Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

UN SINGUR LUCRU FOARTE ADEVARAT!!SI ANUME FAPTUL CA ESTE UN ,,LINGAU,, FOARTE BUN DOMNUL CHARNY !!DAR UNUL FOARTE BUN SI PROFESIONIST!!NOTA 11 pe o scara de la 1 la 10!! important este ca nu e o taratoare sau limbric spion insalubru ca marea majoritate a celor din gupul Cacamarro....CE TREBUIE SCOS IN EVIDENTA ESTE FAPTUL CA EL NU AMESTECA IN SUPA CU RANTAS A DOMNULUI CACAMARRO SI NICI NU FACE RIMMING ALTORA DE PE ACEST FORUM .CEL MAI IMPARTIAL SAU UNUL INTRE CELE MAI IMPARTIALE PERSONAJE  DE PE ACEST FORUM  CARE GANDESC INAINTE DE A SCRIE O RECENZIE PE CARE O JUDECA LA RECE!! :hug1 

• Minus 1
Link spre comentariu

@Anita lasa-l pe Charny o clipa ca pesemne e inca mahmur si poate ameteste daca il invalui in prea multe cuvinte, fii antena o clipa

E adevarat ca l-ai viola pe Camarro daca ar fi in proximitatea ta?

offtopic Cand mai calatoresti imi aduci si mie neste namol de la Marea Moarta sa ma revigorez?

@Camarro daca ochisorii tai albastri ar da brusc de Anita prin oras cfum ai reactiona?

KENDRUTZO, RESPECTELE MELE!!FOARTE ADEVARAT ,CRED CA IUBITUL MEU CHARNY ESTE MAHMUR INCA DUPA ACEL PARTY... Iti dau cuvantul meu ca nu l-as viola nici macar pe Cacamarro pentru simplul fapt ca ochiul maro al domnului Cacamarro este prea adanc si cel mai mare Strap on al meu are 24 cm si n-ar ajunge pana in capatul anusului repectabilului domn Cacamarro....Oooohhhhhhh !!Namolul !!Am uitat complet !!iarta-ma!!ITI VOI ADUCE!!  Daca ar da Cacamarro nas in nas cu mine cred ca ar fii tare cuminte pentru ca stie ca eu as scoate sabia Mossad ului in schimb el ar putea trimite doar colegii ,,Mascatii,, sau Diicot ul ....servicii pe care le are ,, in suflet,, asa cum este Blejnar si Codrut Marta cu ,,NASUL IN SUFLET,,....Mi -e mie teama ,Kendrutzo ca va veni iar Cacamarro la mine in frumosul si noul meu apartament recent amenajat si sub pretextul ca citeste ceasul de apa imi va instala microfoane si camere spion cum avea fiul lui Bercea care l-a filmat pe Mircea Basescu cu ,, mormanul de bani,, ....ASTIA CU ;;NASUL IN SUFLET ,,  SUNT EXTREM DE PERICULOSI .STII TU !!Daca ma vede in Noa cand ma intalnesc cu Diamond si Pustiu84 si ne trimite Militia si ne prinde in ,,FLANGRANT,,??Ce ma fac ,KENDRUTZO?? :laugh2 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

KENDRUTZO, RESPECTELE MELE!!FOARTE ADEVARAT ,CRED CA IUBITUL MEU CHARNY ESTE MAHMUR INCA DUPA ACEL PARTY... Iti dau cuvantul meu ca nu l-as viola nici macar pe Cacamarro pentru simplul fapt ca ochiul maro al domnului Cacamarro este prea adanc si cel mai mare Strap on al meu are 24 cm si n-ar ajunge pana in capatul anusului repectabilului domn Cacamarro....Oooohhhhhhh !!Namolul !!Am uitat complet !!iarta-ma!!ITI VOI ADUCE!!  Daca ar da Cacamarro nas in nas cu mine cred ca ar fii tare cuminte pentru ca stie ca eu as scoate sabia Mossad ului in schimb el ar putea trimite doar colegii ,,Mascatii,, sau Diicot ul ....servicii pe care le are ,, in suflet,, asa cum este Blejnar si Codrut Marta cu ,,NASUL IN SUFLET,,....Mi -e mie teama ,Kendrutzo ca va veni iar Cacamarro la mine in frumosul si noul meu apartament recent amenajat si sub pretextul ca citeste ceasul de apa imi va instala microfoane si camere spion cum avea fiul lui Bercea care l-a filmat pe Mircea Basescu cu ,, mormanul de bani,, ....ASTIA CU ;;NASUL IN SUFLET ,,  SUNT EXTREM DE PERICULOSI .STII TU !!Daca ma vede in Noa cand ma intalnesc cu Diamond si Pustiu84 si ne trimite Militia si ne prinde in ,,FLANGRANT,,??Ce ma fac ,KENDRUTZO?? :laugh2 

saru mana pt namol

Nu mai purta sabie ca nu e pliabila in posetutza, poate briceag ca mine. 

Te combini cu Pustiu? parca v-am vazut asa hatzanati pe ceva topic? :))))

Link spre comentariu

http://www.zahal.org/files/images/products/patches/mossad/black/mossad.jpghttp://www.zahal.org/files/images/products/patches/Subdued/Joshua-Patch/j-swords-od-blue.jpg

IN FATA  ACESTOR SIMBOLURI MA  :hihat  :hihat  SI TAC ,STIMATE DOMN !!Le port in suflet si in inima pe vecie ...pana si eu pot sa tac!! :clap2

• Minus 1
Link spre comentariu

Corect!!Ne combinam si vrem sa-l chemam si pe Diamond in Club Noa diseara!!

bravo. si sa il iei si pe Harrypoker cu voi, ca nu stiu de ce, dar am impresia ca il invata tampenii pe Pisicuts si nu-mi convine. il trimitem si pe el in Noa :))

Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

@Anita lasa-l pe Charny o clipa ca pesemne e inca mahmur si poate ameteste daca il invalui in prea multe cuvinte, fii antena o clipa

E adevarat ca l-ai viola pe Camarro daca ar fi in proximitatea ta?

offtopic Cand mai calatoresti imi aduci si mie neste namol de la Marea Moarta sa ma revigorez?

@Camarro daca ochisorii tai albastri ar da brusc de Anita prin oras cfum ai reactiona?

Da tu cine esti si ce ai facut cu Roz?

P.s: intreb serios :)

Link spre comentariu
Vizitator pustiu84

cum asa? ce-ti pare atat de atipic in comportamentul meu? :)

Pai nu esti Roz...sau cine posteaza de 3-4 zile de pe userul asta nu-i aceeasi persoana cu cine ne-am obisnuit :)
Link spre comentariu

Pai nu esti Roz...sau cine posteaza de 3-4 zile de pe userul asta nu-i aceeasi persoana cu cine ne-am obisnuit :)

Baaaaa,tu cam vrei s-o futi pe mami?Te spun la nenea Lisandru,sa vezi ce iti da in gura.

Putzache... =))

Link spre comentariu

ba fix eu sunt, ceva mai lenta, respectiv lipsita de productivitate. tot nu inteleg de ce iti par diferita, tu stii ce zici...

si ca sa o numim corect am atatea personalitati incantatoare incat pot alege una diferita zilnic, vezi bine:)) ))) 

tie care iti place?

Link spre comentariu
Vizitator pustiu84

ba fix eu sunt, ceva mai lenta, respectiv lipsita de productivitate. tot nu inteleg de ce iti par diferita, tu stii ce zici...

si ca sa o numim corect am atatea personalitati incantatoare incat pot alege una diferita zilnic, vezi bine:)) ))) 

tie care iti place?

Eu nu te cred :)
Link spre comentariu

Sa ti le numere doamna cu coasa! :)

intreaba-l pe tati bobo ca nu m-am putut abtine si iar i-am facut teorie astazi in pm. ma jur ca atunci cand vede omul asta pm de la mine cu mai mult de 2 randuri isi da ochii peste cap, pune maneaua cu Salam Stau cu ochii pe pereti si intreaba inspre Sus: Eu cu ce Ti-am gresit sa ma cicaleasca Roz asa? :))

Link spre comentariu
Vizitator pustiu84

Nu stii sa numeri lasa...hai ca te invat io...Una o iei in gura si zici :unu apoi cealalta o iei in mana si zici :no ce zici????

Zici:Multumeeeeeeeesc =))

Mare prost mai esti...:( vezi ca si pentru trolleala trebuie talent...tu nu ai!
Link spre comentariu
Vizitator altu2

Pustiulica, nu te "baga in seama" pe topicele din Cluj ca vine <@daulabuci sa fac clabuci> si ti-ai pus-o!

El face ordine si imparte biletele de intrare.

Cine are acces pe Oradea, cine pe Cluj, cine in alta parte.

El ii miezu', <@daulabuci sa fac clabuci>.

Link spre comentariu
Vizitator pustiu84

Pustiulica, nu te "baga in seama" pe topicele din Cluj ca vine <@daulabuci sa fac clabuci> si ti-ai pus-o!

El face ordine si imparte biletele de intrare.

Cine are acces pe Oradea, cine pe Cluj, cine in alta parte.

El ii miezu', <@daulabuci sa fac clabuci>.

Mea culpa :) termin aici si ma duc acas' :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...