Sari la conținut

Auchan titan Bruneta alessya 0740670546

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

PT OUTCALL URI : Prima ora 150 ron, orele aditionale fiind doar 100 ron pe ora. Pupici

• Like 3
Postat

Am o rugaminte, nu mai faceti programari la care nu onorati cu prezenta sau daca intervine ceva anuntati ca nu puteti ajunge. Se dau toate programarile peste cap din cauza neseriozitatii unora dintre voi. Multumesc frumos

• Like 7
Postat

UNIVERSITATE , UNIRII....

ion mihalache, grivita, turda, etc ............ (sa fie chiria mica) :laugh2  si sa gasim si noi un loc de parcare

• Like 1
Postat

Daca e chiria mica e spatiul si baia mica :))). niciodata nu poti multumi pe toata lumea ;)

• Like 3
Postat

ion mihalache, grivita, turda, etc ............ (sa fie chiria mica) :laugh2  si sa gasim si noi un loc de parcare

Nici eu nu stiu cand sunt libera, lucrez cu programare . Da mi un telefon si poate stabilim o ora ,pusy

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am incercat :) dar fara succes :P poate am mai mult noroc mai incolo :)

Nici eu nu stiu cand sunt libera, lucrez cu programare . Da mi un telefon si poate stabilim o ora ,pusy

Postat

se pare k esti destul de ocupata, ceea ce e bine (pt tine), iar noi, ce sa facem ........ mai incercam :slap2

Postat

se pare k esti destul de ocupata, ceea ce e bine (pt tine), iar noi, ce sa facem ........ mai incercam :slap2

Sunt programata din timp asa este. "Voi" puteti fce programari in continuare. :-* :-P

• Like 3
Vizitator terentele
Reputație: 0
Postat

abia astept sa te trag pe p*** mai ales ca semeni f bine cu o fosta colega cam fitoasa de fel

Postat

abia astept sa te trag pe p*** mai ales ca semeni f bine cu o fosta colega cam fitoasa de fel

Si te ai gandit sa te razbuni pe mine ?? :-)))

• Like 6
Vizitator terentele
Reputație: 0
Postat

Si te ai gandit sa te razbuni pe mine ?? :-)))

o razbunare adanca si apasata ;-)

Postat

Am o fantetezie,sper sa ma ajuti! Doresc sa-mi faci anilingus pe pe parcursul unei ore.. Se poate?

Indeplinessc si fantezii !

• Like 2
Postat

incredibil, ........ si buna si frumoasa si ieftin. nesscafe 3in1 :crazylove

Merci :-P

• Like 2
Postat

Va rog, nu mai faceti programari la care nu va prezentati, veti fi postati in sectiunea TEPARI cu nr de telefon. Incetati sa tot intrebati CUM ARATI si CE O SA FACEM. Arat ca n poza si o sa facem ce scrie in anunt(bineinteles nu l ati citit). "domnii" neseriosi sau care cautati doar "palavrageala", nu va mai obositi sa ma sunati. sunt selectiva in ceea ce ma priveste ;) ;)

• Like 6
Postat

Alessya, deplasari numai si numai la hotel? Eu sunt mai comod.. ;)

Buna, daca vii tu la mine intai pot face apoi deplasare la domiciliul tau :). Deplasarile la domiciliu e valabil pt cei care deja ii cunosc ;)

• Like 5
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Buna, daca vii tu la mine intai pot face apoi deplasare la domiciliul tau :). Deplasarile la domiciliu e valabil pt cei care deja ii cunosc ;)

Ok, merci. E normal sa fii un picut si precauta.. :)

• Like 1
  • Minus 5

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...