gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 Iti recomand, sa faci cel putin o saptamana pauza, la comentarii, desigur, sa-ti vezi de activitatea ta, si sa tragi concluziile aferente... Ce zici? Facem un pariu ca ploaia care va veni/Le va potopi pe toate? ... Fara reactii din partea ta...Doamna ma uimiti cu atitudinea ostila, specifica mai curand vecinilor Israelului!Anita.... Sa nu raspunzi!!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 Destul de echilibrat n-as zice...mai degraba impulsiv....dar oricum..eu n-am spus ca as fii foarte echilibrata ...chiar asa mari neadevaruri nu pot scrie aici....Ideea este ca doresc sa raspund cu aceeasi moneda....iar ca o paranteza,poporul evreu are si el multe defecte......drept dovada...Fasia Gaza ...Palestina....eu zic ca nu atesta prea mult toleranta si echilibrul poporului evreu...dupa cat de frumos mi-ati scris as fii crezut ca sunteti tot din ,,La Famiglia,,... 2 1
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 Eu am mai multe adrese...spor la spargeri ))) iubirea mea israelianca poate ma prinzi acasa si te fut )Anita.... Sa nu raspunzi!!!Anita... Sa nu raspunzi...
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 Destul de echilibrat n-as zice...mai degraba impulsiv....dar oricum..eu n-am spus ca as fii foarte echilibrata ...chiar asa mari neadevaruri nu pot scrie aici....Ideea este ca doresc sa raspund cu aceeasi moneda....iar ca o paranteza,poporul evreu are si el multe defecte......drept dovada...Fasia Gaza ...Palestina....eu zic ca nu atesta prea mult toleranta si echilibrul poporului evreu...dupa cat de frumos mi-ati scris as fii crezut ca sunteti tot din ,,La Famiglia,,...Anita... Sa nu raspunzi...Anita... te rog sa nu mai raspunzi...
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Anita.... Sa nu raspunzi!!!Stimate domn, e vorba de remarca, care nu comporta decat un raspuns civilizat pe masura, calitatii reclamate de doamna in cauza! Nu atentez la integritatea morala a nici unuia din membrii forumului, indiferent de pozitia sau calitatea acestora! Cu toata dragostea dar gioceii s-au trecut!
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 Anita... te rog sa nu mai raspunzi...Imi promiti?
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 Va promit ca nu voi mai scrie o saptamana....sper sa ma pot tine de cuvant.... 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 Asa voi face...dvs mi-ati scris pe mess in aceasta seara 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Las-o mah da ce esti tu pestele ei ? ))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2015 Postat Iulie 30, 2015 Destul de echilibrat n-as zice...mai degraba impulsiv....dar oricum..eu n-am spus ca as fii foarte echilibrata ...chiar asa mari neadevaruri nu pot scrie aici....Ideea este ca doresc sa raspund cu aceeasi moneda....iar ca o paranteza,poporul evreu are si el multe defecte......drept dovada...Fasia Gaza ...Palestina....eu zic ca nu atesta prea mult toleranta si echilibrul poporului evreu...dupa cat de frumos mi-ati scris as fii crezut ca sunteti tot din ,,La Famiglia,,...Pentru ceea ce ai scris aici, stimata doamna, imi cer iertare pentru catalogarea facuta in postul meu. Toata stima, si va rog sa acceptati scuzele mele sincere, v-am catalogat in mod gresit. Stima !
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 Va promit ca nu voi mai scrie o saptamana....sper sa ma pot tine de cuvant....Va promit ca nu voi mai scrie o saptamana....sper sa ma pot tine de cuvant....Va multumesc... Am sa urmaresc pana in 07.08 2015... Sa nu uitam ca azi este ziua lui Mircea Baniciu, sa-l felicitam si sa uitam pentru o zi de rivalitatile noastre, mai mult sau mai putin imaginare...
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 promit!!!jUR PE AL MEU Elohim(dUMNEZEU)....asa va fii stimate domn,sa arda toti in focul Iadului... mi-au consumat multa energie diavolii acestia ....am avut un pact cu Diavolul...acum am trecut inapoi la al meu ,,Elohim,, 1 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Mazel Tov! Chiar daca nu am un Schmitz bar!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 promit!!!jUR PE AL MEU Elohim(dUMNEZEU)....asa va fii stimate domn,sa arda toti in focul Iadului... mi-au consumat multa energie diavolii acestia ....am avut un pact cu Diavolul...acum am trecut inapoi la al meu ,,Elohim,,http://familywings.org/wp-content/uploads/2011/12/COME-TO-THE-DARK-SIDE...COOKIES.jpg
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 promit!!!jUR PE AL MEU Elohim(dUMNEZEU)....asa va fii stimate domn,sa arda toti in focul Iadului... mi-au consumat multa energie diavolii acestia ....am avut un pact cu Diavolul...acum am trecut inapoi la al meu ,,Elohim,,Nu va cunosc zeii nationali, apreciez cum va arata topicul, si-mi doresc sa dati dovada de discernamant, maturitate, obiectivitate, si sa evitati obstructiile provocate mai mult sau mai putin imaginar...
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 Atunci Israel ,Neshama Sheli!!!vOI BEA UN PAHAR DE VIN.....ca sa fie egalitate....Noroc!! SI PE LIMBA SFANTA Lehaim!!!aM STIUT CA SUNTETI EVREU....noi avem calitati ascunse....ati facut si pace in aceasta seara...nu voi mai scrie 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 Mazel tov!!mARE DOMN 1 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Noapte e un sfetnic bun! Somn linistit!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 SSSunteti Sefardim sau Askenasim??? 1 1
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 Noapte e un sfetnic bun! Somn linistit!Deci ... liniste o saptamana...
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 Deci ... liniste o saptamana...Deci ... liniste o saptamana...Imi promiti?
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 NESHICKOT!!! 2 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 Bai faceti ceva ca astia ne strica distractia cu diva )) brigada,pisicuts sariti careva...nu mai sunt romani adevarati paici ? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 30, 2015 AM PROMIS....poate si mai mult ...voi fi 2 saptamani in Israel...va scriu de acolo..acum am id ul....Somn usor!!!! 1 1
gugumagu Reputație: 200 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 30, 2015 NESHICKOT!!! NESHICKOT!!! Te rog sa-mi spui in romana, engleza, sau, franceza...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum