Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Iadrian26 iar ai fost la baba din Rogerius ,i ai introdus penisul in țeava de eșapament si te ai speriat de ce zăcământ de Uraniu ai găsit...Vezi ,dacă nu esti cuminte ...Hmmmm,limbi ??In fund !?Inca n am cunoscut gustul dar nu i prea târziu ..Primesc la ședințele de dominare dar încă n am avut ocazia sa dau...cine știe...poate,cândva....In schimb iadrian 27,vezi ca eu voi sesiza DIICOT ul si BCCO pt ca baba ți a vândut cel puțin Ecstasy si ai halucinații ..Săracul de tine ...Voi suna la prietenii mei sa le spun ca de când studiezi anusul babei din Rogerius ai halucinații severe...Sa pună sub supraveghere baba ca va da droguri de mare risc😊...Si când prepara omleta cred ca baba va da ceva...😜Sau poate tu chiar te ai născut drogat...Nu i stress ca revin la Oradea curând si voi sesiza autoritățile ,le spun ca acest site trebuie supravegheat mai bine decât pana acum caci baba a ajuns in fel de dealer ..😳😳Iadrian26,keep calm and fuck your grandmother..

Link spre comentariu

Sa o fut pe ma-ta moarta si îngropată ,Satan !!mira-s-ar lumea de tine ,kkt infect cu ochi ...Pișatule misogin ,bulangiule si blestematele fătat prematur ...Ma -ta s a îndurat de tine si nu te a avortat ,pisa-m as pe toți morții si viii tai de bulangiu spurcat sifilitic de doi bani.Moarte TIE si tuturor misoginilor ca tine..Iti doresc sa mori in chinuri si toți banii sa i dai pe morfina ,SPURCATULE !!Sa ți fie țărână ușoară !!😳😳ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜žðŸ˜ž

Link spre comentariu

El _futador,beseste-te in continuare...Nu te retine nimeni...Daca nu trec gazele in mod natural ia un medicament.. Si când te calmezi mănânci din nou fasole ,varza ...sa ai cu ce parfuma topicul in continuare...Spor ...Si la mai mare...😊😊😀😊😊😊

Link spre comentariu

Sa -ți fie de bine!!...Spor...Ma duc sa refac rezerva de varza ,fasole,...sa ai cu ce parfuma măcar o săptămana ...😀😀😃😚😳

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Ziua mult asteptata a venit!!!

Demult am avut dorinta sa o vizitez pe Diva, iar ocazia mi s a ivit miercuri seara. Usor de ajuns, ne am sincronizat bine de data aceasta.

Femeia asta este peste asteptarile mele din multe puncte de vedere. Arata foarte bine, e plina de viata si dorinta. Stie ce vrea si stie ce sa ofere unui barbat.

Am ajuns....o scurta socializare ...povestit diverse...i am reamintit ca am mai discutat cu ea la telefon doar ca nu ne am sincronizat pana acum. Repede am ramas in costumatia de "escaladat" inaltimi de placere. Si m a purtat intr un mod f placut pe culmi de placere....asa cum imi place mie, soft, senzual...stie sa se faca placuta si sa ofere placere dupa preferinte. Alte detalii sunt de prisos.... Pt mine punctaje maxime.

PS. Aceasta recenzie nu a fost scrisa pentru ai face reclama pozitiva dupa multele discutii mai putin ortodoxe avute de ea aici cu mai multi frustrati. Nu!!! Este doar exprimarea incantarii mele de a petrece putin timp cu ea....o doream demult. Si personal cred ca doar reactioneaza la provocari. Dar i a ganditiva voi, frustratii, voi cum ati fi sa aveti zilnic parte de pule dar sa ramai tot fara placere? La o astfel de femeie trebuie sa fii BARBAT sa ii faci fata!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca

Ziua mult asteptata a venit!!!

Demult am avut dorinta sa o vizitez pe Diva, iar ocazia mi s a ivit miercuri seara. Usor de ajuns, ne am sincronizat bine de data aceasta.

Femeia asta este peste asteptarile mele din multe puncte de vedere. Arata foarte bine, e plina de viata si dorinta. Stie ce vrea si stie ce sa ofere unui barbat.

Am ajuns....o scurta socializare ...povestit diverse...i am reamintit ca am mai discutat cu ea la telefon doar ca nu ne am sincronizat pana acum. Repede am ramas in costumatia de "escaladat" inaltimi de placere. Si m a purtat intr un mod f placut pe culmi de placere....asa cum imi place mie, soft, senzual...stie sa se faca placuta si sa ofere placere dupa preferinte. Alte detalii sunt de prisos.... Pt mine punctaje maxime.

PS. Aceasta recenzie nu a fost scrisa pentru ai face reclama pozitiva dupa multele discutii mai putin ortodoxe avute de ea aici cu mai multi frustrati. Nu!!! Este doar exprimarea incantarii mele de a petrece putin timp cu ea....o doream demult. Si personal cred ca doar reactioneaza la provocari. Dar i a ganditiva voi, frustratii, voi cum ati fi sa aveti zilnic parte de pule dar sa ramai tot fara placere? La o astfel de femeie trebuie sa fii BARBAT sa ii faci fata!

Deci, Anita, back in buisness?

• Like 1
Link spre comentariu

Hello,Baroncea !!I can say,yes,i m back in the business ...I m jocking...Da,am fost in Oradea 3zile...BMV ..este un domn din Oradea..Apropo,mulțumesc pt comentariu ,BMV ....Cum am spus Baroncea,din 1octombrie poate chiar 10octomvrie plănuiesc deschiderea unui salon unde va fii si camera BDSM...Te aștept cu drag..Voi acea si partenere acolo..Un fel de sclave....o zi minunata tuturor fanilor mei din Oradea (chiar mulți )care m-au vizitat si de aceasta data ..Pe curând ðŸ˜ðŸ˜Bafta si pe curând ..ðŸ˜

Link spre comentariu

Salonul va fii in Clujul natal..Bineînțeles !!Tinem legătura aici sau pe Nr 0736 899 044..Pt împătimiții BDSM ului exista posibilitatea întâlnirilor in Cluj in perioada următoare ..😀Strict pt sesiuni BDSM Soft -Hard😜

Link spre comentariu

Ni.....,te știi tu care ...am vb cu tine acum câteva minute si imi spuneai ca ți ai pierdut telefonul in care aveai Nr meu personal..Mii de scuze pt ca scriu aici..sunt contra timp...scrie mi .,te rog încă o data un mesaj pe Nr 0736899044...am șters toată lista cu apelurile de astăzi ...urma sa revin cu un mesaj /telefon dupa ședinta de dominare ..te rog scrie mi un mesaj .Merci frumos!!Astfel încât eu sa pot reveni cu acel apel mult promis ..Ma încadrez pana la ora 18.Diva😜😊

Link spre comentariu

BMV,am observat cu intârziere un mic detaliu in comment ul tău ..Te întrebai retoric cum ar fii sa ai zilnic parte de Pen...ri si sa fii tot nesatisfăcută ...😃😃Te -as corecta ...eu nu am parte zilnic de n...Pen...ri..am atâtea câte doresc eu...iar in ceea ce privește satisfacția personală ..sa știi ca am si câte 3-4orgasme in unele zile..cum ar fii astăzi spre exemplu 😊asta dacă am parte de minunații sclavi Maeștrii ai Cunnilingus ului...in unele situații domnii mei sunt invitați direct între picioare de la intrare ...deci ,in concluzie ...sunt super satisfacută .,sa știi ...dacă mai am si handralăi cu dimensiuni 22cm plus ...Sunt chiar happy ...Si ,da ...eu am parte se bărbați adevărați nu de ciuri-BUri...Asta fiind ultima informație pe care o furnizez in aceasta seara ..Salutari tuturor😊

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

anita mai furnizeaza o informatie in noaptea asta alba in care toti cetatenii dorm... unde vrei sa iti faci vacanta in toamna asta,tu imi spui destinatia eu iti spun data plecarii.

facem poze si le postam pe forum,deschidem topic special sa imi bag pula daca nu :laugh2

La mine in zonă, închiriem o cabana...Cozia!

Noi singure, fara bărbați si-n toata libertatea!

Link spre comentariu

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Diamond ,Ciucurel si Rozkendra ,ce părere aveți dd faptul ca nu l vom mai vedea pe Coaie Flocoase ???😊😊😊

. Dacă n-a dat colțul, apare el, nu-ti fă griji. Doar speram sa-l execute mai repede nea Pisicuț ;) .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...