diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 Drept urmare ,daca stii ce trebuie sa faci ,sa vii !!!Daca nu ,stai acasa !!CACI eu impotenti nu mai primesc!Clar?? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 24, 2015 Vezi ca noaptea aceasta ssunt la Hotel Ramada cu un israelian de-al meu ,bem fineturi si ne-o tragem la greu toata noaptea ....cat ne tine....daca nu ma satisface el sa stii ca te voi suna sa vii si tu prin zona,poate facem in 3...N am Don Perignon dar am fineturi aici de care nu se gasesc oriunde...Te asteptam...avem si trabucuri de cea mai inalta calitate..... 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 24, 2015 Vin cu charny si ciucurel sa te facem poșta...ce zici )) ...hai ca platim bine
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 24, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 24, 2015 Eu inteleg ca d-ra Anita a fost vizitata, fizic si direct, de unii colegi; totusi, pentru astia mai vechi si mai hârşiţi pe-aici, indraznesc o intrebare, fie ea chiar retorica... dom'le, postarile username-ului "diva anita", oare numai mie imi aduc aminte de Pufarina - Stefania - etc etc etc..? Bai "DON" Perignon, una si cu una fac doua: ia zi drept, s-a reincarnat Stefi-Pufi-whatever... sau nu? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 Da,neghiobule....as vrea sa vad cu mare interes cum faci tu pe cineva posta.....pe ma-ta care te-a fatat neghiob....si apoi sa te regulez eu cu cel mai mare Dildo pe care-l am in posesie..pana lesini....sa ajungi pe mana Smurd...cel mai tare mi-ar placea sa-ti tai penisul.....sa porti o sonda si sa nu mai vezi chestia aceea la femei in viata ta...tie chestia aceea nar trebui sa-ti fie taiata...neghiobule... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 For,,The Cat,,..asa este...inteligenta sclipitoare ce esti...greseala este de la mine......sub efectul Moet aseara am scris Don in loc de DOM ...tastatura calculatorului meu este la fel de imbecila ca tine....trece greu de la ebraica la germana,romana.,etc....asa este daca imi irosesc prea mult timp scriind neghiobilor si comit si greseli pe deasupra ....P.s:Diamond ,n ai venit aseara daca n-ai penis de 25cm...vezi ...saracul de tine....as fii vrut sa te scuip putin intre ochi ,asa evreieste....o evreica imputita 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 Pardon,am vrut sa spun .,n-ar trebui taiata ,ar trebui arsa direct cu acid...pt tine mi-arfii foarte greu sa gasesc o metoda de tortura... 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 Pardon,am vrut sa spun .,n-ar trebui taiata ,ar trebui arsa direct cu acid...pt tine mi-arfii foarte greu sa gasesc o metoda de tortura...Du-te in morti sa te duca jigodie imputita ce esti!!stau si ma mir oare cat te mai tine dumnezeu si nu te fulgera odata in piscina!si apoi sa venim noi toti si sa ne pisam pe tine sa iti revii!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 Stii cand ma va fulgera pe mine Dumnezeu,Ciucurele???Cand te va trazni pe tine Dumnezeu la pat.....sa de-a Dumnezeu sa te paralizeze odata sa nu mai stii apoi nici cum te cheama,iti doresc ca un tren sa te taie in doua si apoi Medicina Legala sa te conserve drept material de lucru pt viitoarele generatii.....Sa te trazneasca SIDA ,poate vei lua de la vreo fufa din cele multe pe care le vizitezi...Retardatule primitiv!!! 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 Stii cand ma va fulgera pe mine Dumnezeu,Ciucurele???Cand te va trazni pe tine Dumnezeu la pat.....sa de-a Dumnezeu sa te paralizeze odata sa nu mai stii apoi nici cum te cheama,iti doresc ca un tren sa te taie in doua si apoi Medicina Legala sa te conserve drept material de lucru pt viitoarele generatii.....Sa te trazneasca SIDA ,poate vei lua de la vreo fufa din cele multe pe care le vizitezi...Retardatule primitiv!!!Du-te sa sfarsesti pe un teren minat de Isis!Vin aia peste tine azi maine si ne scapa aia de tine!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 SA TE TRAZNEASCA ALZHEIMER -UL ,Boule!!!!Atat te-ai urinat pe acest forum cat n -ai urinat in viata ta!!!!bATA-TE DUMNEZEU SA TE TRAZNEASCA IN PISCINA LA MA-TA 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 TU STII UNDE AR TREBUI SA SFARSESTi?????La morga ,boule!!!!nU TE MAI URINA ATAT ,frate,in curand nu va mai trebui sa mergi la toaleta.....trazni-te-ar Dumnezeu sa te faca cenusa... 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 Stai linistita ca o sa fi tu traznita cand nu te astepti,poate o sa vina cutremurul si te va duce sub pamant direct din piscina!Bate-te-ar dumnezeu cu pula in frunte ca sa visezi numai pule si ziua si noaptea!!!!!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 Ardelean misogin imputit ce esti!!!!boule!!! 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 CUM VISEZI TU CU MA-TA ACEEA PROASTA CARE TE-A FATAT ATAT DE HANDICAPAT.....cred ca in vreo capita te-a fatat pe un varf de de-al .... 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 deal 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 Ardelean misogin imputit ce esti!!!!boule!!!Da intradevar sunt ardelean dar tu esti o muie proasta!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 poate ca voi visa dar numai din acelea circumcise evreiesti...de 25cm ...nu ca a ta....sa mi-i se faca rau 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 nu murdare de atata urina ca a ta.... 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 cum am mai spus ...la noi in Ardeal....evreii sunt jidani imputiti,ungurii sunt bozgori,tiganii sunt ciori,,......deci asta cu urinatul tau si cu penisurile in frunte sunt exact 0,o00000 fata de cum marii ardeleni toleranti si linistiti sunt.....sunt mai rau ca in Fasia Gaza ,rad in fata si te....la spate...ca tine,esecule genetic.....macar evreii te impusca direct...cum ar trebui sa faca si cu tine.... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 25, 2015 stii ce ti-i s-ar potrivi tie,asa taran simplu cum esti.....melodia ,,Pusca si cureaua lata,ce barbat eram odata....,,,ti-as zbura creierii cu un Kalashnikov.....i-as da la ma-ta apoi sa i inghita pe nemancate.... 1
Administrator pisicuts Reputație: 114579 Postat Iulie 25, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 25, 2015 thecat si ciucurel: 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 stii ce ti-i s-ar potrivi tie,asa taran simplu cum esti.....melodia ,,Pusca si cureaua lata,ce barbat eram odata....,,,ti-as zbura creierii cu un Kalashnikov.....i-as da la ma-ta apoi sa i inghita pe nemancate....Tu si Kalashnikov-ul!!nici pula nu stii sa-l ti in gura,apoi Kalashnikov-ul in mana?pizda proasta ce esti!!
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 25, 2015 thecat si ciucurel: pisicule intr-o poza sunt trei barbati al treilea esti si tu acolo cu noi??? =)) 1 3
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 25, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 25, 2015 4 (adica 1,2,3,4) tartoru' prostiei... analfabetule, idiotule, uratule, taranule.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum