ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 3, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 3, 2016 Dibole,cred ca vrei sa fii luat la picioare !!Sau sa te fac minge de handbal ca tot am practicat acest sport ani buni...😄😄😄😜😀Divo te tine sa jucam un handbal?Si eu am jucat cativa ani. 1 4
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 3, 2016 Printule nu fi asa de curios.Nu pot sa conduc x6 ca nu imi plac!In special nu imi plac bemveurile!!Ce sa fac ciucurele,n-am putut mai mult ))))))))) nici mie nu-mi plac loganurile,da bã ciucurel,gusturile nu se discuta nu ?
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 3, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 3, 2016 Ce sa fac ciucurele,n-am putut mai mult ))))))))) nici mie nu-mi plac loganurile,da bã ciucurel,gusturile nu se discuta nu ?Ha ha ha esti tare cu loganurile!Dar ce sa zic.Asa sa fie cum zici tu!X6-tau sa fie mai ok.lasa ca poate ne intalnim odata si o sa vedem,daca iti place loganul meu!! =))
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 3, 2016 Ciucurele ,mă ține un meci întreg !!😊😀😄😄Pupici..,😃Am jucat zeci de meciuri deci cred că ți-aș putea face față... 1
charny Reputație: -386 Postat Martie 3, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Martie 3, 2016 Printule nu fi asa de curios.Nu pot sa conduc x6 ca nu imi plac!In special nu imi plac bemveurile!!Tzie iti place doar sa sugi pula ma gay -le ce esti....
charny Reputație: -386 Postat Martie 3, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Martie 3, 2016 ciucure mancatziar mata pula tu chiar nu realizezi ca esti degeaba??? luatziasi falca-n pula de bicisnic:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
charny Reputație: -386 Postat Martie 3, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Martie 3, 2016 PS ...... Dobitoaco....
vladioan48 Reputație: 23 Postat Martie 4, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Martie 4, 2016 Divo mai esti la cluj? As vrea o intalnire cu tine.
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Martie 4, 2016 Oras:CJ Oras:CJ Postat Martie 4, 2016 Divițo si eu am jucat rugby sa nu iti trag un placaj
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 4, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 4, 2016 Tzie iti place doar sa sugi pula ma gay -le ce esti....Apropo la mamica-ta ce crezi ca-i place oare?Nu stiu ce mortii lui ma-ta te tot bagi in seama gay-ule!Nu ai ce suge?Ori cum nu iti dau pula sa mi-o sugi!
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 4, 2016 Dibole ,să-i tragi mămicii tale,javra insalubră !!😀😀😄😄😃Hai Sictir!!😜😜😀😀 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 4, 2016 Dibole,să-i tragi un placaj apoi să i-o tragi și prim față și prin spate 😜😜😄😄😄😄Găuăzare căcăcios!!!ðŸ˜€ðŸ˜ŒðŸ˜Œâ˜ºï¸ 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 4, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 4, 2016 ciucure mancatziar mata pula tu chiar nu realizezi ca esti degeaba??? luatziasi falca-n pula de bicisnic:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Stii ce sa faci mai bine gay-ule?Sa imi iei pula in gura cu tot neamu tau de la maimuță incoace!Distrusu pulii mele!!
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 4, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 4, 2016 Anito zici ca dam un handbal acolo in gradina ta intre caprițe? 2 4
charny Reputație: -386 Postat Martie 4, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Martie 4, 2016 Apropo la mamica-ta ce crezi ca-i place oare?Nu stiu ce mortii lui ma-ta te tot bagi in seama gay-ule!Nu ai ce suge?Ori cum nu iti dau pula sa mi-o sugi!Singurul care se baga in seama de pe tot forumul asta esti tu . Dobitoaco.
charny Reputație: -386 Postat Martie 4, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Martie 4, 2016 Anito zici ca dam un handbal acolo in gradina ta intre caprițe? . 2 4
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 4, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 4, 2016 .La mamica-ta ce crezi ca-i place oare?
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 4, 2016 Ciucurel si Charny!!Mi-as dori sa va impac macar pentru o ora ,doua ??De ce va certati acum??CIUCUREL, CU CE L-AI ENERVAT DE DOMNUL CHARNY?? Te rog sa-mi spui adevarul si numai adevarul ??Ce ai lucrat ,Ciucurele?? Ciucurele ,mai bine vino sa jucam handbal ,sa hranim capritele ,si sa lucram impreuna in gradina mea...MAINE TREBUIE SA GREBLEZ GRADINA ,SA TAI POMII ,SA SAP STRATURILE ....AS VREA SA FAC CEVA CONSTRUCTIV INTR-O ZI DE WEEK END ,INSORITA .... Vii sa ma ajuti ,Ciucurele?? 1 1
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Martie 4, 2016 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Martie 4, 2016 Pregatiti covorul rosu,sampania si pe diva anita goala....ca vin https://www.youtube.com/watch?v=mSUyDlZAztQ :waytogo https://www.youtube.com/watch?time_continue=221&v=qrzCoXj6Prw 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 4, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 4, 2016 Ciucurel si Charny!!Mi-as dori sa va impac macar pentru o ora ,doua ??De ce va certati acum??CIUCUREL, CU CE L-AI ENERVAT DE DOMNUL CHARNY?? Te rog sa-mi spui adevarul si numai adevarul ??Ce ai lucrat ,Ciucurele?? Ciucurele ,mai bine vino sa jucam handbal ,sa hranim capritele ,si sa lucram impreuna in gradina mea...MAINE TREBUIE SA GREBLEZ GRADINA ,SA TAI POMII ,SA SAP STRATURILE ....AS VREA SA FAC CEVA CONSTRUCTIV INTR-O ZI DE WEEK END ,INSORITA .... Vii sa ma ajuti ,Ciucurele??Vin draga cum sa nu vin sa te ajut!Mai ales ca vorbesti asa frumos.Eu nu am avut nimic cu respectivul pe el il mananca! 2 4
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 4, 2016 Divo mai esti la cluj? As vrea o intalnire cu tine. Stimate domn ,da sunt in Cluj .Momentan ma gasiti la Piata de legume ,vand patrunjel ,rosii,castraveti ,verdeturi in general.DUMINICA sunt la piata numita ,,Oser,, iar saptamana viitoare sunt cu produse in Piata Mihai Viteazul...Poate veniti sa cumparati cate ceva de la mine.... 3 1
suit&tie Reputație: 570 Postat Martie 4, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 4, 2016 Anita, imi cer scuze ca am lipsit cateva zile de aici, dar gândul tot la tine mi-a fost, sper ca sentimentul este retroactiv. Te rog sa nu ai sentiment de gelozie pe doamnele din Tampere, ca am loc si pentru tine PS: Daca reusesti sa impaci trioul Maximus, Charny si Ciucurel, cu adevarat ajungi 100% Diva forumului 2
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 4, 2016 :waytogo https://www.youtube.com/watch?time_continue=221&v=qrzCoXj6Prw Mai nimerit cu piesa asta Sonya... merci fain jamaican style 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 4, 2016 Anita, imi cer scuze ca am lipsit cateva zile de aici, dar gândul tot la tine mi-a fost, sper ca sentimentul este retroactiv. Te rog sa nu ai sentiment de gelozie pe doamnele din Tampere, ca am loc si pentru tine PS: Daca reusesti sa impaci trioul Maximus, Charny si Ciucurel, cu adevarat ajungi 100% Diva ACUM SUNT FOARTE ,,BUSY ,,,SUIT &Tie ,, am o lista lunga de ,,fuck,, astazi si nu numai dar termin cu ei si sa vezi ce discursuri iti scriu ...SA TE SATURI DE COMENTARII ABJECTE ....Cacaciosule P.S Möchtest du bischen Scheisse essen ??Kleine Hund ...IcH komme wieder später und wirds du hören solche Wörte die du die nie in deine Scheisse Leben gehört hast ....Du kannst auch meinen Arsch llecken ,sei Verdammt!! 1
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Martie 4, 2016 Oras:CJ Oras:CJ Postat Martie 4, 2016 Sa iti iau fața in pula cretino sau cretinule care postezi ca Diva Anita ca nu am vorbit de maicata.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum