Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ioi daca da cum v-ati gasit voi doua sa va sfaditi haha sa vezi cum manca acuma pisicul popcorn si urmareste traficul ce explodeaza  :laugh2 fetelor faceti dragoste nu razboi  :kiss3

Ea a intrat prima la mine pe topic asa ca m-am gandit sa primeasca si ea ce a oferit

• Like 110
Link spre comentariu
Vizitator

Mars ,curva ,tarfa penibila...Eu nu i-as da bani oricum bani lui Bogdan -Pisicuts ca doar n am cazut in cap chiar... :boob  :laugh2  :sweeping  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Pai nu ai ! 😂😂😂😂😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator

200€/ luna

Ca o sa iti umplu si topicul de Oradea de kkt

Nu ca nu ar fi fost deja ! Cu recenziile alea de note de 4 pe care le-ai primit!

Esti de kkt !

💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤮💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤮💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤢🤢🤢💩💩💩💩💩💩💩🤢💩💩💩💩💩💩💩💩🤮🤮💩💩💩💩💩

• Like 110
Link spre comentariu
Vizitator

Daca ai face 400-500€ zilnic ...100€/ luna ar fi un nimic

🤫

Dar tie iti place sa traiesti in kkt pentru ca esti de kkt ! Asta o spun clientii ce te viziteaza!

💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

😣 bleah!

• Like 110
Link spre comentariu

Mars ,curva dracului ca nu esti vreo milionara in euro...Du-te in mortii tai de tarfa de doi bani...Tu di banii pestelui...Vomitata dracului cu furunculi...Mori ;sATANa!!!!!Mori dracului strivita  de masina :boob  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Link spre comentariu
Vizitator

Te mai crezi fă isterico dominatoare? 😂😂😂😂😂😂😂😂 tu niici nu ai habar ce e aia dominare.

Dominarea nu consta intr-un vocabular de mahala sau in țipete de găină !

💩 pfuu..

• Like 109
Link spre comentariu
Vizitator

Hai ca ma intorc mai tarziu ! 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

• Like 110
Link spre comentariu

Cum era cand mergeai la Urgente pt ca te-a batut pestele din cauza faptului ca n-ai facut norma????Da-te in mortii tai de furunculoasa....Spune la Vis Tantric ce ai facut...Sau Lucia24 ...Tarfa  dracului,cancerule ,sifilitica fututa de Pesti...Mars ,curvo si trateaza-ti acel furuncul.... :laugh2  :boob  :onloo 

Link spre comentariu

Am acnee acum daca am spus ca esti cu furunculi netratabili.....Spune-i Pestelui sa-ti lase mai multi bani....Mars,puti tare rau a balega....Fiind de la coada vacii.... :laugh2  :boob  :onloo  :onloo 

Link spre comentariu
Vizitator

Cum era cand mergeai la Urgente pt ca te-a batut pestele din cauza faptului ca n-ai facut norma????Da-te in mortii tai de furunculoasa....Spune la Vis Tantric ce ai facut...Sau Lucia24 ...Tarfa  dracului,cancerule ,sifilitica fututa de Pesti...Mars ,curvo si trateaza-ti acel furuncul.... :laugh2  :boob  :onloo 

😂😂😂😂 spre dezamagirea ta nu am fost niciodata batuta.. si nu am pește . Daca aveam... erai cu botu spart pana acum.

Asa .. ma descurc singura.. uite o sa iti las zilnic kkt pe topicuri sa iti aduci aminte cine esti !!!

💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

Bine, Asta e inceputul . Nu uita ca ai numar public pt anunt si orice clienti te poate vizita....

Link spre comentariu
Vizitator

Am acnee acum daca am spus ca esti cu furunculi netratabili.....Spune-i Pestelui sa-ti lase mai multi bani....Mars,puti tare rau a balega....Fiind de la coada vacii.... :laugh2  :boob  :onloo  :onloo 

Chiar Azi am fost sa imi pun banii pe card. Dar tu nu stii ce e ala pt ca nu ai 😂💩☹ï¸

Link spre comentariu

Kkmitz,ai dreptate !!!!Il voi boicota pe BOGDAN CA PREA FACE RAITING PE SPATELE NOSTRU ....Si incaseaza galbenii mancand popcorn.... :laugh2  :laugh2  :pope  :pope  :onloo  :onloo ADICA NU VOI MAI POSTA PT CA PREA MARE MIZERIE ESTE SI PUTE TARE A TARFA NESPALATA DIN REPUBLICA MOLDOVA SI PESTE SPURCAT NESPALAT....Hai ,Sictir!!!!Spurcato !!!!Spune ,tarfo ,cum ziceai tu ca JUST LOVE a pus pile la BOGDAN SA NU FII TU PROPULSATA :::::....Manca-te-ar cancerul de tarfa abjecta.... :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

• Like 1
Link spre comentariu

Pai  mai tare decat ai fost tu batuta de Peste N- A FOST NIMENI PE ACEST SITE....Vezi daca n-ai facut norma....Da.,oricine ma poate vizita....Chia azi am discutat cu acel Alex Cirlig despre tine ....Am sa-i trimit nevestei lui Facebook ul tau si adresa unde te prinde in Oradea ;;;ii cunosc pe amandoi ...Te voi cauta ,stai chill iar de la Beatrice am aflat date ce tin de buletinul tau...Mimoza.....Am sa-ti pregatesc surprize cand vii la Oradea....Am sa -ti trimit client cu cocaina si apoi direct sa vina pe tine DIICOT UL,...sa vezi cum vei fii fututa ,...Maxim iti dau...Ce inscenare iti fac de vei avea dosar penal pt posesie de droguri...Javro!!!! :laugh2  :pope 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Kkmitz,ai dreptate !!!!Il voi boicota pe BOGDAN CA PREA FACE RAITING PE SPATELE NOSTRU ....Si incaseaza galbenii mancand popcorn.... :laugh2  :laugh2  :pope  :pope  :onloo  :onloo ADICA NU VOI MAI POSTA PT CA PREA MARE MIZERIE ESTE SI PUTE TARE A TARFA NESPALATA DIN REPUBLICA MOLDOVA SI PESTE SPURCAT NESPALAT....Hai ,Sictir!!!!Spurcato !!!!Spune ,tarfo ,cum ziceai tu ca JUST LOVE a pus pile la BOGDAN SA NU FII TU PROPULSATA :::::....Manca-te-ar cancerul de tarfa abjecta.... :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

S-a strecurat o mica eroare de formatare in text.

Oboseala incepe sa isi faca efectul....   :offtopic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...