Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Postat

Dibole ,mie mi-i te adresezi cu Alteta ,DA ??Cacaciosule!Auzi ,rahatule in ploaie ,evident ca eu postez ca doar n-am avocat in bucatarie precum Geta si nici centralista cum au cele de pe Observatorului 136 ,COS CU 20 de telefoane ,30 profile pe Publi24 alias 10 femei ,bodyguarzi prin dulapuri ,sifoniere ,BUCATARIE ....Prostu satului ,ai baut ceva sau ai tras pe nas ??Cine dracu sa posteze cand eu scriu de pe laptop cand am pauza intre clienti ;;;:.....Esti beat ,ma ,oligofrenule ?? :pope 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Mancațiaș capița de fân care te lauzi ca o ai in curte Divo

SA VEZI CE CAPRITE AM....SI CE GRADINA ....CAPITA ESTE CIREASA DE PE TORT ....ACOLO vreau sa ma  ,,FUCK ;; IN CURAND CU DIAMOND..... :kiss3 

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:-
Postat

Seien sie nicht, die schlecht Anita ich glauben, dass du eine schöne Frau, voller Romantik bist. Promit ca nu mai iti "diversific" topicul daca iti faci un selfie topless pe capita si iti trimit si 10 euro pe cartela pentru credit. :snap

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Zeițo ,am avut un Sclav care n-avea suficienți bani la el și a achitat și cu bonuri de masă ...No ,ce zici?? Citatul celebru :să ne fie bine ,să nu fie rău ..Nu e tare ??Ai mai auzit așa ceva????

:laugh2  :laugh2 sper ca ti-a lasat macar vreo 10 asa ca un bonus. tichete cadou nu avea? :)))

asa ceva

Postat

Ciucurel si Charny!!Mi-as dori sa va impac macar pentru o ora ,doua ??De ce va certati acum??CIUCUREL, CU CE L-AI ENERVAT DE DOMNUL CHARNY??  Te rog sa-mi spui adevarul si numai adevarul ??Ce ai lucrat ,Ciucurele?? :no2  :no2  :no2  :no2  :no2 Ciucurele ,mai bine vino sa jucam handbal ,sa hranim capritele ,si sa lucram impreuna in gradina mea...MAINE TREBUIE SA GREBLEZ GRADINA ,SA TAI POMII ,SA SAP STRATURILE ....AS VREA SA FAC CEVA CONSTRUCTIV INTR-O ZI DE WEEK END ,INSORITA .... :hug1  :hug1 Vii sa ma ajuti ,Ciucurele??

SA VEZI CE CAPRITE AM....SI CE GRADINA ....CAPITA ESTE CIREASA DE PE TORT ....ACOLO vreau sa ma  ,,FUCK ;; IN CURAND CU DIAMOND..... :kiss3 

:boob  :iagree  :maninlove  :ellao  :ellao

https://www.youtube.com/watch?v=goKR8VQ13E4

Postat

Diamond, ii cam greu sa ne sincronizam programul in primavara asta, ca trebuie sa contribui la cresterea MTO-ului unei alte tari, dar is convins ca animatoarele vor fi eclipsate de aparitia coplesitoare a Anitei, acest argint viu al Transilvaniei

• Oras:Cluj
Postat

No problemo frate,facem treaba in vara atunci,poate vine si charny tragem o bauta sa fim toata gasca.

De aia si vreau sa ma duc in club cu Anita,sa moara animatoarele de ciuda :)))))

Iti dai seama cand apar la NOA cu Anita in X6 maxim ce sa mai :)

• Oras:cluj-napoca
Postat

No problemo frate,facem treaba in vara atunci,poate vine si charny tragem o bauta sa fim toata gasca.

De aia si vreau sa ma duc in club cu Anita,sa moara animatoarele de ciuda :)))))

Iti dai seama cand apar la NOA cu Anita in X6 maxim ce sa mai :)

Printule vezi ca numai asa o sa moara animatoarele de ciuda daca intri cu x6-le in Noa ca altfel nici pula nu te vede cu ce masina ai ajuns acolo!

Daca vrei iti inchiriez un tractor din ala bengos si fii la inaltime nu ca in x6!

:)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ma ciucurele n-ai inteles nimic,eu cu Anita ma dau mare nu cu masina,continutu conteaza nu ambalaju,degeaba ai X6 daca e gol.

Ai inteles acuma ?! :laugh2

Postat

Ma ciucurele n-ai inteles nimic,eu cu Anita ma dau mare nu cu masina,continutu conteaza nu ambalaju,degeaba ai X6 daca e gol.

Ai inteles acuma ?! :laugh2

Printule da-i pace ca am inteles!

Fara x6-le ai avea vreo gagica?

• Like 1
  • Minus 4
Postat
:)) cu x6 are îți dai seama !! Trăim în secolul 21 . Pentru unele doar masina contează :) !!!
  • Like 4
Postat

Printule da-i pace ca am inteles!

Fara x6-le ai avea vreo gagica?

Bineinteles ciucurele,femeile sunt foarte diferite si nu numai ca aspect,la unele le place cu masina la unele pe jos la unele cu tractoru` dupa caz,la unele chiar le plac alte femei se numeste lesbianism,da asta e alta mancare de peste,se preda la "facultate" :))))))))))))))

E ca la fotbal nu joci 4-4-2 cu toata lumea,schimbi sistemu in functie de adversar :))))))))))

• Like 1
Postat

:)) cu x6 are îți dai seama !! Trăim în secolul 21 . Pentru unele doar masina contează :) !!!

Bravo Meda,uite cine stie  :first

P.S. cand ne futem si noi in X6  :laugh2

• Like 1
Postat

Bine ai punctat Meda dar eu am intrebat fara x6 nu cu masina!

Postat

Servus si Shalom ,Ciucurele!!Mi-a fost dor de tine ....ce mai faci ??CUM MERGE VANZAREA UTILAJELOR??ESTI BINE??Sunt foarte suparata pe tine ,am muncit toata ziua de sambata in gradina,am taiat pomi,am greblat impreuna cu gradinarul si tu n-ai venit sa ma ajuti ...te-ai tot tinut de promisiune!!MULTUMESC!!foarte cumsecade!!Asa iti voi pune si eu ,,pile ,, mai departe pentru vanzarea utilajelor agricole!!RUSINICA !DAR MAINE ,CIUCURELE ,IMI ADUCI FLORI ??Sau uiti ca este 8 Martie ??CUM AI UITAT SI SA VII LA LUCRU IN GRADINA MEA .... :hug1  :flowers2 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Offf viata mea iubirea mea,am fost dar te-am vazut pe acolo in curte cu gradinarul si am crezut ca este printul cu bemveul x6-le si am zis sa nu va deranjez!!

Dar maine o sa iti aduc flori scumpa mea!!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Offf viata mea iubirea mea,am fost dar te-am vazut pe acolo in curte cu gradinarul si am crezut ca este printul cu bemveul x6-le si am zis sa nu va deranjez!!

Dar maine o sa iti aduc flori scumpa mea!!

Ai vazut ce domeniu am ,Ciucurele ??Mostenire de la bunicii mei evrei :hug1 .Tocmai in spatele Hotelului Confort...Ma pot casatori cu Diamond ,el are BMW UL ,EU DOMENIUL DE sute de mii de euro ...CE-I DREPT ,NU-I MERITUL MEU....MAINE SEARA SA-MI ADUCI un buchet mare de flori!!SA NU AUD MINCIUNI CA AI UITAT SAU AI UITAT CARDURILE PE BIROU .....Ca fac o criza de nervi de care n-ai mai vazut tu !!.....MAI TREBUIE SA SAP LA RADACINA POMILOR ,SA TAI  TRANDAFIRII ,SA VARUIESC POMII ...La asta vii sa ma ajuti ??SAU MA ABURESTI IAR CUM AI MAI FACUT TU??..... :no2 Mi-am cumparat 2 papagali ieri ,sambata viitoare vreau sa.-mi cumpar doua bibilici si 2 iepuri ...Trebuie sa vii sa-mi arati cum sa le construiesc cotetele ...CE ZICI??CONTRA COST ,DESIGUR!! :hug1 

• Minus 1
Postat

Ai vazut ce domeniu am ,Ciucurele ??Mostenire de la bunicii mei evrei :hug1 .Tocmai in spatele Hotelului Confort...Ma pot casatori cu Diamond ,el are BMW UL ,EU DOMENIUL DE sute de mii de euro ...CE-I DREPT ,NU-I MERITUL MEU....MAINE SEARA SA-MI ADUCI un buchet mare de flori!!SA NU AUD MINCIUNI CA AI UITAT SAU AI UITAT CARDURILE PE BIROU .....Ca fac o criza de nervi de care n-ai mai vazut tu !!.....MAI TREBUIE SA SAP LA RADACINA POMILOR ,SA TAI TRANDAFIRII ,SA VARUIESC POMII ...La asta vii sa ma ajuti ??SAU MA ABURESTI IAR CUM AI MAI FACUT TU??..... :no2 Mi-am cumparat 2 papagali ieri ,sambata viitoare vreau sa.-mi cumpar doua bibilici si 2 iepuri ...Trebuie sa vii sa-mi arati cum sa le construiesc cotetele ...CE ZICI??CONTRA COST ,DESIGUR!! :hug1

Sigur ca o sa vin sa te ajut draga mea!sa vin cu un utilaj sa iti sap radacina pomilor?Cu una din aia este floare la ureche!Ce papagali vrei sa iti cumperi?

Ti-e nu iti trebuie papagali ca ai doi printu si charny sunt destui de mari papagali!

Te pup divo!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

ciucurel a prins drag de tine diva

Asa este pisicule cum zici!

• Like 1
  • Minus 4

Postat

Sigur ca o sa vin sa te ajut draga mea!sa vin cu un utilaj sa iti sap radacina pomilor?Cu una din aia este floare la ureche!Ce papagali vrei sa iti cumperi?

Ti-e nu iti trebuie papagali ca ai doi printu si charny sunt destui de mari papagali!

Te pup divo!

CIUCURELE,PAPAGALII MEI SE NUMESC KIKI SI RIKI ...I-am botezat ieri ,sunt minunati ...As vrea sa-mi cumpar si un cal Poney dar pentru ca locuiesc in zona rezidentiala risc sa primesc amenda de la Primarie .... Vezi ce bine de tine ca nu locuiesti in Andrei Muresanu.VREAU SA-MI DAI INDICATII DESPRE CUM SE TAIE VITA DE VIE SI POMII FRUCTIFERI..Acum ma documentez si eu apropo de taierea pomilor fructiferi ...Vroiam sa te intreb  daca stii sa sapi manual??FARA UTILAJE ... :kiss3   :wink2  Ce ai mai facut in week end ,Ciucurele??Prostii multe??SA nu uiti de flori ,CIUCURELE !Pe cat posibil trandafiri rosii .... :waytogoSper ca n-ai uitat sa fii Gntleman !!In privinta bibilicilor ,CIUCURELE ,NU-S HOTARATA ,AM auzit ca zboara peste garduri ....CRED CA RAMAN DOAR CU CEI 2 CATEI  BISHON SI CHOW CHOW SI IMI MAI CUMPAR 2 IEPURI ,CA SUPLIMENT .....Sa vii sa bem in cinstea micii mele ferme ..... :wink2 :wink2  :aplaud  :aplaud

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...