Sari la conținut

0758299983

futarila

Postări Recomandate

Postat

Anuntul suna asa:Bună! Sunt o brunetă cu ochii verzi, ten alb, sâni mari, fund bombat, curată, ofer sex total. Deţin locuinţă. Preţ avantajos şi satisfacţie garantată. tel 0758299983.Sun si-mi zice sa ajung dupa pasarela spre Bucium, sa fac dreapta spre Manta Rosie. Trecem in revista preturile:-70 nr-oral +normal protejat-100 nr: anal, la fel si finalizare orala neprotejataAjung acolo unde-mi zice individa, sun si-mi da ocupat (o fi fost si ea ocupata).:D Revin cu un telefon dupa vreo 15 minute, iar ocupat, ma adun si plec ca nu pazesc blocurile de camine, am alta meserie.:DA vizitat-o cineva si poate spune ca merita sa mai bat drumul pana in zona aia?

Postat
Anuntul suna asa:Bună! Sunt o brunetă cu ochii verzi' date=' ten alb, sâni mari, fund bombat, curată, ofer sex total. Deţin locuinţă. Preţ avantajos şi satisfacţie garantată. tel 0758299983.Sun si-mi zice sa ajung dupa pasarela spre Bucium, sa fac dreapta spre Manta Rosie. Trecem in revista preturile:-70 nr-oral +normal protejat-100 nr: anal, la fel si finalizare orala neprotejataAjung acolo unde-mi zice individa, sun si-mi da ocupat (o fi fost si ea ocupata).:( Revin cu un telefon dupa vreo 15 minute, iar ocupat, ma adun si plec ca nu pazesc blocurile de camine, am alta meserie.:DA vizitat-o cineva si poate spune ca merita sa mai bat drumul pana in zona aia? [/quote']---------------------------------------------------------------------------------------------... Nu Merita ! voia 100 lei oral neprotejat cu finalizare orala am discutat a zis ca merge si cu 80 , ajung acolo, e o tipa undeva la 1.65m "cu mofturi" sa stai in picioare, ca nu are rabdare etc. concluzie....nu are nici o treaba cu oralul, ea sta la alta camera si pe tine te duce undeva la camera 3 , eu nu am rezistat decat 10 minute am vazut ca nu are nici o treaba, m`am imbracat si am plecat(specific k nu am avut rabdare sa ajunga la finalizare) e de evitat complet...e genul "borfasa" ...

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

am sunat saptamana trecuta,100 nr sex total cu finalizare orala sau anala.locatie undeva in dacia,punct de reper banzinaria de dupa tigarete,nu am fost din cauza ca se auzeau multe voci pe fundal si am banuit ca e cuibul de care s-a vorbit in alt thread .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare