba multa, saracia omului, pus banu, bagat materialul, simtit bine.

Postat

Problema e ca vroiam sa stiu si eu date concrete, nu sa rascolesc 107 pagini de rahat.

Un pret mai recent, ceva? Altfel ce sa fac si eu? Sa ofer 50 lei? O fi bine?

Zic si eu, ca intre atatea pagini de matarangi bagate te miri pe unde, greu sa deslusesti cu cat ajungi la/in Diva.

Oricum prea scump nu tre sa fie.

• Oras:Hawai
  • Oras:Hawai
Postat

Ce urat vorbesti Anito.... Dupa ce ca,pozele nici macar nu is recente.is de acu 2500000 de ani de cand erai tanara si aratai bine! (Asta in cazu in care ai aratat vre-o data asa).am fost 1 data la tine dar de atunci te ocolesc... Atata ti-ai frecat tatale de plm de mai plictisit ca sa nu mai continui 250 ora. Parerea mea? Nu merita mai mult de 100 ron ora! Noroc

Postat

Pozele reprezintă în proporție de 85% realitatea. Dacă mă ocolești ,să fii sănătos !!!Nici n-am nevoie de ,,lume,,de pe aici...,Sunt clienți fideli suficienți ... Chiar nu este nevoie de toți hermafrodiții de aici . Toate cele bune!!!

• Minus 1
Postat

Futadorule ,am cumpărat vinuri alese și ,,Coca -cola ,,... pt distracție .., Ce zici??Dorința mea este să facem sau să o facem până dimineață ...Gratis!!!😃😃😀😗😗😗😀

• Minus 1
Postat

Petres,,draga,tu știi că demult eu nici măcar nu mă mai enervez cu acești retardați ce stau în spatele tastaturilor și refulează . Nici măcar nu mă mai obosesc și nu doresc să mă mai cert cu niște retardați frustrați și complexați ,dezamăgiți de viață și mediul înconjurător . După un an de la prima noastră întâlnire cred că nu mai este cazul să-mi sau să demonstrezi nimic . Mulțumesc pt cuvintele frumoase !!Ești un scump!Nu-ți mai pierde timpul încercând să le demonstrezi ăstora ceva . Nu este nevoie!Intenția ta este cât se poate de bună !Știu și nu mă îndoiesc de acest lucru !....,Dar nu te mai strădui să mă aperi de unii cum e cel de sus !!Tu știi că eu intru aici doar să mă mai distrez câte puțin ....Iar unuia cum este El_futador nici măcar nu mă obosesc să-i răspund .., Chiar tuturor retardaților nu merită să le scrii poeme ... Te pup ,Petres !Noapte

Bună și pe data viitoare !Te îmbrățișez cu mare drag și ai grijă de tine !Oricând îți pot fii de ajutor ,nu ezita să mă contactezi

:* te pup si eu si iti multumesc anticipat pentru momentele frumoase!

• Like 1
Postat

Stixfix ,tare mă tem că ești unul dintre acei căcăcioși limbrici ce au fost umiliți și acum refulează respectiv se răzbună!Înscrierea ta în mai 2016 și atacurile urmate înscrierii spun multe . Să nu fie cumva un alt atac al domnișoarei Heinrich Himmler 666...sunt 98% sigură că tu limbricule ,nu mai văzut în viața ta!!!Sau probabil ai fost dat afară din apartament și din această cauză refulezi aici. Minți ,porcușorule căcăcios !!!!Dacă era adevărat ce ai scris aici ,adăugai comentariul după vizită.....

• Minus 1
Reputație: 1750
Postat

anito la ce pagina sunt cele mai recente poze ale tale?

e greu de gasit asa ceva printre atatea injuraturi

• Like 1
Postat

Eu zic sa o facem, dar nu pana dimineata, ca unii trebuie sa lucreze.

As opta pt o mancare ovreiasca, sa vad si eu ce mancati voi mai bun.

As zice ca duc si gunoiul, dar 5lei e cam putin, in poze e cam mult gunoi de dus, pt aia 5 lei.... 

Totusi eu te-am ironizat si te ironizez, asa ca nu zic asta si nici nu cred.

Ma gandeam ca na, poate vorbiti si ceva mai serios nu numai injuraturi, ca prea va place tavaleala in noroi.

• Like 1
Postat

De acord cu tine ,Futadorule!!Dar cu cine să vorbim lucruri serioase???Cu Stixfix ul de mai sus???Un semi impotent frustrat ... sau cu cei ce intra aici pt a face caterinca ???Nu neg faptul că mai sunt și oameni întregi la minte pe aici . Nobel ,Lopix,Altu2 ,Spark-Silver ,etc dar .... Să nu crezi că nu înțeleg ironiile... îmi plac chiar !!Simțul umorului este dovada inteligenței ... m-am amuzat copios de comentariile tale!!Nu m-aș putea supăra niciodată ....Vinul te așteaptă ,Futadorule ...😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Minus 1
Postat

Stixfixule ,să nu iau un țăruș să te fut în anus cu el . Abjectule !!Fii atent că sunt pe post de privighetoare și te voi urmări mereu ,Gunoierule . Cum se face că ești înscris de două luni și îți cam plac atacurile ieftine ??Apropo de poze :ultima sesiune profi am avut-o în Februarie 2015 ,nătăflețule !!Coafura ,machiajul , stilul vestimentar sunt identice . Eu cred că tu nu m-ai cunoscut !!Exista un personaj credibil aici pe numele său ,,Charny,, care a adăugat faptul că arăt mai bine decât în poze . ...o divă adevărată..ceva de genul .. Dacă te deranja faptul că sunt mai masivă după 14 ani de handbal ,nu trebuia să rămâi și să plătești !😤Mă feresc să mai înjur pt că nu vreau să-mi supăr prietenul ,el Futador. Ceva este putred în comentariul tău de limbric căcăcios cu o comportare de maimuțoi cu retard mintal...Comentariul tău cam contrazice User-ii cu ,,greutate ,, de aici . Tare mă tem că ai ,,prună,, , nu ești un User ... Eu zic să-ți faci vechime pe aici că altfel devii un CLOVN ..,,Nu trebuie să iei in considerare sfaturile mele dar să stai în banca ta că altfel te bag în aia a mămicii tale .Târâtură!!😢😢😢😂😂😂

• Minus 1

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

El futadorule ,să știi că n-am aghiotant și îmi doresc unul cu orice preț .Dar să fie așa ,,bărbatul ideal ,, ca tine . Pe când organizăm primul interviu ???

Divo, nu ti-e teama ca se supara Ciucurel?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...