Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Postat Iulie 23, 2015 Acuma nu stiu cum sunteti voi dar eu ma simt mult mai bine dupa sedinta asta de dominare (mentala) online.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 este? bine sensul nu poate fi inteles intru totul ca se folesesc vreo 5 cuvinte (4 injurii si ceva conjunctie) si o lista de emoticoane, dar e voit sa fie dominator pt voi gratis. ar trebui sa fiti plini de gratitudine. eu care fac dominare online contracost ma tem ca daca Anita isi perfectioneaza tehnicile ma lasa fara clientela Acuma nu stiu cum sunteti voi dar eu ma simt mult mai bine dupa sedinta asta de dominare (mentala) online.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 23, 2015 Diva Anita...iti dau 1 milion de pule...in bancnote de 100...ce stii sa faci ? http://www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2014/09/one-hundred-pula.jpg 6
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Postat Iulie 23, 2015 Eu zic ca pe bune dreptate ti-e frica de ea. Dominare stie...limbi straini stie...ii o doamna ce plm?! este? bine sensul nu poate fi inteles intru totul ca se folesesc vreo 5 cuvinte (4 injurii si ceva conjunctie) si o lista de emoticoane, dar e voit sa fie dominator pt voi gratis. ar trebui sa fiti plini de gratitudine. eu care fac dominare online contracost ma tem ca daca Anita isi perfectioneaza tehnicile ma lasa fara clientela Acuma nu stiu cum sunteti voi dar eu ma simt mult mai bine dupa sedinta asta de dominare (mentala) online.
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 Da ,inteligenta sclipitoare,sunt evreica 100% si deloc intamplator vorbesc si limba germana si dialectul elvetian din nordul Elvetiei,uite ,viata m-a purtat prin asemenea locuri ,a trebuit sa invat....Banciu ,esti tare primitiv ,saracul de tine...la Comunitatea Evreiasca din Cluj numai,din cei 7 organizatori ,5 vorbesc germana aproapecalimba materna...Hoocaustul a fost acum 70 ani....handicapatule....manca te ar pamantul 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 Holocaustul....pardon 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 Diamond Prince....stii ce as face???ti-as trage tie un glonte in cap....ti -as zbura tie creierii si as pleca pe o insula pustie in Seychelles....As face o reglare de conturi ca la Cosa Nostra....si inima ta as da o fiarelor Africii ca hrana...ordinarule...ti-as bea sangele ca si Contessa Bathory 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 23, 2015 Da ,inteligenta sclipitoare,sunt evreica 100% si deloc intamplator vorbesc si limba germana si dialectul elvetian din nordul Elvetiei,uite ,viata m-a purtat prin asemenea locuri ,a trebuit sa invat....Banciu ,esti tare primitiv ,saracul de tine...la Comunitatea Evreiasca din Cluj numai,din cei 7 organizatori ,5 vorbesc germana aproapecalimba materna...Hoocaustul a fost acum 70 ani....handicapatule....manca te ar pamantul Daca zici ca esti evreica 100% inseamna ca te futi dumnezeieste )))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 Ciucurel, ordinarule ,sa i spui la ma-ta aia care te-a facut asa prost sa ti-o suga in boscheti.,ordinarule,n-ai noroc sa n-ai de nespalat....tu,trateaza-ti blenoragia,virusii si hepatita pe care o ai si apoi mergi pe Calea Turzii sa ti-o ...asa ...careva...manca-te-ar cancerul.....de jigodie nespalata ce esti..... 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Diamond Prince....stii ce as face???ti-as trage tie un glonte in cap....ti -as zbura tie creierii si as pleca pe o insula pustie in Seychelles....As face o reglare de conturi ca la Cosa Nostra....si inima ta as da o fiarelor Africii ca hrana...ordinarule...ti-as bea sangele ca si Contessa Bathory Contesa Bathory cam eu sunt domnisoara privind originile si sadismul meu. Te-ai uitat la avataru meu ea este acolo:) Adica sangele lui Diamond imi apartine sau cum zici? ))
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 23, 2015 Diamond Prince....stii ce as face???ti-as trage tie un glonte in cap....ti -as zbura tie creierii si as pleca pe o insula pustie in Seychelles....As face o reglare de conturi ca la Cosa Nostra....si inima ta as da o fiarelor Africii ca hrana...ordinarule...ti-as bea sangele ca si Contessa Bathory Ce dusa esti... You're a crazy biatch 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 Exactly .you.Mother fucker!!!And i m very happy because i m so crazy ,i can live with my crazyness but you can t live with you re stupidness... 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 ..ti-as bea sangele ca si Contessa Bathory Aia era lesbiana convinsa da-o-n plm
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 intreab -o pe ma-ta ,poate stie sa-ti spuna cate tone are un km..... FETITO, Sorina4u,vezi-ti scumpete de ale tale,de afacerile si nu intra tu ,rafinato ,in polemici cu domnii si doamnele din Ardeal...tu stai in tigania voastra de bBucuresti ,bine,si vezi-ti tu de ok,bafta!!! La ineptiile pe care le debitezi iti voi raspunde citand un tip uns cu ... de toate. Te regasesti perfect in cuvintele lui: Poti scoate fata de pe centura dar nu-i poti da centura jos. Nu ,cei doi impotenti ,retardati mintal... Retardat mintal este pleonasm, diva analfabeta ce esti. Nu mai semnaliza, ne-am prins cu totii ca ai probleme la mansarda. Sanatate...tot acolo, la mansarda. 6
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 23, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 23, 2015 Da ,inteligenta sclipitoare,sunt evreica 100% si deloc intamplator vorbesc si limba germana si dialectul elvetian din nordul Elvetiei,uite ,viata m-a purtat prin asemenea locuri ,a trebuit sa invat....Banciu ,esti tare primitiv ,saracul de tine...la Comunitatea Evreiasca din Cluj numai,din cei 7 organizatori ,5 vorbesc germana aproapecalimba materna...Hoocaustul a fost acum 70 ani....handicapatule....manca te ar pamantul mai bn ramaneai acolo 5
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 23, 2015 Exactly .you.Mother fucker!!!And i m very happy because i m so crazy ,i can live with my crazyness but you can t live with you re stupidness...Ai vrut sa ne arati ca stii engleza ?Uite tradu-o p-asta http://www.ct.gov/dmhas/lib/dmhas/images/CRMHC%20Photo.JPG 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 23, 2015 jegosule,mai du-te in aia ma-tii ,imbecilule...te las pe tine,analfabetule sa o traduci....imbecilule de doi bani 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 mai ia-te tu de diamond ca-mi vine o pofta acuta sa-ti dau numai in fata
VladCJ Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 23, 2015 Gandirea pisicii e total diferita fata de cea a cainelui cu privire la stapan. Cainele gandeste in felul urmator: da-i doamne stapanului cat mai multe zile sa traiesc si eu pe langa el pe cand pisica gandeste astfel: Da doamne sa moara cat mai repede sa mananc toata mancarea din frigider. Cainele e atasat de stapan, pisica e parsiva.Pisica este un animal frumos şi graţios, dar perfid, trădător, lacom şi leneş peste măsură.Bagameasi pula-n ma-ta de motan viclean ce esti. 1
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 23, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 23, 2015 Gandirea pisicii e total diferita fata de cea a cainelui cu privire la stapan. Cainele gandeste in felul urmator: da-i doamne stapanului cat mai multe zile sa traiesc si eu pe langa el pe cand pisica gandeste astfel: Da doamne sa moara cat mai repede sa mananc toata mancarea din frigider. Cainele e atasat de stapan, pisica e parsiva. Pisica este un animal frumos şi graţios, dar perfid, trădător, lacom şi leneş peste măsură. Bagameasi pula-n ma-ta de motan viclean ce esti. presimt ca e prima si ultima ta postare 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 presimt ca e prima si ultima ta postare
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 23, 2015 jegosule,mai du-te in aia ma-tii ,imbecilule...te las pe tine,analfabetule sa o traduci....imbecilule de doi bani...div-o de 1,50 centi vezi sunt baiat bun...te-am valorificat mai mult decat meriti )))
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Postat Iulie 23, 2015 Prima data cand am citit,inclusiv raspunsul divei,ma gandeam ca plm asta este sunt analfabet si nu inteleg,Intr-un final de mare exceptie,datorita ajutorului unei dive prezente aici,am reusit sa finalizez raspunsul la dilema mea..Viva la revolution Stimate domn, atentie rogu-te.Nu Viva, ci Diva. Nuantele nu trebuie sa scape neobservate
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 23, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 23, 2015 Ciucurel, ordinarule ,sa i spui la ma-ta aia care te-a facut asa prost sa ti-o suga in boscheti.,ordinarule,n-ai noroc sa n-ai de nespalat....tu,trateaza-ti blenoragia,virusii si hepatita pe care o ai si apoi mergi pe Calea Turzii sa ti-o ...asa ...careva...manca-te-ar cancerul.....de jigodie nespalata ce esti..... Divo ce esti tu nici macar pe calea turzii nu mai ai loc !!Si sa iti iau tot neamu in pula de evrei,si sa iti fut limba ta germana !!
andrei" Reputație: 180 Postat Iulie 23, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Iulie 23, 2015 Divo ce esti tu nici macar pe calea turzii nu mai ai loc !!Si sa iti iau tot neamu in pula de evrei,si sa iti fut limba ta germana !!Asa ciucurele , pune-i la pamant !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum