Sari la conținut

Auchan titan Bruneta alessya 0740670546

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

De la 1 Februarie 2016, pretul pentru o sedinta cu mine este de 150lei (1 ora) sau 100 lei( maxim jumatate de ora)

Servicii totale !

1. Aerele de superioritate le lasi pe pres la intrare si ti vor fi restituite la plecare ..!

2. Indiferent de unde vii si cand te ai spalat ultima data , igienizarea e obligatorie ! Adica speli zona intima pana simt miros de portocale si mainile pana la coate ( ca slava domnului baia e plina de produse de curatare si antibacteriene)

Multumesc si va astept :*

• Like 5
  • Minus 1
Postat

De la 1 Februarie 2016, pretul pentru o sedinta cu mine este de 150lei (1 ora) sau 100 lei( maxim jumatate de ora)

Servicii totale !

1. Aerele de superioritate le lasi pe pres la intrare si ti vor fi restituite la plecare ..!

2. Indiferent de unde vii si cand te ai spalat ultima data , igienizarea e obligatorie ! Adica speli zona intima pana simt miros de portocale si mainile pana la coate ( ca slava domnului baia e plina de produse de curatare si antibacteriene)

Multumesc si va astept :*

S-a marit chiria in Titan !? Pune si tu poze cu pasarica ( dar nu ciordite de pe net ), ca sa nu intri in insolventza...
  • Minus 1
  • Oras:UK
Postat

Sper doar ca marirea asta a tarifelor nu se datoreaza unui "angajament de colaborare" cu un anume mormoloc cu aere de mare proxenet. Ca mai mult ca sigur si pe tine vroia sa te racoleze, ca altceva nu stie.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sper doar ca marirea asta a tarifelor nu se datoreaza unui "angajament de colaborare" cu un anume mormoloc cu aere de mare proxenet. Ca mai mult ca sigur si pe tine vroia sa te racoleze si pe tine, ca altceva nu stie.

Ai stat mult sa te gandesti?

• Like 2
  • Oras:București
Postat

Ai stat mult sa te gandesti?

Asta e BONLAV :))

cica ...si pe tine vroia sigur sa te racoleze si pe tine...

De focul pulii mele,nici bine nu mai scrie =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Asta e BONLAV :))

cica ...si pe tine vroia sigur sa te racoleze si pe tine...

De focul pulii mele,nici bine nu mai scrie =))

L-am vazut pe la azda,isi facea rondul! =)) !
  • Like 2
Vizitator
Postat

Moor =))

Cory,te pupa Vladis

Ma spal cu clor!
  • Like 2
Vizitator
Postat

Inainte sau dupa? :))

Preventiv!

• Like 2
Postat

Preventiv!

Vezi ca Vlady e hot de meserie...te pupa de nici nu stii cand a facut-o :))

Vizitator
Postat

Vezi ca Vlady e hot de meserie...te pupa de nici nu stii cand a facut-o :))

=)) asta sta la panda sa vada daca il pomenin si nu zice nimic!

Postat

=)) asta sta la panda sa vada daca il pomenin si nu zice nimic!

Sa-i faca mami lui Veșnică pomenire :))

Vizitator
Postat

Sa-i faca mami lui Veșnică pomenire :))

Nu ii doresc asta! :(

Postat

Dovada clara... Nici n`am postat bine pe topicul asta si au si sarit muistii astia doi de se cred proxeneti - p_morris si coryna44... 

p_morris, vad ca iar e nevoie sa`ti atrag atentia ca tu nici cand ai fost cu "brigada" langa tine n`ai avut curajul sa`mi adresezi vreun cuvant, asa ca mai taci in pula mea si lasa figurile astea, ca nu tin.

Vizitator
Postat

Dovada clara... Nici n`am postat bine pe topicul asta si au si sarit muistii astia doi de se cred proxeneti - p_morris si coryna44... 

p_morris, vad ca iar e nevoie sa`ti atrag atentia ca tu nici cand ai fost cu "brigada" langa tine n`ai avut curajul sa`mi adresezi vreun cuvant, asa ca mai taci in pula mea si lasa figurile astea, ca nu tin.

Sunt pestele tau! =))
  • Like 2

• Oras:Local
  • Oras:Local
Postat

nu ati mai terminat ma nici acum =)) o tineti asa din august =))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...