Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Shalom,frumoasa Diva Anita.!Am vazut ca sunteti evreica ,si eu sunt Sefardim ca dumneavoastra ..Am incercat foarte mult sa va contactez telefonic dar fara succes!Asa am decis sa creez acest cont.Va rog mult scrieti-mi pe adresa [email protected] vreau sa discut cu dumneavoastra si sa stabilesc o intalnire ,va pot invita chiar la mine in Haiffa ,Israel pt a petrece o vacanta..Telefonul meu este 0726 2260 91 sau ma puteti suna la 00 972 3 975 4073,sunt pana in 8 august in Cluj Napoca..Va rog mult si astept un semn de la dumneavoastra .Respectele mele,A.HOROWITZ 

Daca cititi cumva forumul,va rog lasati-mi un scurt mail cu un numar de telefon la care raspundeti si in week end.Multumesc si astept sa-mi crieti sau sa-mi telefonati....Ma consider deja la picioarele dumneavoastra...Nu-mi ramane decat sa sper si intr o posibila intalnire...Al dumneavoastra ,Horowitz

pre_1438519360__55308103.jpg

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Cluj
Postat

...al draq evreii astia,cum se baga in povestea de dragoste sincera a altora,deja incepe sa devina o poveste cu accente istorico-biblice,regele david auzi...asta de unde plm a mai aparut  :))))

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Shalom,frumoasa Diva Anita.!Am vazut ca sunteti evreica ,si eu sunt Sefardim ca dumneavoastra ..Am incercat foarte mult sa va contactez telefonic dar fara succes!Asa am decis sa creez acest cont.Va rog mult scrieti-mi pe adresa [email protected] vreau sa discut cu dumneavoastra si sa stabilesc o intalnire ,va pot invita chiar la mine in Haiffa ,Israel pt a petrece o vacanta..Telefonul meu este 0726 2260 91 sau ma puteti suna la 00 972 3 975 4073,sunt pana in 8 august in Cluj Napoca..Va rog mult si astept un semn de la dumneavoastra .Respectele mele,A.HOROWITZ 

Este numarul de fax de la Baggage Tracing de la Lufthansa/Israel ...sau ma insel eu? Daca ma insel, mea culpa!

• Like 1
Postat

Este numarul de fax de la Baggage Tracing de la Lufthansa/Israel ...sau ma insel eu? Daca ma insel, mea culpa!

Bravo frate...l-ai prins pă impostor,evreii astia numa de minciuni si de șmecherii se ocupa :laugh2

• Oras:cluj-napoca
Postat

Și uite asa era sa ajunga diva noastra pe post de bagaj la lufthansa :))))

pai acolo ajunge unde-i este locul!!

Postat

Adica la mine in brațe :))))

da o pula!

in geamantan si in portbagaj!

Postat

Asa vorbesti cu viitoarea mea sotie ?!? :)

Da!

sa imi suga pula toti evreii si jidanii.

Postat

Nu ,ungur prost si de cacao ce esti !Nu este nr de la Lufthansa /israel...a fost un numar fictiv  scris pe site...d ce crezi ca as trece date reale acolo....pe un site de imbecili....???Unguri prosti ce sunteti....Moarte voua!Voi ungurii si tiganii ar trebui sa fiti aruncati in Mures....acolo meritati sa fiti...voua va trebuie Tinut Secuiesc,unguri de cacat ce sunteti,voua va trebuie Ardealul,ticalosilor!Lasa tu Diva ,ea m-a contactat deja...Nu era vorba de Lufthansa ,era asa un numar scris...Diva stie exact cine sunt pentru ca ne cunoastem de cateva ore deja..Moarte voua ,maghiarilor din Transilvania!

• Minus 1
Postat

Exista un vechi proverb care spune:,,iNGERII VORBESC EBRAICA ,DEMONII LATINA,,...asta asa pentru cultura voastra ,a maghiarilor care vor sa ocupe Transilvania....noi,evreii n-am vrut teritorii care nu sunt a noastre niciodata...stiti cum sunteti voi,maghiarii si astazi?Cum erau cei care taiau capetele romanilor si ingropau preoti de vii in Ardeal..asa ati ramas pt ca asa este sangele vostru.Noi am invatat ceva din Holocaust..Voi,maghiarii ,ati merita al ll lea Holocaust ...

• Oras:worldwide
Postat

Nu ,ungur prost si de cacao ce esti !Nu este nr de la Lufthansa /israel...a fost un numar fictiv  scris pe site...d ce crezi ca as trece date reale acolo....pe un site de imbecili....???Unguri prosti ce sunteti....Moarte voua!Voi ungurii si tiganii ar trebui sa fiti aruncati in Mures....acolo meritati sa fiti...voua va trebuie Tinut Secuiesc,unguri de cacat ce sunteti,voua va trebuie Ardealul,ticalosilor!Lasa tu Diva ,ea m-a contactat deja...Nu era vorba de Lufthansa ,era asa un numar scris...Diva stie exact cine sunt pentru ca ne cunoastem de cateva ore deja..Moarte voua ,maghiarilor din Transilvania!

marsh fa. auzi lagar. sapun de casa as fi facut din  voi tu-ti neamu ma-tii. sunteti avuti si voi futu-va-n gura dupa ce v-ati risipit prin toata lumea cu mana intinsa la cersit. ce3 te-as scuipa in fata taran prost si nu nu cred ca am injurat chiar asa vulgar pe aici. idiotule! huooooo muite-ar toti ungurii in cerc ca se stie ca statistic o au printre cele mai mari din Europa. boul dracu toate seriile din Saw le-as reface cu tine ca sa povestesti de lagar cu o dominatoare adevarata. sa dea dracii sa nu-ti tii botu in fata mea ca mancare de caini si pisici fac din tine

Postat

Ma duc sa imi iau popcorn si cola...se prefigureaza un razboi intre maghiari si evrei...

The War of the Worlds coming soon on nimfomane dot com :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2Moarte voua ,oameni de lumea  a 20 a

sa ii bag ma-tii in gat puli unuresti cu duzina odata

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...