Sari la conținut

0751613083 Piata Muncii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

PIATA Muncii. Tanara draguta ofer masaj terapeutic si relaxant. Mai multe detalii la tel. 30 L

tel : 0751613083 

post-61729-0-35627800-1434303057_thumb.jpg

Postat

30 dai 30 face :)!!! Am sunat si serviciile sunt f f slabe !!! Oral protejat si normal protejat cu fin in prez !!! Intre sani Nuu. Finalizare pe corp sau pe fata Nuu ! Nu m.as duce !

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

30 dai 30 face :)!!! Am sunat si serviciile sunt f f slabe !!! Oral protejat si normal protejat cu fin in prez !!! Intre sani Nuu. Finalizare pe corp sau pe fata Nuu ! Nu m.as duce !

la 30 de lei ce mai vrei?! :)).....este cea mai ''buna''oferta de pret in Bucuresti ;).....,dar nu stiu cat de safe este ......

• Like 3
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

la 30 de lei ce mai vrei?! :)).....este cea mai ''buna''oferta de pret in Bucuresti ;).....,dar nu stiu cat de safe este ......

Ceva de vis dai 30 lei si a doua zi vreo 300 chiar mai mult pe analize :))) (la 30 de lei cred ca foloseste Durex)

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Ceva de vis dai 30 lei si a doua zi vreo 300 chiar mai mult pe analize :))) (la 30 de lei cred ca foloseste Durex)

Bineinteles!

Resapate :D

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Bineinteles!

Resapate :D

Second Hand :laugh2 :laugh2 :laugh2 !!

• Like 6
  • Oras:Los Angeles
Postat

Fata asta mai are topic aici. Am recunoscut ultimele poze...rebranding!!!

• Telefon: 8989789
Postat
Postat

BRUNETA, 24 ani, ofer masaj terapeutic si relaxare domnilor manierati, intr-un cadru discret. Daca stii sa apreciezi calitatea si bunul simt, astept sa ma contactezi. Rond Alba Iulia,

http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/14/137231051.jpg  http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/14/137231031.jpg  http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/14/137231041.jpg

• Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Sunt bune fețele și nu arăta rău iar la banii ăia merită să dai o muie

• Like 3
  • Minus 4
Postat

hehehe baieti... exact cum am mai spus intr-un topic... daca vrei platesti si mai mult... are mai multe telefoane...

30lei 40 50 etc etc...

se poate oran neprotejat si cu fetele care spun ca o fac protejat... 10-20lei in plus...

Postat

hehehe baieti... exact cum am mai spus intr-un topic... daca vrei platesti si mai mult... are mai multe telefoane...

30lei 40 50 etc etc...

se poate oran neprotejat si cu fetele care spun ca o fac protejat... 10-20lei in plus...

Salut, le-ai probat pe toate din cuib? Care merita mai mult ? Ms
  • Minus 3
Postat

Daca nu ma insel duduia presta langa pink pe decebal,era un cuib cu preturi prea mari comparativ cu serviciile oferite.

Postat

Mai lucreaza? stie cineva ceva de ea?

Esti femeie?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...