Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Postat

Tarfa ,te salut ....Atat pt astazi...Sa fierbi in zeama proprie....PESTELE SA-TI DEA ASTAZI CASCAVALUL...N ai noroc de nespalata???)!Cum era cand te-a futut Alex Cirlig si baietii din Velenta fara prezervativ....Am sa-i trimit nevestelor pe Facebook toate datele tale ssi fACEBOOK UL TAU ;TARFULITA MICA::::...Am sa dau de stire la crima organizata ca esti consumatoare de Ecstasy si Cocaina.....Te vad eu atunci....

• Oras:Cluj
Postat

Pai  mai tare decat ai fost tu batuta de Peste N- A FOST NIMENI PE ACEST SITE....Vezi daca n-ai facut norma....Da.,oricine ma poate vizita....Chia azi am discutat cu acel Alex Cirlig despre tine ....Am sa-i trimit nevestei lui Facebook ul tau si adresa unde te prinde in Oradea ;;;ii cunosc pe amandoi ...Te voi cauta ,stai chill iar de la Beatrice am aflat date ce tin de buletinul tau...Mimoza.....Am sa-ti pregatesc surprize cand vii la Oradea....Am sa -ti trimit client cu cocaina si apoi direct sa vina pe tine DIICOT UL,...sa vezi cum vei fii fututa ,...Maxim iti dau...Ce inscenare iti fac de vei avea dosar penal pt posesie de droguri...Javro!!!! :laugh2  :pope 

Sounds like a plan...  :offtopic

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tarfa ,te salut ....Atat pt astazi...Sa fierbi in zeama proprie....PESTELE SA-TI DEA ASTAZI CASCAVALUL...N ai noroc de nespalata???)!Cum era cand te-a futut Alex Cirlig si baietii din Velenta fara prezervativ....Am sa-i trimit nevestelor pe Facebook toate datele tale ssi fACEBOOK UL TAU ;TARFULITA MICA::::...Am sa dau de stire la crima organizata ca esti consumatoare de Ecstasy si Cocaina.....Te vad eu atunci....

Eu cred ca m-a vizitat vreun iubit de al tau de esti asa panicata ! 😂😂😂😂 pe bune, mai poti sa minti ?

• Like 109
Postat

Ai avut...Facebook....Eu il am salvat.....Stai chill ...Iti spun ca iti  fac felul.....Un telefon dau la prietenii mei de la BCCO si DIICOT .....stai chill ....Ca sunt cu ochii pe tine ....Iti garantez ca ma vei pomeni..Tarfulito...Iti trimit 3 clienti sa -ti plaseze droguri ...Unul iti baga in pizdab ,altul in valiza ,apart,altul direct in nas...Ma  :onloo  :onloo  :onloo pe tine...direct

Vizitator
Postat

Daca eram consumatoare nu era nevoie sa imi faca cineva scheme . Dar nu sunt . Si e cam greu sa imi lase cineva ceva in casa fara stirea mea ! mai poti sa minti ? Ce filme iti mai faci ? Ori ai tras din marfa prietenilor tai ?

• Oras:romania
Postat

Tu esti rau proasta Divo. Vad ca mai si semnalizezi cu literele astea rosii. Tu vorbesti de Velenta. Ai grija ce vorbesti si spui aici. Asa ca taci mai bine dracului din gura si ocupate de ceea ce CREZI ca stii: adica sa sugi pula.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Tu esti rau proasta Divo. Vad ca mai si semnalizezi cu literele astea rosii. Tu vorbesti de Velenta. Ai grija ce vorbesti si spui aici. Asa ca taci mai bine dracului din gura si ocupate de ceea ce CREZI ca stii: adica sa sugi pula.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Esti o pizda proasta.....Mars :onloo 

Postat

Esti o pizda proasta.....Mars :onloo 

Vezi nebuno ca eu am pula nu pizda, si daca ti-o bag in gura te ineci cu ea. Asa ca hai mars tu, proasta dracului. Si mai lasa amenintarile ca multi de aici stiu cine esti si cu ce te ocupi.

Postat

Vezi nebuno ca eu am pula nu pizda, si daca ti-o bag in gura te ineci cu ea. Asa ca hai mars tu, proasta dracului. Si mai lasa amenintarile ca multi de aici stiu cine esti si cu ce te ocupi.

Mars,tarfa nespalata...Clona ,asta esti :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :bow  :bow  :bow  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Postat

S-a incurcat un pic  :offtopic

• Like 1
Postat

Mars,tarfa nespalata...Clona ,asta esti :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :bow  :bow  :bow  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Capul tau este clona. Tie iti place sa injuri pe toata lumea dar cand ti se intampla acest lucru si tie nu iti mai place.

Sunt curios doar ca o astfel de educatie ii dai si fiului tau? 

Postat

S-a incurcat un pic  :offtopic

Incurarcata este ea de mult timp. Vai si amar de copilul ei ca are o asa mama.

Postat

Guys, nu vreti sa mutam discutia asta intr-un bar la o bere?

Putem vinde niste bilete si va fi fun... cine simte nevoia poate aduce niste seminte... si eventual niste steaguri pt. sustinere.

Sau nu e toata lumea prezenta in Cluj??  :offtopic

Vizitator
Postat

stai chill ca eu sunt cu ochii pe tine.....Si nu doar eu....Pa,La revedere!!!! :boob

cainele care latra nu musca! Eu cand vreau sa fac ceva nu spun planul inainte. Asa ca fii cu ochii pe tine de azi inainte ;) zic doar.
Postat

Incurarcata este ea de mult timp. Vai si amar de copilul ei ca are o asa mama.

Mars,curvo!!!!Tarfo ,cam mult intri tu in zona familiei ,copil,etc...SUSPECT UN PIC!!!Copilul meu are profesori de elita si este olimpic national la categoria juniori pe o anumitaa speta,domeniu..Mars ,curvo!!!Esti o PIZDA CE STIE DETALII DIN VIATA MEA ....Mars,tarfo ca te deconspiri....VITo!!!!Pe un site de curvasareala povestesti de copii...,Da te in mortii tai de clona penala....CLONA CU PIZDA :baby2  :baby2 

• Like 1
Vizitator
Postat

Mars,curvo!!!!Tarfo ,cam mult intri tu in zona familiei ,copil,etc...SUSPECT UN PIC!!!Copilul meu are profesori de elita si este olimpic national la categoria juniori pe o anumitaa speta,domeniu..Mars ,curvo!!!Esti o PIZDA CE STIE DETALII DIN VIATA MEA ....Mars,tarfo ca te deconspiri....VITo!!!!Pe un site de curvasareala povestesti de copii...,Da te in mortii tai de clona penala....CLONA CU PIZDA :baby2  :baby2 

Prea proasta..... ai ajuns sa ma vezi pe mine in toti userii ? 😀😀😀

Vizitator
Postat

De ce nu mai raspunzi la telefon ? Iti este frica ??? :) mi-a soptit un porumbel :)

Vizitator
Postat

Ia sa vezi ce nu mai raspunzi la telefon tot anul. Sa ii dai lu fitu sa manance frunze din copaci !!!!

Postat

Si cand o sa vada poze cu maica-sa pe publi.24 vai ce olimpic va fi. Sau ce incantanti vor fi colegii  si profesori lui.  :slap2

Postat

PT TARFA CU FURUNCUL IN INTERIORUL PICIORULUI ....ORIGINARA DIN REPUBLICA MOLDOVA ;POSESOAREA UNUI PESTE......Eu nu te mai avertizez ,iti spun doar ca esti o tarfa penibila si iti voi pune autoritatile in cap...Vei fii facut si ce n-ai facut...Iti garantez acest lucru....nE MAI AUZIM NOI;STAI chill..... :onloo  :onloo  :onloo  :onloo 

Postat

Si cand o sa vada poze cu maica-sa pe publi.24 vai ce olimpic va fi. Sau ce incantanti vor fi colegii  si profesori lui.  :slap2

La varsta lui nu cauta pe publi....Pana cand va cauta eu voi fii retrasa de mult timp....Pa,pizda de clona ce esti... :laugh2  :laugh2  :pope  :pope 

Postat

Ai schimbat culorile la litere in negru.. Ti-a murit pizda si ai intrat in doliu? Nu mai ai cu ce sa faci bani?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...