Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

daca eu sunt anita tu esti Regele David ,sa mi-o sugi ,iti dau pule in cur cat vrei...ca si aia e muista ca si voi...aaici toti o sugeti..

Vezi ma-ta ce face nu vrea putina muie si niste sperma de la tine asa dumezeieste?

=)) =))

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Doamna cu pula tu cred ca esti Diamond....vrei sa ma futi la noapte....apoi ma voi caca pe fata ta de bozgor

pre_1438546889__giphy3.gif

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

hai sa te fut,Diamond!Sa ti iau familia in pula si tot neamul...cred ca va intra diva sa vada ca am razbunat-o ...daca m-o platit muistilor sa va terfelesc !remunerat am fost ,muistilor,sa va terfelesc pe voi....sa mi-o sugeti toti....mi-a cumparat si vin Diva pentru razbunare ..acum jur pe ce am mai scump,sunt un barbat si am picat in plasa divei...tarfa m-a platit sa v-o du in cur...am numai 19 ani si m-a prostit bandita...si texte mi-a dat cum s va terfelesc dar ea o vrut sa fie eleganta....io v-am dat o in cur...

• Oras:worldwide
Postat

hai sa te fut,Diamond!Sa ti iau familia in pula si tot neamul...cred ca va intra diva sa vada ca am razbunat-o ...daca m-o platit muistilor sa va terfelesc !remunerat am fost ,muistilor,sa va terfelesc pe voi....sa mi-o sugeti toti....mi-a cumparat si vin Diva pentru razbunare ..acum jur pe ce am mai scump,sunt un barbat si am picat in plasa divei...tarfa m-a platit sa v-o du in cur...am numai 19 ani si m-a prostit bandita...si texte mi-a dat cum s va terfelesc dar ea o vrut sa fie eleganta....io v-am dat o in cur...

parca erai diplomat sarman copil labar :) 

• Like 2
  • Oras:Cluj
Postat

http://media.giphy.com/media/12A7fmPeGEo4CY/giphy.gif
Postat

Diva ,da comenzile Whatsapp ce sa va criu voua..acum ma omoara maine ca am deconspirat totul..dupa ce ca m-o facut sclav acum ma batjocori m ai tare :rax2

Postat

Diva ,da comenzile Whatsapp ce sa va criu voua..acum ma omoara maine ca am deconspirat totul..dupa ce ca m-o facut sclav acum ma batjocori m ai tare :rax2

Anita imi redevi simpatica atunci cand vorbesti despre tine la persoana a 3-a exact ca oamenii nebuni. Imi aduce aminte de ce nu am mai fost acida cu tine. Esti amuzant de nebuna. Tu adu namol ca ti-l platesc  :laugh2

Postat

cand vede nebuna maine ca am deconspirat totul ,ma sugruma  si incepe iar cu injuraturile cum face ea cu sclavii,poate imi si fute doua bucati de la aia 1,80

Postat

Sclavule...dute acasa tu si lasa-i pe oamenii mari,transmite-i la diva anita ca o iubesc :)))

• Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca
Postat

sa stii ca nu-s anita,sunt fraierul ei 

Voi nu-ntelegeti....asta-i numa un sclav....Cu asta nu asa se vorbeste... :laugh2  :laugh2  :laugh2 E ghidat ca la telecomanda de stapana...

Mars in cusca sclav nenorocit si sterge clanta de la usa cu limba.....sa straluceasca pana vine stapana...(sau ceva de genu )

post-154651-0-11929100-1438567298_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Voi nu-ntelegeti....asta-i numa un sclav....Cu asta nu asa se vorbeste... :laugh2 :laugh2 :laugh2 E ghidat ca la telecomanda de stapana...

Mars in cusca sclav nenorocit si sterge clanta de la usa cu limba.....sa straluceasca pana vine stapana...(sau ceva de genu )

=)) =))

• Oras:Mures
Postat

pe mine de dive nu ma intereseaza caci de futut gasesti peste tot..dar sa stii ca sa va fut pe voi in cur ar fii o placere..sa   va dau sperma de mancare o saptamana.dumnezeieste

Esti homo?

Postat

Ma duc sa imi iau popcorn si cola...se prefigureaza un razboi intre maghiari si evrei...

The War of the Worlds coming soon on nimfomane dot com :laugh2

Nu cred! Poate se lupta singur cu morile de vant. In mintea lui probabil poarta un razboi mondial (Nostradamus s-a inselat in previziuni se pare). Daca asta este nivelul nu am ce face. De unde nu este nici Dumnezeu nu cere! 

O zi buna prietenul meu care vrei sa ii futi in gura/cur pe toti (unguri, romani, tigani, etc.). Pacat ca nu ai atatia metrii de pula pentru toti. Succesuri!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un rezumat ..........se poate ?

Postat

Scandal,diva,unguri,evrei,sclavi,lufthansa,ciucurel :laugh2

Bai ce ai cu mine?

eu nu sunt evreu nici jidan!

• Administrator
Postat

Un rezumat ..........se poate ?

diva incearca sa tina piept dusmanilor si pana acum a reusit cu succes. Sa vedem la final cine castiga.

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Reputație: 0
Postat

diva incearca sa tina piept dusmanilor si pana acum a reusit cu succes. Sa vedem la final cine castiga.

Are aceeasi dusmani cu Siana ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...