diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 19, 2016 De acord cu tine!!Trebuie să respecte regulamentul... Dar cum nu-i f activ ,,in zona ,, posibil că nu-l interesează să fie f explicit,...Și nu te supără..,,,!!!!!😄De când Geta îmi face mie Lobby??Că eu mă înjuram acum 3 luni cu ,,negrul,, ei în PM... 1 Link spre comentariu
simplu_1998 Reputație: 6 Postat Iulie 20, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iulie 20, 2016 zici cas extrateresti ,ai dreptate divo cand zici ca sunt panarame multe aici ai de plm cata prostie v-am salutat cu respect ... spor la fuck. 1 Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iulie 20, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Iulie 20, 2016 Multumesc <anymatoru> urma sa ii scriu acelas lucru la mascota divei.... sau ma rog avocatul ei.... a fost prea simplu mesajul meu sa il inteleaga.... recenzie conform regurilor de pe forum.... ce e asa greu ? Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iulie 20, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Iulie 20, 2016 DIVA PULII, adica scuze, Anca .... te rog pune-ne inregistrarea audio cu simplu_1989 ca sa te credem.... ca altfel nicio sansa....Si nu uita te rog de mine... ca eu nu uit.... 1 Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iulie 20, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Iulie 20, 2016 Divooo sti ce m-am gandit .... o sa mai postez inca o poza... cu omusorul tau din gura... pentru ca spycamul era in varful pulii si cand ti-am bagat-o in gura am facut si cateva instantanee....numai ca na, m-am ferit pana acuma ca ai vreo 4-5 carii si vreo 2 dinti lipsa.... se mai intampla de la o varsta .... sau de la alaptat ? .... na acum copulu' ti mare nu ? nu mai alaptezi.... 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 20, 2016 Pulifrici ,mai dă- te drequ!! expiratule boșorog!!!Am dinții perfecții,vai de pula ta!!!Numele meu nu este Anca😂😂😂😂😂😂😂Vai de tine!!De unde ai mai scos-o ,transpiratule??Puți ca dracu ,jigodie!!Și nu am alăptat niciodată !!Retardatule!!Mai dă-te drequ de borâtură!!! 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 20, 2016 Expiratule,te caută moartea și nu te găsește acasă.....Pulifriciule!!Vai de viața ta ,borâtură!!!Iar primul Prenume din cele 3 pe care le am este simplu,Anne 😂😂😂😂😂Pișatule borât ,intri la Andropauză .... Vai de viața ta ... Gheorghe ....Puți a transpirație și ești urât ca dracu..., Vomitută!!!!Se mai întâmă să ai carii !???Păi ,tu la cei 48 de ani ai dinții falși Per total...Ce carii???Vomitură!!Mai dă-te drqului de beșinos scârbos !!! 1 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 20, 2016 Iar in privinta credibilitatii..... :laugh2Nu trebuie sa creada nimeni nimic...Ca doar n-am ajuns sa dau explicatii fucker-ilor de pe Nimfo ...Hai ,Sictir!!Caruntule ,pitic frustrat.....Pulifriciule de kkt ...Mai da-te drq -ului de taratura.... 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 anymatoru: stiu regulile forumului traim in democratie si o fac cum vreau .... plus ca regulile sunt facute sa fie incalcate voi nu incalcati reguli de exemlu nu va inselati nevata )) dar cand vezi o ispita ca anita uiti de reguli ...Ai perfectă dreptate, faci cum dorești, doar pe noi ne ajută o recenzie completă, chiar dacă ea e pozitivă sau negativă. Acesta este scopul forumului. Ai dreptate și în ceea ce privește nevasta, dar ce sa facem, ne trăim viața fiecare, cum ai zis și tu, cum dorim dacă tot este democrațieðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 1 Link spre comentariu
simplu_1998 Reputație: 6 Postat Iulie 20, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iulie 20, 2016 anymatoru poat sa vina si iohanis tot cum vreau fac ca asa sunt eu numi spune nimeni cum sa fac ... cu recenzia mea iti dau un sfat dute la anita si te convingi ( am reusit sa strang si eu cateva postari nu) Link spre comentariu
simplu_1998 Reputație: 6 Postat Iulie 20, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iulie 20, 2016 mark2000 esti ca fularu vara cu tine nu ajung nicaieri doar la injuri si nare rost cred ca deja ti-am dat prea multa inportanta. sa ai o viata frumoasa salut. 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 mare e gradina multi sar gardu! ce sa le faci lasai sa creada ce vor. am batut tastatura aiurea atata )as lasa id meu de FB sa se convinga dar mi ca dau de belele si asta e singuru lucru pe care nu m-il doresc zici cas extrateresti ,ai dreptate divo cand zici ca sunt panarame multe aici ai de plm cata prostie v-am salutat cu respect ... spor la fuck. anymatoru poat sa vina si iohanis tot cum vreau fac ca asa sunt eu numi spune nimeni cum sa fac ... cu recenzia mea iti dau un sfat dute la anita si te convingi ( am reusit sa strang si eu cateva postari nu) mark2000 esti ca fularu vara cu tine nu ajung nicaieri doar la injuri si nare rost cred ca deja ti-am dat prea multa inportanta. sa ai o viata frumoasa salut. Simplule, de la mine pentru tine: Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 20, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iulie 20, 2016 Simplule, de la mine pentru tine: manual-de-romana-225x300.jpg Scrie di pă telefon, cârcotașule. 