diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 22, 2016 CURcudele,te asteapta Geta mai sus de Observator ,sa n-o lasi sa astepte prea mult !!Fii Gentleman ,atat cat poti tu sa fii!! Cand mai treci pe la mine ??AS VREA SA STIU SA MA POT PREGATI DIN TIMP CA NU REUSESC SA ACUMULEZ INTOTDEAUNA 1L de urina la comanda!! Am un Strap on nou ,Verde de 24 cm ,cand vii sa-l testez pe funduletul tau??Cam asa 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 22, 2016 ORATANIE INFECTA CE ESTI 1 1
charny Reputație: -386 Postat Februarie 22, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Februarie 22, 2016 DECAT SA-TI VAD TIE MOACA DE TARAN ahahahahahahaha imi dau lacrimile jur : )))))) 2 5
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 22, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 22, 2016 CURcudele,te asteapta Geta mai sus de Observator ,sa n-o lasi sa astepte prea mult !!Fii Gentleman ,atat cat poti tu sa fii!! Cand mai treci pe la mine ??AS VREA SA STIU SA MA POT PREGATI DIN TIMP CA NU REUSESC SA ACUMULEZ INTOTDEAUNA 1L de urina la comanda!! Am un Strap on nou ,Verde de 24 cm ,cand vii sa-l testez pe funduletul tau??Cam asa Tarfo ce esti ,vezi ca stramponul ala poti sa-l testezi pe gay-u de charny ca el abia asteapta.Stai linistita ca eu la tine nu am fost si nici nu o sa fiu!!Asa ca pastreza urina in camara pentru charny ca el asteapta sa mearga la tine si ii place sa-l futi si in cur!! Si tu ai fost la schi tu panaramo?Tu nici macar nu stii sa iti pui schiurile in picioare mui-o ce esti!Daca in loc de schi era o pula mare asa poate ca te descurcai dar altfel nu!!
charny Reputație: -386 Postat Februarie 22, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Februarie 22, 2016 Tarfo ce esti ,vezi ca stramponul ala poti sa-l testezi pe gay-u de charny ca el abia asteapta.Stai linistita ca eu la tine nu am fost si nici nu o sa fiu!!Asa ca pastreza urina in camara pentru charny ca el asteapta sa mearga la tine si ii place sa-l futi si in cur!! Si tu ai fost la schi tu panaramo?Tu nici macar nu stii sa iti pui schiurile in picioare mui-o ce esti!Daca in loc de schi era o pula mare asa poate ca te descurcai dar altfel nu!!curcudele luatzias falca-n pula vezitzi de penisul ala minuscul ce il ai fatzi o frectie ceva si nu te baga in seama cu mine ..... 1 5
charny Reputație: -386 Postat Februarie 22, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Februarie 22, 2016 toata lumea stie ca ai o moaca de tzaranagricultorule ))))))Si din ce observ in gandire nu esti tzaran esti doar o talamba proasta. Si Anita si Meda au zis ca nu isi polueaza urina cu faptura ta nesemnificativa. 1 5
charny Reputație: -386 Postat Februarie 22, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Februarie 22, 2016 Serioas acuma netrebnicule ai devenit fabula pe nimfomane tu !!!!!Esti de poveste :)))))))))) 1 5
charny Reputație: -386 Postat Februarie 23, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Februarie 23, 2016 Charny diva ti-a promis mustruluiala pt ca f;irtezi cu mine ) https://www.youtube.com/watch?v=bX886tRzuWk 1 5
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 23, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 23, 2016 toata lumea stie ca ai o moaca de tzaranagricultorule ))))))Si din ce observ in gandire nu esti tzaran esti doar o talamba proasta. Si Anita si Meda au zis ca nu isi polueaza urina cu faptura ta nesemnificativa.Tu vorbesti de moaca ma gay-ule?Te-ai uitat la fata ta sa vezi cum areti?Si nu stiu la care dintre noi ii place sa se urineze pe el,ca tu de duci la Meda si la diva pe post de urinare!!Sau mai nou te duci la transexuali ca am vazut ca ai deschis topic nou cu transexual.Iti place sa o iei la dudu asa-i gay-ule??
charny Reputație: -386 Postat Februarie 23, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Februarie 23, 2016 Tu vorbesti de moaca ma gay-ule?Te-ai uitat la fata ta sa vezi cum areti?Si nu stiu la care dintre noi ii place sa se urineze pe el,ca tu de duci la Meda si la diva pe post de urinare!!Sau mai nou te duci la transexuali ca am vazut ca ai deschis topic nou cu transexual.Iti place sa o iei la dudu asa-i gay-ule??)) 1 5
charny Reputație: -386 Postat Februarie 23, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Februarie 23, 2016 Tu vorbesti de moaca ma gay-ule?Te-ai uitat la fata ta sa vezi cum areti?Si nu stiu la care dintre noi ii place sa se urineze pe el,ca tu de duci la Meda si la diva pe post de urinare!!Sau mai nou te duci la transexuali ca am vazut ca ai deschis topic nou cu transexual.Iti place sa o iei la dudu asa-i gay-ule??Singurul cu salamu aci esti tu : ))) 1 1
charny Reputație: -386 Postat Februarie 23, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Februarie 23, 2016 Te pune boc sub urmarie ma rahatzel iara ai hackerit toate marcajele de pe strada ........ nesatula mica.Cica esti de poveste prin cluj vidanjoru - le. 1 5
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 23, 2016 Te pune boc sub urmarie ma rahatzel iara ai hackerit toate marcajele de pe strada ........ nesatula mica.Cica esti de poveste prin cluj vidanTE IUBESC NESPUS DE MULT !!IMI DORESC MULT CA ANUL ACESTA SA MA INTALNESC CU TINE SI MEDA ,SA PUNEM TARA LA CALE ,SA LUAM CINA IMPREUNA SI SA VEDEM CUM REZOLVAM CA AL NOSTRU PRIETEN CURcudel SA FIE SPANZURAT IN PIATA PUBLICA ...NICI NU STII CAT IMI ESTI DE DRAG :clapp :clapp CAT DESPRE FIGURA INSALUBRA ,DEJECTIA UMANA ,VIERMELE ,TARATURA,PIRANHA ACESTUI FORUM ,CACAMARRO ,NU MAI SPUN NIMIC,....esti adorabil ,Charny ,te sarut cu mare drag .Vorbesc cu scumpa de Meda sa vedem cum facem de o cina in 3 .Te sarut!! 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 23, 2016 CURCUDELE ,scumpule ,nu vrei sa ne impartasesti si noua din experienta ta in ce priveste vanzarea utilajelor agricole??Eu am explicat intregului forum cum se rup Strap onurile in Anusul tau si cum bei tu urina cu gust de cafea ,preferata ta Si cum innebunesti tu lumea cu automatismele verbale ,,mai adanc,, ,, mai mare ,,mai tare ,, ...CUM AR FII SA POVESTESTI DACA LUNILE DE IARNA TI-AU ADUS profituri rezonabile?? ACUM SUNT PUTIN OCUPATA DAR REVIN MAI TARZIU SA-TI FAC IN CONTINUARE ,,descrierea publica,... 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 23, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 23, 2016 CURCUDELE ,scumpule ,nu vrei sa ne impartasesti si noua din experienta ta in ce priveste vanzarea utilajelor agricole??Eu am explicat intregului forum cum se rup Strap onurile in Anusul tau si cum bei tu urina cu gust de cafea ,preferata ta Si cum innebunesti tu lumea cu automatismele verbale ,,mai adanc,, ,, mai mare ,,mai tare ,, ...CUM AR FII SA POVESTESTI DACA LUNILE DE IARNA TI-AU ADUS profituri rezonabile?? ACUM SUNT PUTIN OCUPATA DAR REVIN MAI TARZIU SA-TI FAC IN CONTINUARE ,,descrierea publica,... Tu visezi cu ochii deschişi moima ce esti!Nu ma comfunda cu charny care a fost la tine si i-ai bagat stramponul in cur,stai linistita ca eu nu am fost la tine si nici nu o sa vin!Vreti sa va intalniti toti trei ca sa puneti tara la cale?Hmmm ce sa va zic poate va las ca sa imi sugeti pula toti trei asa pe rand sa nu se supere nimeni dintre voi,dar cu conditia ca tu sa fii ultima ca sa iti pot da un jet de sperma in gura!!Si in legatura cu afacerile cu utilajele pot sa zic ca merge foarte bine.Vrei si tu un tractor?Pentru tine am o caruta si un magar care te mai poate fute din cand in cand!! 1 4
charny Reputație: -386 Postat Februarie 23, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Februarie 23, 2016 . 1 5
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 23, 2016 Tu visezi cu ochii deschişi moima ce esti!Nu ma comfunda cu charny care a fost la tine si i-ai bagat stramponul in cur,stai linistita ca eu nu am fost la tine si nici nu o sa vin!Vreti sa va intalniti toti trei ca sa puneti tara la cale?Hmmm ce sa va zic poate va las ca sa imi sugeti pula toti trei asa pe rand sa nu se supere nimeni dintre voi,dar cu conditia ca tu sa fii ultima ca sa iti pot da un jet de sperma in gura!!Si in legatura cu afacerile cu utilajele pot sa zic ca merge foarte bine.Vrei si tu un tractor?Pentru tine am o caruta si un magar care te mai poate fute din cand in cand!! CURcudele,scuza-ma !!AM FOST OCUPATA TIMP DE 2 ORE CU UN Gentleman .Am revenit pe campul de lupta! nu te confund ,javra si sluga -taratoare ce esti!MA BUCUR DE FIECARE DATA CAND MA VIZITEZI CA NU MAI TREBUIE SA URINEZ LA TOALETA CI IN ORIFICIUL TAU BUCAL ,ACELA CARE MIROASE A USTUROI COMBINAT CU CURRY...TU , lepra infecta unde vrei sa ejaculezi??DAR CUM SA EJACULEZI TU ,DRAGOSTE CAND TU NU AI NICI MACAR ERECTIE CACI O IEI LA GREU IN POPONET!!ULTIMA DATA VROIAI SA-TI INTRODUC IN ANUS UN CASTRAVETE SAU O RIDICHE ALBA MARE ,CACACIOSULE CE ESTI .ATUNCI TI-AM EXPLICAT CA NU POT SA FAC ASA CEVA PENTRU CA EXISTA RISCUL SA-TI PERFOREZ ORGANELE INTERNE SAU SA SE RUPA RIDICHEA SAU CASTRAVETELE IN ANUS.TU ,vorbesti ,javra ??? TU ,OMULE ,CARE AI ANUSUL CAT CANALUL DE SCURGERE??MOIMA este mamica ta !Javra ordinara,lepra oligofrena ,fiinta retardato -psihopato-paranoica!!Cacaciosule si nemernicule ce esti !!Ordinarule ,ppoate vii si tu ca fratiorul tau CACAMARRO SA-TI SPELI SOSETELE SI CHILOTEII SI SA-TI SCHIMBI Pampers ul la mine .V-am pregatit la amandoi ligheanul cu soda caustica si sapun de rufe ,taraturilor infecte insalubre!!! 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 23, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 23, 2016 CURcudele,scuza-ma !!AM FOST OCUPATA TIMP DE 2 ORE CU UN Gentleman .Am revenit pe campul de lupta! nu te confund ,javra si sluga -taratoare ce esti!MA BUCUR DE FIECARE DATA CAND MA VIZITEZI CA NU MAI TREBUIE SA URINEZ LA TOALETA CI IN ORIFICIUL TAU BUCAL ,ACELA CARE MIROASE A USTUROI COMBINAT CU CURRY...TU , lepra infecta unde vrei sa ejaculezi??DAR CUM SA EJACULEZI TU ,DRAGOSTE CAND TU NU AI NICI MACAR ERECTIE CACI O IEI LA GREU IN POPONET!!ULTIMA DATA VROIAI SA-TI INTRODUC IN ANUS UN CASTRAVETE SAU O RIDICHE ALBA MARE ,CACACIOSULE CE ESTI .ATUNCI TI-AM EXPLICAT CA NU POT SA FAC ASA CEVA PENTRU CA EXISTA RISCUL SA-TI PERFOREZ ORGANELE INTERNE SAU SA SE RUPA RIDICHEA SAU CASTRAVETELE IN ANUS.TU ,vorbesti ,javra ??? TU ,OMULE ,CARE AI ANUSUL CAT CANALUL DE SCURGERE??MOIMA este mamica ta !Javra ordinara,lepra oligofrena ,fiinta retardato -psihopato-paranoica!!Cacaciosule si nemernicule ce esti !!Ordinarule ,ppoate vii si tu ca fratiorul tau CACAMARRO SA-TI SPELI SOSETELE SI CHILOTEII SI SA-TI SCHIMBI Pampers ul la mine .V-am pregatit la amandoi ligheanul cu soda caustica si sapun de rufe ,taraturilor infecte insalubre!!! Hmmm ordinaro nu cred ca ti-ai dori sa venim impreuna cu camaro sa ne spalam sosetele cred ca am spala cu voi pe jos cu charny in frunte si tu dupa el!Hai jett ca nu am timp de tine! 4
jupanulcj Reputație: 330 Postat Februarie 23, 2016 Oras:vest Oras:vest Postat Februarie 23, 2016 Motane, o mai lasi mult pe asta sa abereze atatea prostii si injuraturi? Mare mai este gradina Domnului!!!! 4
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 23, 2016 Motane, o mai lasi mult pe asta sa abereze atatea prostii si injuraturi? Mare mai este gradina DoHAI ,SICTIR!!NU AM ABERAT NIMIC ,TARATURA ;AM SPUS ADEVARUL DESPRE CUR CUDELUL :urgaySTAI IN BANCA TA ,HAI SICTIR!! 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 23, 2016 Motane, o mai lasi mult pe asta sa abereze atatea prostii si injuraturi? Mare mai este gradina Domnului!!!! :350x 1 1
jupanulcj Reputație: 330 Postat Februarie 23, 2016 Oras:vest Oras:vest Postat Februarie 23, 2016 Esti dusa rau cu pluta pe Somes. 4
traminer Reputație: 1806 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Februarie 23, 2016 Cred că e pe Iordan:) 3
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 23, 2016 Esti dusa rau cu pluta pe Somes. SA MOARA MAMICA TA CARE TE-A FACUT DIN GRESEALA!!VROIA SA TE AVORTEZE DAR CUM PE VREMEA LUI CEASCA ERA INTERZIS AVORTUL SA TREZIT CU TINE LA MATERNITATE 1 1
camarro Reputație: 2978 Postat Februarie 23, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 23, 2016 Esti dusa rau cu pluta pe Somes. ))) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum