Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

Anita, ce ne-am face noi barbatii fara voi femeile, cele mai maginifice creaturi de pe pamant? Am putea spune ca femeia este cea mai buna creatie a lui Dumnezeu, de aceea in special tie Divo( noi avand o relatie apropiata prin intermediul acestui forum), dar si celorlalte doamne de pe forum, va doresc un La multi ani sincer cu ocazia acestei zile! :hug1

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

ciucurel ce cadou i-ai luat divei ?

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:unde vrea pula mea
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

io m-as fute cu Diva anita,da plm,se baga in seama Pisicuts asta aiurea,in plm

• Oras:Cluj
Postat

Am cumparat trandafirii ,dar vezi ca o sa vin cu tractorul ala smecher care este mai scump de 3 ori ca x6-le printului sa ai loc sa parchez in curte ca sunt multi ciudosi in zona si nu vreau sa o zgarie careva!

:)

Ps:La multi ani de 8 martie !

Mai ciucurele cum plm poti sa spui tu ca 1 tractor de al tau ii mai scump ca un BMW X6 model 2015 3.0 Diesel care face 70.000 E ....ai innebunit ?

• Oras:CJ
  • Oras:CJ
Postat

Diamantule sunt tractoare si de 200k nu de 70k

Cu un tractor dotat de 200k faci bani cu X6 cheltui bani

• Like 2
Postat

Mă,Phoenix 1 ,ce zici tu aici???😀ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Că vrei ,,fuck,,cu mine??Dar mămica ta nu-i acasă acum??Că eu sunt tare ocupată cu găinile,iepurii,bibilicile ,cățeii , sunt cu munca la cotețe acum și îl aștept pe Ciucurel cu tractorul ,florile și vinul...😀😀😄ðŸ˜Vorbește cu mămica ta ,vezi și tu cum stă cu Libidoul in seara asta ...😄😄😄

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Diamantule sunt tractoare si de 200k nu de 70k

Cu un tractor dotat de 200k faci bani cu X6 cheltui bani

Or fi si tractoare de 200k nu am investitii in agricultura deci nu ma pricep.

Si masini sunt de 300k sau mai scumpe,oricum masini de genul X6 nu le cumperi sa faci bani cu ele.

P.S. cu femeile cheltui mai mult decat cu orice masina :))))))

• Oras:cluj-napoca
Postat

Mai ciucurele cum plm poti sa spui tu ca 1 tractor de al tau ii mai scump ca un BMW X6 model 2015 3.0 Diesel care face 70.000 E ....ai innebunit ?

Ma copile eu cred ca tu nu stii ce vorbesti,tu crezi ca bemveul tau x6-le este cel mai scump in lume?

Ce zici de tractoarele astea:Claas Xerion 5000,John Deere9560R,New Holland T9.

Oricare dintre astea valoreaza de cel putin doua ori mai mult ca si coaja ta de bemveux6-le,mai studiaza putin si vedem care este mai nebun dintre noi doi eu sau tu!

De cai putere nici nu are rost sa vb ca ori care dintre astea 3 tractoare au peste 500 de cai putere ce bemveul tau nici jumate nui are!!

Daca ai intrebari sau nelamuriri te pot ajuta printule!!

=)) =))

• Like 4
  • Minus 4
Postat

ciucurel ce cadou i-ai luat divei ?

Pisicule prea multe vrei sa sti si tu acum!

:)

Postat

Divo unde esti ca nu esti acasa pe unde imi umbli?

Vezi ca am fost la tine dar nu este nimeni acasa nici macar gradinarul!

