Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

Dibole,cred ca vrei sa fii luat la picioare !!Sau sa te fac minge de handbal ca tot am practicat acest sport ani buni...😄😄😄😜😀

Divo te tine sa jucam un handbal?

Si eu am jucat cativa ani.

:)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Printule nu fi asa de curios.

Nu pot sa conduc x6 ca nu imi plac!

In special nu imi plac bemveurile!!

Ce sa fac ciucurele,n-am putut mai mult :))))))))))

nici mie nu-mi plac loganurile,da bã ciucurel,gusturile nu se discuta nu ?

Postat

Ce sa fac ciucurele,n-am putut mai mult :))))))))))

nici mie nu-mi plac loganurile,da bã ciucurel,gusturile nu se discuta nu ?

Ha ha ha esti tare cu loganurile!

Dar ce sa zic.

Asa sa fie cum zici tu!

X6-tau sa fie mai ok.lasa ca poate ne intalnim odata si o sa vedem,daca iti place loganul meu!!

=))

=)) =))

• Oras:No man's land
Postat

Printule nu fi asa de curios.

Nu pot sa conduc x6 ca nu imi plac!

In special nu imi plac bemveurile!!

Tzie iti place doar sa sugi pula ma gay -le ce esti....

Postat

ciucure mancatziar mata pula tu chiar nu realizezi ca esti degeaba??? luatziasi falca-n pula   de bicisnic:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Postat

Tzie iti place doar sa sugi pula ma gay -le ce esti....

Apropo la mamica-ta ce crezi ca-i place oare?

Nu stiu ce mortii lui ma-ta te tot bagi in seama gay-ule!

Nu ai ce suge?

Ori cum nu iti dau pula sa mi-o sugi!

Postat

Dibole,să-i tragi un placaj apoi să i-o tragi și prim față și prin spate 😜😜😄😄😄😄Găuăzare căcăcios!!!😀😌😌☺ï¸

• Minus 1
Postat

ciucure mancatziar mata pula tu chiar nu realizezi ca esti degeaba??? luatziasi falca-n pula de bicisnic:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Stii ce sa faci mai bine gay-ule?

Sa imi iei pula in gura cu tot neamu tau de la maimuță incoace!

Distrusu pulii mele!!

Postat

Anito zici ca dam un handbal acolo in gradina ta intre caprițe?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Apropo la mamica-ta ce crezi ca-i place oare?

Nu stiu ce mortii lui ma-ta te tot bagi in seama gay-ule!

Nu ai ce suge?

Ori cum nu iti dau pula sa mi-o sugi!

Singurul care se baga in seama de pe tot forumul asta esti tu .

Dobitoaco.

Postat

Anito zici ca dam un handbal acolo in gradina ta intre caprițe?

.

post-67494-0-86943500-1457081001_thumb.png

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Ciucurel si Charny!!Mi-as dori sa va impac macar pentru o ora ,doua ??De ce va certati acum??CIUCUREL, CU CE L-AI ENERVAT DE DOMNUL CHARNY??  Te rog sa-mi spui adevarul si numai adevarul ??Ce ai lucrat ,Ciucurele?? :no2  :no2  :no2  :no2  :no2 Ciucurele ,mai bine vino sa jucam handbal ,sa hranim capritele ,si sa lucram impreuna in gradina mea...MAINE TREBUIE SA GREBLEZ GRADINA ,SA TAI POMII ,SA SAP STRATURILE ....AS VREA SA FAC CEVA CONSTRUCTIV INTR-O ZI DE WEEK END ,INSORITA .... :hug1  :hug1 Vii sa ma ajuti ,Ciucurele??

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ciucurel si Charny!!Mi-as dori sa va impac macar pentru o ora ,doua ??De ce va certati acum??CIUCUREL, CU CE L-AI ENERVAT DE DOMNUL CHARNY?? Te rog sa-mi spui adevarul si numai adevarul ??Ce ai lucrat ,Ciucurele?? :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 Ciucurele ,mai bine vino sa jucam handbal ,sa hranim capritele ,si sa lucram impreuna in gradina mea...MAINE TREBUIE SA GREBLEZ GRADINA ,SA TAI POMII ,SA SAP STRATURILE ....AS VREA SA FAC CEVA CONSTRUCTIV INTR-O ZI DE WEEK END ,INSORITA .... :hug1 :hug1 Vii sa ma ajuti ,Ciucurele??

Vin draga cum sa nu vin sa te ajut!

Mai ales ca vorbesti asa frumos.

Eu nu am avut nimic cu respectivul pe el il mananca!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Divo mai esti la cluj? As vrea o intalnire cu tine. :*

Stimate domn ,da sunt in Cluj .Momentan ma gasiti la Piata de legume ,vand patrunjel ,rosii,castraveti ,verdeturi in general.DUMINICA sunt la piata numita ,,Oser,, iar saptamana viitoare sunt cu produse in Piata Mihai Viteazul...Poate veniti sa cumparati cate ceva de la mine....

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Anita, imi cer scuze ca am lipsit cateva zile de aici, dar gândul tot la tine mi-a fost, sper ca sentimentul este retroactiv. Te rog sa nu ai sentiment de gelozie pe doamnele din Tampere, ca am loc si pentru tine :hug1

PS: Daca reusesti sa impaci trioul Maximus, Charny si Ciucurel, cu adevarat ajungi 100% Diva forumului

• Like 2
Postat

Anita, imi cer scuze ca am lipsit cateva zile de aici, dar gândul tot la tine mi-a fost, sper ca sentimentul este retroactiv. Te rog sa nu ai sentiment de gelozie pe doamnele din Tampere, ca am loc si pentru tine :hug1

PS: Daca reusesti sa impaci trioul Maximus, Charny si Ciucurel, cu adevarat ajungi 100% Diva 

ACUM SUNT FOARTE ,,BUSY ,,,SUIT &Tie ,, am o lista lunga de ,,fuck,, astazi si nu numai  dar termin cu ei si sa vezi ce discursuri iti scriu ...SA TE SATURI DE COMENTARII ABJECTE ....Cacaciosule  P.S   :stiletto

:sheep

Möchtest du bischen Scheisse essen ??Kleine Hund ...IcH komme wieder später und wirds du hören solche Wörte die du die nie in deine Scheisse Leben gehört hast ....Du kannst auch meinen Arsch llecken ,sei Verdammt!! :chainsaw :refoz   :gun2

• Minus 1

• Oras:CJ
  • Oras:CJ
Postat

Sa iti iau fața in pula cretino sau cretinule care postezi ca Diva Anita ca nu am vorbit de maicata.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...