Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Postat

Zeițo,am fost ,,busy ,, si n-am mai intrat să mă distrez ..😄😄Vreau să-ți dau un Pont ,să te distrezi și tu!!Uită-te pe You Tube este o parodie tare ..sună cam așa:,,Băsescu -Strigoiul nemuritor ,,...nu pot să dau link -ul pentru că nu sunt la laptop..😄😀Ce faci,Zeițo??

• Minus 1
Postat

Zeițo ,am avut un Sclav care n-avea suficienți bani la el și a achitat și cu bonuri de masă ...No ,ce zici??ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜”😔😔😌 Citatul celebru :să ne fie bine ,să nu fie rău ..😄😄😄😄Nu e tare ??Ai mai auzit așa ceva????

• Like 3
  • Minus 1
Postat

:boob Printule ,te astept cu bratele deschise ...pardon ,nu numai bratele deschise....covorul rosu este pregatit .Este pus de la intrarea in curte spre grajd respectiv capita unde se va desfasura actiunea.ACUM EU SPER SA NU TE DERANJEZE CA VOR FI CAPRITELE LANGA NOI RESPECTIV BOVINELE SI PORCINELE MELE....Pai n-ar trebui sa te deranjeze foarte mult acest lucru avand in vedere faptul ca multi oameni sunt sub nivelul porcinelor si bovinelor doar ca nu grohaie ....Avand in vedere situatia daca eu zic ca vom fi in elementul nostru...Apa din fantana iti place ?Acolo langa fantana ne vom spala dupa ce ne .....sa stii lucrul acesta!Eu n-am apa potabila in casa si nici nu-mi doresc .Ti-am spus ca vreau sa ma intorc la traditii si dat fiind acest fapt vom sta in capita si acolo vom face tot ce ne indruma DEMONII DIN NOI SA FACEM .....Vii cu X6?? :hug1  :clapp   :rockettes-1

• Minus 1
  • Oras:Cluj
Postat

:boob Printule ,te astept cu bratele deschise ...pardon ,nu numai bratele deschise....covorul rosu este pregatit .Este pus de la intrarea in curte spre grajd respectiv capita unde se va desfasura actiunea.ACUM EU SPER SA NU TE DERANJEZE CA VOR FI CAPRITELE LANGA NOI RESPECTIV BOVINELE SI PORCINELE MELE....Pai n-ar trebui sa te deranjeze foarte mult acest lucru avand in vedere faptul ca multi oameni sunt sub nivelul porcinelor si bovinelor doar ca nu grohaie ....Avand in vedere situatia daca eu zic ca vom fi in elementul nostru...Apa din fantana iti place ?Acolo langa fantana ne vom spala dupa ce ne .....sa stii lucrul acesta!Eu n-am apa potabila in casa si nici nu-mi doresc .Ti-am spus ca vreau sa ma intorc la traditii si dat fiind acest fapt vom sta in capita si acolo vom face tot ce ne indruma DEMONII DIN NOI SA FACEM .....Vii cu X6?? :hug1  :clapp   :rockettes-1

Nu ii buna locatia anita,cauta ceva mai de lux,asa regulamentar :))))))))))))

Si sa ma astepti cu picioarele deschise  :D

Postat

CIUCURELE ,am o tema de casa pentru tine :....Acum am vazut ca un ,,fucker ,, de pe aici cauta sa ,,fuck ,, ceva Anal prin Cluj.Se numeste Huugecock deeci dupa denumire se intelege ca are dublu dimensiunea ta...N-ai putea tu draga ,sa fii domn si sa-i recomanzi astuia ceva de ,,fuck,, prin Cluj cu  Anus  ca al tau si Biped sau Patruped .....VEZI POATE ESTE SI ZOOFIL ...cine stie ....Tu ,draga ,gandeste-te bine ,bine poate stii vreun OCHI MARO bun de penetrat ...Pupici !Sa-ti faci tema daca nu vrei sa iei un S sau -S si sa-ti scad si nota la purtare ...

• Minus 1
Postat

Nu ii buna locatia anita,cauta ceva mai de lux,asa regulamentar :))))))))))))

Si sa ma astepti cu picioarele deschise  :D

Eu te astept cu picioarele deschise dar sa stii ca  acolo pot avea in loc de savarina un penis gigantic ...daca imi montez un penis si imi iau tocurile deci voi avea 1,85 cm ....CE FACEM DACA SE SCHIMBA DATELE PROBLEMEI ?? :no2 

• Minus 1
Postat

Eu te astept cu picioarele deschise dar sa stii ca  acolo pot avea in loc de savarina un penis gigantic ...daca imi montez un penis si imi iau tocurile deci voi avea 1,85 cm ....CE FACEM DACA SE SCHIMBA DATELE PROBLEMEI ?? :no2 

Lasa ca il montez pe al meu...e la fel de gigantic  :laugh2 ....tu lasa-ti "savarina" acolo unde ii e locu 

• Like 1
Postat

Nu...cu tractoru`  :laugh2

Dar sa fie tot asa puternic si frumos cum este tractorul CIUCURELULUI .....Ce zici daca am organiza un furt de utilaje si am da lovitura in curtea Ciucurelului ??SA VEZI ACOLO BOGATII ...daca le-am vinde am putea cumpara 3 masini de lux .....Nici masina lui Cicurel nu este urata deloc .... :laugh2 

• Minus 1
Postat

Dar sa fie tot asa puternic si frumos cum este tractorul CIUCURELULUI .....Ce zici daca am organiza un furt de utilaje si am da lovitura in curtea Ciucurelului ??SA VEZI ACOLO BOGATII ...daca le-am vinde am putea cumpara 3 masini de lux .....Nici masina lui Cicurel nu este urata deloc .... :laugh2 

Masini de lux...check :laugh2 nu mai avem nevoie

P.S. ciucurel,ce masina conduci ? 

Postat

Ce se implanta aicea,undes recenziile?

SONGOKU,DRAGA PE TOPICUL MEU EXISTA DOAR " PAGINI DE RECENZII SI 80 de injurii si Show a la ,,STIRILE DE SAMBATA ASTA ,,STII TU ,cu Rozi si Raba ...DAR tu ce recenzii doresti draga ??Nu ajung 2 pagini din 82 ?? :laugh2 SCOPUL MEU ESTE CA ANUL ACESTA SA AJUNG LA CEL PUTIN 200 PAGINI DIN CARE SA FIE APROXIMATIV 5 doar show .....Dar tie nu-ti place asa??Asa este la moda si frumos ....dar te rog sa apreciezi si faptul ca nu am cumparat dreptul de moderare si n-am sters Recenziile care nu-mi sunt favorabile.....Pentru mine acest Site este un Pamflet asa incat am considerat ca nu merita osteneala d a fii moderat ...Asa este frumos ,sa se distreze pe undeva si sa refuleze.....Dreptul acesta nu-l poti lua nimanui ....Vino si tu in echipa !Sa ne distram impreuna ...o pot contacta si pe Geta ... :laugh2 Este Diamond pe aici ,Zeita Roz , Medutza ,un gay pe nume Ciucurel ;iubirea mea ,cativa psihopati , avem si pesti prin zona :laugh2 ,Spionul Diicot cu ochi albastri care gateste supa cu rantas in toaleta mea ,de toate pentru toti ....ESTI BINEVENIT AICI !!Oricand ! Te pupam ....

• Minus 1
Postat

Printule ,CE TE INTERESEAZA ATATEA ??AUZI ,CE MASINA CONDUCE ??CE MASINI POATE AI VRUT SA SPUI .... are 3 sau 4 masini ....O fi el Ciucurel pe aici dar sa stii ca in ciuda faptului ca nu este potent sexual este foarte potent financiar !!Daca vinde masinile pe care le-am vazut eu cumpara sigur 2 masini X6 ,....Nemaipunand la socoteala  utilajele agricole  pe care le are in curtea casei ...Tu ,PRINTULE ,NICI NU VISEZI CINE ESTE ACEST CIUCUREL ..Putini au forta financiara a Ciucurelului ...putini de pe acest site ....mai sunt aici vreo 2 care au niste Nick name uri de -ti sta mintea in loc si ei conduc Hoteluri de 4 si 5 Stele in Cluj...Sa nu mai spun ce aberatii scot pe gura aici ...Si ei sunt niste domni in realitate de te inchini in fata lor ....LA FEL SI CIUCUREL ,VORBESTE MULT SI PROST DAR NU ESTE ATAT DE PROST ,SA STII :hug1 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:CJ
  • Oras:CJ
Postat

Slab topic

Divo daca continui you get expired

Faceti un forum unde sa se laude Prince , Meda , Diva si Rojkendra fara sa va putem vedea ca sunteti expired

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Printule nu fi asa de curios.

Nu pot sa conduc x6 ca nu imi plac!

In special nu imi plac bemveurile!!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Omule ,nu-ți convine ,nu te uita !!O sunam si pe mămica ta poate vrea să se asocieze cu noi ...Tu stai in băncuța ta ,Dibole ,sa nu vin sa te dresez!!Nu-i treaba ta unde intra Medutza ,Eu ,Diamond ,Zeița ...nu -ți place ceva ,uita-te pe alt topic sau suna-l pe Suit&Tie sa-ți spună cum o fost la fuck in Tampere,Finlanda 😜😜😜😀😀😀Vezi ca tu ești pe teritoriul meu nu eu pe al tău!!Si deocamdată eu trebuie sa țin piept dușmanilor ,da??Din moment ce cacacioșii gen Cacamarro /DIICOT =Spionaj își fac supa cu rântaș la mine in toaleta si mai si povestesc de fântâna mea si căprițele din grădina ,noi de ce n-am avea dreptul la comentarii??Eu,Printul,Meduta ,Zeița ,Ciucurel...Adică asta angajat la SRI sa ,,curețe ,,canalele are dreptul si noi nu??Pai la noi este democrație ,sa știi !!!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...