Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

No ,sa stii ca ma pun pe treaba!!Supa nu gatesc dar stiu sa fac ciorbe moldovenesti...Tocana sa fie de pui sau curcan ,ce zici?Mancare pentru pisici ,nu !!Eu am doi catei ,Bishon  si Chow Chow ...MAI BINE GATESC PENTRU EI :laugh2 

eu ziceam  sa faci din indiviul ala mai :laugh2 . da fie si in curcan 

Ciucurel vezi te asteapta Anita cu masa pregatita 

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Upss

Anita pregateste masa ca vin la masa si o sa discutam atunci ce facem cu trabantul.

Ok?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Upss

Anita pregateste masa ca vin la masa si o sa discutam atunci ce facem cu trabantul.

Ok?

ciucurel ce esti in stare sa faci pt anita?

• Like 1
Postat

Upss

Ok?

Asa voi face,Alteta Voastra!!Sa-mi spuneti ,Alteta,ce ar trebui sa contina cina??Adica ,mai exact ,ce sa pregatesc pentru cina??Va sarut,Alteta!! :hug1  :hug1  :girly  :hug1 

• Minus 1
Postat

Asa voi face,Alteta Voastra!!Sa-mi spuneti ,Alteta,ce ar trebui sa contina cina??Adica ,mai exact ,ce sa pregatesc pentru cina??Va sarut,Alteta!! :hug1 :hug1 :girly :hug1

Las la alegerea ta!

Sa vedem ce gospodina esti!

Si o chemam si pe rozica si luam cina in trei!

:)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Las la alegerea ta!

Sa vedem ce gospodina esti!

Si o chemam si pe rozica si luam cina in trei!

eu l-as lua pe Pisicuts :)))

• Like 1
Postat

eu l-as lua pe Pisicuts :)))

Lasa-l pe pisic acolo unde este.

Fa bagajul si hai la Cluj!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Lasa-l pe pisic acolo unde este.

Fa bagajul si hai la Cluj!

pai si el cui ramane? :))

• Like 1
Postat

Cum cui?

Vine si el in cluj la Geta!

asa ceva  :laugh2

Bobo mergi la Geta? auzi ce planuiri are Ciucurel cu tine, ce zici?

Postat

Hei de ce nu lasi tu lumea sa doarma?

toti sus pe mese cu poalele-n cap 

partyyyy am zis

Postat

Zeita ,multumesc!!Melodia mea de suflet,intr-adevar!!Cel mai adevarat barbat merita un cantec ca acesta .Minunat!Te sarut!

te pup si eu Anita.o reluam la tine poate Meda vrea sa stearga.iti place muzica cubaneza? :)

• Like 1
Postat

Eu sper sa nu stearga ,SCUMPA.Ma voi supara foarte tare pe ea daca sterge replica adresata domnului Suit&Tie ...Medutza ,te rog mult sa nu stergi replica adresata domnului Suit&Tie .El este febletea mea .Imi place nespus de mult muzica ,sunt o adevarata melomana....Faceam ,candva ,terapie cu copiii afectati de diverse handicapuri ....Muzica latina,in speta,cubaneza este minunata ....Si faptul ca idolul meu Che Guevara era sud american m-a determinat sa invat aceasta limba.Si nu regret !Zeita,eu imi inchei programul acum ,plec spre casa dar cand voi ajunge si desigur ca putin mai tarziu voi avea timp,vom continua conversatia!Te sarut cu drag !Iti place Che Guevara ??? P.S: ce stii despre Ciucurel ??Este prin zona??Mi-e dor de el!....Spune-i sa dea un semn ,te rog !Nu toata ziua sa stea numai intre utilaje agricole.....Bine??Te pup!Revin mai tarziu .Plec spre casa. :hug1 

• Minus 1
Postat

Eu sper sa nu stearga ,SCUMPA.Ma voi supara foarte tare pe ea daca sterge replica adresata domnului Suit&Tie ...Medutza ,te rog mult sa nu stergi replica adresata domnului Suit&Tie .El este febletea mea .Imi place nespus de mult muzica ,sunt o adevarata melomana....Faceam ,candva ,terapie cu copiii afectati de diverse handicapuri ....Muzica latina,in speta,cubaneza este minunata ....Si faptul ca idolul meu Che Guevara era sud american m-a determinat sa invat aceasta limba.Si nu regret !Zeita,eu imi inchei programul acum ,plec spre casa dar cand voi ajunge si desigur ca putin mai tarziu voi avea timp,vom continua conversatia!Te sarut cu drag !Iti place Che Guevara ??? P.S: ce stii despre Ciucurel ??Este prin zona??Mi-e dor de el!....Spune-i sa dea un semn ,te rog !Nu toata ziua sa stea numai intre utilaje agricole.....Bine??Te pup!Revin mai tarziu .Plec spre casa. :hug1 

sa ai oseara placuta domnita :)

Ciucurel de ce esti in abstinenta? absenta. nu te vad bine daca te dai ocupat asa :)) vreau si io un tractor poate :))

Postat

Stati fetelor nu va panicati ca sunt ok,sunt bine.Omu mai are si treburi de rezolvat!

Te-am sunat Anita dar nu aibraspuns la telefon cr3d ca ai fost ocupata ,dar lasa ca vorbim noi maine!

Roz dece ai nevoie de tractor ce vrei sa faci cu tractorul?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Stati fetelor nu va panicati ca sunt ok,sunt bine.Omu mai are si treburi de rezolvat!

Te-am sunat Anita dar nu aibraspuns la telefon cr3d ca ai fost ocupata ,dar lasa ca vorbim noi maine!

Roz dece ai nevoie de tractor ce vrei sa faci cu tractorul?

sa desenez/joc x si zero pe fiecare roata

Postat

mami tu stii sa desenezi?dete dreq :laugh2

Copile cum poti sa vb asa cu mamica?

Nu crezi ca primesti bataie??

=))

• Like 1
  • Minus 4

Postat

Copile cum poti sa vb asa cu mamica?

Nu crezi ca primesti bataie??

=))

si tu acuma bagi in seama un trol obosit

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...