3 6 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Scrie di pă telefon, cârcotașule. Da pa care tilifon, da pa astea da pa masa mea? Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 Mai am si d-asta, da-i in pus in buda, sa pot suna in liniste damezele, sa nu ma deranjeze nimeni. Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iulie 20, 2016 Mai am si d-asta, da-i in pus in buda, sa pot suna in liniste damezele, sa nu ma deranjeze nimeni. 67318895882950184747009-5794873-700_700.jpgVezi sa nu stea cuplaju' pe fir cand suni damezele 8 6 Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iulie 21, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Iulie 21, 2016 simplule.... cu tine nu am de ce sa injur , nu avem de ce ... am avut parte de o discutie pe o tema clara aici pe forum....odata ce ai cerut sa fi membru trebuie in mod normal ( nu neaparat) sa respecti regula clara pentru care e acest forum... e simplu ca si nicknamul tau... sa faci o recenzie corecta ... atat.... normal ca nu te oblige nimeni .... asa cum nu te oblige nimeni sa participi sau sa ramai membru al acestui forum....pana la o recenzie corecta....parerea ta , sau asa zisa recenzie ... nu conteaza...la fel iti doresc si eu ... o viata simpla si frumoasa....vis-a vis dea DIVEI Ancutza pe care o sa am grija sa o picmentez..... 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 21, 2016 Vai de viata ta ,Batranelule!!!Ma distrez copios auzind ca mai nou ma numesc Ancutza ...Nu e un nume urat dar nu mi-ar fii placut sa ma numesc asa.....Iti repet ,transpiratule ,am 3 prenume.Unul dintre ele este Anna ,prostane,nu Anca ...Ce am mai ras....Dar de la o boratura expirata ca tine nici nu ma astept la altceva.....Este tare de tot....Sa ma numesc Anca!!!Imi place ca esti intr-o continua eroare ,puta proasta...Hai ,Sictir ca tot un ca-ca-t de bovina ...Din moment ce ai capul de Gibon si statura de Poney ... :baby2Bulangiule ,esti vai de mamica ta..Un transpirat mediocru....Poate imi schimb si numele in Diva Ancuta ...Nu suna rau ....Este o varianta foarte draguta.... 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 21, 2016 Iti dai seama ca parerea unui cacofag cum esti tu este cea mai importanta...Vai de viata ta ,piticanie borata si scarboasa!!!Tu esti o putoare transpirata cu statura de Poney si pretentii de Michael Jackson...Ti-am mai spus eu ,batranelule..... Vrei nu vrei ,vremea pulii trece .....A ta a trecut demult ...Am o papusa gonflabila pt tine ,boratule ...Sifiliticule,cand doresti ti-o daruiesc....A ta prietena pe vecie,Anita-Ancutza-Anna-Bianca ...etc....Mi-i s-a parut dimineata ca vad un cortegiu funerar prin zona Cimitirului Central ...Cred ca al tau era ...Mirosea deja a hoit descompus....Cred ca au oprit curentul la IML si n-au mai avut pt frigiderul in care erai tu....Cum esti asa mic si expirat sau gandit ca nu mai are sens sa consume curent.....Am un loc de veci in Cimitirul Hazsongard ...poate ai nevoie... 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 21, 2016 Tagane ,puti mai rau decat tiganii de la Pata-Rat....Esti un bolnav mintal ...Taratura....O jigodie .... :pope 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 21, 2016 Aaaaaa....Boratura ....Si in afara de Ancutza ,care ar fii celelalte prenume????Stii am 3 ...poate mai am vreun altul pe care nu-l stiu ....Prostane...Mediocrule ,esti pe calea cea buna...Intr-o continua eroare....Prenumele meu nu poate fii Ancuta pt ca toate cela 4 prenume si nume ale mele sunt de origine evreiasca...Deci ,hai ,Sictir !!!Transpiratule ,esti mai prost decat Lulu ...Daca iti aduci aminte cine a fost Lulu in Cluj -Napoca...Ala era schizofrenic tu esti doar retardat ...Putoareo!! 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 21, 2016 SI sa-ti spun cam cum suna unele nume evreiesti ,dobitoaco.:...Cam asa :.Silberstein ,David,Rosenkrantz ,Solomon ,Peretz,Horovitz ,Sarah ,Rahela ,Evet ,Adam ,Abraham,Benjamin,Jacob,Nathaniel ,Miriam...Deci ,dobitoaco ,esti intr-o teribila eroare.......Cum zici ,tu prostane.....Ancutza sa fie !Faca-se voia ta ,oligofrenule!! 1 Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iulie 21, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Iulie 21, 2016 Rabdare iubire rabdare....Te las sa te exprimi pana cand ti-oi mai astupa pizda aia de gura....Dar aleg eu momentul bine draga ANNA ? ANCUTA ?Pana atunci baga aici pe topical tau, pisa-te in continuare pe el , pana la un moment anume.... ca doar client din pula de unde dracu sa ai ... ca bagi non-stop ... Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 21, 2016 Cand nu vor mai fii clienti ,dragule...este simplu..Se poate zbura direct catre Elvetia ,Israel, Norvegia, Lichtenstein,Germania ...Extraordinar...Mare lucru ...Prietena ta ,Anna iti trimite 100000 DE PUPICI.... 1 Link spre comentariu
timeismoney Reputație: 5 Postat Iulie 21, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 21, 2016 diva anita, incapi cu nasul ala in avion?) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum