phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 Mai baieti dc va place sa va bagati in seama daca vedeti ca nu aveti cu cine si adevarul este ca diva va cam inchide gura LA toti. De ce nu va luati de altele care chiar sunt penale iar din cat am citit eu aicea diva mai are si dreptate. Sper sa nu va legati si de mine dar asta este parerea mea.Daca ramaneai cu 4 postari din 2012 pana acum,filozof ramaneai,asa,a trebuit s-o faci tu pe a 5-a.Suporta consecintele acum 3 4
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 31, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 31, 2015 Mai baieti dc va place sa va bagati in seama daca vedeti ca nu aveti cu cine si adevarul este ca diva va cam inchide gura LA toti. De ce nu va luati de altele care chiar sunt penale iar din cat am citit eu aicea diva mai are si dreptate. Sper sa nu va legati si de mine dar asta este parerea mea.Da tu cine pula mea esti?Pestele ei sau un sustinator?Esti si tu jidan ca ea,ca daca nu esti nu tine figura!!vezi ca vine Hitler dupa voi sa va duc in lagar!!
ana_maria Reputație: 2547 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Iulie 31, 2015 Mai baieti dc va place sa va bagati in seama daca vedeti ca nu aveti cu cine si adevarul este ca diva va cam inchide gura LA toti. De ce nu va luati de altele care chiar sunt penale iar din cat am citit eu aicea diva mai are si dreptate. Sper sa nu va legati si de mine dar asta este parerea mea.Go to San Diego... 1
el_futador Reputație: 504 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 31, 2015 Nu-i cu ovrei, dar tot din zona, vorba aia, they all look the same to me... ASteptam reactia divei. La cat s-a afundat in cacao, nu mai iese.Ia aici alta diva: 1
el_futador Reputație: 504 Postat August 1, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2015 De fapt asta e cel mai potrivit:
vypushka Reputație: 4156 Postat August 1, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 1, 2015 diva vrei sa te mariti cu mine ? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 1, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2015 diva ești veața mea...vrei sa ne luam ? 1
zoli100 Reputație: 593 Postat August 1, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 1, 2015 diva vrei sa te mariti cu mine ? diva ești veața mea...vrei sa ne luam ? Dar voi vreti? Sau doar o aburiti pe diva?
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 1, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2015 Eu am ganduri serioase cu diva... <_<
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 1, 2015 N-a felicitat-o nimeni...rușine să va fie, invidioșilor Anita, congratuleișăn 3
zoli100 Reputație: 593 Postat August 1, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 1, 2015 Eu am ganduri serioase cu diva... <_< Felicitari! Cand ajungeti la momentul serios al relatiei...si o ceri...rasfata-ne cu o recenzie
el_futador Reputație: 504 Postat August 1, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2015 Pana la urma cine pleaca cu Regina Bal(ciului) ?Sa stiu si eu cui ii vor merge banii de pe urma intalnirilor. Banii dati la intalnirea cu diva se pun ca dar de nunta? Sau trebuie cotizat si acolo? Nu stiu cum se obisnuieste la evrei, am inteles ca sunt cam zgarciti. 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 1, 2015 Abia azi am descoperit topicul.Este mai tare în clanță decât Alice Adore și Annona la un loc.Și, cu mici excepții, smardoii din Buka nu au avut tupeu să se pună cu el / ea.Oare de ce :350x 4 3
vladioan48 Reputație: 23 Postat August 1, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 1, 2015 Da tu cine pula mea esti?Pestele ei sau un sustinator?Esti si tu jidan ca ea,ca daca nu esti nu tine figura!!vezi ca vine Hitler dupa voi sa va duc in lagar!!
vladioan48 Reputație: 23 Postat August 1, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 1, 2015 Nu sung pestele ei nici sustinatorul ei dar deja voi intreceti masura si vb mai frumos can nu suntem de acceasi varsta asa ca LA vocabularul pe care il ai esti mai Jos decat ea. Iar faza cu Hitler vb sa te afli in treaba mucosule.
zoli100 Reputație: 593 Postat August 2, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 2, 2015 Nu sung pestele ei nici sustinatorul ei dar deja voi intreceti masura si vb mai frumos can nu suntem de acceasi varsta asa ca LA vocabularul pe care il ai esti mai Jos decat ea. Iar faza cu Hitler vb sa te afli in treaba mucosule. Clar esti pasionat de rimming! Sau nu citesti ce scrie in topicul divei. Aduce o poluare verbala care nu place nimanui, cu exceptia pupincuristilor si celor carora au orgasm cand sunt umiliti online. O urmasa a lui David, care frecventeaza Sinagoga nu vorbeste si nu se comporta asa! Cei de pe forum au platit cu aceeasi moneda. E adevarat ca doar cei care s-au coborat la nivelul ei suburban si insalubru. Nici una dintre calitatile care le promoveaza in anunt nu ii sunt specifice aici pe forum. Poate in viata reala este asa cum pretinde. Ai spus un singur adevar...cine se coboara la nivelul ei este ca ea, iar individul al carui nume l-ai pomeni nu are ce cauta aici. In rest iti sugerez sa o testezi intai pe diva (cred ca o sa iti placa...) si apoi sa ne spui si noua cum este realitatea. Nu este corect sa acuzi doar utilizatorii si pe ea sa o ridici in slavi....asta doar daca nu iti pregatesti terenul pentru o dominare de zile mari...cu ea stapana. Asa ca citeste, gandeste si apoi spune ce ai de spus. Am impresia ca mergi dupa principiul unui titlu de carte mai vechi...Citeste si arde! 1
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat August 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 2, 2015 mucosule.
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 2, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2015 Felicitari! Cand ajungeti la momentul serios al relatiei...si o ceri...rasfata-ne cu o recenzie Pe diva anita o sa o rasfat cu tot ce vrea ea...da o sa va chem la nunta stati linistiti...inca nu stim locatia,eu m-am ganditi in fasia Gaza ))
zoli100 Reputație: 593 Postat August 2, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 2, 2015 Pe diva anita o sa o rasfat cu tot ce vrea ea...da o sa va chem la nunta stati linistiti...inca nu stim locatia,eu m-am ganditi in fasia Gaza )) Ma bag de nas!
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 2, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2015 Ma bag de nas!Daca vii cu o anti-aeriana...se aproba.
dorina27 Reputație: 2575 Postat August 2, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 2, 2015 Indiferent daca sunteti Sefardim sau Askenasim sau....ma voi tine de promisiune....s-a facut liniste...de asta aveam nevoie....va voi scrie in continure pe mess..Mii de multumiri..am inteles ceea ce trebuia sa inteleg... Salom aleihem. As vrea sa vorbesc ceva cu tine, te rog contacteaza-ma pe mess, cand vei avea timp si dispozitie. Imi pare rau ca nu iti trimit un PM, dar de la intai august, din toata pasiunea mea sexuala, n-am mai ramas decat cu atitudinea.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 Felicitari pt numire wacko! hit me with some namol la intoarcere , i pay nice money si am niste retete de cosmetice home made pe care vreau sa le incerc
regeledavid Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 Shalom,frumoasa Diva Anita.!Am vazut ca sunteti evreica ,si eu sunt Sefardim ca dumneavoastra ..Am incercat foarte mult sa va contactez telefonic dar fara succes!Asa am decis sa creez acest cont.Va rog mult scrieti-mi pe adresa [email protected] vreau sa discut cu dumneavoastra si sa stabilesc o intalnire ,va pot invita chiar la mine in Haiffa ,Israel pt a petrece o vacanta..Telefonul meu este 0726 2260 91 sau ma puteti suna la 00 972 3 975 4073,sunt pana in 8 august in Cluj Napoca..Va rog mult si astept un semn de la dumneavoastra .Respectele mele,A.HOROWITZ
regeledavid Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 Daca cititi cumva forumul,va rog lasati-mi un scurt mail cu un numar de telefon la care raspundeti si in week end.Multumesc si astept sa-mi crieti sau sa-mi telefonati....Ma consider deja la picioarele dumneavoastra...Nu-mi ramane decat sa sper si intr o posibila intalnire...Al dumneavoastra ,Horowitz
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 Daca cititi cumva forumul,va rog lasati-mi un scurt mail cu un numar de telefon la care raspundeti si in week end.Multumesc si astept sa-mi crieti sau sa-mi telefonati....Ma consider deja la picioarele dumneavoastra...Nu-mi ramane decat sa sper si intr o posibila intalnire...Al dumneavoastra ,Horowitzete ca fac pe cupidon. trimite-i un email ca a zis ca nu mai intra aci vreo 2 saptamani pe [email protected]. . shalom, sa va fie de bine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum