diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 Spuse El Futador....inghitind inca o gura de cianura...orgoliu de ne-am bun... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 neam bun,cu sange albastru ce esti...frumusete rara 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 La pasiunea ce zace-n voi vizitati un abator!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 El futador,mai bea o gurita de ceai cald cu arsenic...ce zici... 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Absolut deloc,iubire!!!NICI daca l-as vedea pe Mengele nu m-ar trece...s-au mai nascut doua generatii de cand ei au decedat ,...asa cum au meritat...noi,poporul Ales vom supravietui in orice fel de conditii...de asta suntem peste tot in lume..o lume pe care doar cei cu sange evreiesc o pot stapani...Lumea nu e stapanita de cine vrea ci de cine poate....tu,la spanzuratoare !!!DRAGOSTE... ...si eu te iubesc ca Hitler pe jidani )))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 vizitam si un abator,numai sa fie pregatit si locul pt tine....mare dragalasenie ce esti 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 30, 2015 El futador,mai bea o gurita de ceai cald cu arsenic...ce zici...iar gandesti retro si nepractic spune-mi tu concret de unde faci rost de arsenic. daca spuneai xilina iti dadeam dreptate
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 sau ca Vadim Tudor pe bozgorii care v-au furat Ardealul... 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 vizitam si un abator,numai sa fie pregatit si locul pt tine....mare dragalasenie ce estiMai bine mergem in St.Moritz la ski...sa te vad cum inoti in zapada
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 De unde fac rost de arsenic???DE la Mormantul Sfant scumpete,va aduc...cu dedicatie pt crestini....sau mai bine cerem unui Rabbin?? 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 vizitam si un abator,numai sa fie pregatit si locul pt tine....mare dragalasenie ce estiManifesti curiozitatea mielului in fata portii mari si albe a procesatorului alimentar! Z’roah ! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 Se va deschide sezonul in 12 Noiembrie ...mergem impreuna sa am de unde sa te aruns..asa.,de la 2000m altitudine....poate ma salveaza de inchisoare elvetienii daca le vorbesc frumos elvetiana si ebraica...ei asa neutri fiind.... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 30, 2015 De unde fac rost de arsenic???DE la Mormantul Sfant scumpete,va aduc...cu dedicatie pt crestini....sau mai bine cerem unui Rabbin??fa-te utila si adu-mi niste namol de la Marea Moarta
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Se va deschide sezonul in 12 Noiembrie ...mergem impreuna sa am de unde sa te aruns..asa.,de la 2000m altitudine....poate ma salveaza de inchisoare elvetienii daca le vorbesc frumos elvetiana si ebraica...ei asa neutri fiind....Vezi ca ski-ul e periculos...nu e ca saritu` in pula )))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 Dar cum e saritul in .......stii tu cumva??? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 EU NU stiu ce este chestia aceea despre care vorbesti tu...cum se sare ,ca la paralele....Eu sunt virgina ca Maria Magdalena si pura ...mie nu-mi vorbi tu cu cuvinte murdarele,bine,iubire...eu ma pastrez virgina pana in ziua casatoriei cu tine... 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 EU NU stiu ce este chestia aceea despre care vorbesti tu...cum se sare ,ca la paralele....Eu sunt virgina ca Maria Magdalena si pura ...mie nu-mi vorbi tu cu cuvinte murdarele,bine,iubire...eu ma pastrez virgina pana in ziua casatoriei cu tine...Oficial pe Podul Zodiilor!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 EU NU stiu ce este chestia aceea despre care vorbesti tu...cum se sare ,ca la paralele....Eu sunt virgina ca Maria Magdalena si pura ...mie nu-mi vorbi tu cu cuvinte murdarele,bine,iubire...eu ma pastrez virgina pana in ziua casatoriei cu tine... poate in urechi esti virgina sau in nari...in rest nu sunt sanse ))
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 EU NU stiu ce este chestia aceea despre care vorbesti tu...cum se sare ,ca la paralele....Eu sunt virgina ca Maria Magdalena si pura ...mie nu-mi vorbi tu cu cuvinte murdarele,bine,iubire...eu ma pastrez virgina pana in ziua casatoriei cu tine...
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 Anita... De ce trebuie sa raspunzi acestor atacuri? Dai frau liber numeroaselor comentarii, si, iti infestezi topicul... Sunt atatea colege de-ale tale care pstreaza tacerea (Gina, Roberta, etc...) E parerea mea, desigur... 2
el_futador Reputație: 504 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Lasa sa arate ce poate, eu unul ma distrez.Pacat ca nu mai posteaza vreunu o recenzie, sa se mai oftice. Il tot pomeneste pe Mengele de parca ar fi tac-so. Sau mai stii ce experimente o fi facut si a iesit curv..pardon diva divelor?Sange de neam de neam, de la sfantu mormant, se stie! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 Gugumagu,cate dreptate ai!!As vrea sa ma pot abtine..dar este foarte greu....Cu boii acestia,stii tu!!!Cat despre topic ,mi-e indiferent....dar problema este ca urasc acesti imbecili si normal ca trebuie sa le raspund... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 El futador..sa mori tu cu ma-ta aia care te-a fatat...n-ai noroc de neamul tau ala pur si prost...cacatule....jigodie paranormala ce esti...bata te Dumnezeu sa te faca cenusa...cacat ce esti 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Ei ei shmaltzy Anita! ) 1
el_futador Reputație: 504 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Nu moare neamul meu asa usor, cat despre Dumnezeu, sfantul mormant si alte povesti, nu cred in ele.Eu sunt cavaler Jedi! Cred ca maine de ma plictisesc la lucru ma duc sa o vad la fata pe babuina asta. Stati linistiti ca nu-s violent cu animalele, sa nu intelegeti gresit, nici nu am vreun motiv, doar sa ma sparg de ras, daca ma abtin totusi poate ii dau si o muie, desi nu cred, la cat de penibila e curva asta cu aere de mare doamna... Sa nu ma inteleaga colegele ei gresit, ca sunt printre ele sunt adevarate doamne, chiar daca practica aceeasi meserie! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum