rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 caut prin pusculita si vad poate mai am vreo doi lei...de mancare ...ti-i donez tie,amaratuleesti nobila domnsoara
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 24, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 24, 2015 caut prin pusculita si vad poate mai am vreo doi lei...de mancare ...ti-i donez tie,amaratuleStai linistita muist-o ca am mai multi bani ca tine!! dar eu nu iti donez nici un bat,te las sa sugi pula pentru bani!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 sarac cu duhul esti,ba ,....te dai mare cu penisul aici...handicapatule.....teleporteaz o pe ma-ta aia care te a fatat prost..sarantocule 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 chiar asa ...,,potentule,,...manca te ar cancerul..sa ti manance oasele de mare roman de rasa neagra ce esti 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 Pai si cei de la Rosal care matura strada au bani...amaratule......de cacao...ai bani .,mi,cacatule,si te dai mare pe Forumuri de curve si transsexuali...du-tefrate,concureaza in Forbes si da-ti aere...nu te lauda,frate,aici.....pe forumuri de amarati care mananca la Cantina Primariei...amaratule....de lumea 20 a 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 tu futi curvele pestilor pe Calea Turzii si tu vorbesti de bani,amaratule,sa i da i la ma-ta din ceea ce ai scris aici...handicapatule......n-ai gasit pe nimeni sa ti daie penisul acela mare sa nu l mai folosesti la toaleta....sa urinezi pe gura,,,....sifiliticule ,cancerosule....manca te ar Pamantul pe care calci...piei Diavole!!!cANCEROSULE 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 24, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 24, 2015 Pai si cei de la Rosal care matura strada au bani...amaratule......de cacao...ai bani .,mi,cacatule,si te dai mare pe Forumuri de curve si transsexuali...du-tefrate,concureaza in Forbes si da-ti aere...nu te lauda,frate,aici.....pe forumuri de amarati care mananca la Cantina Primariei...amaratule....de lumea 20 aeu cum vad pe aici cum scrii de cantina cred ca esti obisnuita sa stai la coada acolo la mancare tarf-o!!dar nu esti tu de vina!de vina este tiganul ala care a futut-o pe ma-ta si a lasat-o gravida,si de acolo ai iesit tu neagra nu ca esti tu evreica!esti tu o tiganca imputita pisa-m-as pe tine de muista ce esti!!!! 2 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 24, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 24, 2015 tu futi curvele pestilor pe Calea Turzii si tu vorbesti de bani,amaratule,sa i da i la ma-ta din ceea ce ai scris aici...handicapatule......n-ai gasit pe nimeni sa ti daie penisul acela mare sa nu l mai folosesti la toaleta....sa urinezi pe gura,,,....sifiliticule ,cancerosule....manca te ar Pamantul pe care calci...piei Diavole!!!cANCEROSULEsa il sugi tu pe domnul Cancer sa te saturi de canceri!bag pula in ma-ta sa mai fac o muista ca si tine sa nu fii singura!! 1 3
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 EU SUNT EVREICA,SCUMPETE;DAR TU CE EST???Roman mai vechi,inteligenta scumpa.. 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 24, 2015 lasa ca oricum ajung curand la Cluj zdreanta cu corp de cal (martoaga, nu vreun pur sange) si fata de gay constipat cu sprancene desenate cu carioca . vin cu diamond pe acolo si iesim la baute cu Ciucurel. vrei sa iesi cu noi? Da Da vreau sa vina cu noi,dar cu diamond o sa o ducem in padure si cu dildoul tau cel mai mare o futem in cur pe diva asta ( ca pula nu merita sa o murdarim cu ea)evntual dupa ce o futem in cur cu dildoul ne pişăm in gura ei sa vedem atunci va stie sa vorbeasca germana!!!Nu a mai putut traii Hitler sa va ia toata natia de evrei acolo in lagare si sa va ciuruiasca acolo,asa poate scapam de tine divo!!Eu zic ca ai merita ca toti de pe forum sa faca pişu pe tine!! Pe mine nu ma bagati...ca o sa fiu ocupat cu Sonya
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Pe mine nu ma bagati...ca o sa fiu ocupat cu Sonya da? o sa fi ocupat cu Sonya?
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 vai de viata ,ta ,curvarule cu bani..care trebuie sa se laude pe aceste forumuri.......oamenii cu bani nu au conturi ,aici ,scumpete...stau la plaja in St Tropez si sunt modesti..saracul de tine....oamenii cu bani au familii frumoase,reusite,nu fut curve de pe nimfomane.ro.....oamenii cu bani procura curve prin suspusi nu dau nici macar telefon pt asa ceva....oamenii cu bani beau Don Perignon...amaratule,...tu bei tuica din Maramures 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Pe mine nu ma bagati...ca o sa fiu ocupat cu Sonya stii ceva Diamond? m-am gandit bine.... ce ar fi sa ramai tu cu Sonya?
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 asa este sarantocule,oamenii cu bani stau la ora asta la plaja ,frumosule,nu scriu pe forumuri......nu si baga atat instrumentul ca tine....se plimba cu Maseratti si dau ordine celor amarati care lucreaza pt ei....asa sunt cei cu bani,frumosule......au Putere ,Putere,Puter...tu unde ai putere,scumpete dulce,,in chestia pe care urinezi??? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 24, 2015 vai de viata ,ta ,curvarule cu bani..care trebuie sa se laude pe aceste forumuri.......oamenii cu bani nu au conturi ,aici ,scumpete...stau la plaja in St Tropez si sunt modesti..saracul de tine....oamenii cu bani au familii frumoase,reusite,nu fut curve de pe nimfomane.ro.....oamenii cu bani procura curve prin suspusi nu dau nici macar telefon pt asa ceva....oamenii cu bani beau Don Perignon...amaratule,...tu bei tuica din MaramuresAi dreptate...conturile sunt la banci de obicei probabil ca nu ai de unde sa stii tu asta...dar stai linistita nu te condamn Te las pe tine sa mergi la St.Tropez si sa bei Perignon...vezi poate mai fraieresti vre-o doi clienti si iti faci si bani de tigari ))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 CHIAR ASA ,scumpete...fraieresc la greu...pe tine te sun cand au boii de pe St Tropez chef de coca...poate vinzisi tu ceva,sa ai dupa ce trage apa.....saracul de tine...eu de tigari n-am nevoie,caci nu fumez.... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 nu mori odata,n ai noroc de capul tau cel gol..... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 asa este Diamond,esti tare puternic..scrii la greu pe acest forum de curve....Mai,mare Gentleman,fii Gentleman ,respecta-te ia si tu banii multi din conturi si joaca putin la cazinouri,Lasa curvele,viziteaza lumea si cultiva-te...nu-ti pierde timpul cu panaramele acestea sarantoace de aici....fii baiat destept,ia limuzina si plimba-te,scumpete ,ordona si pune i pe fraieri sa lucreze pt tine.....Chiar vreau sa te invit la un Don Perignon...un fraier de elvetian mi-i la daruit ,asta dupa ce l-am muscat de penis....asa prosti sunt barbatii.....Domnul Charny ,tot muscat a fost dar nu mi-a daruit nimic interesant,pardon,ba da ,un super Orgasm ,fara voia mea ,sa recunosc ca nu are dinti perfecti dar e un limbist perfect..... 1 1
charny Reputație: -386 Postat Iulie 24, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Iulie 24, 2015 : )))))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 Asa -i Charny,n-a fost asa rau...recunosc ca stii ....ce e al tau ,e al tau.....recunosc ca nu esti chiar asa impotent..acum ma caiesc..caci n-am scos in evidenta calitatile .....stii ce vrea o femeie....este adevarat....la capitolul cunnilingus ,te recomand ,chiar daca m-ai facut vaca proasta...si vacile trebuie satisfacute....iar cu limbe ta aspra 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 Te recomand din tot sufletul de ,,jidanca,, imputita....multi fraieri imbecili suna pentru duo....te voi recomanda sa mergi sa le lingi nevestele,sa faca o criza de isterie cand le produci Orgasme nevestelor...potential ai....doar te a prins imputita de Diva Anita..jidanca dracului...intr o zi proasta....daca n ai fuma doua pachete de tigari ai putea fi un adevarat Gigolo.... 1
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2015 Postat Iulie 24, 2015 Stimata doamna as dori sa va intreb cum e apa la Sungarden? #numaitragetipenaschiaroriceprafcegasiti
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 N am fost sincera in toate privintele,asa este ,Charny ,am sange mizerabil,de jidanca ,iubirea vietii mele,h,,jidanii,,nu pot fii cinstiti.....Mii de scuze,Charny,ca ai avut parte de asemenea experiment ,vezi,ca lingi si nu stii niciodata ce lingi....poate fii ,,jidanca,,.,unguroaica,cum spuneti voi in Ardeal.bozgoroaica.....sau ...cine stie... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 Stimate domn,nu stiu,Maria Voastra ,mai trebuie sa stau in apartament cateva ore sa astept ceva imbecili,nu jidani ,din pacate...romani care vor sa ma faca sapun....glumeam ......romani infierbantati care urasc ,,jidanii,, dar platesc pt cateva minute de placere....este un paradox...din fericire nu stiu ei ce sange mizerabil curge prin sangele Divei Anita.....asa suntem noi ,jidanii,nu putem fii romani onesti..... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum