ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 21, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 21, 2016 Am fost si sunt foarte cuminte draga mea!Tu crezi ca eu sunt printisorul sa fiu bagabont si sa fac prostii!? 1 4
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 21, 2016 Vreau să-l parafrazez pe Geoană și să spun:,,Ciucurel ,dragostea mea!!!,,,"Știi tu cum a zis el cândva :,,Mihaela ,dragostea mea!!"..ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Ei ,Ciucurele!!!Eu voi merge la Somnic,a fost o zi extenuantă ,nu mai este loc de absolut nimic!!!Am încheiat și îți doresc acum Noapte bună ,ÃŽngerii să te păzească și să visezi minunat !!😜😜😀😀😀😀E atât de bine în pat !!Ce bine ar fi să fii lângă mine să-mi faci masaj ...Cu mânuțele tale super fine!!...Ciucurel ,am cumpărat două sticle de vin pentru week end ul care urmează...Să văd ce organizez cu Prințul .Dacă nu iese cum trebuie cu Noa și distracția ulterioară te voi suna pe tine.Prințul a venit din America dar nu știu dacă mi-a adus ce mi-am dorit eu...😘😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 22, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 22, 2016 Vreau să-l parafrazez pe Geoană și să spun:,,Ciucurel ,dragostea mea!!!,,,"Știi tu cum a zis el cândva :,,Mihaela ,dragostea mea!!"..ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜Ei ,Ciucurele!!!Eu voi merge la Somnic,a fost o zi extenuantă ,nu mai este loc de absolut nimic!!!Am încheiat și îți doresc acum Noapte bună ,ÃŽngerii să te păzească și să visezi minunat !!😜😜😀😀😀😀E atât de bine în pat !!Ce bine ar fi să fii lângă mine să-mi faci masaj ...Cu mânuțele tale super fine!!...Ciucurel ,am cumpărat două sticle de vin pentru week end ul care urmează...Să văd ce organizez cu Prințul .Dacă nu iese cum trebuie cu Noa și distracția ulterioară te voi suna pe tine.Prințul a venit din America dar nu știu dacă mi-a adus ce mi-am dorit eu...😘😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜Eee acum o sa vezi tu daca ti-a adus printisorul ce ti-ai dorit,dar nu cred ca ti-a adus ca el este bagabont si te amageste numai.Vezi cum o sa iti iese distractia in Noa,eu nu stiu daca o sa fiu acasa in weekend ca vreau sa plec din oras un pic cu niste treburi!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 22, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 22, 2016 Ce zici anita,te tine sa vii in week-end in Nest of Angels a.k.a. NOA ?Da sa vina si prietena ta Meda ca vreau sa-mi faci "cunostinta" cu ea
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 22, 2016 PRINTULE ,DESIGUR CA MA TINE!!O luam si pe Medutza ,obligatoriu!!EU IMI IAU BODY GUARDUL SI SOFERUL CU MINE ...Dupa ce se va termina distractia cu dans ,,,prafuri,, bautura ,mergem sa ne ,,fuck,, in grup , toti 5 ...CE ZICI ,PRINTULE??? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 22, 2016 SA REZISTI TU ,Printule!!CA eu si Medutza suntem super antrenate ,eu am ,, fucked ,, peste 10 000 de barbati , MEDUTZA alte multe mii deci avem imunitatea la nivelul care trebuie!! 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 22, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 22, 2016 Dupa ce se termina distractia mergem sa ne futem eu,tu si Meda....facem un threesome,si ciucurel sa se uite
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 23, 2016 Ma gandeam sa incerc niste curve noi, pe lista posibilitatilor am trecut-o si pe aceasta "diva". Dupa cele citite din pana ei, m-am hotarat sa-mi investesc banii altundeva, nu la ea.Asa simplu este.Ai incerca tu ,limbricule ,curve noi numai trebuie sa te tina si ceea ce ai in scutec,pardon ,pantaloni !!VAI DE MAMICA TA SI DE CAPUL TAU ACELA PLIN DE GRAUNTE SI LATURI PENTRU PORCI .VITA vitelor daca tu ai un neuron cred ca este putin prea mult !!SOBOLAN INFOMETAT SI CANCEROS !!!ABJECTULE IMBECIL SI INSALUBRU !!LA curve te duci cand te tine ,, flautul ,, prostalaule de cacat ce esti!!Mai du-te tu asa frumos dracului ca de acolo ai venit ,TARATURA!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 23, 2016 George Cristian ,eu iti recomand sa investesti banii la Institutul de Oncologie Cluj pe Chimioterapie respectiv citostatice si cand trebuie sa-ti comanzi sicriul si piatra pentru mormant sa ma contacteze cineva din partea ta,am relatii bune la Pompe Funebre Trifu si Carpe Diem .... PENISUL TAU VREAU SA-L CONSERV IN FORMOL.Restul nu ma intereseaza!!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 23, 2016 Ciucurel ,multumesc din suflet pentru faptul ca imi sari in aparare!!UITA-TE TU AICI CUM AU IESIT DUSMANII LA ATAC SI TU DORMI !Este corect ,Ciucurele???SPUNE SINCER SI TE ROG MULT SA ALUNGI DUSMANII DE PE FRONT !!!A APARUT ACEST CARE MA ATACA PE CELALALT TOPIC SI TU ESTI DISPARUT DIN DECOR!!!TE ROG MULT SA IEI MASURi!!!Ce inseamna asta ,Ciucurele??ESTE CORECT CE FACI??STAI ASCUNS SI URMARESTI TOTUL DIN UMBRA!!!EU INTELEG CA VREI SA VINZI CAT DE MULTE UTILAJE DAR NU TREBUIE SA MA UITI !!!CE -MI RECOMANZI SA LE FAC DUSMANILOR ???A DISPARUT PROSTALAUL ACELA CE FACEA TRADUCERI PRIN GOOGLE TRANSLATE SI-MI DADEA INDICATII PRETIOASE VIA FORUM SI A REAPARARUT CELALALT OLIGOFREN !!!CE FACEM CU EI ,Ciucurele?? 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 23, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 23, 2016 Uppsss ai vazut Anita cum apar dusmanii?Ti-am zis eu ca o sa apara unu cate unu.Stii ce iti recomand?Sa iti dau cel mai mare tractor si sa treci peste ei!Unde este ala care are treba cu tine? 1 4
neuronu40 Reputație: 55 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 George Cristian ,eu iti recomand sa investesti banii la Institutul de Oncologie Cluj pe Chimioterapie respectiv citostatice si cand trebuie sa-ti comanzi sicriul si piatra pentru mormant sa ma contacteze cineva din partea ta,am relatii bune la Pompe Funebre Trifu si Carpe Diem .... PENISUL TAU VREAU SA-L CONSERV IN FORMOL.Restul nu ma intereseaza!!!! MANELE DE 10 STELE https://www.youtube.com/watch?v=P_U5LIR-GRs
neuronu40 Reputație: 55 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Ciucurel ,multumesc din suflet pentru faptul ca imi sari in aparare!!UITA-TE TU AICI CUM AU IESIT DUSMANII LA ATAC SI TU DORMI !Este corect ,Ciucurele???SPUNE SINCER SI TE ROG MULT SA ALUNGI DUSMANII DE PE FRONT !!!A APARUT ACEST CARE MA ATACA PE CELALALT TOPIC SI TU ESTI DISPARUT DIN DECOR!!!TE ROG MULT SA IEI MASURi!!!Ce inseamna asta ,Ciucurele??ESTE CORECT CE FACI??STAI ASCUNS SI URMARESTI TOTUL DIN UMBRA!!!EU INTELEG CA VREI SA VINZI CAT DE MULTE UTILAJE DAR NU TREBUIE SA MA UITI !!!CE -MI RECOMANZI SA LE FAC DUSMANILOR ???A DISPARUT PROSTALAUL ACELA CE FACEA TRADUCERI PRIN GOOGLE TRANSLATE SI-MI DADEA INDICATII PRETIOASE VIA FORUM SI A REAPARARUT CELALALT OLIGOFREN !!!CE FACEM CU EI ,Ciucurele?? Danseaza pe balanssssss 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 23, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 23, 2016 asta-i muzica siNfonica
el_futador Reputație: 504 Postat Martie 24, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 24, 2016 Cel mai exploziv topic, inca un pic si ajungem la 100 pagini. Sper sa nu te ineci ca tiganu' la mal/ evreu' la dusuri si s-avem noroc de 200 pagini pline de talc!Iar tu de inca zece mii de pule!Apoi ne vom inchina in fata ta, doar esti o doamna din neam nobil, ce pula mea... Divo te iubim, ca ca tine nu gasim! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 24, 2016 Hai ,Sictir!!Să mori tu ,javră!!!Iar ai uitat să o ,,fuck,,pe mămica ta și ești nervos???Ai înviat ,vierme??Eu credeam că ai putrezit!!!Să mori tu cu tot neamul tău de rahați oligofreni!!Mai du-te-n pizda mă-tii😀😀😀😀 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 24, 2016 Hai ,Sictir!!Să mori tu ,javră!!!Iar ai uitat să o ,,fuck,,pe mămica ta și ești nervos???Ai înviat ,vierme??Eu credeam că ai putrezit!!!Să mori tu cu tot neamul tău de rahați oligofreni!!Mai du-te-n pizda mă-tii😀😀😀😀 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 24, 2016 Am postat de două ori ,să fiu sigură că vezi ,orbule!!!ÃŽn cazul în care n-ai ochelarii la tine!!Javră insalubră!!!😜😜😜😜 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 24, 2016 Să te îneci tu cu mă-ta ,Târâtură!!!Să arzi de viu in Iad!!!Gunoiule !!Du-te dracului și citește altceva ,boule!!?Nu ești obligat să citești aici ,futu-ți rasa ta de măgar otrăvit!!!Mascul cu pizdă ce ești !!!Să nu uiți să o ,,fuck ,,pe mă -ta căci ești tare nervos!!!Boule!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 24, 2016 Deci,marș in cușcă ,găină prăjită la rotisor!!!Bulangiu cu prună !!!Te-a afectat sifilisul la creier ,dragă???Marș că puți teribil!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Martie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Martie 24, 2016 Ciucurele ,te rog ajuta-ma !!MA ATACA DUSMANII SI TU STAI ASCUNS !!!AI VAZUT CE FAC MAIMUTOII PE AICI ???DEZASTRU ESTE ,CIUCURELE!!!! A inviat viermele acela ,El futador , un cacacios cu probleme la prostata pe numele sau George Cristian probabil ca urmeaza cel care face traduceri cu GoogleTranslate (in germana) si nu stie de ce articolul in germana are formele ,,DIE ,DER ,DAS ,, ,cel care face propaganda anti Antena 3 dar apreciez faptul ca se chinuie sa scrie cateva fraze care au si Subiect si Predicat .....Ce le facem astora ,Ciucurele???FA-MI TU O PROPUNERE !!!Mergem peste ei cu tractorul si vorbim germana si ebraica ???C E ZICI ???Sau ce zici sa vorbesc eu cu ex luptatorii de la Scutul Negru sa-i execute ???SAU AVEM CATEVA VARIANTE DIN LUMEA INTERLOPA ... Tu ce -mi recomanzi .,CIUCURELE???Sa sun boss ul de la Scutul Negru si sa mergem cu locotenentii boss ului sau mergem cu tractorul peste ei???Te ascult ,Ciucurele!!P.s :Ciucurele,cred ca sambata nu putem lucra in gradina mea ,ESTE VREMEA FOARTE URATA !!!CE NE FACEM ,CIUCURELE??Ne urcam pe capitele din gradina si mancam ,, PITA ,, CU SLANINA SI CEAPA???Vrei ,Ciucurele??PUTEM ADMIRA CATEII BISHON SI CHOW CHOW SI IEPURASII ...Mi-am cumparat 2 iepurasi .....Chiar daca n-ai venit cu mine , nu mai ajutat sa-i aleg .Unul este gri si altul alb . Ciucurele , am gasit un interpret tare de tot !!SE NUMESTE ,,RAPPA ,, ESTE un fel de Puya ,Parazitii ,Bug Mafia ....Am un cd deja cu el !CAND VII LA MINE ITI PREGATESC CD UL CU PUYA SI RAPPA ....SUNT MINUNATE MELODIILE TE SARUT ,CIUCURELE! 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 24, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 24, 2016 Uite Anita la astia tre sa apelezi daca ai probleme cu dusmanii,daca vrei te pun in tema au si X6 ca al meu : https://www.youtube.com/watch?v=zkJZfX7D9ag
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 24, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 24, 2016 Uite Anita la astia tre sa apelezi daca ai probleme cu dusmanii,daca vrei te pun in tema au si X6 ca al meu : https://www.youtube.com/watch?v=zkJZfX7D9agCine aia?Aia sunt niste oligofreni marunti!Asa esti si tu cu x6-le tau?Toti sunt smecheri care au bemveuri!! =))
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 24, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 24, 2016 Cine aia?Aia sunt niste oligofreni marunti!Asa esti si tu cu x6-le tau?Toti sunt smecheri care au bemveuri!! =))Ce masini ai mai vazut acolo ciucurele in afara de bemveuri,hai sa vedem daca le poti deosebi ))))))))))))))
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 24, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 24, 2016 Am uitat sa zic si de porsche cayenne.Esti multumit acum?Te simti mai bine?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum