Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

asa-i ,faaaaa...ca la voi in Bucuresti...fa,bre.....manca-mi-ai ..si cum mai spuneti voi ...,,sa moara mama,,....asa i ca sunt ???ma bucur ca iti captez atentia....

vorbeste fai frumos, ca eu ti-am vorbit frumos mai sus ori a dat caldura in tine?

• Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

esti cea mai MARE JIDOVA SUGATOARE DE PULI NAZISTE

Hitler ti-ar fi dat crucea de fier clasa 2 .

Eu iti dau doar muie tiganca mica ce esti tu.

Postat

Da,scumpete,cum a dat trenul in tine...frumusete de domnisoara cu penis ce esti...

lasa ca oricum ajung curand la Cluj zdreanta cu corp de cal (martoaga, nu vreun pur sange) si fata de gay constipat cu sprancene desenate cu carioca . vin cu diamond pe acolo si iesim  la baute cu Ciucurel. vrei sa iesi  cu noi?

Postat

Da,scumpete,cum a dat trenul in tine...frumusete de domnisoara cu penis ce esti...

penisuri tu nebuna,am colectie de dildouri, nu-s saraca ca tine 

Postat

Desigur!!!!CU mare drag!!DACA VINE SI CHARNY CEL NEGRU FARA DINTI ...numai asa ...Ciucurel e o scumpete..abia astept sa l vad...si pe voi...sa mi spuneti unde va cazati.....abia astept sa ne vedem...sa aduceti o pusca ,sa i zburam creierii apoi la Charny

• Minus 1
Postat

Desigur!!!!CU mare drag!!DACA VINE SI CHARNY CEL NEGRU FARA DINTI ...numai asa ...Ciucurel e o scumpete..abia astept sa l vad...si pe voi...sa mi spuneti unde va cazati.....abia astept sa ne vedem...sa aduceti o pusca ,sa i zburam creierii apoi la Charny

asa ramane domnisoara. dar cum tu esti simpatica daca sar toti baietii astia pe tine? :)

Postat

Va fii o intalnire de zile mari..Cu mare drag va astept...putem organiza si o orgie....apoi....Charny,Ciucurel,eu,voi doi....iti dai seama ca va fii o intalnire memorabila....abia astept sa te vad..domnisoara cu penis....esti o scumpete....delicata si rafinata....Si desigur domnul Camarro daca nu va trebui ingropat ,pardon autopsiat si ingropat..

• Minus 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

lasa ca oricum ajung curand la Cluj zdreanta cu corp de cal (martoaga, nu vreun pur sange) si fata de gay constipat cu sprancene desenate cu carioca . vin cu diamond pe acolo si iesim la baute cu Ciucurel. vrei sa iesi cu noi?

Da Da vreau sa vina cu noi,dar cu diamond o sa o ducem in padure si cu dildoul tau cel mai mare o futem in cur pe diva asta ( ca pula nu merita sa o murdarim cu ea)evntual dupa ce o futem in cur cu dildoul ne pişăm in gura ei sa vedem atunci va stie sa vorbeasca germana!!!

Nu a mai putut traii Hitler sa va ia toata natia de evrei acolo in lagare si sa va ciuruiasca acolo,asa poate scapam de tine divo!!

Eu zic ca ai merita ca toti de pe forum sa faca pişu pe tine!!

=))

=))

Postat

Va fii o intalnire de zile mari..Cu mare drag va astept...putem organiza si o orgie....apoi....Charny,Ciucurel,eu,voi doi....iti dai seama ca va fii o intalnire memorabila....abia astept sa te vad..domnisoara cu penis....esti o scumpete....delicata si rafinata....Si desigur domnul Camarro daca nu va trebui ingropat ,pardon autopsiat si ingropat..

eu cu diamond nu putem participa activ ca eu tin la fidelitate, dar ne-ar placea sa privim si sa ne jucam noi doi in timp ce privim gangbangul tau :) ar fi dragut , oricum in niciun caz plicitisitor.... deci ramane stabilit?  :flowers2  :flowers2

Postat

Wauuuu...va fii chiar minunat ...asta da...imi  place ce aud....este atat de excitant....cum suntem asa saraci toti  de aici,mergem mai intai la Cantina SAracilor iar apoi in boscheti cu Ciucurel..caci bani nu avem de hotel....iti recomand unul ieftin...Hotel Pax la Gara...adunam toti banutii din pusculite si facem un 50 lei

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Wauuuu...va fii chiar minunat ...asta da...imi  place ce aud....este atat de excitant....cum suntem asa saraci toti  de aici,mergem mai intai la Cantina SAracilor iar apoi in boscheti cu Ciucurel..caci bani nu avem de hotel....iti recomand unul ieftin...Hotel Pax la Gara...adunam toti banutii din pusculite si facem un 50 lei

lasa-l pe Ciucurel ca iti garantez ca daca acceptiu gangbangul cu el, Charny si Camarro iti va vorbi ca unei zeite. se mai prosteste si el acum. si asa eu cu diamond aveam de gand sa facem ceva kinky. experienta asta de voyerism in timp ce  te desfeti tu sa te vedem si noi ne-ar imbunatati viata sexuala. deci ce zici? eu cu diamond venim cu un buchet de flori si o sampanie daca accepti

Postat

Wauuuu...va fii chiar minunat ...asta da...imi place ce aud....este atat de excitant....cum suntem asa saraci toti de aici,mergem mai intai la Cantina SAracilor iar apoi in boscheti cu Ciucurel..caci bani nu avem de hotel....iti recomand unul ieftin...Hotel Pax la Gara...adunam toti banutii din pusculite si facem un 50 lei

acum am inteles,tu acolo mergi la Hotel pax ca sti ca este asa ieftin??

nici macar acolo nu meriti sa te duca cineva!

locul tau este in boscheti!!

Postat

CERSITI VOI ,domnisoara  si ne dati si noua ...impartim totul frateste

raspunde la ce ti-am scris o replica mai sus frumoasa domnita

Postat

acum am inteles,tu acolo mergi la Hotel pax ca sti ca este asa ieftin??

nici macar acolo nu meriti sa te duca cineva!

locul tau este in boscheti!!

vorbeste mah frumos cu viitoarea ta amanta de grup. ia-auzi cum te obraznicesti si nu mai vrea fata apoi......

Postat

vorbeste mah frumos cu viitoarea ta amanta de grup. ia-auzi cum te obraznicesti si nu mai vrea fata apoi......

viitoarea mea amanta?

o sa imi bag pula,mai bine o calc cu masina si apoi ma pis pe ea decat sa-i dau o muie!!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

viitoarea mea amanta?

o sa imi bag pula,mai bine o calc cu masina si apoi ma pis pe ea decat sa-i dau o muie!!

dracos esti in ultima vreme  :laugh2  :laugh2

Postat

dracos esti in ultima vreme :laugh2 :laugh2

da da asa sunt eu cu divele astea!

ma piş numai pe ele si in gurita lor de javre ordinare!!

Postat

saracul de tine,sarantocule ce esti..vai de viata ta ,scumpete...caci trebuie sa mananci din boscheti...sa vii sa ti dau bani pt o paine pt astazi...vai de tine,impotentule de lumea a 14 a

• Like 1
  • Minus 1

Postat

saracul de tine,sarantocule ce esti..vai de viata ta ,scumpete...caci trebuie sa mananci din boscheti...sa vii sa ti dau bani pt o paine pt astazi...vai de tine,impotentule de lumea a 14 a

Hmm impotent zici?

ai vrea tu sa iti bag pula in gura si sa iti rup omuletul din gat!

daca ar fii toti barbatii impotent ca mine deja aveai o ruptura in gat!

Du-te sa iti iau neamu de evrei in pula si sa va teleportez in tara voastra!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...