rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 29, 2016 Asa sa faci, chiar ar ,merge o recenzie regulamentara a ta cu un client ) 1
suit&tie Reputație: 570 Postat Februarie 29, 2016 Oras:- Oras:- Postat Februarie 29, 2016 De ce ai accepta sa te lege cineva de calorifer? Trebuie sa fii posedat de o fantoma retardata pentru asa ceva.Apropo, ai povestit undeva uro-ul cu Ciucurel ca is curios maxim 1
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 29, 2016 Stimate domn ,Suit&Tie exista nenumărate motive pentru care un om s- ar lăsa legat de calorifer ...V-aș povesti mult mai multe dar nu prea mai am energie ,am avut o zi extenuantă..😔😔Despre Ciucurel aș putea scrie 10 pagini dar vă voi face un scurt rezumat mâine... O seară frumoasă !!😜😘😔 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 29, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 29, 2016 Stimate domn ,Suit&Tie exista nenumărate motive pentru care un om s- ar lăsa legat de calorifer ...V-aș povesti mult mai multe dar nu prea mai am energie ,am avut o zi extenuantă..😔😔Despre Ciucurel aș putea scrie 10 pagini dar vă voi face un scurt rezumat mâine... O seară frumoasă !!😜😘😔Vezi sa nu te incurci in scris!Eu iti spun sa nu te tot joci cu focul ca o sa te arzi!!Sau poate o sa te trezesti cu un tractor in curte! 1 4
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 29, 2016 Așa spui tu ,broască râioasă??😀😀😄😄😜Păi eu îți spun să visezi frumos în continuare că este foarte bine...😄ðŸ˜Numai vezi Curcudele să nu dea Dumnezeu să te prind prin frumosul nostru oraș că direct la ,,picioare ,,te iau ,vierme pricăjit ce ești !!😀😀Să nu rămână tractoarele tale fără vânzător respectiv șofer,lipitoare insalubră!!! Eu cred că ție îți lipsește o penetrare in Anus ...De asta duci tu lipsă!!! din această cauză ești atât de nervos!!...Dar auzi , talambă proastă!!Tu mai scrii la Paște și la Crăciun câte o recenzie că după cum se vede aici tu înjuri pe toată lumea!!😒😔Oligofrenule ???Tu cred că te-ai cuminți dacă ai fii dus puțin in Armată ,așa pe linia frontului ..După aceea cred că n-ai mai fii bărbat cu ,,pizdă,,..... lingăule de tip băsist !!... Tu nu faci altceva aici decât s-o iei masiv in poponeț..,😀😀In realitate o iei de 3 ori mai mult ... 😄😄Limbricule ,hai pa !!Noapte bună !!Pregătește-ți fundulețul pentru următoarea sesiune de sex că ți-i se pregătește o surpriză !!!tractoate ai multe pe stoc??😃😃 1 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 29, 2016 Anita...cum ma astepti cand ajung in Cluj ? 1
suit&tie Reputație: 570 Postat Februarie 29, 2016 Oras:- Oras:- Postat Februarie 29, 2016 hahahahahaha jur ca parca l-am auzit pe ChiciChean Badea vorbind acum despre basism. Sa inteleg ca Anita este fana antena3 si a lui Gâdea? Sau ti-l imaginezi pe Ciucurel fiind Gâdea lingând anusul lui Voiculescu(asta fiind Anita) contra naturii? Ii o procedura medicala chiar simpla, mai simpla ca si colostomia 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 1, 2016 mornin 2 u 2
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 Da,sunt fană Antena 3 și implicit anti băsistă!!😄De ce te doare capul de orientările mele politice??Sunt marxistă ,fană Che Gurvara și de extremă stânga..😊😀Nu linge nimeni anusul lui Voicilescu alias Felix Motanul😀Este bine că se mai face presă liberă in România..,Dacă nu îți convine ce scriu ,nu mai citi ?!!Poate vrei să trec din nou pe germană și să te iau la P ... In germană..😄😊Nu-ți place Antena 3 stai pe Coteț TV ,acest drept de a schimba canalele tv l-ai câștigat odată cu democrația ,adică in 1989ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜œðŸ˜œðŸ˜˜ðŸ˜³Nu -ți convine ,nu asculta ,nu citi!!Pa😀 2 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 M-ai nimerit !!Eu sunt admiratoarea lui Lev Troțki,Lenin,Stalin.,Che Guevara ...Tu dacă n-ai sânge in puță ești fan Emil BOC ...😄😄😄😄😄 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 Suit &Tie,eu cred că tu ești unul dintre cei mari Maeștri in linsul Anusurilor...Se cam observă in arhiva postărilor tale,.,Vai și Amar ...Ceva din categoria hoțul strigă hoțul...Știi ce ești tu ,domnule???un frustrat ,prea puțin emancipat având in vedere vremurile in care trăim ...P.s:este grav dacă ajungi să comentezi pe un site de sex despre orientările politice a unor ,,personaje .,,de pe aici...Vezi,încearcă o afiliere Masoneriei ..poate se schimba situația😜😜😘😜 1
suit&tie Reputație: 570 Postat Martie 1, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 1, 2016 Este adevarat, sunt unul dintre cei care vrea sa isi vanda tara. Is la fel de emancipat ca fiicele profesorului V, lumea se misca prea rapid pentru astia mediocrii. Cat despre luatul la P..., nu mai incerca sa pari pula care nu ai fost niciodata, doar ca ti-ai dorit sa o ai. Vi kann ändra det till Zlatania, förvånad över hora? :thinkingHai ca pe asta nu o stii, poti sa dai guagle translate sa vezi ce inseamna si de unde provine.
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 Norvegiana este....😀😀😀Mai departe nu ma interesează...Du kannst meinen Arsch lecken,kleine misstgeburte Wurm😜 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 Du kannst auch meine Fotze /Muschi lecken,misstgeburte Trottel und wann du genug Von das hast ich werde dich ins Gesicht spucken..Am Besten,lecken meinen Arsch...Nu am P....dar una ca a ta nici n-aș vrea să dețin ...😀😀 1
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 1, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 1, 2016 Norvegiana este....Mai departe nu ma interesează...Du kannst meinen Arsch lecken,kleine misstgeburte Wurm Adevărul e că vorbirea limbii Germane ar trebui sa fie prima condiție pentru orice dominatoare. 4
stalingrad Reputație: 44 Postat Martie 1, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 1, 2016 (...) dominarea tine de atitudine si poti sa frangi mandria unui barbat in atatea feluri Vă amăgiți degeaba: exemplarele respective nu sunt bărbați. Indiferent că vorbim din punct de veder fizic sau sentimental, nu s-a născut femeie pe acest pământ care să frângă mândria unui adevărat bărbat, chiar dacă multe au această impresie, căci au de-a face cu umbre, spectre, crochiuri, nu cu bărbați. M-ai nimerit !!Eu sunt admiratoarea lui Lev Troțki,Lenin,Stalin.,Che Guevara ...Tu dacă n-ai sânge in puță ești fan Emil BOC ... Înțeleg, ca evreu, să fii în tabăra extremei stângi. Asta i-a atras la un moment dat pe iudei ca mierea pe urși. Comunismul era odată atât de impregnat de iudei, încât s-a spus de către unii că el este doar o formă prin care neamul ales caută dominația planetară (și aici un mare paradox: un trib înclinat către posesiune, maestru al acumulării, să fie sedus de o doctrină a abolirii proprietății individuale).Dar, ca evreu, să spui că-l admiri pe Stalin este cel puțin o ciudățenie. În ultimii doi, trei ani ai domniei sale sângeroase, paranoia lui Stalin i-a atins puternic și pe evrei, cărora tiranul roșu le reproșa loialitatea față de Israel, proaspăt renăscut, deci implicit față de americani. 7 11
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 1, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 1, 2016 他妈的我在你的嘴! Asta pentru tine diva! 3 4
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 他妈的我在你的嘴! Asta pentru tine diva! Ciucurele,stai in banca ta ... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 Anita...cum ma astepti cand ajung in Cluj ?PRINTULE, TE VOI ASTEPTA IMPREUNA CU UN DOMN INTR-UN PORSCHE CAYENNE NEGRU SI MAI APOI MERGEM SA O FACEM IN 3 la un hotel de 4 **** .....MIE NUMAI IN 3 imi place ,asa mai pervers ,1,2 linii si apoi ,,fuck ,, si destrabalare ....Abia astept sa vii .... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 Vă amăgiți degeaba: exemplarele respective nu sunt bărbați. Indiferent că vorbim din punct de veder fizic sau sentimental, nu s-a născut femeie pe acest pământ care să frângă mândria unui adevărat bărbat, chiar dacă multe au această impresie, căci au de-a face cu umbre, spectre, crochiuri, nu cu bărbați. Înțeleg, ca evreu, să fii în tabăra extremei stângi. Asta i-a atras la un moment dat pe iudei ca mierea pe urși. Comunismul era odată atât de impregnat de iudei, încât s-a spus de către unii că el este doar o formă prin care neamul ales caută dominația planetară (și aici un mare paradox: un trib înclinat către posesiune, maestru al acumulării, să fie sedus de o doctrină a abolirii proprietății individuale).Dar, ca evreu, să spui că-l admiri pe Stalin este cel puțin o ciudățenie. În ultimii doi, trei ani ai domniei sale sângeroase, paranoia lui Stalin i-a atins puternic și pe evrei, cărora tiranul roșu le reproșa loialitatea față de Israel, proaspăt renăscut, deci implicit față de americani. 1
