charny Reputație: -386 Postat Februarie 27, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Partajează Postat Februarie 27, 2016 Transparent nu ma mai cita atata sa nu faci drecului o entorsa : )))) 2 4 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 27, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 27, 2016 Zeița Roz,vreau sa-ți mărturisesc ceva...Mi-e dor de Ciucurel😔😒Si de vremurile când venea cu cizme de cauciuc la mine sa fac pipi pe el ...Mi-a mărturisit ca e foarte supărat pe mine pentru dezvăluirile pe care le-am făcut aici ,pe forum si din pricina asta nu mai vrea sa ma vizitezeðŸ˜..S-a orientat către o doamna care il pune sa-si dea pantalonii jos imediat ce ajunge la ușa ei si tot ea vrea să-l castreze ..Ciucurel practica ,,sufocările ,,metoda aceea pe care tu probabil o Cunoști..😀Sunt oarecum suparata pentru ca l-am pierdut pe Ciucurel..😔L-am tot înjurat si l-am pierdut..S-a supărat tare pe mine pentru ca s-a rupt acel Strap on in funduletul lui ..Zice ca eu as fi făcut lucrul acesta intenționat deși eu ma consider nevinovata😔😌Stai divo in banca ta ca bine stai acolo!Sau aseara ai sarit gardu de la spital si ai ajuns langa un calculator? Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 Ciucurele,😜ðŸ˜da!!M-am saturat sa stau închisă in spital !!Pentru o banala răceala ma țin ăștia in spital legată !Cred ca ăștia sunt tare isteți !!Se prind repede ca eu cum scap de aici ma duc la laptop si scriu pe nimfo😄😀😄😀...Te-ai trezit ,Ciucurele??😄😄😀Sa nu ma pun serios pe scris ca îți fac descrierea publica totala!!!😄😀☺ï¸ðŸ˜Š 1 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Fugi fugi sa nu ti-o mai iei ....Putzache..... Esti cel mai troll prost N-o mai suge de la toata lumea Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 27, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 27, 2016 Ciucurele,😜ðŸ˜da!!M-am saturat sa stau închisă in spital !!Pentru o banala răceala ma țin ăștia in spital legată !Cred ca ăștia sunt tare isteți !!Se prind repede ca eu cum scap de aici ma duc la laptop si scriu pe nimfo😄😀😄😀...Te-ai trezit ,Ciucurele??😄😄😀Sa nu ma pun serios pe scris ca îți fac descrierea publica totala!!!😄😀☺ï¸ðŸ˜ŠChiar te rog sa te pui pe scris si sa scrii tot ce stii despre mine...(adica nimic)..dar tu scrie incontinoare prostiile tale ca ma cunosti si ca am fost la tine!Te las sa mananci tu tot cacatul eu nu vreau parte de acolo!Ok? Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 27, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 27, 2016 Ce faci tu cu dinti nu face nici Zoro cu sabia : : )))): )) O sa fac slujbe la popa sa imi creasca : )))) :pope Deci zaludo casca guritza si inghite tot daCe scrie aici prietenul tau charny despre tine ca sabia lui zoro e fix pula pe langa dinti tai?Mai casca inca odata guritza si inghite tot! 2 4 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 27, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 27, 2016 Charny,boule,ce tare esti ,aici,pardon ,domnul T ,doar la sex sunteti asa de slabut ....daca ati fi in pat asa de genial ati fi chiar un geniu......din pacate ,facem parte din categoria care nu trebuie sa foloseasca prezervative pt ca n-are pe ce sa le puna... Este dragoste cu nabadai aici! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 27, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 27, 2016 DA ,Charny!!!Oralul se face fara dinti dar tu ,saracul de tine,nu reactionezi la nici un stimul!De asta n- a trebuit sex cu tine si ai ejaculat pe podea si te-ai mai si scuzet ca un Gentleman !!Dar un Gentleman adevarat are dantura perfecta ,nu ca tine,saracul de tine ,tu vorbesti ,un Gentleman care e treaz doar intre doua vizite pe la saloanele de masaj din Cluj sau intre doua vizite la Ruby s Gentleman Club de pe Constantin Brancusi,erai acolo acum cateva zile,cred ca ar trebui sa -i dau niste indicatii doamnei sefe sa-ti puna putin arsenic in bautura...poate intra si ea in istorie ca o a 2 a Lucretia Borgia.... Upssss aici ii explici domnului charny cum se face oralul ca el nu stie? =)) Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 El știe prea bine ,orătanie!!Exact cum știi tu sa bei urina exact de la sursa stând încalțat cu cizme de cauciuc ...Domnul Charny face oralul la fel de bine precum tu lingi tocurile cizmelor ,bei urină,lingi parchetul și te lași spălat pe Dinți cu periuța nesterilă 😀ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜³ Stai in banca ta,Cacaciosule fătat in căpițăðŸ˜ðŸ˜„😀 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Anita, esti microbista ? Hapoel Beer Sheva sau Maccabi Tel-Aviv, cine casiga campionatul anul asta ? 1 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 27, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 27, 2016 Anita, esti microbista ? Hapoel Beer Sheva sau Maccabi Tel-Aviv, cine casiga campionatul anul asta ? Cum sa fie anita microbista lopix?Ea este sugatoare nu poate sa fie si microbista!! Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 Mai,Ciucurele ,eu nu pot să înghit altceva decât mâncare si apă!De lichide seminale mă lipsesc!!ðŸ˜Dar tu ,dragoste ,povestește-ne cât ești de fericit când vezi sperma altor bărbați in prezervativele din sacul de gunoi...😜😜😜Ultima data când ne-am văzut m-ai sunat să mă intrebi câți clienți am avut astăzi ...Când au auzit că au fost 6 ți-i s-au aprins luminițele si ai venit cu viteza luminii sa înghiți sperma celor 6!!!Și eu trebuia sa ma masturbez și ulterior sa urinez in gurița ta!!!Tu ,vorbești ??Târâtură??Cea mai infectă dejecție umană pe care am văzut-o in viața mea!!!😀ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜€ðŸ˜€ðŸ˜€ðŸ˜€!!!😚Să spun mai mult de atât ??N-are rost!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 Stimate domn,eu cred ca Maacabi Tel Aviv va câștiga 😘☺ï¸ðŸ˜š.Cu respect ,Anita 1 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 Vai de viața ta de limbric ,Târâtură !!Câte știu eu despre tine nu știe nici mămica ta!!Că ea ,din fericire nu te-a văzut pe tine înghițind sperma de la 6 bărbați !!Fii fericit că exist eu și suport să văd oameni făcând așa ceva!!Ce te-ai face fără mine ,Spermatozoidule ??ðŸ˜ðŸ˜œðŸ˜ŠðŸ˜³ 1 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 27, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 27, 2016 Mai,Ciucurele ,eu nu pot să înghit altceva decât mâncare si apă!De lichide seminale mă lipsesc!!ðŸ˜Dar tu ,dragoste ,povestește-ne cât ești de fericit când vezi sperma altor bărbați in prezervativele din sacul de gunoi...😜😜😜Ultima data când ne-am văzut m-ai sunat să mă intrebi câți clienți am avut astăzi ...Când au auzit că au fost 6 ți-i s-au aprins luminițele si ai venit cu viteza luminii sa înghiți sperma celor 6!!!Și eu trebuia sa ma masturbez și ulterior sa urinez in gurița ta!!!Tu ,vorbești ??Târâtură??Cea mai infectă dejecție umană pe care am văzut-o in viața mea!!!😀ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜€ðŸ˜€ðŸ˜€ðŸ˜€!!!😚Să spun mai mult de atât ??N-are rost!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Ce imaginatie bogata ai! =)) =)) Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 Vai de viața ta,Târâtură !!Ar fii bine să fie doar imaginație !!Și nu o realitate foarte crudă!!...😔😌😒😞 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 Charny,😊tu in fiecare zi te plimbi cu Maseratti-ul ăla negru prin centrul Clujului dar odată nu vii să ne distrăm in Noa sau Zaza ...Așa-i??Răutate ce ești !!Numai la ,,fuck,,stai ...Să știi că m-am distrat de minune noaptea trecută in Noa..😜😘ðŸ˜din păcate fără tine😔...când mergem cu macaraua peste Curcudel??😀😠1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 27, 2016 sa vina Meda odata sa il dea jos pe Ciucurel de pe tractor.prea se crede el la inaltime )) 2 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 27, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Februarie 27, 2016 Ce ganduri are diva!Charny cu maseratti si vise erotice!Rozico de pe tractorul ala bengos nu ma poate da jos nimeni nici macar diva cu maseratti!! 1 4 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 27, 2016 Ce ganduri are diva!Charny cu maseratti si vise erotice!Rozico de pe tractorul ala bengos nu ma poate da jos nimeni nici macar diva cu maseratti!!daca intra Anita cu macaraua in tractoru tau iese un Bmw din impact ))dracosi mai sunteti 2 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 Curcudele ðŸ˜,vai de mămica ta care regretă că te-a fătat!!Până să ajungi la nivelul lui Charny îți mai trebuie două vieți!!......ðŸ˜€ðŸ˜œðŸ˜žðŸ˜˜ðŸ˜žðŸ˜žâ˜ºï¸ 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Februarie 27, 2016 si sa vina si Charny sa dea socoteala unde a fost azi noapte cand Anita ii cauta iubirea?Barbatii pe forumu asta au capiat de tot, intra, ies, cum le vine. Trebuie luate masuri, facuta ordine si disciplina.Charny dragule ce faceai azi noapte pan sa te loghezi? ia hai spune, cu incredere. Mie poti sa imi confesezi totul. 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2016 Sorina a fost o doamna si a zis ca mergi sa te caci in vecini dar de fapt tu mergi la WC-ul din fundul curtii. 2 15 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 Vai de viața ta ,fufulina cu peștișor de aur!!Da,eu am toaleta in curte si baia in grădina dar tu ai peștișorul de aur căruia ii decartezi si ultimul leuț..Nu ,nu ma cac in curte !!ðŸ˜ðŸ˜œCi direct in supa cu rântașul si parul pubian al lui Camarro😀ðŸ˜ðŸ˜ž 1 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Februarie 27, 2016 Dar tu acolo la Gara de Nord nu tot așa ca mine te ușurezi ,târfulițo??Eu am toaleta și fântâna in grădină,evident!!😜Tu te ușurezi in canal cu aurolacii ,??Vezi că avem noi aici la Cluj unul pe numele sau Vlad Alexandru Èšepeș fost bodyguard și recuperator ..Să nu-l trimit la tine la București să te fută cu penisul lui cu 42 de bile că direct la UPU ajungi ,curvulițo 😀😠1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum