Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Anita Stalingrad asta e tare obraznic. ma lasi sa-l parui putin? 

Din cand in cand sare parleazul si mi-e ca se impiedica :))

JA,ja,ja,ja!!Cred ca trebuie sa-i arzi una la fundulet !!DIN cand in cand sare parlezul dar de regula este foarte obiectiv ,mie personal imi plac contra argumentele lui ....Cred ca ar fi faina o intrevedere cu el unde sa discutam numai ......POLITICA .... :hug1 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

JA,ja,ja,ja!!Cred ca trebuie sa-i arzi una la fundulet !!DIN cand in cand sare parlezul dar de regula este foarte obiectiv ,mie personal imi plac contra argumentele lui ....Cred ca ar fi faina o intrevedere cu el unde sa discutam numai ......POLITICA .... :hug1 

Politica ma sicitireste. Si mie imi place de el, dar uneori imi vine sa-l pedepsesc :)))

Basrbati astia ma enerveaza, cre ca incep sa devin misandra :))) in bulk i-as smotoci in stil terorist

auzi acolo deodata isi permit sa aiba pareri. si multe chiar. daca as avea unul in prejama l-as trimite sa spele vasele si sa imi fac cappuccino 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

PRINTULE,  :rockettes-1

:doggystyle

TE VOI ASTEPTA IMPREUNA CU UN DOMN INTR-UN PORSCHE CAYENNE NEGRU SI MAI APOI MERGEM SA O FACEM IN 3 la un hotel de 4 **** .....MIE NUMAI IN 3 imi place ,asa mai pervers ,1,2 linii si apoi ,,fuck ,, si destrabalare ....Abia astept sa vii .... :atm :movingthem1  :rolleyes:

:felatie

:tittyfuck

Is de acord cu toate,da pe domnu cu Porsche il inlocuim cu Sonya  :laugh2

https://images.rapgenius.com/0cefc2e353cfab0a7687933906fe68a9.500x190x24.gif

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:-

Anita, te rog foloseste si alte insulte înafara de vierme si alte cacaturi, nu doar aceleasi insulte, ca o poezie trista. Parca citesc "Plumb" când iti vad insultele trase la indigo mereu. Eu is convins ca cineva iti scrie replicile, dar acum are ceva pauza de la inspiratie, as putea spune o depresie, sper sa nu fie postpartum. L-as cita pe Vadim cu insulta aia: ca nici liftul nu pleaca cu tine...., dar fiind cu un minut inaintea ta, te voi lasa pe tine sa o cauti.

PS: Apropo, ii suedeza, nicidecum norge

• Like 2
Link spre comentariu

Ce prost ești !!Cineva imi scrie insultele !!Idiodule !!Nu mai citi dacă nu îți convine ceva!!ti-am scris nenumărate fraze in germana in care te insultam in diverse moduri,gunoiule!!Sunt insulte de tipul celor folosite in studiourile Domina din Austria,Elveția ,...etc ..Nu-ți convine ,frate??Du-te drqului!Nu sunt curioasa!!Daca este suedeza,ma doare in fundul fundului ..Mie nu-mi scrie replicile nimeni căci eu sunt stăpâna pe mine ,vita vitelor ce ești ,n-am nevoie de asistent personal..Pai Vadim Tudor a fost un mare domn ,nu ca tine...😜😜Nu-mi mai obosesc mintea cu un prost ca tine cu mari aere de Domn ...Vine ,,Sinteza Zilei ,,si vreau sa-l urmăresc cu atenție pe Gâdea ....Du ,du-te in pustietate ,gunoiule!Ti-am mai spus javra insalubră ,nu mai citi ,omule!!Du-te dracului si futeti timpul pe alt topic!!Barbat cu .pi..ă..Sa-mi mănânci curul,imbecilule !!Si sa-i pupi unde nu-i bate soarele pe Gâdea si Badea..Verdammte Tier was bist!!wie gesagt,ich wäre dich bald ins Gesicht spucken ,Arme Dumme Mensch was bist du ...Mit dir ich will meine Goldene Zeit nicht mehr verlieren ...Teufel,sei Verdammt fur Ewigkeit!!

