Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

Anita iubirea mea unde esti ca nu ai dat nici un semn azi.

Totul este bine?

:)

• Oras:Cluj
Postat

Ma copile eu cred ca tu nu stii ce vorbesti,tu crezi ca bemveul tau x6-le este cel mai scump in lume?

Ce zici de tractoarele astea:Claas Xerion 5000,John Deere9560R,New Holland T9.

Oricare dintre astea valoreaza de cel putin doua ori mai mult ca si coaja ta de bemveux6-le,mai studiaza putin si vedem care este mai nebun dintre noi doi eu sau tu!

De cai putere nici nu are rost sa vb ca ori care dintre astea 3 tractoare au peste 500 de cai putere ce bemveul tau nici jumate nui are!!

Daca ai intrebari sau nelamuriri te pot ajuta printule!!

=)) =))

Da ciucurele mai am o intrebare

Cat ai prins la ora ultima data cand te-ai dat cu tractoru pe calea turzii :)))))

Postat

Da ciucurele mai am o intrebare

Cat ai prins la ora ultima data cand te-ai dat cu tractoru pe calea turzii :)))))

Printule vrei sa te dai zmeu ca te-ai dus cu bemveul tau si ai urcat calea turzii cu 200km pe ora si esti miez?

Stai linistit ca stii bine ca orice fraier stie sa calce pedala de acceleratie dar este mai greu sa te opresti!Ai vazut cate nebunii sau intamplat cu pusti care conduceau bemveuri?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Printule vrei sa te dai zmeu ca te-ai dus cu bemveul tau si ai urcat calea turzii cu 200km pe ora si esti miez?

Stai linistit ca stii bine ca orice fraier stie sa calce pedala de acceleratie dar este mai greu sa te opresti!Ai vazut cate nebunii sau intamplat cu pusti care conduceau bemveuri?

Nu ciucure,am vrut sa iti arat ca tractoarele intra la categoria utilaje agricole nu la masini de oras,faci niste comparatii fara sens.

Degeaba vi tu cu tractoru tau de 600 de cai ca e lent ciucurele nici macar nu o sa ma vezi,mai inteles ? ...sau sa-ti desenez

Postat

Stai linistit printule ca ai doar un amarat de x6 nu o racheta!

Altii au masini mai tari si nu se lauda cu ele pe aici ca si unii de aici!

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

ultimul meu logodnic nu este cetatean roman are o sala de fitness cu piscina , 2 cafenele, 5 discoteci si 3 localuri de lapdance/striptease toate in milano. el nu are x6 insa .are doar cateva porscheuri, nu ca ar fi contat vreodata la prima tura cu masina a sofat in un minivan sau ma rog ceva familist,desi el chiar nu era :))))

Postat

Ce vorbesc eu si ce zice el :)))

Bah ciucure inclin sa ii dau dreptate lu charny cu citatul celebru :

"prostia lui ciucurel e asa de virulenta ca scapa si din carantina"

• Like 1
  • Oras:No man's land
Postat

ultimul meu logodnic

Roz

Cati logonici ai avut???????

Postat

shy.guy este autorul citatului  : )) eu doar am preluat fraza  :   ))))))))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ce vorbesc eu si ce zice el :)))

Stii ce poti sa faci tu cu charny?

Sa-l iei de manuta si sa iesit la o plimbarica in parc!

=)) =))

Sa fi iubit printule si la cat mai multe x6-uri!!

Postat

Ma copile eu cred ca tu nu stii ce vorbesti,tu crezi ca bemveul tau x6-le este cel mai scump in lume?

Ce zici de tractoarele astea:Claas Xerion 5000,John Deere9560R,New Holland T9.

Oricare dintre astea valoreaza de cel putin doua ori mai mult ca si coaja ta de bemveux6-le,mai studiaza putin si vedem care este mai nebun dintre noi doi eu sau tu!

De cai putere nici nu are rost sa vb ca ori care dintre astea 3 tractoare au peste 500 de cai putere ce bemveul tau nici jumate nui are!!

Daca ai intrebari sau nelamuriri te pot ajuta printule!!

=)) =))

Ei ei ciucurele ! Îți dai seama ce spațiu e în tractoarele alea și mai mult de atât e si la înălțime :))

Sunt bune la spionat :))

• Like 8
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

ultimul meu logodnic nu este cetatean roman are o sala de fitness cu piscina , 2 cafenele, 5 discoteci si 3 localuri de lapdance/striptease toate in milano. el nu are x6 insa .are doar cateva porscheuri, nu ca ar fi contat vreodata la prima tura cu masina a sofat in un minivan sau ma rog ceva familist,desi el chiar nu era :))))

poza cu unu din porsche logodnicului kendrei:

pre_1457689077__cazan-de-dacie-inmatricu

• Like 5

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Ei ei ciucurele ! Îți dai seama ce spațiu e în tractoarele alea și mai mult de atât e si la înălțime :))

Sunt bune la spionat :))

Hmm intradevar ai dreptate!

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Hmm intradevar ai dreptate!

:hug1 CIUCURELE,ce spionezi din tractoare??EU stiam ca tu esti om de afaceri adevarat implicit interesul tau nu este acela de a tine in depozit un tractor prea mult!DE cand ai schimbat strategia de marketing ?Te rog sa-mi spui daca ai mai fost pe la mine pe acasa ...Si daca ai trecut pe la casa mea te rog sa-mi spui daca ti-a placut capita cea noua....aveam una de anul trecut dar m-am gandit sa muncesc putin astfel incat am mai facut una....Zilele trecute m-am cocotat pe ea  :blushing2 Era asa placut acolo ,nu-mi venea sa cred ca e reala senzatia ....Vii maine la gradina mea ??Te-am anuntat de la inceputul saptamanii ca am mul,ta treaba in gradina ,Ciucurele!! :hug1 POATE INDRAZNESTI SA NU VII SA MA AJUTI! :kissing2  Ai mai facut prostioare,Ciucurele?? :gifs_ojos

• Like 1
  • Minus 1
Postat

CIUCURELE ,INCA O DEDICATIE PENTRU TINE!                     Se intoarce fata de la intalnire .Conversatie cu mama:                 -Cum a fost ,e frumos?                                                                  -Ahhhhh......Doamne,e super!!                                                      -Miroase bine ??                                                                         -EXTRAORDINAR! UnGentleman !                                   -Cina a fost gustoasa??                                                            -Foarte gustoasa!RESTAURANT SELECT.                              -DAR ....asta....a fost???                                                            -A fost ....pur si simplu exceptional .                                          -Vine baiatul de la intalnire .Conversatie cu tata :                      -Da ??                                                                                       -DA .                                                                                           -BRAVO ,tata!!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

sar mana pe a mea mami at vazuto?

PE mamica ta am vazut-o ,desigur !!Este tot cu Mossad -ul in suflet!!ASTAZI la micul dejun era la raport la Domnul Silberstein SI II SPUNEA ,,Eloy,eloy  ....LAMA SABBATAH ....TODA ,ISRAEL... :blushing2                      

• Like 1
  • Minus 1
Postat

DESIGUR!!!CAPSUNI ,FRISCA , PINOT NOIR ,FRUCTE DE MARE ;SCOICI ;INGHETATA SI UN CACAMARRO SPANZURAT  :laugh2 

dati banii si aduc repede. :blushing2 asa m-a invatat mami sa fac.mie pot sa mi iau o prajitura?pe nenea camarro nu il pot aduce ca e mare si eu mic :no2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

CIUCURELE,VREAU SA-TI MAI FAC O DEDICATIE .Ciucurele,stiai ca noi ardelenii suntem singurii cetateni romani care putem scrie o propozitie din 8 cuvinte ,fiecare cu cate 2 litere ,care sa aiba si sens .? :laugh2                                                           -No ,ni tu ma la el ce BE!! :laugh2 

• Like 3
  • Minus 1

Postat

Anito ce faci iara de nu esti acasa?

Trec pe la tine si nu este nimeni acasa!

Pe unde imi umbli?

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...