diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Evident ca sunt obeza ,ce nu stia cineva????Da ,aproape 100kg si inceput de Menopauza ,cosuri pe tot corpul si par pubian de 20 cm ....Blana pe picioare si blanita sub brat ....Nu este nici un secret .... 1
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 Gresit 😂😂😂 dece folossti niste nume de care tu doar ai auzit... Tot ce ai spus mai sus e gresit! Ma confunzi idioata planetei!!! DELIREZI TAMPIT-O !!! Esti o cretina!!! Faci confuzi grave ! vorbesti fara tine GRASO!!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Ai 1,80 cm????Vai de viata ta !!Ai in jur de 1;70 cm....pulifriciule.....Atat iti doreai sa ai .....Fata brazdata de riduri la 33 de ani....Vezi ce face cocaina si ,,brutaria,,Pulifriciule???? 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Gresit dece folossti niste nume de care tu doar ai auzit... Tot ce ai spus mai sus e gresit! Ma confunzi idioata planetei!!! DELIREZI TAMPIT-O !!! Esti o cretina!!! Faci confuzi grave ! vorbesti fara tine GRASO!!! Vorbesc fara mine??? 1 1
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 Idioat-o ma confunzi sa fiu precis am 179 cm asaca fuck off you fat cow
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 :laugh2 Pulifriciule ,nici nu ma astept sa spui tu ca ceva ar fii adevarat...Chiar asa prost nu esti..... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Idioat-o ma confunzi sa fiu precis am 179 cm asaca fuck off you fat cowAI 1,70-72,PULIFRICIULE .....Golanule mic.....Tatuat si drogat 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 FUCK OFF ,YOU, SON OF BITCH 1
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 Era sa uit cand am fost la tine am stat o finalizare si am fugit mai zine de alti useri care au fost la tine )) ce fac ce iti povestesc aratale oamenilor ce speta esti Sa stie la ce curva penala intra in casa
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 AI 1,70-72,PULIFRICIULE .....Golanule mic.....Tatuat si drogat cum mortii mati imi spui tu mie ca,am 172 ? Nu iti dai seama ca esti penala ? Adica tu o curva penala stie mai bine ce inaltime am eu ? Ma faci sa rad avortat-o !!!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Ce urat vorbesti Anito.... Dupa ce ca,pozele nici macar nu is recente.is de acu 2500000 de ani de cand erai tanara si aratai bine! (Asta in cazu in care ai aratat vre-o data asa).am fost 1 data la tine dar de atunci te ocolesc... Atata ti-ai frecat tatale de plm de mai plictisit ca sa nu mai continui 250 ora. Parerea mea? Nu merita mai mult de 100 ron ora! NorocPULIFRICIULE ,CITESTE AICI MAI SUS ....TU CU MANUTA TA AI SCRIS ....250 ....te contrazici ...pulifriciule ,ai platit la final 300 din proprie initiativa ...ai stat exact 1 ora si 20 min din care am povestit in jur de 45-50 min...ti-am spus ca am inregistrare audio ...cand doresti ti-o trimit pe telefonul pe care l-am blocat ieri.... 1
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 :laugh2 Pulifriciule ,nici nu ma astept sa spui tu ca ceva ar fii adevarat...Chiar asa prost nu esti..... penalo tot ce am spus mai sus e adevarata ! Fie ca vrei tu sa accepti sau nu asta e adevarul si vad ca te doare asta ! N-am ce-ti face decat sa iti urez sinucidere placuta tie si familiei tale de penali !!!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 cum mortii mati imi spui tu mie ca,am 172 ? Nu iti dai seama ca esti penala ? Adica tu o curva penala stie mai bine ce inaltime am eu ? Ma faci sa rad avortat-o !!!! Pulifriciule ,eu am 1,76 cm plus tocuri 1,86 cm...tu esti cu o palma mai mic....ai exact 1,70 cm -72... 1
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 PULIFRICIULE ,CITESTE AICI MAI SUS ....TU CU MANUTA TA AI SCRIS ....250 ....te contrazici ...pulifriciule ,ai platit la final 300 din proprie initiativa ...ai stat exact 1 ora si 20 min din care am povestit in jur de 45-50 min...ti-am spus ca am inregistrare audio ...cand doresti ti-o trimit pe telefonul pe care l-am blocat ieri.... am cerut oral atat ! Nimic mai mult )) deci ma confunzi ai avut noroc ca,eram in centru si mi-ai zis ca locatia e pe emil isac asaca nu mai tot vorbi aiurea. Apropo eu am fost in mai la time nu in aprilie .... Nu ai datele corecte penalo !!!
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Mi-ai spus sa ma descalt pt ca te simti complexat....Vai de viata ta ,pulifriciule.....Esti mic ,slab ,tatuat si ....drogat .... 1
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 Pulifriciule ,eu am 1,76 cm plus tocuri 1,86 cm...tu esti cu o palma mai mic....ai exact 1,70 cm -72... ce sa spun... Esti proasta de puti
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Vai ce am mai ras !!Pulifriciule !!!Apartamentul nu este pe Emil Isac ......Vai de viata ta ,taratura mica si drogata ....Sa ai o moarte linistita!!!!Asta cu Emil Isac este cea mai tare faza ...Du-te ... spre ma-ta ,boratura 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Ce urat vorbesti Anito.... Dupa ce ca,pozele nici macar nu is recente.is de acu 2500000 de ani de cand erai tanara si aratai bine! (Asta in cazu in care ai aratat vre-o data asa).am fost 1 data la tine dar de atunci te ocolesc... Atata ti-ai frecat tatale de plm de mai plictisit ca sa nu mai continui 250 ora. Parerea mea? Nu merita mai mult de 100 ron ora! NorocCiteste aici ,Pulifrici ,cat ai stat.... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Ai platit 300 la final ,fara sa-ti cer eu nimic....a fost din proprie initiativa pt ca ai depasit timpul.....Nici adresa n-o stii ,Pulifrici !!!!Dezinformatule mic si drogat... 1
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 Cuteste tu mai atent idioat-o ! Daca nu ai inteles cand am spus 250 ora mi-se pare mult pt una ca tine... Din cauza aia am optat finalizarea! Dar tu cum sugeai pula in timpu orelor nu ai cum sa iti dai seama pt ca esti prea proasta ! Asta nu intelegi tu defapt !
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 Iti repet ! Ma confunzi... Nu sunt persoana de care vorbesti. Dar esti prea proasta sa iti dai seama de indicile date...
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Pulifriciule ,am eu apartament pe Emil Isac???Habar n-am avut pana acum ,drogatule .....este la 2,2km distanta de Emil Isac..... 1
stixfix Reputație: 76 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Hawai Oras:Hawai Postat Iulie 8, 2016 Repet ma confunzi proast-o !!! Da nu te prinzi cu toate indicile date. Proast-o ma confunzi
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 Pulifriciule ,m-ai sunat ieri si te-am blocat....Nu am apartament pe Emil Isac....am 3 apartamente si o casa,pulifrici .....Apartamentele sunt in Gheorgheni ,Pta M Viteazu ,Gara ,......HAI ,Sictir !!!Esti prost de n.-ai pereche...Du-te in locul de unde te-a adus ma-ta pe lume ...din pacate .....Poate ai fost pe Emil Isaac la UMF ....POATE AI FOST STUDENT ACOLO INAINE SA INCEPI SA TRAGI PE NAS ;PULIFRICIULE 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 8, 2016 PROASTO SE SCRIE LEGAT NU CUM AI SCRIS Tu ...Prost-o ,Idioat-o nu asa ci I-DI -OA-TO :::AGRAMATULE 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum