Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Postat

Evident ca sunt obeza ,ce nu stia cineva????Da ,aproape 100kg si inceput de Menopauza ,cosuri pe tot corpul si par pubian de 20 cm ....Blana pe picioare si blanita sub brat ....Nu este nici un secret .... :laugh2

• Minus 1
  • Oras:Hawai
Postat

Gresit 😂😂😂 dece folossti niste nume de care tu doar ai auzit... Tot ce ai spus mai sus e gresit! Ma confunzi idioata planetei!!! DELIREZI TAMPIT-O !!! Esti o cretina!!! Faci confuzi grave ! vorbesti fara tine GRASO!!!

Postat

Ai 1,80 cm????Vai de viata ta !!Ai in jur de 1;70 cm....pulifriciule.....Atat iti doreai sa ai .....Fata brazdata de riduri la 33 de ani....Vezi ce face cocaina si ,,brutaria,,Pulifriciule???? :laugh2

• Minus 1
Postat

Gresit dece folossti niste nume de care tu doar ai auzit... Tot ce ai spus mai sus e gresit! Ma confunzi idioata planetei!!! DELIREZI TAMPIT-O !!! Esti o cretina!!! Faci confuzi grave ! vorbesti fara tine GRASO!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Vorbesc fara mine??? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Idioat-o ma confunzi sa fiu precis am 179 cm asaca fuck off you fat cow

Postat

Era sa uit cand am fost la tine am stat o finalizare si am fugit mai zine de alti useri care au fost la tine :))) ce fac ce iti povestesc aratale oamenilor ce speta esti Sa stie la ce curva penala intra in casa

Postat

AI 1,70-72,PULIFRICIULE .....Golanule mic.....Tatuat si drogat

cum mortii mati imi spui tu mie ca,am 172 ? Nu iti dai seama ca esti penala ? Adica tu o curva penala stie mai bine ce inaltime am eu ? Ma faci sa rad avortat-o !!!!
Postat

Ce urat vorbesti Anito.... Dupa ce ca,pozele nici macar nu is recente.is de acu 2500000 de ani de cand erai tanara si aratai bine! (Asta in cazu in care ai aratat vre-o data asa).am fost 1 data la tine dar de atunci te ocolesc... Atata ti-ai frecat tatale de plm de mai plictisit ca sa nu mai continui 250 ora. Parerea mea? Nu merita mai mult de 100 ron ora! Noroc

PULIFRICIULE ,CITESTE AICI MAI SUS ....TU CU MANUTA TA AI SCRIS ....250 ....te contrazici ...pulifriciule ,ai platit la final 300 din proprie initiativa ...ai stat exact 1 ora si 20 min din care am povestit in jur de 45-50 min...ti-am spus ca am inregistrare audio ...cand doresti ti-o trimit pe telefonul pe care l-am blocat ieri....

• Minus 1
Postat

:laugh2 :laugh2 

Pulifriciule ,nici nu ma astept sa spui tu ca ceva ar fii adevarat...Chiar asa prost nu esti..... :laugh2

penalo tot ce am spus mai sus e adevarata ! Fie ca vrei tu sa accepti sau nu asta e adevarul si vad ca te doare asta ! N-am ce-ti face decat sa iti urez sinucidere placuta tie si familiei tale de penali !!!!
Postat

cum mortii mati imi spui tu mie ca,am 172 ? Nu iti dai seama ca esti penala ? Adica tu o curva penala stie mai bine ce inaltime am eu ? Ma faci sa rad avortat-o !!!!

:laugh2 Pulifriciule ,eu am  1,76 cm plus tocuri 1,86 cm...tu esti cu o palma mai mic....ai exact 1,70 cm -72... :laugh2

• Minus 1
Postat

PULIFRICIULE ,CITESTE AICI MAI SUS ....TU CU MANUTA TA AI SCRIS ....250 ....te contrazici ...pulifriciule ,ai platit la final 300 din proprie initiativa ...ai stat exact 1 ora si 20 min din care am povestit in jur de 45-50 min...ti-am spus ca am inregistrare audio ...cand doresti ti-o trimit pe telefonul pe care l-am blocat ieri....

am cerut oral atat ! Nimic mai mult :))) deci ma confunzi ai avut noroc ca,eram in centru si mi-ai zis ca locatia e pe emil isac asaca nu mai tot vorbi aiurea. Apropo eu am fost in mai la time nu in aprilie .... Nu ai datele corecte penalo !!!
Postat

:laugh2 Pulifriciule ,eu am  1,76 cm plus tocuri 1,86 cm...tu esti cu o palma mai mic....ai exact 1,70 cm -72... :laugh2

ce sa spun... Esti proasta de puti
Postat

Vai ce am mai ras !!Pulifriciule !!!Apartamentul nu este pe Emil Isac ......Vai de viata ta ,taratura mica si drogata ....Sa ai o moarte linistita!!!!Asta cu Emil Isac este cea mai tare faza ...Du-te ... spre ma-ta ,boratura

• Minus 1
Postat

Ce urat vorbesti Anito.... Dupa ce ca,pozele nici macar nu is recente.is de acu 2500000 de ani de cand erai tanara si aratai bine! (Asta in cazu in care ai aratat vre-o data asa).am fost 1 data la tine dar de atunci te ocolesc... Atata ti-ai frecat tatale de plm de mai plictisit ca sa nu mai continui 250 ora. Parerea mea? Nu merita mai mult de 100 ron ora! Noroc

Citeste aici ,Pulifrici ,cat ai stat....

• Minus 1
Postat

Cuteste tu mai atent idioat-o ! Daca nu ai inteles cand am spus 250 ora mi-se pare mult pt una ca tine... Din cauza aia am optat finalizarea! Dar tu cum sugeai pula in timpu orelor nu ai cum sa iti dai seama pt ca esti prea proasta ! Asta nu intelegi tu defapt !

Postat

Iti repet ! Ma confunzi... Nu sunt persoana de care vorbesti. Dar esti prea proasta sa iti dai seama de indicile date...

Postat

Repet ma confunzi proast-o !!! Da nu te prinzi cu toate indicile date. Proast-o ma confunzi ;)

Postat

Pulifriciule ,m-ai sunat ieri si te-am blocat....Nu am apartament pe Emil Isac....am 3 apartamente si o casa,pulifrici .....Apartamentele sunt in Gheorgheni ,Pta M Viteazu ,Gara ,......HAI ,Sictir !!!Esti prost de n.-ai pereche...Du-te in locul de unde te-a adus ma-ta pe lume ...din pacate .....Poate ai fost pe Emil Isaac la UMF ....POATE AI FOST STUDENT ACOLO INAINE SA INCEPI SA TRAGI PE NAS ;PULIFRICIULE 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...