Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Fa jegoasa sa îți vorbesc asa cum ești obijefuita taci draq și stai acolo pe topicul tău fa nebuno fa

• Like 3
  • Minus 4
Postat

din ochii tăi curg flăcări rare
şi aburi ies din decolteu
când te ridici din prosternare
spre mine, muză, ca spre zeu :blushing2  :flowers2

Fa jegoasa sa îți vorbesc asa cum ești obijefuita taci draq și stai acolo pe topicul tău fa nebuno fa

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ciudato, in ce limba vorbesti?!?! Usor sa nu-ti pocneasca vreo vena la CREER. =)) =))

post-98579-0-92245600-1449219055_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 13
  • Oras:vest
Postat

:slap2 Mai rapandula. Ne mai chinui mult cu postarile tale?  

• Like 1
  • Oras:la conac
  • Oras:la conac
Postat

Alta care are nevoie de tratament...ce se intampla, nu mai sunt locuri la spitalul de nebuni din Cluj si s-au aciuat pe Nimfomane??! Nasol cand "creerul" nu mai functioneaza corect...urmeaza o perioada grea pentru cei cu probleme psihice, de sarbatori.

tare frustrata esti soro...

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Zaraza
  • Oras:Zaraza
Postat

Degenerarea neuronilor constituie substratul aparitiei dementei.

Marea majoritate a demenţelor constituie o clasă de afecţiuni neurodegenerative caracterizate prin alterarea persistentă şi progresivă a funcţiilor cognitive. Din punct de vedere semiologic însă, demenţa reprezintă un sindrom clinic caracterizat printr-o deteriorare cognitivă globală, care implică un declin faţă de nivelul anterior de funcţionare şi care asociază o gama larga de simptome psihice, psihologice si comportamentale.

Funcţiile cognitive afectate în mod obişnuit în demenţe sunt: memoria, capacitatea de invatare, atentia, orientarea, calculul, limbajul, gandirea si judecata. Aceste tulburări ale funcţiilor cognitive sunt uneori precedate şi aproape întotdeauna însoţite de tulburari ale controlului emoţional, modificari ale personalităţii, sau simptome psihiatrice (apatie, depresie, tulburări psihotice)  şi tulburări comportamentale. 

attachicon.gifEbixa1.jpg

cat de nobila poti fi sorina te ador

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Mai ce-i aici?

Un pic nu intru si deja este balamuc aici?

Unde esti diva cu biciul ala?da-i pe ei nu-i lasa sa isi faca de cap!

Mai ales pe printisorul diamond ca am inteles ca-i plac loviturile de bici!

:)

Postat

Sorina. Ești ne futut a și ai timp sa intri pe topicul fetelor din Cluj de ce dragă acolo la tine nu îți merge?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Dar tu ce cauti pe topicele altor fete? Aaaa, faci exercitii de scriere. :P

Dar vad ca tot nu reusesti sa scrii corect o postare cap-coada. 

Hai sa-ti dau un pont. Exista cratime si virgule pe care le poti folosi cu  incredere, asta daca stii cum si unde.  :laugh2

• Like 7
Postat

Diva Anita...vin eu cu charny sa te facem poșta...da inainte bagam un jack sa fie delir futaiu` . :laugh2

P.S. ciucurel poti sa vi si tu sa te uiti,poate inveti ceva :))))))))))))))))

• Oras:Mures
Postat

Diva Anita...vin eu cu charny sa te facem poșta...da inainte bagam un jack sa fie delir futaiu` . :laugh2

P.S. ciucurel poti sa vi si tu sa te uiti,poate inveti ceva :))))))))))))))))

Pe camarro nu il chemati??? Stiu ca il place diva... :laugh2

• Like 2
Postat

Hai,sictir  :urgay JIGODIE INFECTA DE DOI BANI !!Hai ,te rog,tu cu ma-ta aceea mai proasta ca tine sa va regulez eu pe amandoi!! :urgayESECULE DE DOI BANI ;DEJECTIE UMANA CE ESTi!!CHARNY ESTE PREA DOMN CA SA FACA UN PACT DE GENUL ACESTA CU TINE!!! :urgay ce esti de lumea a 20 a!!CRED CA CIUCUREL ESTE 10 clase peste nivelul tau insalubru si provincial ..Jigodie infecta ,expirata,sobolanule ,lighioana ,taratoare imbecila  :clapp  :urgay 

• Minus 2
Postat

CHEMAM UN UNGUR  :urgay CA TINE!!! CAMARRO S-A DUS SA SE OPEREZE SARACUL DE PROSTATA ,CACI ACEL PENIS II DA MULTE BATAI DE CAM,cum el saracutul este aproape de ANDROPAUZA  nu prea mai foloseste acel obiect decat la toaleta si pentru a elibera permanent o secretie fiziologica ,deci in traducere s-a dus sa-si rezolve problema ,,ROBINETULUI,,scarbos ,paros si lipicios pe care-l detine intre cele doua membre la fel de paroase....

• Minus 2
Postat

Pe camarro nu il chemati??? Stiu ca il place diva... :laugh2

Nu il chemam,daca vine camarro se lasa cu scandal...si diva oricum e cam labila emotional dupa cum se vede,ar fi prea mult pentru ea.

Postat

Da ,chiar eu!! :thinking Diva Suprema ,,DIVA DIVELOR,, o Maria Magdalena in persoana...sunt simbolul Divinitatii intre oamenii de rand .....AM VENIT PE PAMANT SA VA REGULEZ PE VOI CEI DE PE ACEST FORUM !!!CU CEL MAI MARE DILDO DE 23cm pe care-l posed DECORAT CU TINTE

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Da ,chiar eu!! :thinking Diva Suprema ,,DIVA DIVELOR,, o Maria Magdalena in persoana...sunt simbolul Divinitatii intre oamenii de rand .....AM VENIT PE PAMANT SA VA REGULEZ PE VOI CEI DE PE ACEST FORUM !!!CU CEL MAI MARE DILDO DE 23cm pe care-l posed DECORAT CU TINTE

Esti diva proastelor! Atat! In rest nimic mai mult. Agramata, vulgara in vorbire , aspect si comportament. Nu meriti decat o muie la coada de lemn a lingurii de gatit. Sictir curvo!

• Like 2
Postat

HAI ,SICTIR!!! :urgay LABILA EMOTIONAL???HAI SA MORI TU !!URATANIE!!!CAMARRO NU APARE CACI S-A DUS SA-SI TRATEZE PROBLEMA CU  PROSTATA SI BINEINTELES CA SI ,,Robinetul,, ii da batai de cap ,asteapta operatia de prostata si cea pe creier ,obligatorie!!! :urgay AAAA...si cum a fost impuscat in abdomen la Armata s-au gandit domnii de acolo sa-i deconteze cateva operatii estetice sa-si mai refaca putin partea estetica a burtoiului scarbos ....

• Like 1
  • Minus 3
Postat

:urgay JIGODIE DE BOZGOR DE DOI BANI!!!!!!!OLIGOFRENULE ,CACATULE IMPUTIT!!!MERITATI SA VINA FUNAR CU O COASA SA VA TAIE CAPETELE LA TOTI!!!INFECTILOR CARE MANCATI PAINE ROMANEASCA SI VORBITI TARA DE RAU!!!FIGURI MACABRE CE SUNTETI,SADICILOR SI HULIGANILOR  :urgay HAI ,Sictir!!!

• Like 1
  • Minus 4

Postat

PAI TU CREZI CA PE MINE MA INTERESEAZA RASUL TAU,OLIGOFRENULE??M-ar interesa maxim sa-ti dau cu o cazma in cap si sa te regulez cu un DILDO.LIGHIOANA INFECTA CE ESTI!!!! :urgay RETARDAT!!!

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...