Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Acuma nu stiu cum sunteti voi dar eu ma simt mult mai bine dupa sedinta asta de dominare (mentala) online. :)

• Oras:worldwide
Postat

este? bine sensul nu poate fi inteles intru totul ca se folesesc vreo 5 cuvinte (4 injurii si ceva conjunctie) si o lista de emoticoane, dar e voit sa fie dominator pt voi gratis. ar trebui sa fiti plini de gratitudine. eu care fac dominare online contracost  ma tem ca daca Anita isi perfectioneaza tehnicile ma lasa fara clientela :(

Acuma nu stiu cum sunteti voi dar eu ma simt mult mai bine dupa sedinta asta de dominare (mentala) online. :)

Vizitator pustiu84
Postat

Eu zic ca pe bune dreptate ti-e frica de ea. Dominare stie...limbi straini stie...ii o doamna ce plm?!  :laugh2

este? bine sensul nu poate fi inteles intru totul ca se folesesc vreo 5 cuvinte (4 injurii si ceva conjunctie) si o lista de emoticoane, dar e voit sa fie dominator pt voi gratis. ar trebui sa fiti plini de gratitudine. eu care fac dominare online contracost  ma tem ca daca Anita isi perfectioneaza tehnicile ma lasa fara clientela :(

Postat

Da ,inteligenta sclipitoare,sunt evreica 100% si deloc intamplator vorbesc si limba germana si dialectul elvetian din nordul Elvetiei,uite ,viata m-a purtat prin asemenea locuri ,a trebuit sa invat....Banciu ,esti tare primitiv ,saracul de tine...la Comunitatea Evreiasca din Cluj numai,din cei 7 organizatori ,5 vorbesc germana aproapecalimba materna...Hoocaustul a fost acum 70 ani....handicapatule....manca te ar pamantul :laugh2

• Minus 1
Postat

Diamond Prince....stii ce as face???ti-as trage tie un glonte in cap....ti -as zbura tie creierii si as pleca pe o insula pustie in Seychelles....As face o reglare de conturi ca la Cosa Nostra....si inima ta as da o fiarelor Africii ca hrana...ordinarule...ti-as bea sangele ca si Contessa Bathory  :bow

• Minus 1
  • Oras:Cluj
Postat

Da ,inteligenta sclipitoare,sunt evreica 100% si deloc intamplator vorbesc si limba germana si dialectul elvetian din nordul Elvetiei,uite ,viata m-a purtat prin asemenea locuri ,a trebuit sa invat....Banciu ,esti tare primitiv ,saracul de tine...la Comunitatea Evreiasca din Cluj numai,din cei 7 organizatori ,5 vorbesc germana aproapecalimba materna...Hoocaustul a fost acum 70 ani....handicapatule....manca te ar pamantul :laugh2

Daca zici ca esti evreica 100% inseamna ca te futi dumnezeieste :))))

Postat

Ciucurel, ordinarule ,sa i spui la ma-ta aia care te-a facut asa prost sa ti-o suga in boscheti.,ordinarule,n-ai noroc sa n-ai de nespalat....tu,trateaza-ti blenoragia,virusii si hepatita pe care o ai si apoi mergi pe Calea Turzii sa ti-o ...asa ...careva...manca-te-ar cancerul.....de jigodie nespalata ce esti..... :rax2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Diamond Prince....stii ce as face???ti-as trage tie un glonte in cap....ti -as zbura tie creierii si as pleca pe o insula pustie in Seychelles....As face o reglare de conturi ca la Cosa Nostra....si inima ta as da o fiarelor Africii ca hrana...ordinarule...ti-as bea sangele ca si Contessa Bathory  :bow

Contesa Bathory cam eu sunt domnisoara privind originile si sadismul meu. Te-ai uitat la avataru meu ea este acolo:)  Adica sangele  lui Diamond imi apartine sau cum zici? :)))

Postat

Ce dusa esti... :laugh2 You're a crazy biatch

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

..ti-as bea sangele ca si Contessa Bathory  :bow

Aia era lesbiana convinsa da-o-n plm

Postat

intreab -o pe ma-ta ,poate stie sa-ti spuna cate tone are un km..... :atm  :atm  :atm

FETITO, Sorina4u,vezi-ti scumpete de ale tale,de afacerile si nu intra tu ,rafinato ,in polemici cu domnii si doamnele din Ardeal...tu stai in tigania voastra de bBucuresti ,bine,si vezi-ti tu de  :atm  :atm  :atm ok,bafta!!! :rax2  :snap  :slap2  :boob  :bow  :hug1  :girly

La ineptiile pe care le debitezi iti voi raspunde citand un tip uns cu ... de toate. Te regasesti perfect in cuvintele lui:

Poti scoate fata de pe centura dar nu-i poti da centura jos. 

Nu ,cei doi impotenti ,retardati mintal... :laugh2  

Retardat mintal este pleonasm, diva analfabeta ce esti.  :slap2

Nu mai semnaliza, ne-am prins cu totii ca ai probleme la mansarda. Sanatate...tot acolo, la mansarda. 

• Like 6
  • Oras:fara
Postat

mai bn ramaneai acolo :lol:

• Like 5
Postat

Exactly .you.Mother fucker!!!And i m very happy :laugh2  because i m so crazy ,i can live with my crazyness but you can t live with you re stupidness...

Ai vrut sa ne arati ca stii engleza ?

Uite tradu-o p-asta :)

http://www.ct.gov/dmhas/lib/dmhas/images/CRMHC%20Photo.JPG

• Like 1
Postat

mai ia-te tu de diamond ca-mi vine o pofta acuta sa-ti dau numai in fata  :laugh2  :laugh2

Postat

Gandirea pisicii e total diferita fata de cea a cainelui cu privire la stapan. Cainele gandeste in felul urmator: da-i doamne stapanului cat mai multe zile sa traiesc si eu pe langa el pe cand pisica gandeste astfel: Da doamne sa moara cat mai repede sa mananc toata mancarea din frigider. Cainele e atasat de stapan, pisica e parsiva.

Pisica este un animal frumos şi graţios, dar perfid, trădător, lacom şi leneş peste măsură.

Bagameasi pula-n ma-ta de motan viclean ce esti.

• Like 1
Postat

Gandirea pisicii e total diferita fata de cea a cainelui cu privire la stapan. Cainele gandeste in felul urmator: da-i doamne stapanului cat mai multe zile sa traiesc si eu pe langa el pe cand pisica gandeste astfel: Da doamne sa moara cat mai repede sa mananc toata mancarea din frigider. Cainele e atasat de stapan, pisica e parsiva.

Pisica este un animal frumos şi graţios, dar perfid, trădător, lacom şi leneş peste măsură.

Bagameasi pula-n ma-ta de motan viclean ce esti.

:o presimt ca e prima si ultima ta postare :lol:

• Like 5
Postat

jegosule,mai du-te in aia ma-tii ,imbecilule...te las pe tine,analfabetule sa o traduci....imbecilule de doi bani

...div-o de 1,50 centi :laugh2 vezi sunt baiat bun...te-am valorificat mai mult decat meriti :))))

Vizitator altu2
Postat

Prima data cand am citit,inclusiv raspunsul divei,ma gandeam ca plm asta este sunt analfabet si nu inteleg,Intr-un final de mare exceptie,datorita ajutorului unei dive prezente aici,am reusit sa finalizez raspunsul la dilema mea..Viva la revolution

Stimate domn, atentie rogu-te.

Nu Viva, ci Diva.

Nuantele nu trebuie sa scape neobservate

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Ciucurel, ordinarule ,sa i spui la ma-ta aia care te-a facut asa prost sa ti-o suga in boscheti.,ordinarule,n-ai noroc sa n-ai de nespalat....tu,trateaza-ti blenoragia,virusii si hepatita pe care o ai si apoi mergi pe Calea Turzii sa ti-o ...asa ...careva...manca-te-ar cancerul.....de jigodie nespalata ce esti..... :rax2

Divo ce esti tu nici macar pe calea turzii nu mai ai loc !!

Si sa iti iau tot neamu in pula de evrei,si sa iti fut limba ta germana !!

• Oras:banca
  • Oras:banca
Postat

Divo ce esti tu nici macar pe calea turzii nu mai ai loc !!

Si sa iti iau tot neamu in pula de evrei,si sa iti fut limba ta germana !!

Asa ciucurele , pune-i la pamant !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...