=))

Postat

Ciucurele,am făcut o pasiune nebună pentru un client și viceversa ...😀😀😀Astfel încât am ieșit la un Restaurant fain pe nume Baracca...Am făcut Glume toată seara și am mâncat super bine ...I-am povestit amicului cum mă jucam eu când eram mică pe strada Fortăreței in curtea bunicilor mei...😃ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ƒðŸ˜ƒðŸ˜ƒAm povestit despre situația politică a stângii radicale ,despre soarta partidului PSD...Am vrut să fac ceva constructiv in această zi minunată...de 8 Martie ...Am găsit trandafirii de la tine...3 Roșii ..Mulțumesc!!Mi-ai lăsat și o scrisoare in cutia poștală ,nu-i așa ??Un poem de dragoste era scris ..Mulțumesc încă odată ..Am primit multe flori de la clienți ...Drept răsplată i-am pus să pupe ,,Mezuza,,..acel simbol evreiesc care se află la intrarea intr-o casa evreiască ....Nu prea vor să se conformeze clienții mei...Toți spun că in zilele noastre se pupă alt ,,tip ,,de Mezuză ...😄😄😀😀😀😄Ciucurele,să știi că am băut ceva cam mult in seara asta ...De la Hannukah n-am mai băut atât..De la Crăciun ,adică...Trebuie să mă ajuți să găsesc o pedeapsă pentru cei care nu vor să pupe ,,Mezuza,,de pe peretele de la intrare....Ce propunere ai ,Ciucurele???

• Minus 1
Postat

La mulți ani ,scumpă😀😀😀😜😔!!Să fii fericită și să rămâi la fel de frumoasă!!😄😄😀😄😄!!!Te voi suna să mai bârfim puțin!!!Te sărut!!!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ciucurele ,vreau sa-ti dedic un Banc frumos cu evrei                   Un evreu batran obtine o audienta la Papa                                   -Stiti ,eu de 30 de ani vreau sa va intalnesc,am o problema si as vrea sa ma ajutati.                                                     -Spune!                                                                                       -Eu am un restaurant de la tatal meu .Mare ,frumos,mancare buna.                                                                      -Bravo!                                                                                        -IAR TATAL MEU il avea de la tatal lui .                                    -Inteleg ,a fost o afacere de familie.......                                      -Da ,dar tatal tatalui meu il avea de la tatal lui .......                    -Am inteles ,ati muncit din greu ....Dar unde vrei sa ajungi         pentru Hristos??                                                                        -EXACT !Cina cea de Taina ....a ramas neplatita ... :laugh2                                                                                                                                                                  

• Like 8
  • Minus 1
  • Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Ciucurele ,vreau sa-ti dedic un Banc frumos cu evrei                   Un evreu batran obtine o audienta la Papa                                   -Stiti ,eu de 30 de ani vreau sa va intalnesc,am o problema si as vrea sa ma ajutati.                                                     -Spune!                                                                                       -Eu am un restaurant de la tatal meu .Mare ,frumos,mancare buna.                                                                      -Bravo!                                                                                        -IAR TATAL MEU il avea de la tatal lui .                                    -Inteleg ,a fost o afacere de familie.......                                      -Da ,dar tatal tatalui meu il avea de la tatal lui .......                    -Am inteles ,ati muncit din greu ....Dar unde vrei sa ajungi         pentru Hristos??                                                                        -EXACT !Cina cea de Taina ....a ramas neplatita ... :laugh2                                                                                                                                                                  

Bestial!  :laugh2

• Like 2
Postat

Anita, sunt 75% sa ajung in Cluj weekendul viitor. Punem de-o ciorba impreuna? :blushing2

Herr Suit&TIE  ich bin fast ganz sicher das können wir zusammen eine leckeres sauer Suppe kochen .Wo ,wann und wie können wir einen Termin abmachen ??Liebe Grüssen ,ANITA P.s :ich habe schon alles bereit für die Suppe ! :hug1  :clap2

:crazylove

:baby2

• Minus 1
Postat

Sa nu se adune acum,Ciucurele!!Că sunt maxim concentrată la ,,Sinteza Zilei,, este prietenul meu Gâdea la raport cu dezvăluirile și eu cum am abonament la televiziunea lui Felix Motanu n-aș vrea să ratez nici 5 min!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ŠðŸ˜ðŸ˜Œ

• Minus 1

Postat

Ich habe zu sehen, wenn ich einen Termin für meine Ausweis ändern kann, aber sicher werde ich sie wissen :feet

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...