rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 PS ai vazut ca iubi pisi te-a bagat la recomandate? esti fericita?
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 cum iti petreci ziua Anita? Am facut atat de multe deja ;ZEITO ROZ!!SUNT TREAZA DE LA ORA 7:00.... :shockedPrintre nenumaratele mele activitati zilnice intru pe Nimfo sa vad ce gandac de Colorado pot sa mai injur .....Tu ai observat faptul ca Ciucurel e dat disparut??DE IERI NU MAI SCRIE NIMIC ....Am visat noaptea trecuta ca-l penetram pe Ciucurel si el imi zambea satisfacut :urgayABIA ASTEPT SA-L VAD DIN NOU PE Ciucurel ,EL VINE MEREU SA-MI FACA CURATENIE IN COSUL CU PREZERVATIVE FOLOSITE ....N-A FOST DEMULT PE LA MINE ,INCET VOI AVEA UN SAC CU PREZERVATIVE .....TOATE VOR FOLOSI DREPT PRANZ SI CINA PENTRU CIUCUREL 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 Am facut atat de multe deja ;ZEITO ROZ!!SUNT TREAZA DE LA ORA 7:00.... :shockedPrintre nenumaratele mele activitati zilnice intru pe Nimfo sa vad ce gandac de Colorado pot sa mai injur .....Tu ai observat faptul ca Ciucurel e dat disparut??DE IERI NU MAI SCRIE NIMIC ....Am visat noaptea trecuta ca-l penetram pe Ciucurel si el imi zambea satisfacut :urgayABIA ASTEPT SA-L VAD DIN NOU PE Ciucurel ,EL VINE MEREU SA-MI FACA CURATENIE IN COSUL CU PREZERVATIVE FOLOSITE ....N-A FOST DEMULT PE LA MINE ,INCET VOI AVEA UN SAC CU PREZERVATIVE .....TOATE VOR FOLOSI DREPT PRANZ SI CINA PENTRU CIUCUREL ti-o fi dor de el ))) vezi ca-l faci pe Pustiu si pe Charny gelosi, iti cam place sa turezi la multi tie. Asta se cheama ca esti femeie umblareatatot degeaba draga Anita daca nu ai visat ca ii dai un jet de squirt fix in ochi ahahahha i am such a perv 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 io axum sunt in o sesiune in care l-am micsorat pe unul, l-am inghitit intreg si asteptam sa se inece in stomacul meu incerc sa ma abtin sa nu ras ca stric sesiuneaai fracut vreodata roleplay pt fetish de vorarefilie? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 2, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 2, 2016 Mai bine o luati pe GetaNu ne permitem,ea lucreaza doar in lire turcesti ))))))))))) 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 2, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 2, 2016 Divo stai linistita ca sunt in zona!Ochii din umbra vad totul! 1 4
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 TE IUBESC,CIUCURELE!!ABIA ASTEPT SA T REVAD SA ,,TI-O TRAG,,....Am un Strap on nou -nout!! :ill 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 2, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 2, 2016 Ti-am mai zis divo ca nu am fost la tine si nici nu sunt curios de tine!Vezi pastreaza stramponul ca vin cat de repede domnul charny la tine si o sa ai nevoie ca lui ii place la nebunie!! 1 4
suit&tie Reputație: 570 Postat Martie 2, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 2, 2016 Eu tot vreau sa stiu cum o inceput Anita sa faca dominare, tinand cont ca o fost intr-un liceu bun din Cluj. Sa fi fost prea baietoasa si geloasa pe toate fetele piti din acea vreme? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 Ti-am mai zis divo ca nu am fost la tine si nici nu sunt curios de tine!Vezi pastreaza stramponul ca vin cat de repede domnul charny la tine si o sa ai nevoie ca lui ii place la nebunie!! Ciucurele ,NICI TU NU MAI STII DE CATE ORI AI LUAT-O IN POPONET LA MINE....Gata ;nu mai zic nimic !NU VREAU SA TE MAI SUPAR .....Tu stii ca eu fac des descrierea publica a unora pe aici...Te sarut cu drag ,Ciucurele 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 Eu tot vreau sa stiu cum o inceput Anita sa faca dominare, tinand cont ca o fost intr-un liceu bun din Cluj. Sa fi fost prea baietoasa si geloasa pe toate fetele piti din acea vreme? De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 Eu tot vreau sa stiu cum o inceput Anita sa faca dominare, tinand cont ca o fost intr-un liceu bun din Cluj. Sa fi fost prea baietoasa si geloasa pe toate fetele piti din acea vreme? alo domnu?! trebuie sa fii avut studii deficitare sau sa fii fost masculina, rea, geloasa ca sa faci dominare? dominarea e un joc de putere, unul da, altu ia. de aia nu lucrez eu cu Romanica, majoritatea habar nu au cu ce se manca si considera o domina puternica daca e cat un sifonier....
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 Eu tot vreau sa stiu cum o inceput Anita sa faca dominare, tinand cont ca o fost intr-un liceu bun din Cluj. Sa fi fost prea baietoasa si geloasa pe toate fetele piti din acea vreme? HAI SICTIR!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 alo domnu?! trebuie sa fii avut studii deficitare sau sa fii fost masculina, rea, geloasa ca sa faci dominare? dominarea e un joc de putere, unul da, altu ia. de aia nu lucrez eu cu Romanica, majoritatea habar nu au cu ce se manca si considera o domina puternica daca e cat un sifonier.... Zeito,AICI ESTE APROPE TOTUL DE PLANS ....CE NU STIE STIMABILUL DOMN ESTE FAPTUL CA AM FACUT SI FACULTATEA LA BABES BOLYAI ,PSIHOLOGIA CHIAR ;AM LUCRAT INCLUSIV CU COPII AFECTATI DE SINDROMUL ASPERGER ,AUTISTI ,SINDROM DOWN ....PLUS 10 ani de limba germana echivalentul a 10 ani de Scoala de Corectie.....ZEITO ,REPET!!VAI DE MAMA MULTORA CARE SCRIU PE AICI .... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 mie chiar nu mi-a placut cum a vorbit. very judgmental, si imi parea in fapt o persoana cu o mentalitatea deschisa, nu cu orizonturi limitate si stereotipuri. mda, o supriza destul de neplacuta, nu ma asteptam de la el....
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 AJUNG SA CRED CA CIUCUREL ,VANZATOR DE TRACTOARE ESTE MULT SUB NIVELUL MULTORA DE AICI .....Ciucurele ,respectele mele!!TE ROG SA MA IERTI PENTRU TOT CE AM SCRIS DESPRE TINE !Promit sa nu mai fac prostii!! 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 PESTE NIVELUL MULTORA!!mii de scuze!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 mie chiar nu mi-a placut cum a vorbit. very judgmental, si imi parea in fapt o persoana cu o mentalitatea deschisa, nu cu orizonturi limitate si stereotipuri. mda, o supriza destul de neplacuta, nu ma asteptam de la el....ZEITA,ASTA OPEN MIND ??TU UNDE AI FOST PANA ACUM ,ZEITA DRAGA??CITESTE IN ARHIVA POSTARILOR LUI ....VEZI CA E UNA TARE ACOLO CUM A FOST EL SA FUCK IN FINLANDA SI A FUCK LA UNA BEATA SI A AJUNS SA FACA ANAL FARA LUBRIFIANT ...zice ca a intrat doar cu saliva...mori de ras ...merita sa citesti mr Bean este zero barat!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 SA-TI PUI PAMPERS INAINTE DE A CITI ,SA NU FACI PIPI IN BIKINI TAI SCUMPI DE LA AGENT PROVOCATEUR 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 DUPA CE CITESTI POSTARILE LUI VINO SI SPUNE-MI CA ASTA ESTE OPEN MIND .... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 acu am pe mine intimissimi. am o verisoara care imi trimite un sac 2 de chiloti din acest brand. cunoaste pe cineva care e nust ce sefa la o fabrica de a lor )) am chiloti sa imi pun si in cap 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 FAIN DE TOT!Buna Marca ! 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 dap mie imi plac sunt si fainutzi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 mai aveam un prieten care avea o firma de publicitate si mi-a dat cateva sacose cu sarrieri. lipseste sa imi mai fac pile la jolidon 2
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 2, 2016 ZEITA,NU TE CONTRAZIC!! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum