sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 ce frumos suna!Sunt extraordinar de incantat...dar mama mea ete in Israel..ce facem??Cui bagi?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 Scuze!Cum zice Diva in topic.,,bozgori imputiti,, tu vorbesti loaza. sunteti o natie asa avara ca achizitionati rar sapun si asteptati sa ploua sa economisti apa huoooo numa' in ochi te-as scuipa da-te dq cu sangele tau infect
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 ce frumos suna!Sunt extraordinar de incantat...dar mama mea ete in Israel..ce facem??Cui bagi?pentru ma-ta iau unguri special. ma-ta e asa speciala ca facem pelerinaj nu e problema jidan odios ce esti . tu vb de natia mamei eu o muiesc pe a ma-tii. uite asa suntem chit
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 Dar si maghiarii au puli?ungurii au puli mari si late ca nu ne-am nascut cxa voi evreii milogii facuti din muie, nascuti pe dos
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 PANA sa ma scuipi pe mine trebuie sa parcurgi un drum lung...Lucrez pentru Corpul Diplomatic asa ca la mine n-ai avea acces nici daca ai da spaga portarului
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 PANA sa ma scuipi pe mine trebuie sa parcurgi un drum lung...Lucrez pentru Corpul Diplomatic asa ca la mine n-ai avea acces nici daca ai da spaga portaruluipai daca ma vezi de la distanta, daca la asta din thread te milogesti dupa mine o iei la fuga cu limba scoasa ca prostu nu trebuie sa ma apropii de tine. nici nu te scuip da-te dracu, cum sa imi ajunga saliva sa se murdereasca de asa jeg. imi sterg talpile pe fata ta asa mai merge
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 AAAA....si tu esti bozgor...am gresit ..credeam ca numai unul este aici..plin saracul Ardeal pe bozgori saraci
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 bietii de voi,aveti loc pe Pamant...eu nu v-as vinde voua nici 1 cm de pamant romanesc
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 AAAA....si tu esti bozgor...am gresit ..credeam ca numai unul este aici..plin saracul Ardeal pe bozgori saracisarac esti tu cu ma-ta jidan prost. nu sunt bozgor, sunt o femeie cu origini majoritar maghiare . si o femeie nu un travestit ca asta ce o cauti butucanoas-n copane, cu fata crispata, zici ca ii constipata de la 10 ani, plus sprancene trasate finnnnn cu carioca. marsh mah diplomat prost ai bani si iti place de asta cum arata )))))zevzecu pulii nu ai vazut tu pizda ba, cred ca ai fost pe la arabi incognito si ai futut camile de insisti la asta
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 Dar voi ,bozgoriistiti si sa scuipati??Asa v-a invatat mamica acasa bunele maniere...am fost la cina in seara aceasta .am mancat caviar si bunatati alese si un gratar din carne de bozgor
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 ai mancat pula de bozgor la greu n u ma indoiesc. ti-au dat-o ungurii sub codita si in gat de acu scrii cu durere mare Dar voi ,bozgoriistiti si sa scuipati??Asa v-a invatat mamica acasa bunele maniere...am fost la cina in seara aceasta .am mancat caviar si bunatati alese si un gratar din carne de bozgor
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 Eu credeam ca esti barbat din moment ce ai pula....
ciucurel Reputație: -294 Postat August 2, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 2, 2015 Ciocu mic,ca il pun pă Hitler pe voi )))Vine si Vlad Tepes cu Hitler !!
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 Eu credeam ca esti barbat din moment ce ai pula....nu trebuie sa am pula sa te muiesc. apelezi la prieteni sa te rezolve in grup cum iti place. i ll fix ur mouth dun u worry
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 pai bineinteles ca o caut pe Diva,sa caut femeile Fake de pe site uri....cat de mare ti-e pula....poti sa ma futi la noapte in cur..dca iti dau voie
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 Doamna cu pula tu cred ca esti Diamond....vrei sa ma futi la noapte....apoi ma voi caca pe fata ta de bozgor
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 pai bineinteles ca o caut pe Diva,sa caut femeile Fake de pe site uri....cat de mare ti-e pula....poti sa ma futi la noapte in cur..dca iti dau voiestiam ca esti gay. eu nu-s . imi plac barbatii. deci nu-mi placi tu. cum spuneam ma ocup de dominare deci am multe dildouri pe care ti le pot infige. simultan ori concomitent
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 nu-mi fac clisma,ma futi si apoi ma cac pe tine
ciucurel Reputație: -294 Postat August 2, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 2, 2015 Eu credeam ca esti barbat din moment ce ai pula....Ma sefardim tu ce pula mea esti?un gay ca nu te vad bine!sa uti iau mortii in pula si sa fug cu ei direct in Izrael.Si pe tine domn diplomatic sa te iau in pula si sa te dau sa te manance cainii!
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 Ma sefardim tu ce pula mea esti?un gay ca nu te vad bine!sa uti iau mortii in pula si sa fug cu ei direct in Izrael.Si pe tine domn diplomatic sa te iau in pula si sa te dau sa te manance cainii!pai ce fel de intrebari pui si tu? nu vezi ca insista sa primesca sex anal?
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 ma cac in gura ta de bozgor ,Diamond -Roz apoi ejaculez si tu imi inghiti sperma..vrei
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 2, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2015 Vine si Vlad Tepes cu Hitler !!Ce combinatie devastatoare...mai lipseste Osama bin Laden asta le place sigur la evrei )
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 sa vezi cata sperma pot sa ejaculez..tu vei inghiti tot ..sa vezi cum este sperma de evreu..sa nu mai mananci o saptamana..asa bine tine de foame
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 ma cac in gura ta de bozgor ,Diamond -Roz apoi ejaculez si tu imi inghiti sperma..vrei atat mai lipsea sa zici Diamond si Roz in aceeasi propozitie. deci de acum incep sa ma enervez. futu-ti martii lu ma-ta aia care trebuia sa fie sapun lichid, mai insiti tu cu dejectii tale , care vin evident doar in urma unui sex anal. pai zi muisto ca iti place pula si te rezolvam. Hristosu ma-tii de zdreanta infecta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum