Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Absolut deloc,iubire!!!NICI daca l-as vedea pe Mengele nu m-ar trece...s-au mai nascut doua generatii de cand ei au decedat ,...asa cum au meritat...noi,poporul Ales vom supravietui in orice fel de conditii...de asta suntem peste tot in lume..o lume pe care doar cei cu sange evreiesc o pot stapani...Lumea nu e stapanita de cine vrea ci de cine poate....tu,la spanzuratoare !!!DRAGOSTE... :blushing2

...si eu te iubesc :laugh2 ca Hitler pe jidani :))))

• Oras:worldwide
Postat

El futador,mai bea o gurita de ceai cald cu arsenic...ce zici...

iar gandesti retro si nepractic  :laugh2  spune-mi tu concret de unde faci rost de arsenic. daca spuneai xilina  iti dadeam dreptate

Postat

vizitam si un abator,numai sa fie pregatit si locul pt tine....mare dragalasenie ce esti

Mai bine mergem in St.Moritz la ski...sa te vad cum inoti in zapada :laugh2

Postat

vizitam si un abator,numai sa fie pregatit si locul pt tine....mare dragalasenie ce esti

Manifesti curiozitatea mielului in fata portii mari si albe a procesatorului alimentar!  Z’roah :flowers2 ! 

• Like 1
Postat

Se va deschide sezonul in 12 Noiembrie ...mergem impreuna sa am de unde sa te aruns..asa.,de la 2000m altitudine....poate ma salveaza de inchisoare elvetienii daca le vorbesc frumos elvetiana si ebraica...ei asa neutri fiind....

• Minus 1
Postat

De unde fac rost de arsenic???DE la Mormantul Sfant scumpete,va aduc...cu dedicatie pt crestini....sau mai bine cerem unui Rabbin??

fa-te utila si adu-mi niste namol de la Marea Moarta  :laugh2

Postat

Se va deschide sezonul in 12 Noiembrie ...mergem impreuna sa am de unde sa te aruns..asa.,de la 2000m altitudine....poate ma salveaza de inchisoare elvetienii daca le vorbesc frumos elvetiana si ebraica...ei asa neutri fiind....

Vezi ca ski-ul e periculos...nu e ca saritu` in pula :))))

Postat

EU NU stiu ce este chestia aceea despre care vorbesti tu...cum se sare ,ca la paralele....Eu sunt virgina ca Maria Magdalena si pura ...mie nu-mi vorbi tu cu cuvinte  murdarele,bine,iubire...eu ma pastrez virgina pana in ziua casatoriei cu tine...

• Minus 1
Postat

EU NU stiu ce este chestia aceea despre care vorbesti tu...cum se sare ,ca la paralele....Eu sunt virgina ca Maria Magdalena si pura ...mie nu-mi vorbi tu cu cuvinte  murdarele,bine,iubire...eu ma pastrez virgina pana in ziua casatoriei cu tine...

Oficial pe Podul Zodiilor!

Postat

:laugh2 poate in urechi esti virgina sau in nari...in rest nu sunt sanse :)))

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Postat

Anita... De ce trebuie sa raspunzi acestor atacuri? Dai frau liber numeroaselor comentarii, si, iti infestezi topicul... Sunt atatea colege de-ale tale care pstreaza tacerea (Gina, Roberta, etc...) E parerea mea, desigur...

• Like 2
Postat

Lasa sa arate ce poate, eu unul ma distrez.

Pacat ca nu mai posteaza vreunu o recenzie, sa se mai oftice.

Il tot pomeneste pe Mengele de parca ar fi tac-so. Sau mai stii ce experimente o fi facut si a iesit curv..pardon diva divelor?

Sange de neam de neam, de la sfantu mormant, se stie!

• Like 1
Postat

Gugumagu,cate dreptate ai!!As vrea sa ma pot abtine..dar este foarte greu....Cu boii acestia,stii tu!!!Cat despre topic ,mi-e indiferent....dar problema este ca urasc acesti imbecili si normal ca trebuie sa le raspund... :laugh2

• Minus 1
Postat

El futador..sa mori tu cu ma-ta aia care te-a fatat...n-ai noroc de  neamul tau ala pur si prost...cacatule....jigodie paranormala ce esti...bata te Dumnezeu sa te faca cenusa...cacat ce esti

• Minus 1

Postat

Nu moare neamul meu asa usor, cat despre Dumnezeu, sfantul mormant si alte povesti, nu cred in ele.

Eu sunt cavaler Jedi! :)

Cred ca maine de ma plictisesc la lucru ma duc sa o vad la fata pe babuina asta. Stati linistiti ca nu-s violent cu animalele, sa nu intelegeti gresit, nici nu am vreun motiv, doar sa ma sparg de ras, daca ma abtin totusi poate ii dau si o muie, desi nu cred, la cat de penibila e curva asta cu aere de mare doamna...

Sa nu ma inteleaga colegele ei gresit, ca sunt printre ele sunt adevarate doamne, chiar daca practica aceeasi meserie!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...