Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Postat

Razvan 21,ai mare ghinion.In afara faptului ca eu de anul trecut n am mai postat pe forumul curului din lumea a 13a țin sa te informez ca nu sunt accesibila din jurul datei de 15iunie in Cluj Napoca.Anuntul a fost postat din greșeala .In loc de Oradea a fost Cluj Napoca.Momentan activez intr in cerc restrâns si urmează sa deschid un salon de BDSM si masaje.Pe dușmanii căutători de anusuri cu cacat ii las sa moara in chinuri...Vad ca încă n a murit ,putulica asta mic ce are rahat uscat pe putulica aia mica...Săracul cat este de frustrat ...😀😗😗😗😗😗😗😚😚😳😳😳😳Deci,revenind.Razvan21,caută mai departe !!!😚😚ðŸ˜ðŸ˜”😔😊😊😊😜Ma lipsesc de bulangii frustrați de pe Nimfo...P.S:Mulțumesc prietenului meu bun care m a informat ca Dușmanul principal n a murit încă bă mai mult ,a comentat la adresa mea.Sa mori in chinuri ,jigodie!!Sa mai aud de tine când este coliva pregatita....Cancerule!'n!!! Răzvan 21,drum bun si cale bătuta ...😳😳😳ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Postat

No,Servus,Friend!!Te pup😊😊😊☺ï¸!!Abia m am întors de la Praid..,din Salina aceea vii extenuar..Unde ai găsit spațiu pt bar??Numele il stabilesc eu.Prin Noa ai mai fost ...??N am intrat de luni întregi pe aici ...Ieri m a informat cineva ca apare iar njmeld meu in prin plan..m am gândit sa ies la atac..Trebuie sa încep sa lecturez paginiîntregi ...:sa vedem ce filiere de Pești si peștoaice mai sunt prin Cluj ..In Clujul asta te apuca disperarea ..plin de fufe tatuate peste tot..Daca mergi la mega Image ,3fufe tatuate in șlapi cu bishon ul si Peștele ..Daca mergi la Auchan vin câte 6-10fufe cu Peștele ..toți in șlapi,tatuați,in pantaloni tip chiloți,,par brunet vopsit blond ...Oriunde mergi la mall Uri numai găști de sudiști (Pești +sclavele sexuale)..Vezi,fa ceva Diamond ..Ce i drept ,oraș mare =futalăi mulți ...Spune drept ,ți a fost dor de mine ,Diamond !??Din Februarie n am mai fost pe aici din lipsa de timp..Am multe activități ..Acum predau chiar dominare la un salon de masaj din Cluj ..când nu sunt in Orafea sau in afara tării..La Untold ai fost ,Curcudel dragă??

• Oras:Oradea
Postat

Razvan 21,ai mare ghinion.In afara faptului ca eu de anul trecut n am mai postat pe forumul curului din lumea a 13a țin sa te informez ca nu sunt accesibila din jurul datei de 15iunie in Cluj Napoca.Anuntul a fost postat din greșeala .In loc de Oradea a fost Cluj Napoca.Momentan activez intr in cerc restrâns si urmează sa deschid un salon de BDSM si masaje.Pe dușmanii căutători de anusuri cu cacat ii las sa moara in chinuri...Vad ca încă n a murit ,putulica asta mic ce are rahat uscat pe putulica aia mica...Săracul cat este de frustrat ...Deci,revenind.Razvan21,caută mai departe !!!Ma lipsesc de bulangii frustrați de pe Nimfo...P.S:Mulțumesc prietenului meu bun care m a informat ca Dușmanul principal n a murit încă bă mai mult ,a comentat la adresa mea.Sa mori in chinuri ,jigodie!!Sa mai aud de tine când este coliva pregatita....Cancerule!'n!!! Răzvan 21,drum bun si cale bătuta ...

Daca practici BDSM la fel de jalnic ca si insultele tale de tractorist analfabet ii tragic. 

Si mai ai tupeu sa te numesti Mistress!  :slap2

Numai gura ii de tine...

Nu ma mir ca lipsa de clienti o justifici ca si "cerc restrâns" excelent marketing  :clapp

• Like 1
Postat

Fatatule prematur ,nu te a întrebat nimeni nimic..,Bea un lăptic NAN sa te calmezi..Sa ma fut in neamul tău de cacat..Nu ți dau ție explicații,cacatule cu ochi .....Din fericire,nu duc lipsa de clientela ..Daca am o problema la Cluj ,fug la Oradea unde este raiul pe Psmant pt BDSM....Stai chill ..ca am prea mulți vizitatori..uneori prea mulți ,cacatule cu ochi..Sa ți iau familia in cel mai gigantic Strap on...cacatule oligofren..

Postat

Baba ia niste calmante ca iti creste tensiunea  :wink2

Eu sunt de la Oradea!  :laugh2

Si corect nu ma intrebat nimeni...

Te oftici? ca tot ai dat explicatie oricum!

Se vede ca duci o viata bogata de stai pe forum la 12 noaptea...

Daca iti merge asa de bine cu clientela full, pentru ce iti mai pierzi vremea pe forum?

Dute lucreaza ca mai ai doar cativa ani de facut profit  :bye

Ps. O stapana trebuie sa fie Aroganta, nu sa aiba o gura murdara!  :pig

• Like 1
Postat

Iadrian ,freac o pe țâgancă borâtă din Oradea ...In anusul acela (țeava de eșapament )cu kkt...😃😃😚😗😗😗...Coaie flocoase,sa ți explic ca esti prost de puți...Acest așa zis topic a fost scos de la naftalina pt a produce ratting..M a văzut Pisicuts alias Bogdan ,,prin zona ,,si s a gândit sa facă niște bănuți pe rahaturile de doi bani ce se scriu aici..😚😚😚😗😗Cam aceasta este strategia mutării acestui mic rahat de la ÃŽntrebări si răspunsuri pe un topic mort care cândva ii producea bani Berbecului suprem...Numai ca nu va reuși pt ca nu ma voi obosi sa scriu cacatilor cu ochi,cică Dl Stefan,ceva oier probabil sau unuia care fu..baba din Oradea cu sifilis...TIE ,Coaie Flocoase îți spun atât::Odihnește te in pace ,sa-ți fie țărână usoara

Postat

cică Dl Stefan,ceva oier probabil sau unuia care fu..baba din Oradea cu sifilis...

Atat!

Altii primesc randuri intregi de insulte si eu primesc doar un paragraf...

ai ramas fara insulte!

incearca o insulta in engleza... poate suna mai bine!?  :138x

Postat

Nu mai încerc nimic nu pt ca nu as știi ce sa scriu sau n-aș avea idei ci pt simplul fapt ca nu doresc sa i produc bani domnului Bogdan alias Pisicuts.De asta nu doresc sa mai fac spectacol.Ii las pe alții si pe unii oieri ca tine😀😀

• Oras:cluj-napoca
Postat

Ciao Anita.

Cum mai esti?

Am vazut ca a revenit si prietenul Diamond printisorul cand facem o iesire?

• Oras:Cluj napoca
Postat

Nu mai încerc nimic nu pt ca nu as știi ce sa scriu sau n-aș avea idei ci pt simplul fapt ca nu doresc sa i produc bani domnului Bogdan alias Pisicuts.De asta nu doresc sa mai fac spectacol.Ii las pe alții si pe unii oieri ca tine

Buna Anita! Mai lucrezi? Nu raspunzi la telefon.

Postat

Hello,Baroncea !!Principial vorbind ,da.Pana la 1oct sunt puțin prinsă cu renovarea unei case ,urmează sa schimb locația si sa amenajez camera cu ustensile pt BDSM .Din aceasta cauza nu răspund la telefon pt ca multă lume dorește programări in eternul stil 20-30min.Poate reușim sa ne intersectam si sa ne sincronizăm .Sau poate ne am intersectat deja.Toate cele bune ,Baroncea..Cred ca ne cunoaștem 😊😊😊😊

Postat

Ciucurel ,te sărut .,te îmbrățișez...Cat de curând ...Mi era dor de tine ...Sa vedem când vine printisorul..Cand va avea chef...Cu utilajele presupun ca este bine.....Abia aștept sa ne revedem ..😊😊😊😊Te pup

Postat

Pt agricultura a fost un an minunat ..pt ce cultivi tu mai ales,grâu ,floarea soarelui presupun ca a fost raiul pe pământ. .. Sa ai grija cu dosarul pt APIA...Si eu vreau sa depun pt fânațe ..Ma zbat acum😊Te pup

Postat

Ciucurel,fii atent ca ne a observat bărbosul prin zona ...s ar putea sa coboare ceva sfinți si arhangheli ..Cacatul cu ochi ne spionează ...La Gaius Iulius Cezar ma refer ,dictatorul nătărău ,fute -m as in morții si strămoșii morților lui de bărbos împuțit ..Te pup,dragule ...te îmbrățișez

• Like 1
Postat

Ciucurel ,te sărut .,te îmbrățișez...Cat de curând ...Mi era dor de tine ...Sa vedem când vine printisorul..Cand va avea chef...Cu utilajele presupun ca este bine.....Abia aștept sa ne revedem ..Te pup

Multumesc pentru raspuns. Astept cu drag sa ne vedem.

• Like 1
Postat

Pt agricultura a fost un an minunat ..pt ce cultivi tu mai ales,grâu ,floarea soarelui presupun ca a fost raiul pe pământ. .. Sa ai grija cu dosarul pt APIA...Si eu vreau sa depun pt fânațe ..Ma zbat acum😊Te pup

Ciao Anita da intradevar anul acesta a fost un an minunat pentru agricultura,am vandut multe utilaje si piese anul acesta.

Inca nu sa terminat anul ca vine toamna si mai pot vinde niste utilaje inca.

Apropo am cateva zeci de sticle de Prosecco pentru intalnirea care o sa avem.

Te pup si numai bine.

• Like 1

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

anita ești de belea,de departe cea mai nebunatică cunoștință a mea,te iau la mine în gașcă 😂😂😂

P.S. numa dacă te lasă ciucurel

Salve ! 🥂

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...