mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 13, 2015 real life Mă refeream la un banc cu efect de boomerang pe care l-a propagat OP.
estrogen Reputație: 1694 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 13, 2015 Într-un acces de sinceritate, nu am de gând să o iau "la vale", din respect pentru un om care are un copil cu o problemă. Am văzut zeci de familii distruse de dependență. Știu că citești ...te roade bancul.Tocmai asta spuneam familia insasi este o dependenta.
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 13, 2015 Tocmai asta spuneam familia insasi este o dependenta.Nu,eu mă referam la madame...încearcă din nou să fie spirituală. Mă rog, e topicul ei, noi dansăm etc
estrogen Reputație: 1694 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 13, 2015 Nu e nimic al ei. Tot ce e aici e bun public. Eventual moderatorii pot intrerupe. Ea nici intr-un caz.Si oricum cui ii pasa de parerile ei? Poa sa si le expuna si ea p-aici ca oricare altul 1
virginul Reputație: 37 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2015 Daca nu ai ajuns asa, e bine http://photo2.ask.fm/709/226/802/-39996965-1shhnbl-6qob8d35dma86fp/preview/file.jpg
estrogen Reputație: 1694 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 13, 2015 Daca nu ai ajuns asa, e bine http://photo2.ask.fm/709/226/802/-39996965-1shhnbl-6qob8d35dma86fp/preview/file.jpgSI dac-ajung asa tot bine e.
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2015 Un bun prieten al meu a pierdut TOT din cauza dependentei pe care o avea pt jocuri de noroc.A mostenit de la bunici terenuri in valoare de 2 mil de euro,a avut Audi A4 cumparat de nou,apartament cu 4 camere la Universitate.A pierdut banii in cursul a 3 luni,apoi masina.De frica sa nu piarda si casa,parintii lui au fost la notar si au trecut tot ce mai avea,inclusiv casa,pe numele sotiei lui.Erau casatoriti de 14 ani.Acum e in proces de divort si cautat de camatari.Cazinoul i-a distrus viata.Cum sa pierzi atatia bani la jocuri de noroc?Ma intreb acum,dependenta sau prostie ? 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 13, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 13, 2015 E greu de judecat si, oricum . la ce-ar mai folosi? Bătălia este in a repara ce se poate repara.
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 13, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 13, 2015 Pentru mine orice este ușor. Atâta timp cât nu te lași pradă viciilor și ai o voință puternică, susținută de conștiință, nu ai probleme în viață, părerea mea. Si daca 'ai şansa' ca pe la 12-13-14 ani ,sa fii lasat sa intrii in bodegile alea de cartier,cum erau acum vreo 18 ani,cu sala din aia de aparate,fie la intrarea in bodega(2-3 aparate),fie o sala mai incapatoare,cu 8 aparate?Mergeam cu astia mai mari,si stateam pe langa ei,vedeam cum se ingalbeneste Biscuitele,si ne placea...pana am ajuns sa strangem bani intre noi,si sa mergem in grup de vreo 3 pustani,venea tanti de la bar,si ne baga impulsuri(aveam 13-14 ani),stataeu 2 pe scaun si unu in picioare,si da-i bai tata...ba roş,trei negre,2 roş,neagra,roş,ba tot felul de combinatii din astea ciudate...cand ne 'pisam' pe biscuite,eram in extaz,in culmea fericirii...il asteptam cu bale la gura pe urmatorul,Si Pula Lapte!...ori venea,ori nu,de cele mai multe ori nu! ...incepusem apoi sa facem rost de combinatii,ne dadeau astia mai mari,pentru o suta de mii,"combinatii castigatoare" ,si noi mergeam ca prostii,statem ghebosi acolo,si incercam sa facem cat mai multi biscuti,sa le luam banii la fraieri...nu le luam nimic!...dupa ce a disparut poker-ul american,'nu mai renta',au aparut tot felul de aparate cu fructe,fel si fel,de iti erau ochii plini de ananasi si cirese,de cum te trezeai,pana seara...si tot asa... Adica eu zic ca depinde mult de locul unde te nasti,cine este in preajma ta,ai fost sau nu copilul care era strigat de mama "vinoooooolamasaacum' ,ce tentatii ai avut in jur,ai avut tentatii???...si tot asa...anuraj sau nu,cand esti un cacat mic,conteaza,fiindca te agati de el,si ii dai drumul greu,ca asta e cea ce vezi zi de zi,devine