ciucurel Reputație: -294 Postat August 2, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 2, 2015 daca eu sunt anita tu esti Regele David ,sa mi-o sugi ,iti dau pule in cur cat vrei...ca si aia e muista ca si voi...aaici toti o sugeti..Vezi ma-ta ce face nu vrea putina muie si niste sperma de la tine asa dumezeieste? =))
Administrator pisicuts Reputație: 114398 Postat August 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 2, 2015 Doamna cu pula tu cred ca esti Diamond....vrei sa ma futi la noapte....apoi ma voi caca pe fata ta de bozgor 2
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 2, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2015 Iesi afara si las-o pe diva anita sa intre,noi cu ea vrem sa vorbim ))) si sa o futem in primul rand,e o adevarata frumusete
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 hai sa te fut,Diamond!Sa ti iau familia in pula si tot neamul...cred ca va intra diva sa vada ca am razbunat-o ...daca m-o platit muistilor sa va terfelesc !remunerat am fost ,muistilor,sa va terfelesc pe voi....sa mi-o sugeti toti....mi-a cumparat si vin Diva pentru razbunare ..acum jur pe ce am mai scump,sunt un barbat si am picat in plasa divei...tarfa m-a platit sa v-o du in cur...am numai 19 ani si m-a prostit bandita...si texte mi-a dat cum s va terfelesc dar ea o vrut sa fie eleganta....io v-am dat o in cur...
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 hai sa te fut,Diamond!Sa ti iau familia in pula si tot neamul...cred ca va intra diva sa vada ca am razbunat-o ...daca m-o platit muistilor sa va terfelesc !remunerat am fost ,muistilor,sa va terfelesc pe voi....sa mi-o sugeti toti....mi-a cumparat si vin Diva pentru razbunare ..acum jur pe ce am mai scump,sunt un barbat si am picat in plasa divei...tarfa m-a platit sa v-o du in cur...am numai 19 ani si m-a prostit bandita...si texte mi-a dat cum s va terfelesc dar ea o vrut sa fie eleganta....io v-am dat o in cur...parca erai diplomat sarman copil labar 2
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 asa mi-a spus diva sa scriu,asa am scris
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 2, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2015 hai sa te fut,Diamond!Sa ti iau familia in pula si tot neamul...cred ca va intra diva sa vada ca am razbunat-o ...daca m-o platit muistilor sa va terfelesc !remunerat am fost ,muistilor,sa va terfelesc pe voi....sa mi-o sugeti toti....mi-a cumparat si vin Diva pentru razbunare ..acum jur pe ce am mai scump,sunt un barbat si am picat in plasa divei...tarfa m-a platit sa v-o du in cur...am numai 19 ani si m-a prostit bandita...si texte mi-a dat cum s va terfelesc dar ea o vrut sa fie eleganta....io v-am dat o in cur...http://media.giphy.com/media/12A7fmPeGEo4CY/giphy.gif
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 Diva ,da comenzile Whatsapp ce sa va criu voua..acum ma omoara maine ca am deconspirat totul..dupa ce ca m-o facut sclav acum ma batjocori m ai tare
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 2, 2015 Diva ,da comenzile Whatsapp ce sa va criu voua..acum ma omoara maine ca am deconspirat totul..dupa ce ca m-o facut sclav acum ma batjocori m ai tare Anita imi redevi simpatica atunci cand vorbesti despre tine la persoana a 3-a exact ca oamenii nebuni. Imi aduce aminte de ce nu am mai fost acida cu tine. Esti amuzant de nebuna. Tu adu namol ca ti-l platesc
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 cand vede nebuna maine ca am deconspirat totul ,ma sugruma si incepe iar cu injuraturile cum face ea cu sclavii,poate imi si fute doua bucati de la aia 1,80
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 2, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2, 2015 Diva ,da comenzile Whatsapp ce sa va criu voua..acum ma omoara maine ca am deconspirat totul..dupa ce ca m-o facut sclav acum ma batjocori m ai tare Sclavule...dute acasa tu si lasa-i pe oamenii mari,transmite-i la diva anita ca o iubesc ))
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 sa stii ca nu-s anita,sunt fraierul ei
sefardim Reputație: 0 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 da sa stii ca eu pentru ticaloasa aia nu mai scriu aici..sa ma terfeleasca site ul
ana_maria Reputație: 2547 Postat August 3, 2015 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat August 3, 2015 sa stii ca nu-s anita,sunt fraierul ei Voi nu-ntelegeti....asta-i numa un sclav....Cu asta nu asa se vorbeste... E ghidat ca la telecomanda de stapana...Mars in cusca sclav nenorocit si sterge clanta de la usa cu limba.....sa straluceasca pana vine stapana...(sau ceva de genu ) 1
ciucurel Reputație: -294 Postat August 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 3, 2015 Voi nu-ntelegeti....asta-i numa un sclav....Cu asta nu asa se vorbeste... E ghidat ca la telecomanda de stapana...Mars in cusca sclav nenorocit si sterge clanta de la usa cu limba.....sa straluceasca pana vine stapana...(sau ceva de genu ) =))
zoli100 Reputație: 593 Postat August 3, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 3, 2015 evrei &jidani=lagarMare prost!
zoli100 Reputație: 593 Postat August 3, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 3, 2015 pe mine de dive nu ma intereseaza caci de futut gasesti peste tot..dar sa stii ca sa va fut pe voi in cur ar fii o placere..sa va dau sperma de mancare o saptamana.dumnezeiesteEsti homo?
zoli100 Reputație: 593 Postat August 3, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 3, 2015 Ma duc sa imi iau popcorn si cola...se prefigureaza un razboi intre maghiari si evrei...The War of the Worlds coming soon on nimfomane dot com Nu cred! Poate se lupta singur cu morile de vant. In mintea lui probabil poarta un razboi mondial (Nostradamus s-a inselat in previziuni se pare). Daca asta este nivelul nu am ce face. De unde nu este nici Dumnezeu nu cere! O zi buna prietenul meu care vrei sa ii futi in gura/cur pe toti (unguri, romani, tigani, etc.). Pacat ca nu ai atatia metrii de pula pentru toti. Succesuri! 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 3, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 3, 2015 Un rezumat ..........se poate ?Scandal,diva,unguri,evrei,sclavi,lufthansa,ciucurel 6
ciucurel Reputație: -294 Postat August 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 3, 2015 Scandal,diva,unguri,evrei,sclavi,lufthansa,ciucurel Bai ce ai cu mine?eu nu sunt evreu nici jidan!
junior99 Reputație: 45 Postat August 3, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 3, 2015 Asta da razboi.
Administrator pisicuts Reputație: 114398 Postat August 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 3, 2015 Un rezumat ..........se poate ? diva incearca sa tina piept dusmanilor si pana acum a reusit cu succes. Sa vedem la final cine castiga. 2
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 3, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 3, 2015 Bai ce ai cu mine?eu nu sunt evreu nici jidan!Cineva trebuia sa reprezinte si Romania...you are the chosen one.https://www.youtube.com/watch?v=D_BxEKzY_9k
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 diva incearca sa tina piept dusmanilor si pana acum a reusit cu succes. Sa vedem la final cine castiga.Are aceeasi dusmani cu Siana ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum