Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bleah... jews ! V-ati imprastiat pe toata planeta asta in cautare de profituri si pentru a carabani cati mai mult euroi/dolaroi. Poporul Ales, cica, VAX ! Mars si stati acolo, in Israel, va considerati mari umanisti si in Palestina ati adus Iadul ! Daca prindeti un crestin sau de alta religie la Zidul Plangerii si saracul turist nu are sapca/palarie, il scuipati repede in cap...

MARS ! Mare diva evreica....

• Like 2
Postat

din aceasta cauza nu stiu ,Domnul meu,ma plec in fata dumneavoastra ...va multumesc din duflet ..sufletul murdar de jidanca....va multumesc infinit ca ati acordat atentie unei jidance si va doresc week end placut....apa nu o pot testa din cauza imbecililor de romanicu sange pur care fac non stop programari...din aceasta cauza am ramas nebronzata...

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa merita crestinii,scuipati intre ochi....de asta imi ador sclavi,este singura ocazie cand va pot scuipa pe voi crestinii intre ochi...

Q.E.D. :angry :angry :angry

• Like 2
Postat

Aici este razbunarea  maxima,cand voi si altii ca voi vin  dar nu stiu la ce vin...cand ajung sclavi si nu stiu submisivii saracii poruncile cui le asculta....s ar sinucide Goebells si Mengele sa vada asta si altii ca ei, n ar mai trebui asasinati...vedeti....Gustul dulce al razbunarii....din asta ne hranim noi ,,jidanii,,sufletul pe care nu l avem in fiecare zi.....atunci cand rasele ,,pure,, ajung la picioarele noastre,umili si serviabili...

• Minus 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Eu scuip crestinii peste tot,nu numai intre ochi...tu ce ai face cu jidanii care calca pamantul tau sfant romanesc????tOT sapun ai vrea sa i vezi

Tu nu scuipi crestinii??

tu ii sugi pe crestini fraiero,este o mica mare diferenta intre ele.

Dar din pacate nici de supt nu o sa-i mai sugi si o sa ramai fara supt,si cand ramai fara supt atunci o sa fi scuipata intre ochi si o sa se pisa lumea pe tine muist-o!!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Aici este razbunarea maxima,cand voi si altii ca voi vin dar nu stiu la ce vin...cand ajung sclavi si nu stiu submisivii saracii poruncile cui le asculta....s ar sinucide Goebells si Mengele sa vada asta si altii ca ei, n ar mai trebui asasinati...vedeti....Gustul dulce al razbunarii....din asta ne hranim noi ,,jidanii,,sufletul pe care nu l avem in fiecare zi.....atunci cand rasele ,,pure,, ajung la picioarele noastre,umili si serviabili...

Du-te tu in mortii mati de jidanca proasta ce esti!!

tu mai ai tupeu sa scri aici de razbunare?

nu ti-e frica ca iti fute careva una de iti raman creierii pe asfalt tu penalo??

Postat

aici vine partea frumoasa...romani pur sange asteapta programari la jidanii imputiti ,nu invers...pentru diverse servicii....romanii pur sange stau in chirie in toate spatiile din Cluj la jidani....

• Minus 1
Postat

Jidanii imputiti va reguleaza pe voi.... :laugh2

Jidanii imputiti ne sug pe noi crestinii!!!!!

si tu esti una dintre jidanii imputiti care a inceput suptul!!!

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Postat

Domnul Charny ,imi cer mii de scuze din tot sufletul de jidanca imputita...intentia mea a fost de razbunare asupra domnului Camarro...nu asupra dvs....ati picat la mijloc...cu toate ca ati scris acele lucruri frumoase,...dar e pacat ca m-ati jignit si ati avut scapari xenofobe...eu stiu si dvs stiti ca adevarul este mereu undeva la mijloc.....dvs stiti foarte bine ca ati ripostat tot din dorinta de aparare...noi amandoi stim ca intalnirea noastra de pe Emile Zola a fost una foarte reusita.a fost compatibilitate...100%%..ce am scris noi aici au fost niste grosolanii....dvs stiti cel mai bine cum a fost..regret ca v am terorizat cu sms uri...o jidanca imputita

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Cluj
Postat

asa este Diamond,esti tare puternic..scrii la greu pe acest forum de curve....Mai,mare Gentleman,fii Gentleman ,respecta-te ia si tu banii multi din conturi si joaca putin la cazinouri,Lasa curvele,viziteaza lumea si cultiva-te...nu-ti pierde timpul cu panaramele acestea sarantoace de aici....fii baiat destept,ia limuzina si plimba-te,scumpete ,ordona si pune i pe fraieri sa lucreze pt tine.....Chiar vreau sa te invit la un Don Perignon...un fraier de elvetian mi-i la daruit ,asta dupa ce l-am muscat de penis....asa prosti sunt barbatii.....Domnul Charny ,tot muscat a fost dar nu mi-a daruit nimic interesant,pardon,ba da ,un super Orgasm ,fara voia mea ,sa recunosc ca nu are dinti perfecti dar e un limbist perfect.....

Nu cred ca esti tu in masura sa imi spui unde sa imi petrec timpu' sau cum sa cheltui banii,nu esti persoana potrivita sa imi dea lectii de lifestyle...cred ca ar fi mai bine sa pui bine acea sticla de Don P. nu vei mai vedea prea curand una :)))

P.S. ai grijuca la piscina puiuc...sa nu aluneci si sa cazi in apa,ca te uzi :)))

• Like 1
Postat

asa stii tu ca oamenii se uda de la apa...eu credeam ca se fac demoni c tine de la apa...sarac cu duhul mai esti..vai de tine :laugh2

Tu te uzi si fara apa...este ? :))) ...numa gandu ca as putea sa te fut te excita nebunatica mica :laugh2

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :blushing2  :blushing2  :blushing2  :laugh2 Ma excit de regula ,asa este!!Doar cu gandul la tine sunt si la faptul ca ar fii posibil sa ai un penis de 25cm...Dar nu uita ca daca nu stii sa faci cu limba ce face si ce stie domnul Charny degeaba ai instrument puternic...ar fii doar un muschi in plus...Daca nu stii sa produci Orgasme puternice si intense  vei fii incatusat ,biciuit ,scuipat si umilit....        :no2  :laugh2  :rax2

• Minus 1

Postat

Eu te astept cu drag dar daca nu stii sa te comporti sa stii ca va trebui sa-l contactez pe domnul Charny sa ma satisfaca.......m-ai inteles perfect????Ori te inarmezi cu putere si rabdare ori nu vii,ne-am inteles???Caci eu nu vreau sa apelez la domnul Charny sa-mi satisfaca nevoile...Daca esti in stare vii ,daca nu sa stai acasa..Bine? :laugh2

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...