money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 17, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 17, 2016 Tocmai mi-am luat o camera care filmeaza 4k si as vrea s-o probez ........m-o primi Diva cu ea??? 7 6
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Ce prost ești !!Handicapatule!Ce retardat!!Apartamentul acela este prea bun pt genul asta de activități și pt cele 7 ore pt 5 zile pe săpt.. Nu vreau să-mi repar nici o greșeală,oligofrenule!!!Vai ce am mai râs !!Prost mai ești ,Doamne!Abjectule!!Crezi că mă speri cu amenințările??Vai de mama ta,ciumpalacule!!Păi se întegistrează tot ,poți veni,expiratule! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Păi simplu_1988 este un tinerel super simpatic cu care am stat peste o oră... Am avut ce povesti și face .., Nu-i tot una să ai 28 ani sau 48 ca tine ,mă,expiratule cu pretenții de Star de Hollywood ... Vai de viața ta ,Mărkulețule ,.....Vrei nu vrei vremea pulii trece.....😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😃😩😩 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Mărkulețule,normal că te-ai încins ,ce să faci tu ,Penibilule??Ori îți faci o labă ori fuți pe bani ... Că ți-a trecut vremea deci prin discoteci nu mai poți agăța....Adică unul banal ca tine ar trece neobservat oriunde..., Nici SRI -ul nu te-ar observa ,retardatule!!!Te-ai încrezut ,vezi ce înseamnă să ți-i se dea importanța??Ce dobitoacă!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Money_talks ,da!!Te primesc ,eu înregistrez audio tu video!!!😀😀😀😀😜😜😃E foarte bine ...😂😚😚😚 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Asta cu dezvăluirile este o tehnică de a mă face să tac ... ei ,la mine nu ține!!!Tac atunci când vreau eu .... s-ar putea să ne mai întâlnim ,Mărkulețule?!!!Nu se știe când .... 1an ,doi ,3 luni ....Și s-ar putea ca unele înregistrări să-mi folosească .... Vom vedea ,Mărkulețule banal ,mic de înălțime cu fire albe....Poate și întegistrări pe care le pot truca...Cine știe !!Te apropi de Andropauză și ai ceva dereglări ...Este normal!!!Banalule!!!Tu ești vai de mămica ta dar pretenții maxime...,Tot eu am fost cea mai câștigată din toată afacerea...Prostule!!!Și faptul că am scăpat de tine in 18 min a fost victoria mea.Retardatule!!Prostane!!Mai dă-te dracului de pulaș Gheorghe /Ciobanule!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Dă-te dracului de expirat .... Ce fuți DOAR pe bani ,urâtule !!Ești mai prost decât Ghiță Ciobanul...Handicapatule!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Și cred că a fost suficient pt astăzi!!!Mărkulețule ,îți doresc să mori strivit de un camion... 1 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Bolnavule !!!Vai de pula ta ,Mărkulețule!!Urâtule ,pitic și cărunt ,du-te-n aia a mă-tii de Târâtură oligofrenă!!!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Da sunt Scorpion și Scorpie într-adevăr!!Și ador gustul dulce al Răzbunării..,, ÃŽn. Cazul tău va dura ceva timp...,Dar va fii cu siguranță o altă victorie !!....😀😀😀😗😀😀😀😀😀😃😃😃😀😀😀😀😃😃😃😃😀😀😀😀😂😀😀😖😚😙😖😖😖 1
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 17, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 17, 2016 Money_talks ,da!!Te primesc ,eu înregistrez audio tu video!!!E foarte bine ...Stiam eu ca esti suflet bun-inima mare ....ai de capu' meu ce film o sa iasa,pana si Titus Steel o sa fie invidios pe noi :) 8 6
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iulie 17, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Iulie 17, 2016 Tu PROAST-O , singurul lucru care mi-o ramas e sa te bag in PIZDA MATII.... ca pula-n gura ti-am bagat-o....OK am inteles ca pizda ta de gura nu tace.... o sa continui ceea ce am inceput , no stress, ma mai distrez si io cu o panorama ca tine....ok Markutul tau merge inainte proasta pulii.....Ce sa-ti spun cine dracu o mai fi prost sa mearga la tine cand le spui ca II FILMEZI ? ioii handicapata dracului..... Ce satzi spun de 2 zile scri non stop..... io am timp .... tu ar trebui sa te futi pe bani..... nici dracu nu mai merge la tine... 1. datorita mediocritatii tale in a te fute / 2 . Ca esti o proasta / 3. Ca ti-ai dat cu tifla-n cap Ar trebui sa fi ocupata ca doar ti-am adus mai multi client proastooo.... dar tu esti in fata calculatorului non stop.... si aici ti-am intins o cursa DIVA PULII.... Divooo..... vin ..... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Haide ,Boule!!Te aștept ... Nu mă fut boule in week end ... stau la casa mea ,beșinosule,că doar n-o să mă fut ca toate proastele ce vin la Cluj in regim hotelier... Nu mă fut in week end ,de regulă... Nu stau intr-o cușca de iepuri când am casa si grădina ... Ca doar nu sunt fraiera din Bucuresti cu peștișor ... Sunt la Cojocna ,prostane,îți scriam de pe tel de la o terasa ... hai,da-te dracului de cărunt pitic ... Frustratule....Da -te in morții lu " ma-ta curvă ca tine... Spânzuratule... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Și tu băbuțo,sugeo,înghite și bagă-ți-o in canalul de evacuare... Și dă minusuri,pupa-m-ai în cur de târfă proastă!!!😀😀😀😃😃😃😩 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Și ai grijă să nu se intersecteze vreun ,,fucker,, cu copilul și soțul... să-i scoți la timp din casă ...Imediat după ce faci programarea...,Hai,Sictir!!!!😂😂😂😂😂😂😀 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😀😀😀😀😀😀😀😀😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😀 1
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iulie 17, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Iulie 17, 2016 LA COJOCNA PE COD GALBEN DE FURTUNA..... TU ESTI MAI PROASTA DECAT CRED >>>>> bati toate recordurile de prostie !!!ai de pula mea....mi-ai prostit si pula adata ce mi-am bagat-o in gura ta ..... puiiiii de aicea 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 😂😂😂😂😂😂😂😂😀😂😂😂😀Ha,ha,ha,ha..... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Piei,Satane!!!Da ,intr-o căpiță....de acolo scriu.... Proasta ???....Dar mediocra ca tine.....Curățam coada vacii la Cojocna... 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 17, 2016 Ha,ha,ha,ha.... Ai pus boticul la glumă,bătrânelule cu multe riduri.... 1
simplu_1998 Reputație: 6 Postat Iulie 18, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 18, 2016 mark2000 chear daca recenzia mea a fost scurta si da intradevar ma lasat femeia fara cuvinte, care vrea sa inteleaga intelege ce am vrut sa spun . (da dovada de barbat nu de femeie) vii si te plangi aici incontinu te legi de fiecare ...... pacat ca sunt oameni ca tine ! din puctu meu de vedere femeia sia facut treaba raport calitate pret sunt extrem de multumit ! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 18, 2016 Multumesc mult pentru cuvintele frumoase..Am vrut sa-ti scriu in PM dar am vazut ca nu este activat ...A fost o reala placere intalnirea cu tine...Nu mai lua in serios rautatile de aici ...Sunt multi care nu-si merita atributul de ,,oameni,,....Te mai astept si iti multumesc mult pt vizita si increderea pe care mi-ai acordat-o...Nu uita ca nu este acelasi lucru sa ai 29 ani sau 46-48 ani.....Te pup si te astept cu drag ...Esti foarte ,foarte dragut si amabil...Te sarut 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 18, 2016 Nu-i mai da importanta si considera ca n-a scris nimic....La individul de mai sus ma refeream ..Te pup!!! 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 18, 2016 Acum lasand cearta la o parte as vrea sa lansez o intrebare Doamnelor care practica sedinte de Dominare ..Exista cineva in Cluj sau in zonele din Ardeal care practica asa numitul Clinic -Sex ...Sunt 3 persoane pe lista mea de asteptare care doresc sa fie CASTRATE !!!! Daca vreun User stie o dominatoare ce poate face acest lucru v-as ruga sa ma contactati in PM ....Remuneratia ar fii pe masura....Conditia ar fii sa fie din Transilvania ,nu Bucuresti,etc...Multumesc foarte mult!!!De asemenea caut o doamna ce practica SCATO !!!!Daca cineva are vreo informatie ,rog sa ma contacteze la nr 0736 899 044 sau pe adresa [email protected] 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 18, 2016 Am multe cereri si as dori sa directionez o parte din clienti catre alte dominatoare ..Aviz celor care practica biciuire,incatusare si Scato ..In mod special...Multumesc!!!!!Unele cereri sunt pt domni la domiciliul carora ar trebui sa se deplaseze dominatoarea.Nu ezitati sa ma contactati !!Merci mult!!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum