diva anita Reputație: -654 Postat Martie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 7, 2016 TE SARUT ,Ciucurele!!Cat despre sapatul gradinii ,ramane batut in cuie pentru sambata,da?? 1
medea Reputație: 4392 Postat Martie 7, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 7, 2016 Bravo Meda,uite cine stie P.S. cand ne futem si noi in X6 O în x6 merge încap. . . În alea mici nu prea merge ca sunt înăta. Și pentru sex oral e incomod pentru mine dar x6 e perfect 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 7, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 7, 2016 O în x6 merge încap. . . În alea mici nu prea merge ca sunt înăta. Și pentru sex oral e incomod pentru mine dar x6 e perfect
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 7, 2016 Meda,Prințule ce-i aici??Vă Distrați fără mine??Dar nu vă este un pic rușinică??😀😀😀😄😀Ce vreți să faceți ,obraznicilor mici ??😀😘ðŸ˜ðŸ˜ 1 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 8, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 8, 2016 Meda,Prințule ce-i aici??Vă Distrați fără mine??Dar nu vă este un pic rușinică??Ce vreți să faceți ,obraznicilor mici ??Mergem in nest of angels NOA si dupa ne futem in X6...daca vii si tu luam o camera la SunGarden sa nu ne inghesuim )))))) 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 Auzi , Printule!DE CE LA Sungarden ??CAND eu locuiesc in zona strazii Calea Turzii si la 50 m de mine sunt Hotelurile Confort si Meridian .....AMBELE DE 4 ****De ce sa ne fuck la Sungarden sa-i dam bani mafiotului care conduce Sungarden .....Nu mai bine mergem la Meridian sa dam banii securistului Rus ...CE ZICI?? SAU NE PUTEM ,,FUCK,, IN VILA MEA SAU IN FOISORUL MEU... :waytogo 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 8, 2016 Auzi , Printule!DE CE LA Sungarden ??CAND eu locuiesc in zona strazii Calea Turzii si la 50 m de mine sunt Hotelurile Confort si Meridian .....AMBELE DE 4 ****De ce sa ne fuck la Sungarden sa-i dam bani mafiotului care conduce Sungarden .....Nu mai bine mergem la Meridian sa dam banii securistului Rus ...CE ZICI?? SAU NE PUTEM ,,FUCK,, IN VILA MEA SAU IN FOISORUL MEU... :waytogo Sau in căpița de fân!! 1 4
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 Sau in căpița de fân!!EXACT ,CIUCURELE!! Am uitat de capita!!Ai cumparat trandafirii rosii pentru diseara ??Sau te prefaci ca uiti??....Vinul este pregatit ,Ciucurele!! 1
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 8, 2016 Diva Anita!Este 8 Martie si iti doresc o primavara frumoasa!!! 2
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 CIUCURELE ,SA NU CUMVA SA UITI CA SAMBATA TREBUIE SA VII LA MINE SI SA CURETI/SAPI GRADINA ....Sa nu ma enervezi si sa ma pacalesti cum ai mai facut-o sambata trecuta !Da ?? :138xSa aduci utilajul pentru sapat cu tine si foarfeca pentru pomi si vita de vie.....Pentru sambata seara pregatesc un super tort 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 Multumesc din suflet,Mister Nobel !!APRECIEZ FAPTUL CA TE-AI GANDIT LA MINE !!Probabil ca nu te-am injurat niciodata !Multumesc de asemenea Domnului Cheloox pentru faptul ca mi-a facut urarile in privat !O zi minunata in continuare va doresc!!Desi este cam posomorata! Diva Anita!Este 8 Martie si iti doresc o primavara frumoasa!!! 2 1
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 8, 2016 Multumesc din suflet,Mister Nobel !!APRECIEZ FAPTUL CA TE-AI GANDIT LA MINE !!Probabil ca nu te-am injurat niciodata !Multumesc de asemenea Domnului Cheloox pentru faptul ca mi-a facut urarile in privat !O zi minunata in continuare va doresc!!Desi este cam posomorata! :)Si daca ma injurai...8 Martie e 8 Martie:) 3
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 :)Si daca ma injurai...8 Martie e 8 Martie:) :waytogo MULTUMESC INCA ODATA !!MA VOI REVANSA DE ZIUA VOASTRA ,19 Noiembrie este ZIUA BARBATULUI !!LEGEA A FOST PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL DECI AVETI SI VOI ZIUA VOASTRA !! 1 1
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 8, 2016 Da?Suna foarte bine.Multumesc
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 8, 2016 EXACT ,CIUCURELE!! Am uitat de capita!!Ai cumparat trandafirii rosii pentru diseara ??Sau te prefaci ca uiti??....Vinul este pregatit ,Ciucurele!! Am cumparat trandafirii ,dar vezi ca o sa vin cu tractorul ala smecher care este mai scump de 3 ori ca x6-le printului sa ai loc sa parchez in curte ca sunt multi ciudosi in zona si nu vreau sa o zgarie careva! Ps:La multi ani de 8 martie ! 1 4
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 CIUCURELE ,STII CE TEMA DE CASA AI PENTRU ASTAZI!!SA-TI CER SCUZE PENTRU FAPTUL CA L-AI NUMIT PE DOMNUL CHARNY ,,PAPAGAL,,!!ASTEPT !!DACA NU VREI MERGEM IMPREUNA SA FACEM CURATENIE IN ORAS!!Munca in folosul Comunitatii , DE ACORD??EU VREAU SA FAC PENTRU ORASUL MEU FRUMOS SI COSMOPOLIT !Ai face bine sa te mobilizezi si tu ,lenesule!! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 La Multi Ani, Diva ! http://interferente.ro/images/stories/sarbatori/8_martie/felicitari_mesaje/felicitare-ziua-femeii.jpg 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 Am cumparat trandafirii ,dar vezi ca o sa vin cu tractorul ala smecher care este mai scump de 3 ori ca x6-le printului sa ai loc sa parchez in curte ca sunt multi ciudosi in zona si nu vreau sa o zgarie careva! Ps:La multi ani de 8 martie !BINE ZICI ,CIUCURELE !!IN zona Andrei Muresanu stau numai din aceia ,stii tu ,cum ar zice Charny,,,Ciufuti,,...Foarte adevarat!parchezi in curtea mea ,am loc pentru 2 masini ....Scot Trabantul din curte si te las pe tine cu tractorul ...Sa vii cu cel mai scump tractor ,bine draga?? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 La Multi Ani, Diva La Multi Ani, Diva ! http://interferente.ro/images/stories/sarbatori/8_martie/felicitari_mesaje/felicitare-ziua-femeii.jpg 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 La Multi Ani, Diva La Multi Ani, Diva ! http://interferente.ro/images/stories/sarbatori/8_martie/felicitari_mesaje/felicitare-ziua-femeii.jpg IN TOTALITATE DE ACORD CU DUMNEAVOASTRA!! 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 8, 2016 CIUCURELE ,STII CE TEMA DE CASA AI PENTRU ASTAZI!!SA-TI CER SCUZE PENTRU FAPTUL CA L-AI NUMIT PE DOMNUL CHARNY ,,PAPAGAL,,!!ASTEPT !!DACA NU VREI MERGEM IMPREUNA SA FACEM CURATENIE IN ORAS!!Munca in folosul Comunitatii , DE ACORD??EU VREAU SA FAC PENTRU ORASUL MEU FRUMOS SI COSMOPOLIT !Ai face bine sa te mobilizezi si tu ,lenesule!! Hmmm trebuie sa te dezamagesc draga ca eu nu pot sa imi cer scuze de la papagalu asta numai daca imi suge pula in căpița ta de fân!Imi pare rau ca nu pot sa imi cer scuze de la bulangii ca asta!Vin deseara cu trandafirii ! 1 4
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 CIUURELE ,DORMIM IN VILA SAU IN CAPITA??in capita este cam riscant ,EU AM FAMILIE DE ARICI IN GRADINA ,SA STII!! 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 8, 2016 CIUURELE ,DORMIM IN VILA SAU IN CAPITA??in capita este cam riscant ,EU AM FAMILIE DE ARICI IN GRADINA ,SA STII!!Azi nu este bine sa dormim afara ca ploua si nu este bine,mai bine in vila .In căpiță il lăsăm pe charny ca el este obisnuit cu vremuri din astea!!
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 8, 2016 NO ,FAIN DACA VII CU TRANDAFIRII !!ABIA ASTEPT !!sA-TI PREZINT PAPAGALII,CATEII CHOW CHOW SI BISHON ,BROASCA MEA TESTOASA ,TRABANTUL ,VILA SI COTETELE PE CARE LE PREGATESC ACUM PENTRU BIBILICILE SI IEPURII PE CARE PLANUIESC SA-I CUMPAR DUMINICA ! 1
jupanulcj Reputație: 330 Postat Martie 8, 2016 Oras:vest Oras:vest Postat Martie 8, 2016 La multi ani Diva. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum