rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 8, 2016 No ,sa stii ca ma pun pe treaba!!Supa nu gatesc dar stiu sa fac ciorbe moldovenesti...Tocana sa fie de pui sau curcan ,ce zici?Mancare pentru pisici ,nu !!Eu am doi catei ,Bishon si Chow Chow ...MAI BINE GATESC PENTRU EI eu ziceam sa faci din indiviul ala mai . da fie si in curcan Ciucurel vezi te asteapta Anita cu masa pregatita 1
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 8, 2016 eu ziceam sa faci din indiviul ala mai . da fie si in curcan Ciucurel vezi te asteapta Anita cu masa pregatita PE ANIMALUL ACELA AS VREA SA-L TORTUREZ MAI INTAI 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 8, 2016 PE ANIMALUL ACELA AS VREA SA-L TORTUREZ MAI INTAI ccum?
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 8, 2016 UpssAnita pregateste masa ca vin la masa si o sa discutam atunci ce facem cu trabantul.Ok? 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 8, 2016 UpssAnita pregateste masa ca vin la masa si o sa discutam atunci ce facem cu trabantul.Ok?ciucurel ce esti in stare sa faci pt anita? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 8, 2016 UpssAnita pregateste masa ca vin la masa si o sa discutam atunci ce facem cu trabantul.Ok? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 8, 2016 UpssAnita pregateste masa ca vin la masa si o sa discutam atunci ce facem cu trabantul.Ok?Asa voi face,Alteta Voastra!!Sa-mi spuneti ,Alteta,ce ar trebui sa contina cina??Adica ,mai exact ,ce sa pregatesc pentru cina??Va sarut,Alteta!! 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 8, 2016 Asa voi face,Alteta Voastra!!Sa-mi spuneti ,Alteta,ce ar trebui sa contina cina??Adica ,mai exact ,ce sa pregatesc pentru cina??Va sarut,Alteta!! Las la alegerea ta!Sa vedem ce gospodina esti!Si o chemam si pe rozica si luam cina in trei! 2 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 8, 2016 Las la alegerea ta!Sa vedem ce gospodina esti!Si o chemam si pe rozica si luam cina in trei! eu l-as lua pe Pisicuts )) 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 8, 2016 eu l-as lua pe Pisicuts ))Lasa-l pe pisic acolo unde este.Fa bagajul si hai la Cluj! 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 8, 2016 Lasa-l pe pisic acolo unde este.Fa bagajul si hai la Cluj! pai si el cui ramane? ) 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 8, 2016 pai si el cui ramane? )Cum cui?Vine si el in cluj la Geta! 2 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 8, 2016 Cum cui?Vine si el in cluj la Geta!asa ceva Bobo mergi la Geta? auzi ce planuiri are Ciucurel cu tine, ce zici?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 11, 2016 trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 11, 2016 Hei de ce nu lasi tu lumea sa doarma?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 11, 2016 Hei de ce nu lasi tu lumea sa doarma? toti sus pe mese cu poalele-n cap partyyyy am zis
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 11, 2016 Zeita ,multumesc!!Melodia mea de suflet,intr-adevar!!Cel mai adevarat barbat merita un cantec ca acesta .Minunat!Te sarut!te pup si eu Anita.o reluam la tine poate Meda vrea sa stearga.iti place muzica cubaneza? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 11, 2016 daca da ia-asculta ca tu esti experta consultant in materie prima )https://www.youtube.com/watch?v=IQspTWQZEgM
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Aprilie 11, 2016 Eu sper sa nu stearga ,SCUMPA.Ma voi supara foarte tare pe ea daca sterge replica adresata domnului Suit&Tie ...Medutza ,te rog mult sa nu stergi replica adresata domnului Suit&Tie .El este febletea mea .Imi place nespus de mult muzica ,sunt o adevarata melomana....Faceam ,candva ,terapie cu copiii afectati de diverse handicapuri ....Muzica latina,in speta,cubaneza este minunata ....Si faptul ca idolul meu Che Guevara era sud american m-a determinat sa invat aceasta limba.Si nu regret !Zeita,eu imi inchei programul acum ,plec spre casa dar cand voi ajunge si desigur ca putin mai tarziu voi avea timp,vom continua conversatia!Te sarut cu drag !Iti place Che Guevara ??? P.S: ce stii despre Ciucurel ??Este prin zona??Mi-e dor de el!....Spune-i sa dea un semn ,te rog !Nu toata ziua sa stea numai intre utilaje agricole.....Bine??Te pup!Revin mai tarziu .Plec spre casa. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 11, 2016 Eu sper sa nu stearga ,SCUMPA.Ma voi supara foarte tare pe ea daca sterge replica adresata domnului Suit&Tie ...Medutza ,te rog mult sa nu stergi replica adresata domnului Suit&Tie .El este febletea mea .Imi place nespus de mult muzica ,sunt o adevarata melomana....Faceam ,candva ,terapie cu copiii afectati de diverse handicapuri ....Muzica latina,in speta,cubaneza este minunata ....Si faptul ca idolul meu Che Guevara era sud american m-a determinat sa invat aceasta limba.Si nu regret !Zeita,eu imi inchei programul acum ,plec spre casa dar cand voi ajunge si desigur ca putin mai tarziu voi avea timp,vom continua conversatia!Te sarut cu drag !Iti place Che Guevara ??? P.S: ce stii despre Ciucurel ??Este prin zona??Mi-e dor de el!....Spune-i sa dea un semn ,te rog !Nu toata ziua sa stea numai intre utilaje agricole.....Bine??Te pup!Revin mai tarziu .Plec spre casa. sa ai oseara placuta domnita Ciucurel de ce esti in abstinenta? absenta. nu te vad bine daca te dai ocupat asa ) vreau si io un tractor poate )
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 11, 2016 Stati fetelor nu va panicati ca sunt ok,sunt bine.Omu mai are si treburi de rezolvat!Te-am sunat Anita dar nu aibraspuns la telefon cr3d ca ai fost ocupata ,dar lasa ca vorbim noi maine!Roz dece ai nevoie de tractor ce vrei sa faci cu tractorul? 2 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 11, 2016 Stati fetelor nu va panicati ca sunt ok,sunt bine.Omu mai are si treburi de rezolvat!Te-am sunat Anita dar nu aibraspuns la telefon cr3d ca ai fost ocupata ,dar lasa ca vorbim noi maine!Roz dece ai nevoie de tractor ce vrei sa faci cu tractorul?sa desenez/joc x si zero pe fiecare roata
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 11, 2016 sa desenez/joc x si zero pe fiecare roatamami tu stii sa desenezi?dete dreq
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 12, 2016 mami tu stii sa desenezi?dete dreq Copile cum poti sa vb asa cu mamica?Nu crezi ca primesti bataie?? 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 13, 2016 Copile cum poti sa vb asa cu mamica?Nu crezi ca primesti bataie?? si tu acuma bagi in seama un trol obosit
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum