vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 12, 2015 Nene quasim, alții...sa fie sănătoși, înțelege fiecare ce si cum poate Acum eu ce-ar trebui sa fac, sa cred ca inițiatorul topicului este si autorul poeziilor sau citatelor pe care le-a postat, asta deoarece nu a binevoit a posta si sursa??? Ce naibilui bre, un vers-doua luate cu copy-paste sunt suficiente pentru a-ți da gugăl mură-n gură ce și cum Ne diXtrăm, zic... Stimă!noi e excroci pe situ cu excorte 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 12, 2015 noi e excroci pe situ cu excorteSubscriu 1 1 Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2015 p**** inseamna pizda ? Chiar nu m-am gandit la numarul de asteriscuri.. dar cred ca poti sa pui ce-ti pare mai potrivit.. simte-te poet Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 El Zorabla pasa vine un arab,futut in cur si ras in cap.sunt pasa neam de beduinsi de la pizda matii vin,sa-l vand pe el zorrabla pasa vine alt arab,la fel ca primul,dar mai slab,si fiindca nu avea blazontrimise vorba prin plantonc-ar vrea sa vanda un caliese pasa in pridvortarandu-si pula pe covorsi coaiele in caruciorsa-i fie mersul mai usor.(pasa)trezi-mi-ati somnul futu-v-asce sunt eu pasa sau geambas?va tine-ti scai de curul meusa-mi vindetzi fel de fel de cai(arabul)o,pasa;o maria ta,ce pula mea te-nfurii asace itzi varai calul pe gatfutu-te-n limba sa te futce imi belii cu mana mielulvedea-ti-as oasele la Belu(arabul)o pasa,o maria ta,ce pula mea te-ncrunti asa?copii tai de foame morbaga-mi-as pula-n gatul lor(pasa)mai omule,tu esti nebun? sau vrei pe ieniceri sa-i punsa-ti unga curul cu magiunsi capul pulii cu sapun?nici nu pleca arabul cand…un cal vazura alergandsi tot fugind calul spunea:caca-m-as pasa-n gura taca n-ai vrut sa ma iei 2 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 Balada sadicaAfara-i frig si e innoratSi mama arde-n sobaDe lustra-i tata spanzuratIar eu ma tai cu lama.Pe jos stau fratii mei intinsiSunt morti de-o saptamanaIn putrefactie au intratSi nimeni nu-i aduna.Si sora mea cu ochiu scosSe zbate intr-o ladaAlt frate e intins pe josSi-n spate are-o spada.Nevasta mea atarna greuDe-o craca in gradinaSi-o cioara-i ciuguleste finDin inima si splina.In frigider in pungi de-un kilSta congelat bunicu`Iar din bunica a mai ramasUn deget si buricu`.Unchiu Matei sta in extazCu ochii la valizaCu un picior in aragazSi degetele-n priza.Copiii mei au inghetatCu gatul rupt in douaPrivind cu ochii lor sticlosiMacelul din ograda. 1 Link spre comentariu
broomstick Reputație: 45 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Salutari de la Agigea Oras:Salutari de la Agigea Partajează Postat Iunie 12, 2015 Ia te dă Mihai Eminescu Ia te dă cu curu-ncoace Ca să caut ce îmi place Pleacă-mi-te-n jos aici Rochia ta s-o ridic, Rochie, cămaşă, poală, Ca la cur să-mi rămâi goală. Ah, drăguţă, ce curată, Nici un păr pe pielea toată; Ca şi caşul alb sunt *** Să-i simţi mari *** te-aduni *. Dar icon vedem mai jos Ce zvâcneşte-aşa frumos Şi se zbate-n degete Şi nu vrea să pregete. Ah, l-am prins de căpuşor, E vârtos şi stă-n picior, Sunt şi buze ca să-l ţină Cum îmi ard ele în mâini, Ard, zvâcnesc, voi să le rupă, Ori drăguţă să le-*astup. Dă-mi guriţa să m-adap Şi să-ţi pun poalelel-n cap; Ia te-ntoarce, te crăcană Şi te-nfige ici, puicană. Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 12, 2015 Chiar nu m-am gandit la numarul de asteriscuri.. dar cred ca poti sa pui ce-ti pare mai potrivit.. simte-te poet romani e poeti da eu nus roman Link spre comentariu
broomstick Reputație: 45 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Salutari de la Agigea Oras:Salutari de la Agigea Partajează Postat Iunie 12, 2015 Şezi călare(1880 – 1882)Şezi călare drept în dopŞi să mergem în galopOhohoi cum salt [cu] gustŞi te zvârl din pulă-n susŞi te prind în pulă iar,Dilce fată ca un dar.Stai, drăguşă, iar mă salt!C-acu vine celălaltMoment dulce când de rodTu mă sugi, eu mă slobodOh, apără-te, cum nu potS-intru-n tine, dragă, tot,Să mă bag în pizdă-adânc,Dinăuntru să te mânc[să mă bag în pizda taDulce fată, fata mea!] Link spre comentariu
broomstick Reputație: 45 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Salutari de la Agigea Oras:Salutari de la Agigea Partajează Postat Iunie 12, 2015 Vin la neica(1873 – 1874)Vin la neica ca să-ţi prindăRoza ta pe-un fir de ghindăŞi să-ţi gădile-ncet negulCând ţi l-a băga pe-ntregul,Şi *** ta icoană *Drept în contra o-mpreună *Tu ridică, joacă, saltăToată *** ta naltă.Şi trăgându-ţi veriguţaÎţi mănâncă focul puţa,Cât simţind că *** dragăŞi mai zice: Bagă, bagă,Mai adânc destul nu-i suntMulte noduri până-n fund.Bagă-l pân’la rădăcină,Să fiu floare pe tulpinăSimt căldură-n măruntaie,Când îţi pun mâna la coaie.Pune-ţi drăguţele buzePe a ţâţei bumburuzeŞi le strânge-n dinţi mai iuteCă e ca şi când m-ai fute.Zgândăreşte – vezi cum creşteŢâţa mea şi se măreşte.Ah drăguţă fără preţSă m-aşez mai bine-n jeţTu mai dă-i, mai dă-i o leacăŢine ţuga * freacă, freacă,Ha, ha, ha, ş-a doua oarăChiar din creştet mă-nfioară.Să scârnez * mă lasă dragăCă-i pe moarte, nu-i de şagă.[Ce păcat că n-ai în coaieŞi mai multă jumăraie.] Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 20, 2015 Romanta tineretii (Ion Minulescu) Necunoscuta care se vindeaN-a vrut să-mi spună-n prima zi cine era,Dar fiindcă ea aflase cine sunt -Poetul poreclit "Fluieră-vânt" -Şi fiindcă mă ruga stăruitorSă-i fiu şi eu, din când în când, cumpărător,Sinceritatea ei m-a-nduioşatŞi-n cadrul preţului fixat -Un preţ absurd,RidiculŞi meschin,Cu care-aş fi băut un kilogram de vin -M-am îmbătat de gura eiŞi-am adormitPe laurii idilelor lui Teocrit...Dar vai!...Necunoscuta se vindeaNu numai mie, dar şi altora!...Şi-azi un ciocoi,Iar mâine un calicO cumpărau la fel - mai pe nimic -Căci ea - flămândă veşnic - se grăbeaSă-şi vândă gura dulce ca la tarapana!...Eu singur doar nu m-am sfiit să-i spunCă-s gata să-i ofer un preţ mai bun -Dar cum îi luase mintea Dumnezeu,Necunoscuta s-a spălat pe mâini cu preţul meu...Şi-atunci -De teamă să n-o bat,Sau s-o ucidŞi s-o ascund sub pat -Deşi-o iubeam, am renunţat la eaŞi n-am mai vrut să ştiu cine era!...Dar într-o zi cu ploaie şi cu vânt,Necunoscuta care se vindea,S-a dat la fundŞi-a dispărut...Şi nimeni n-a mai întrebat de eaDe când intrase, parcă, în pământ,Cu numele-i mereu necunoscut...Şi totuşi, EuAm întâlnit-o iar,Dar nu ca altădată, pe trotuar,La cafenea,Sau în tramvai...Am regăsit-o-n ziua de-ntâi de mai,Ascunsă de un sfert de veac într-un sertar,În care sta de veghe cuminte,Şi-aşteptaO zi să-mi mai aduc aminte şi de ea!...Dar ce păcatCă regăsirea ei m-a-ndurerat...Şi-n loc s-o mai sărut -Cum aş fi vrut -Am început să plâng cu-adevărat!...Necunoscuta care se vindeaDe data asta, nu mai era Ea -Era doar vechea ei forografie,Pe care mi-o dăduse numai mie!...Şi-acum,Cred c-aţi ghicit cine eraNecunoscuta care se vindea...Era chiar tinereţea mea!... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum