Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Te rog sa-mi spui in romana, engleza, sau, franceza...

Te rog sa-mi spui in romana, engleza, sau, franceza...

Si. de cand pleci din Cluj?
Postat

Indiferent daca sunteti Sefardim sau Askenasim sau....ma voi tine de promisiune....s-a facut liniste...de asta aveam nevoie....va voi scrie in continure pe mess..Mii de multumiri..am inteles ceea ce trebuia sa inteleg...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Indiferent daca sunteti Sefardim sau Askenasim sau....ma voi tine de promisiune....s-a facut liniste...de asta aveam nevoie....va voi scrie in continure pe mess..Mii de multumiri..am inteles ceea ce trebuia sa inteleg...

Da, Anita... Ai nevoie de liniste, nicidecum de circ.... Nu trebuie sa raspunzi la provocari.. Sunt si oameni care te apreciaza, si care iti fac recenzii pozitive... Intrand in disputa cu unii membri, pe diferite teme, iti creezi deservicii...Si e pacat pentru tine, nu pentru ei... Noapte buna!
Postat

Noah diva anita ti-ai gasit familia :))) n-as fi crezut ca evreii is curvari :laugh2

Sunt roman din tara motilor... Imi exprimam doar o parere...
Postat

o scurta precizare...multumesc si domnului Peretz...stie el cine este ,Sefardim de-al meu...pentru avertizarila si sfaturile din ultima perioada..chiar v-am inteles avertismentele...nu mai stiu care este id-ul...scrieti-mi va rog....ajung si eu in Tel Aviv...va astept cu mare drag

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Cluj
Postat

Sunt roman din tara motilor... Imi exprimam doar o parere...

"locuitorii Țării Moților ar fi, de fapt, urmași ai khazarilor, evrei rămași pe aceste meleaguri din estul Europei"

Postat

Gata,ce prompt ati fost..incredibil!! :laugh2  :laugh2multumesc nespus de mult!!!PUTEM vorbi si acum...va sarut..deci mi-a folosit la ceva forumul.....din acest moment imi voi respecta promisiunea,stimate domn,promisiunea facuta dvs va fi ca Tora ...va salut

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

ma gandesc serios sa imi cumpar un  bilet la untold.

sunteti careva pe zona sa ne vedem mai multi ????

putem sparge gasca spre dimineata in ceva salon de masaj........ sa rupem targu :D

Postat

Divo, normal ca nu te cunosc, si dupa atitudinea de diva afisata aici nici nu vreau sa te cunosc.

Cred ca ai un pic de creier sa iti dai seama ca dupa ce injuri pe toata lumea te poti astepta sa fii batjocorita si injurata inapoi.

Sa inteleg ca nu esti curva? Adica nu se poate veni la tine pe bani?

Imi cer scuze daca am inteles gresit din anuntul initial. 

In orice caz ai demonstrat aici ce caracter ai, e mai bun decat o reclama sau recenzie.

Cat despre evreii si fasia gaza, prea ati citit propaganda. Nu e chiar stalinizare pe fata, dar tot in directia aia merge.

Omul ala "din sistem" te-o fi pacalit sa prinda ceva extra/gratis.

Din partea mea ii urez mult succes in spargerea contului meu, care nu prea il folosesc.

Esti constienta ca la fel de bine as putea si eu sa aflu cine esti in viata reala sau cine ti-a inchiriat apartamentul si pe ce nume e trecut. IAr acest lucru este mult mai usor decat spargerea "din sistem" al contului de pe acest site.

Nu o lua ca o amenintare, nu recurg la asemenea mizerii, dar vreau doar sa constientizezi situatia.

Pisicut, atentie mare ca iti sparg astia site-ul, "din sistem".

Pe turbo sistem, SE STIE-IE-IE-IE!

https://www.youtube.com/watch?v=TXSfynBNZyc

• Like 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Laila tov!!VORBIM PE MESS ,nu mai vreau sa scriu aici...2 august-20 august sunt in Tel Aviv..Va salut

Neata, inainte sa pleci pot sa trec pe la tine sa-mi spal sosetele ca este caldura mare :))))))

• Like 6
  • Oras:Mures
Postat

Diva Divelor Anita aka jewish crazy biatch acuma pe bune,pe cat sugi pula ? fane niste preturi :))) ca uite sunt doritori :)))

Cine este Fane?  :laugh2

• Like 2
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Mai baieti dc va place sa va bagati in seama daca vedeti ca nu aveti cu cine si adevarul este ca diva va cam inchide gura LA toti. De ce nu va luati de altele care chiar sunt penale iar din cat am citit eu aicea diva mai are si dreptate. Sper sa nu va legati si de mine dar asta este parerea mea.

Postat

Mai baieti dc va place sa va bagati in seama daca vedeti ca nu aveti cu cine si adevarul este ca diva va cam inchide gura LA toti. De ce nu va luati de altele care chiar sunt penale iar din cat am citit eu aicea diva mai are si dreptate. Sper sa nu va legati si de mine dar asta este parerea mea.

Nu ma leg de tine, dar am impresia ca iti place sa faci rimming.

http://ideidespresex.blogspot.ro/2009/08/rimming-ce-inseamna.html

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...