• Minus 1
Link spre comentariu

Sa-ți futi suedeza ,am văzut Norvegia si am văzut cam cum sunt vickingii ...mai murdari nu se poate ...Sa-i pupi in cur !!Bețivi si Drogați ca tine ...Sa ma pupi undeva ,javra insalubră 😄😄😄

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

Anita, te rog foloseste si alte insulte înafara de vierme si alte cacaturi, nu doar aceleasi insulte, ca o poezie trista. Parca citesc "Plumb" când iti vad insultele trase la indigo mereu. Eu is convins ca cineva iti scrie replicile, dar acum are ceva pauza de la inspiratie, as putea spune o depresie, sper sa nu fie postpartum. L-as cita pe Vadim cu insulta aia: ca nici liftul nu pleaca cu tine...., dar fiind cu un minut inaintea ta, te voi lasa pe tine sa o cauti.

PS: Apropo, ii suedeza, nicidecum norge

diodule !!

Diodule care ești tu diod! :))) :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Pai ,Zeito ,asta imi tot fute capul cu cacaturile si pizda ma-sii ca dracu si cu lacu imi este manager si imi scrie pe ma -sa de retardat !!Cand vede ca dacă ma ambalez eu scriu in romană ,germana ,ebraica ,engleză ...imi tot fute capul cu germana pizdii ma-sii când eu am fost la școala de germana si am învățat încă mult in Elveția..omul asta nu înțelege ca mi-i egal de germana curului..O vorbesc aproape ca romana....imi fute capul si eu nu pot sa ma concentrez la ,,Sinteza Zilei .,,La Antena 3 ...imi distrage asta atenția ...si tot ii spun sa se calmeze sa meargă la alt topic si s-o fută pe ma-sa😀😀

• Minus 1
Link spre comentariu

Mi se pare fabulos ca ai adus-o in discutie pe senioara doamna Suit&Tie :laugh2. Asa iti domini si sclavii, injurandu-i? Uite, iti dau niste umilinte, sa le folosesti. Vor fi cate una/zi. Prima pentru azi: Esti o rusine pentru maimuta din care te tragi. Esti libera, ne auzim maine :beex2

• Like 1
Link spre comentariu

Domnuls,hai sictir!!!Javra insalubră!!!Te las pe tine sa mergi la spitalul 9,nu ,mii de scuze !!Sa mergi direct la IML !!Sper ca pana dimineața ajungi acolo!!La orizontala!!Vai de mama ta,amărâtule !!Barbat cu pizda !!!...😀😀😀😀

• Minus 1
Link spre comentariu

Mortule,fiți-ar neamul al draqului sa-ți fie ,gândac de Colorado,drogatule si bețivule,locul tău este la 2 m sub pământ ...Vita vitelor si boul boilor!!Fir-ai tu a draqului sa fii de lingău ordinar!!!😜😜

• Minus 1
Link spre comentariu

Sau poți fii dizolvat in acid sulfuric...O alta varianta foarte buna ..,,😄😄😄😄😄😄😄😄

• Minus 1
Link spre comentariu

Mi se pare fabulos ca ai adus-o in discutie pe senioara doamna Suit&Tie :laugh2. Asa iti domini si sclavii, injurandu-i? Uite, iti dau niste umilinte, sa le folosesti. Vor fi cate una/zi. Prima pentru azi: Esti o rusine pentru maimuta din care te tragi. Esti libera, ne auzim maine :beex2

atat lipsea aici concurs de insulte :laugh2

Link spre comentariu

Ce tare,Zeița!!Nu e fain sa stai pe Nimfo??Cum se turează toți proștii pe aici ...ðŸ˜ðŸ˜„😄😄Unii sunt mai talentați decât Mr .Bean😄😄😜😄😄

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...