Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

Aici sunt Anita.

Cine are treaba cu tine?

Hai sa iti dau un tractor sa treci peste ei!

:)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Aici sunt Anita.

Cine are treaba cu tine?

Hai sa iti dau un tractor sa treci peste ei!

:)

CE FACI ,Ciucurele??M-ai parasit??Unde umbli ,ce faci ,cum esti ,ce lucrezi , ce prostii faci....??? :hug1 

• Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

Anita pe Charny cui il lasi?ca vad ca Ciucurel a devenit aerul,soarele si apa ta de fantana.

• Like 1
Postat

Anita pe Charny cui il lasi?ca vad ca Ciucurel a devenit aerul,soarele si apa ta de fantana.

Welcome back,FRUMUSETE!!!Mi-a fost dor de tine!!!Pe unde ai umblat??Spune adevarul si numai adevarul ,bandito!! Sa stii ca pe Charny il iubesc la fel de mult !!Tot in secret !!N-am cum sa-l uit !!Este barbat adevarat !!Nu din acela cu , pruna ,, cum sunt 60 % din zona aceasta !!Ciucurel este favoritul meu pentru ca s-a cumintit foarte tare si este si foarte ascultator!!!Este un scump!!Vreau sa organizez o iesire cu Charny si Medutza !!La o cina vom merge impreuna!!NU STIU DACA VA VENI SI CIUCUREL PENTRU CA EL ESTE FOARTE OCUPAT ACUM CA VINE SEZONUL CALD ..... :hug1  :hug1 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Welcome back,FRUMUSETE!!!Mi-a fost dor de tine!!!Pe unde ai umblat??Spune adevarul si numai adevarul ,bandito!! Sa stii ca pe Charny il iubesc la fel de mult !!Tot in secret !!N-am cum sa-l uit !!Este barbat adevarat !!Nu din acela cu , pruna ,, cum sunt 60 % din zona aceasta !!Ciucurel este favoritul meu pentru ca s-a cumintit foarte tare si este si foarte ascultator!!!Este un scump!!Vreau sa organizez o iesire cu Charny si Medutza !!La o cina vom merge impreuna!!NU STIU DACA VA VENI SI CIUCUREL PENTRU CA EL ESTE FOARTE OCUPAT ACUM CA VINE SEZONUL CALD ..... :hug1  :hug1 

si f bine faceti :hug1

PS eu spun mereu adevarul adevarat. in asa masura, direct si tintit ca 99 la sute ma cred fie nebuna,fie ca blufez

is in zona :P

• Like 1
Postat

Kendrutzo , :hug1  :hug1  :hug1  :hug1 

va tzuc pe tine si pe Meda. ati adjudecat Cluju' nu trece nimic de voi  :laugh2  :hug1

• Like 2
Postat

aproape uitasem..... creste iarba. tre sa scoate capritzele la pascut. cu sau fara submisivi. daca luam submisivi cu noi ei pastoresc, in rest merge asa de o sueta :)

• Like 1
Postat

Nu l-am intrebat pe Ciucurel ce utilaje a mai vandut  ,ultima data cand mi-a semnat raportul zicea ca are multe pe stoc ,insumau cam 1/2 Mil de Euro tot ce avea ....Daca le-a vandut cred ca zburam in curand spre Caraibe ,eu as vrea Punta Cana ca am mai fost acolo acum 5 ani....Sa mergem la sigur ,sa ne iubim pe plaja pe nisipul fierbinte :.....Tu nu vrei sa vii ??Te intreb pentru ca avem nevoie de cineva sa ne tina umbrela...... :blushing2 

• Minus 1
Postat

va tzuc pe tine si pe Meda. ati adjudecat Cluju' nu trece nimic de voi  :laugh2  :hug1

Am adjudecat Ardealul ,Kendrutzo!!Facem cu schimbul ,SUPRAVEGHEM TOT CE MISCA PE AICI ....Ideile rele sunt ale mele ,cele bune ale Medutzei .......Avem planuri marete si diabolice pe care incercam din rasputeri sa le punem in practica ...Nu ne scapa nimic!Vrem sa impunem MONOPOLUL pe tot,tot,tot....... :blushing2 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Am adjudecat Ardealul ,Kendrutzo!!Facem cu schimbul ,SUPRAVEGHEM TOT CE MISCA PE AICI ....Ideile rele sunt ale mele ,cele bune ale Medutzei .......Avem planuri marete si diabolice pe care incercam din rasputeri sa le punem in practica ...Nu ne scapa nimic!Vrem sa impunem MONOPOLUL pe tot,tot,tot....... :blushing2 

am inteles....  

eu in schimb sunt intr-o dispozitie cel putin pasnica. beau un ceai de salvie si molfai niste biscuiti facuti si trimisi de mami

trebuie sa invat sa coc biscuiti. trebuie sa cumpar si forme. nu am incercat niciodata sa fac

mi-a trimis stelute, inimi si braduti. chiar daca nu mai este iarna imi place sa musc de bradut din varf si imi par tare festivi de fel

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

am inteles....  

eu in schimb sunt intr-o dispozitie cel putin pasnica. beau un ceai de salvie si molfai niste biscuiti facuti si trimisi de mami

trebuie sa invat sa coc biscuiti. trebuie sa cumpar si forme. nu am incercat niciodata sa fac

mi-a trimis stelute, inimi si braduti. chiar daca nu mai este iarna imi place sa musc de bradut din varf si imi par tare festivi de fel

ala e cel mai mic lucru pe care trebuie sa-l inveti.... trebuie sa "inveti" sau sa uzi ca sa iti mai creasca sanii, sa inveti sa gatesti, sa mergi la cumparaturi si muulte altele..

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

ala e cel mai mic lucru pe care trebuie sa-l inveti.... trebuie sa "inveti" sau sa uzi ca sa iti mai creasca sanii, sa inveti sa gatesti, sa mergi la cumparaturi si muulte altele..

Io zic sa calci cu grija; cu Roz poate c-o mai scoti la capat, da' daca ti le pui in cap pe Anita si Meda, nu stiu, zau, pe unde mai scoti camasa... :)

• Like 5
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

am inteles....  

Doamne jur ca mi sa sculat desi nu imi plac fetele ingenue.

Bradul ala cred ca este de vina :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

aha

Io zic sa calci cu grija; cu Roz poate c-o mai scoti la capat, da' daca ti le pui in cap pe Anita si Meda, nu stiu, zau, pe unde mai scoti camasa... :)

pisicuts va fi pedepsit ceva zile pana isi va redresa comportamentu si va reveni la felul lui initial de a face panarama cu oricine , atat timp cat nu ma implica pe mine si pe el. va fi pedepsit cum il doare mai rau, cu absenta mea

Doamne jur ca mi sa sculat desi nu imi plac fetele ingenue.

Bradul ala cred ca este de vina :)

:)))) charny nu-s atat de ingenua, adica sunt ciudata. sunt si mai depravata doar cu cineva anume pe care aleg eu. clasicu lady prin oras, whore in bed good in kitchen. numai un bou roz nu poate vedea asta. 

@ Pisicuts dragul meu daca nu te potolestite aranjez de nu te vezi. Cand revin eu hop tzop aicisha la prima remerca gest menite sa imi faca crize de nervi nici nu intru aici cu zilele si ma si fut de fiecare data cu daywalker. ar fi un amant excelent . asta sa vezi ca ambitia si nerusinarea pot fi facute de ambele parti nu doar de unu si eu m-am saturat sa urlu si sa injur. nu's ma-ta sa te dadcesc si sa stau cu gura pe tine, nu-s nici dominanta in relatii personale i off job sa stau eu acum sa te dresez.

si ai cuvantul meu ca asa voi facer ma enervezi dispar o vreme si ma fut, revin ma enervezi iar iar dispar, iar ma fut. pana te calmezi

weekend placut tuturor

• Like 1
Postat

ps nu are treaba meda cu pisic. e useru ei preferat si dupa sunt eu cica. asa spune ea :)) daca e sa-l il aleaga tot pe el il alege,dar nu am nevoie eu de intariri. a scos pana acum camasa cu mine pt ca atunci cand bla bla sunt emotiva si nu imi place sa impun nimic unei persoane.ci il las liber sa fie el insusi si sa zburde voios. dar ma tem pt "sefu banilor" ca roz saraca{deja mi-e mie mila de mine} satula de crize de isterie a inceput sa abordeze problema si rational. las ca ma ocp eu de el nu ai tu grija :)))

• Like 1
Postat

te iubesc roz............jur

ti tzuc charny, sa scoti fetele la party, ai de la mine tema :)))

• Like 1
Postat

Ce se petrece aici?

uNpic nu sunt aici si va faceti de cap?Anita tu ce pazesti aici?Vine mossadu aici?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Servus ,Ciucurele!!Dragul meu ,sunt exasperata!!A INTRAT UN ,,PESTE,, PE NUMELE SAU ACTUAL Trabantul2 si a infestat cateva topica .Este ,,pestele,,  care a fost pe rand ,,deconspirator,, ,,trabantul1,, ,,marinpula,, ,,mincinoasapantera,, ,,daumuieanitei,, ,,luavasinpula,,   etc si ,,deconspiratorul ,,pestilor,, din dulapul de pe Al Vaida Voivod prin luna Ianuarie cu cutite ...etc Mai tii minte ,dragule ???Uita-te ce face pe aici ,dragul meu !!Ce facem cu el ,CIUCURELUL meu?? :hug1 

• Minus 1
Postat

Servus ,Ciucurele!!Dragul meu ,sunt exasperata!!A INTRAT UN ,,PESTE,, PE NUMELE SAU ACTUAL Trabantul2 si a infestat cateva topica .Este ,,pestele,,  care a fost pe rand ,,deconspirator,, ,,trabantul1,, ,,marinpula,, ,,mincinoasapantera,, ,,daumuieanitei,, ,,luavasinpula,,   etc si ,,deconspiratorul ,,pestilor,, din dulapul de pe Al Vaida Voivod prin luna Ianuarie cu cutite ...etc Mai tii minte ,dragule ???Uita-te ce face pe aici ,dragul meu !!Ce facem cu el ,CIUCURELUL meu?? :hug1 

poti face in functie de chef tocana,supa cu rantas sau mancare pt pisici :laugh2

• Like 1

Postat

poti face in functie de chef tocana,supa cu rantas sau mancare pt pisici :laugh2

No ,sa stii ca ma pun pe treaba!!Supa nu gatesc dar stiu sa fac ciorbe moldovenesti...Tocana sa fie de pui sau curcan ,ce zici?Mancare pentru pisici ,nu !!Eu am doi catei ,Bishon  si Chow Chow ...MAI BINE GATESC PENTRU EI :laugh2 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...