obisnuinta. Mai rau,cazuri mai "grele",unde refuz ca cred ca 1000iile astea de aurolaci,care nu au nici macar buletin(zici ca sunt ai nimanui,nu li se ofera sansa nici macar la Identitate,practic nu sunt lasati sa existe),au macar constiinta,dar tu vorbesti de vointe puternice...adica ce cacat de vointa sa ai cand esti "fatat" de o copila dezorientata,si lasat fie prin boscheti,fie direct prin anumite centre...adica copilul ala se orienteaza dupa ce?dupa nervii asistentelor(ingrijitoarelor) care au grija de ei?alea care vin la munca pline de problemele de-acasa,care tipa la ei,care ii privesc ca pe niste handicapati?Esti inca copchil(eram sigur),dar probabil esti cum trebuie sa fii,poate un pic mai matur decat altii de varsta ta,dar cu nasul prin univers,in acelasi timp. ,asta in cazul in care chiar esti june,daca nu,chiar esti copchil! ...da na,omu' cat traieste invata,timp sa fie! 3 3
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2015 E greu de judecat si, oricum . la ce-ar mai folosi? Bătălia este in a repara ce se poate repara.Ce sa mai repare...S-a mutat la parintii lui,il tin cu bani si mancare.Altul din generatia noastra a fost prins in Franta,cu carduri clonate...Si asta are parintii plini de bani!Daca se implica in afacerile lor nu-i mai trebuia nimic!Poate ca-i inteleg pe cei cu bani putini care viseaza la castiguri din jocuri de noroc,dar pe prostanacii astia de mai sus nu-i inteleg si nu am cum sa-i inteleg vreodata ! 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=t9kQ6bldR0A
popescu80 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 14, 2015 Frumoasa poveste
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2015 Postat Iunie 14, 2015 Dragostea si atmosfera familiala, recte caterinca pa sistem.....serios zic Să mă scuzi că intervin .... ce user are băiatu aici ?...sau v.a.v. ? N'aş vrea să-l supăr... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 14, 2015 Să mă scuzi că intervin .... ce user are băiatu aici ?...sau v.a.v. ? N'aş vrea să-l supăr... Posteaza de la mine din cand in cand.....nu e suparacios, n-are pe cine semana 1
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iunie 14, 2015 ......................si uite asa noi oamenii , noi care ne credem cateodata deasupra tuturor , ne trezim invinsi si ingropati intr-o groapa plina de vicii ce in timp sadesc in noi o dependenta greu de omorat . Ne dam seama ca nu e bine , dar nu reusim sa iesim din groapa . Sapam si cautam o cale de iesire , dar defapt ne infundam din ce in ce mai tare . Auzim strigatele prietenilor si vedem mainile lor cum se intind catre noi dar noi deja suntem mult prea jos si numai auzim nimic , numai vedem nimic . Ne facem alti prieteni , prieteni cu masti pe fata , desenate cu zambete false , ce stau pe langa tine , ca niste hiene , profitand si gustand din viata ta , faima ta, dependenta ta , banii tai si tot ceea ce pe ei ii hranesc si pe tine te ingroapa . Totii demonii acum ii ai in jurul tau . Ingerii tai sunt undeva departe . I-ai parasit demult . Acum ingerii tai sunt imbracati in haine de firma . Conduc masini luxoase . Stau in vile si case , mai mari decat cartierul in care te-ai nascut . Esti cu ei si ei cu tine . Toti au ceva de castigat si toti au ceva de pierdut daca acest lant se rupe . ANTURAJUL . Esti respectat de toti si iubit de toti . Dar defapt lor le este doar teama . E o piramida . Fiecare ne ridicam unu pe altu si protejam si suntem protejati . O vorba , o soapta , un zvon , te poate duce intre patru scanduri .E vorba de bani si banii sunt ochii dracului. Trebuie sa fii atent la toti si la toate , pana si la tarfa pe care o futi seara . Acum e prea tarziu sa iesi din acest cerc . Si chiar daca ai vrea sa iesi , ca stii ca ce faci nu e bine , e prea tarziu . DEJA A INCEPUT SA ITI PLACA . Dar ............cand deja te intalnesti de prea multe ori cu moartea fata in fata .....iti dai seama ca e timpul sa iti faci bagajul si sa pleci. P.S.„„„„„„„„„„„„„„„ daca vrei ceva cu adevarat sa faci , poti , totul depinde numai de tine ”””””””””””””””””””””„„„„„„„„„„„„„„„orice razboi se termina doar dupa cateva batalii , fara lupta nu poti castiga nimic ””””””””””””””””””””„„„„„„„„„„„„„„„viciile nu te fac sa te simti bine decat pe moment , in timp ele te ingroapa „„„„„„„„„„„„ 1
estrogen Reputație: 1694 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 14, 2015 Un bun prieten al meu a pierdut TOT din cauza dependentei pe care o avea pt jocuri de noroc.A mostenit de la bunici terenuri in valoare de 2 mil de euro,a avut Audi A4 cumparat de nou,apartament cu 4 camere la Universitate.A pierdut banii in cursul a 3 luni,apoi masina.De frica sa nu piarda si casa,parintii lui au fost la notar si au trecut tot ce mai avea,inclusiv casa,pe numele sotiei lui.Erau casatoriti de 14 ani.Acum e in proces de divort si cautat de camatari.Cazinoul i-a distrus viata.Cum sa pierzi atatia bani la jocuri de noroc?Ma intreb acum,dependenta sau prostie ?Nu-i nici prostie, nici dependenta. E doar modul in care a hotarat el sa-si traiasca viata. E rezultatul educatiei primite, a mediului in care a trait si multe altele. 2
estrogen Reputație: 1694 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 14, 2015 „„„„„„„„„„„„„„„ daca vrei ceva cu adevarat sa faci , poti , totul depinde numai de tine ”””””””””””””””””””””„„„„„„„„„„„„„„„orice razboi se termina doar dupa cateva batalii , fara lupta nu poti castiga nimic ””””””””””””””””””””„„„„„„„„„„„„„„„viciile nu te fac sa te simti bine decat pe moment , in timp ele te ingroapa „„„„„„„„„„„„1.Daca vrei sa faci ceva, nu poti, poti doar sa bagi gunoiul sub pres, de unde tot o sa iasa el odata si odata. Orice vei incerca sa controlezi , nu vei controla ci vei accentua, tocmai datorita faptului ca TU incerci sa controlezi. Iar lucrul pe care vrei sa-l controlezi intra intr-o lupta tacuta cu tine din care El intotdeauna iese invingator.2.Daca vrei sa realizezi ceva trebuie sa incetezi orice razboi, trebuie sa accepti ceea ce ti se intampla si mai apoi sa incerci sa intelegi de ce ti se intampla ceea ce ti se intampla. Intelegerea aceasta te va scoate , aproape sigur, din orice cacat.3.Viata noastra, a tuturor, este facuta din vicii mai mult sau mai putin daunatoare. In momentul cand inceteaza unele apar altele si asa mai departe...
inspector g Reputație: 864 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2015 Dolores, ai copii???Te intreb deoarece sunt constient ca din afara totul pare mult mai usor de abordat Caz real:Vecina de apartament, perete-n perete cu mine...baiatul ei dependent de heroina, ultima faza injectabil...cand intra in sevraj nu mai tinea cont de nimic, spargea tot din casa, lua tot, o batea pe maica-sa.....femeia s-a chinuit ani buni cu el ca sa-l aduca pe drumul cel bun, a cheltuit sume enorme cu el ducandu-l la dezintoxicare in Grecia si-n Italia....era totul ok pana pana ajungea acasa si dadea nas in nas cu vechiul anturaj in maximum doua zile era de nerecunoscut, nici urma de dezintoxicare.....ghici in ce situatie a adus-o pe maica-sa???SA-I PLATEASCA DOZA ZILNICA, numai sa nu-l mai vada ca se chinuie......o facea indirect, prin mine, prin sotia mea sau printr-un nepot de-al ei....argumentandu-si gestul, o citez : ''macar sa nu-i dau cu mana mea'' Acum 10 luni, intr-o dimineata pe la 5, au fost la terasa impreuna, au intrat in casa....el s-a schimbat si s-a pus in sezut in canapeaua din camera lui, ea (mama) pana sa se duca in camera ei a trecut sa si-l pupe de somn usor, interval de maximum 45 de minute de la intrarea in casa...stii cum la gasit, nu??? RECE si supradozat....i-a murit in brate pana a venit salvarea dupa o ora si zece minute Avea doar 29 de ani Intr-o situatie asemanatoare aveam si eu un vecin.In fiecare dimineata chiar si pe la 5 dimineata auzeam tipete si bubuituri prin casa, gagica-sa zbiera cat o tinea gura dupa ajutor politia... ori o batea, ori o .. viola.. plm..Mama lui la fel, tipa la el sa se potoleasca, cred ca manca si bataie.Erau zile cand veneau 'baietii' dotati cu de toate si bateau in usa, intr-o seara cred ca au aruncat in usa cu o bata de baseball sau un ciomag gros de lemn.Tot felul de dubiosi, pustani veneau la el.Momentan e viu. Cel putin asa il stiu pana sa se mute.
refresh Reputație: 84 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Sub Oras:Sub Postat Iunie 14, 2015 Sorino, tu vorbesti aici de parca ai fi scapat de ceva ingrozitor si ai fi iesit "la lumina". Se pare ca nu-ti dai seama ca, de fapt, ai cazut din lac in put. Din dependenta de cazino ai ajuns prostituata, ceea ce, nu mi se pare ca e un lucru mai bun, poate, din contra. E un lucru pozitiv ca acum realizezi ce a inseamnat lucrul ala, cat de rau a fost, sa vedem cand vei intelege cat de rau iti (va) face lucrul "asta", in care esti acum, pana peste cap. E greu sa-ti dai seama de el, acum, pentru ca esti prea "in" el.Esti una dintre curvele (mai) destepte de pe forumul asta (asa mi se pare, nu ne-am cunoscut - inca), si nu sunt multe, de fapt prea putine. In momentul cand iti va "veni vremea", daca iti va veni vreodata si te vei lasa de "meserie", o sa intelegi, daca esti intr-adevar desteapta, ce nenorocire (ti-)ai facut, si atunci o sa te apuce pandaliile rau de tot, o vreme, mai luga sau mai scurta. Tipatul tau de ajutor se aude in tot ceea ce dai pe goarna aici, pacat ca ai dat de unu' care, in loc sa-ti bage mintile in cap, te trage si mai rau in jos, si-ti exploateaza nevoia de a nu fi singura, si asta, in numele "iubirii". 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 14, 2015 Sorino, tu vorbesti aici de parca ai fi scapat de ceva ingrozitor si ai fi iesit "la lumina". Se pare ca nu-ti dai seama ca, de fapt, ai cazut din lac in put. Din dependenta de cazino ai ajuns prostituata, ceea ce, nu mi se pare ca e un lucru mai bun, poate, din contra. E un lucru pozitiv ca acum realizezi ce a inseamnat lucrul ala, cat de rau a fost, sa vedem cand vei intelege cat de rau iti (va) face lucrul "asta", in care esti acum, pana peste cap. E greu sa-ti dai seama de el, acum, pentru ca esti prea "in" el.Esti una dintre curvele (mai) destepte de pe forumul asta (asa mi se pare, nu ne-am cunoscut - inca), si nu sunt multe, de fapt prea putine. In momentul cand iti va "veni vremea", daca iti va veni vreodata si te vei lasa de "meserie", o sa intelegi, daca esti intr-adevar desteapta, ce nenorocire (ti-)ai facut, si atunci o sa te apuce pandaliile rau de tot, o vreme, mai luga sau mai scurta. Tipatul tau de ajutor se aude in tot ceea ce dai pe goarna aici, pacat ca ai dat de unu' care, in loc sa-ti bage mintile in cap, te trage si mai rau in jos, si-ti exploateaza nevoia de a nu fi singura, si asta, in numele "iubirii". Tu te-ai retras din branşă?Ai ridicat casa,gata?
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2015 'ai de speciala mea, inca un idiot, sugea-i-ar pula lui Roberto pana cand i se tocesc corzile vocale Mai oameni buni...de ce oare cainele moare de drum lung si prostii de grija lui Roberto? 2
refresh Reputație: 84 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Sub Oras:Sub Postat Iunie 15, 2015 Pun pariu ca la fel injurai si cand iti zicea careva "că cazinoul" e nociv pentru tine, in perioada aia...Mai trebe sa treaca un picuț, si ai sa intelegi...
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2015 Tare femeie...si frumoasa. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum