Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Postat

BOULE,sa te trazneasca Pamantul de handicapat ce esti....cacatule...sa i  dai chestie din aceea la ma-ta care te-a fatat animal...nu te-ar rabda Soarele de jigodie umana ce  esti...lasa ca esti tu domn,manca-te-ar cancerul....si la ma-ta aia neghioaba care te-a fatat sa-i dai ce pomeneai...ca doar tot animala cu doua picioare este ca tine...dejectie umana ce esti...Tu vorbesti de doamne,baaaaa...tarane simplu cu coasa de pe camp...handicapatule....babuin este cine te-a conceput pe tine.....si te-a fatat pe acest pamant....cred ca in Vitro esti conceput...creatura paranormala....

• Minus 1
Postat

El Futador ,credeam ca Ciucurel este Prostul Satului dar tu  saracul de tine esti o concurenta adevarata pt Boul Number   1.....stii tu sa apreciezi in ce consta domnia,dejectie umana ce esti???

• Minus 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Esti ca o locomotiva!

Fii si tu mai precis. Deraiata sau nu? :)

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Gugumagu,cate dreptate ai!!As vrea sa ma pot abtine..dar este foarte greu....Cu boii acestia,stii tu!!!Cat despre topic ,mi-e indiferent....dar problema este ca urasc acesti imbecili si normal ca trebuie sa le raspund... :laugh2

Gugumagu,cate dreptate ai!!As vrea sa ma pot abtine..dar este foarte greu....Cu boii acestia,stii tu!!!Cat despre topic ,mi-e indiferent....dar problema este ca urasc acesti imbecili si normal ca trebuie sa le raspund... :laugh2

Cel mai destept cedeaza... Astept sa te cunosc si sa postez un punct personal de vedere...
Postat

Pentru voi,boii de pe acest forum n-ar ajunge Spitalul de la Borsa....ar trebui sa inchiriem un teren de 2-3 Ha sa va exilam acolo...dar in primul rand ,eu as propune sa va taie cineva penisul fara anestezie ,asa ,sa ajungeti si voi sa folositi creierul

• Minus 1
Postat

BOULE,sa te trazneasca Pamantul de handicapat ce esti....cacatule...sa i  dai chestie din aceea la ma-ta care te-a fatat animal...nu te-ar rabda Soarele de jigodie umana ce  esti...lasa ca esti tu domn,manca-te-ar cancerul....si la ma-ta aia neghioaba care te-a fatat sa-i dai ce pomeneai...ca doar tot animala cu doua picioare este ca tine...dejectie umana ce esti...Tu vorbesti de doamne,baaaaa...tarane simplu cu coasa de pe camp...handicapatule....babuin este cine te-a conceput pe tine.....si te-a fatat pe acest pamant....cred ca in Vitro esti conceput...creatura paranormala....

Cel mai destept cedeaza... Astept sa te cunosc si sa postez un punct personal de vedere...

Te rog foarte mult sa te abtii, si sa nu mai comentezi absolut nimic... Lasa-ti vizitatorii sa-si exprime punctele lor de vedere, care, cred ca sunt relativ reale...
  • Oras:Cluj
Postat

Te rog foarte mult sa te abtii, si sa nu mai comentezi absolut nimic... Lasa-ti vizitatorii sa-si exprime punctele lor de vedere, care, cred ca sunt relativ reale...

Viitor ministru de externe?

• Like 1
Postat

Nu... de interne....
Postat

Domnul Gugumagu,cuvintele sunt de prisos....dupa felul in care scrieti imi dau seama ca nu apartineti acestei gloate numita impotenti ,pardon nimfomane.ro.....Au fost in ultimele zile nenumarati domni care mi-au atras atentia ca ar trebui sa ma opresc ...cu scrierile aici...le-am promis ca nu voi scrie dar din pacate nu mi-am tinut cuvantul....Adevarati Gentlemeni care m-au surprins spunandu-mi ca au citit scrierile mele de duh de aici si au luat-o ca un film cu Mr Bean...Daca ne vom cunoaste ,veti fii surprins sa observati ca scrierile de aici nu se potrivesc cu personalitatea mea....Dar stiti dvs,cine seamana foc,culege razboi.....Nu voi tolera ca niste persoane de acest calibru sa scrie cuvinte injositoare la adresa mea....Gen Ciucurel ,El futador....niste indivizi care nu m-au cunoscut se dau cu parerea aici in fel si chip.... :bow  :iagree  :slap2

• Minus 1
Postat

HANDICAPATII acestia,stimate domn,nici nu m-au vazut in viata lor...retardatii care scriu aici...Diamond,CIUCUREL,El futador....deci nu merita sa le dai in cap cu ceva..sa scapi lumea de aceste dejectii umane....

• Minus 1
Postat

Domnul Gugumagu,cuvintele sunt de prisos....dupa felul in care scrieti imi dau seama ca nu apartineti acestei gloate numita impotenti ,pardon nimfomane.ro.....Au fost in ultimele zile nenumarati domni care mi-au atras atentia ca ar trebui sa ma opresc ...cu scrierile aici...le-am promis ca nu voi scrie dar din pacate nu mi-am tinut cuvantul....Adevarati Gentlemeni care m-au surprins spunandu-mi ca au citit scrierile mele de duh de aici si au luat-o ca un film cu Mr Bean...Daca ne vom cunoaste ,veti fii surprins sa observati ca scrierile de aici nu se potrivesc cu personalitatea mea....Dar stiti dvs,cine seamana foc,culege razboi.....Nu voi tolera ca niste persoane de acest calibru sa scrie cuvinte injositoare la adresa mea....Gen Ciucurel ,El futador....niste indivizi care nu m-au cunoscut se dau cu parerea aici in fel si chip.... :bow  :iagree  :slap2

Pe mine nu mai trecut pe lista...am stiut eu ca ma iubesti,israelianca mica si perversa :)))

• Like 1
Postat

Stimata doamna invectivele aruncate in mod gratuit nu fac obiectul carcaterului destul de echilibrat, specific poporului evreu. Ceva nu cadreaza,cu toata dragostea!

Postat

M-as bucura nespus,domnul meu ,sa fiti baiat cu ochi albastrii....astazi planuiam cu cineva care lucreaza in ,,Sistem,,sa spargem cateva adrese de aici..gen El futador,Diamond,Ciucurel

• Like 1
  • Minus 1
Postat

cUM SA FIE REALE;STIMATE DOMN;DACA BOII ASTIA NICI MACAR NU MA CUNOSC

cUM SA FIE REALE;STIMATE DOMN;DACA BOII ASTIA NICI MACAR NU MA CUNOSC

Iti recomand, sa faci cel putin o saptamana pauza, la comentarii, desigur, sa-ti vezi de activitatea ta, si sa tragi concluziile aferente... Ce zici? Facem un pariu ca ploaia care va veni/Le va potopi pe toate? ... Fara reactii din partea ta...

Postat

M-as bucura nespus,domnul meu ,sa fiti baiat cu ochi albastrii....astazi planuiam cu cineva care lucreaza in ,,Sistem,,sa spargem cateva adrese de aici..gen El futador,Diamond,Ciucurel

Eu am mai multe adrese...spor la spargeri  :)))) iubirea mea israelianca :laugh2 poate ma prinzi acasa si te fut :))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...