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Vă amăgiți degeaba: exemplarele respective nu sunt bărbați. Indiferent că vorbim din punct de veder fizic sau sentimental, nu s-a născut femeie pe acest pământ care să frângă mândria unui adevărat bărbat, chiar dacă multe au această impresie, căci au de-a face cu umbre, spectre, crochiuri, nu cu bărbați. Înțeleg, ca evreu, să fii în tabăra extremei stângi. Asta i-a atras la un moment dat pe iudei ca mierea pe urși. Comunismul era odată atât de impregnat de iudei, încât s-a spus de către unii că el este doar o formă prin care neamul ales caută dominația planetară (și aici un mare paradox: un trib înclinat către posesiune, maestru al acumulării, să fie sedus de o doctrină a abolirii proprietății individuale).Dar, ca evreu, să spui că-l admiri pe Stalin este cel puțin o ciudățenie. În ultimii doi, trei ani ai domniei sale sângeroase, paranoia lui Stalin i-a atins puternic și pe evrei, cărora tiranul roșu le reproșa loialitatea față de Israel, proaspăt renăscut, deci implicit față de americani.Ca si fiinta omeneasca sa spui ca-l admiri mi se pare ciudat. Sa nu uitam ca omul este responsabil pentru moartea a aproximativ 50 de milioane de oameni majoritatea avand doar pacatul de a se fi nascut in Ucraina...
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 A fost o greseala de exprimare !MII DE SCUZE ...DE FAPT SINGURUL MARXIST ADEVARAT DUPA KARL MARX A FOST CHE GUEVARA .....am vrut sa fac o referire la el dar m-am grabit si am comis-o:.....sciind de pe Iphone am formulat fara sa ma concentrez suficient.... 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 1, 2016 Ca si fiinta omeneasca sa spui ca-l admiri mi se pare ciudat. Sa nu uitam ca omul este responsabil pentru moartea a aproximativ 50 de milioane de oameni majoritatea avand doar pacatul de a se fi nascut in Ucraina... SA ZICEM CA N-AR FII FOST PACAT SA VINA SI PE LA NOI SA-I IA PE BASESCU,BOC , DINU PATRICIU ,STOLOJAN sau mai bine zis PORTOCALIII PDL isti ...STALIN AR FII TREBUIT SA FACA SCURT O VIZITA SI PE LA NOI SA FACA PUTINA CURATENIE :angryar fi dus un vapor intreg de lingai.....Hoti 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 1, 2016 Vă amăgiți degeaba: exemplarele respective nu sunt bărbați. Indiferent că vorbim din punct de veder fizic sau sentimental, nu s-a născut femeie pe acest pământ care să frângă mândria unui adevărat bărbat, chiar dacă multe au această impresie, căci au de-a face cu umbre, spectre, crochiuri, nu cu bărbați. dun hate my subs. at least they are faithful and never cheat 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 1, 2016 SA ZICEM CA N-AR FII FOST PACAT SA VINA SI PE LA NOI SA-I IA PE BASESCU,BOC , DINU PATRICIU ,STOLOJAN sau mai bine zis PORTOCALIII PDL isti ...STALIN AR FII TREBUIT SA FACA SCURT O VIZITA SI PE LA NOI SA FACA PUTINA CURATENIE :angryar fi dus un vapor intreg de lingai.....HotiAnita Stalingrad asta e tare obraznic. ma lasi sa-l parui putin? Din cand in cand sare parleazul si mi-e ca se impiedica ) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum